Update

Ojojoj..det här börjar ju likna något som Diana skulle göra...(inte skriva i bloggen på länge alltså). Absolut inget annat. ;)

Hur som helst! Nu får jag ta det från början, usch vad jag ogillar det här, det är det här som får en att vilja sluta blogga..men jag kör på..
Mediaskivan i onsdags kväll på Ice Sthlm blev inte så som jag hade hoppats på men..man borde aldrig ha för höga förväntningar..och det gäller ju allt.
Minglet och middagen var hur kul som helst i alla fall! Åh vad sentimentalt det blev! När vi hade fått våra fördrinkar kollade vi på några gamla filmer som gjorde i ettan..ämnet var kärlek..och en av filmerna hade gjorts av ingen mindre än bl.a. mig m.fl...åh, jag grät! Att se mig och Minna i den där filmen igen..och hur såg man ut då? Herregud, vad jag skrattade! Tror det var mycket minnen på en gång, och så kul som vi haft under dessa tre år! Underbart!
Middagen var samtidigt lite jobbig, alla lärare som höll tal..snyft, snyft..god mat, alla vänner, en hel del lambo hej!, lambo hej! och en del dricka. Ja, kul hade vi i alla fall. Efterfesten var ju kul den med men höll tyvärr inte på så länge för min del. Men så länge den varade hade vi skojj, skrek och dansade som bara den till Gyllenetider. :)
Bilder kommer senare från mobilen, tills dess kan ni alltid kolla in bilderna som mina andra söta vänner tagit och lagt upp på sina bloggar. Tex. Roxies blogg.

Torsdagskvällen tillbringade jag som sagt på min föredetta praktikplats, Volt. :) Det var vårsalong och fest! Och vilken fest det lyckades med! God mat, lokalen var förvandlad till något från en dröm och så himla trevliga människor. Tror inte att jag haft så kul och trevligt på länge faktiskt. Och kanske blev det lite mycket vin för några men oj vad kul vi hade! :D Var hemma vid tolv.
Bilder finns från det med. En och annan, haha. Det kommer, det kommer!

Igår var det fredag och då var jag också ledig. Så skönt så. Jag solade..både ute och inne. Jag tog det lugnt..gick en jättemysig promenad med min älskling sent på kvällen..som förr. :) Och somnade visst hos honom. ;) Kom hem för ca en timma sen och ikväll blir det minsann fest igen! :) För vi ska hem till Micke på grillparty. Ska bli så kul och mysigt! :) Känns som att kameran kommer åka fram några gånger ikväll med.
Blir en del bilder att se fram emot i bloggen snart alltså..

Men nu ska väl jag hoppa in i duschen och sakta men säkert börja göra mig i ordning för kvällen. Känner på mig att det kommer bli en varm, rolig och bra sommarkväll. :) För jag är på så bra humör! Ohyes! Partyparty!

Imorgon är det 1 Juni. Imorgon är vi inne i första sommarmånaden. Helt sjukt. Imorgon är jag ledig. :) 

5 dagar kvar! (!)

För att min chef är söt

Johan kommer till receptionen och säger något i stil med:
- Jag måste till ett möte nu och kommer inte vara här i eftermiddag så jag får ta en kram nu.
Jag: - Okej hehe, fast jag kommer ju hit imorgon kväll.
Johan: - Jaha, men dåså, då får jag hålla mig till imorgon kväll då.
Jag: - Haha, men du kan få en kram nu också.
Johan: Njee, ska nog suga på karamellen istället, det e bättre. Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.
Jag: Haha.

:)



Linn 13 år!

Grattis sis! Nu är du tonåring, galet! :) Hipp hipp hurra! När jag kommer hem sen får du dina presenter. :)
Vi firade henne lite imorse med frukost och paket, mamma och jag, kan ju tyvärr inte vara hemma på middagen ikväll eftersom att jag ska på min skiva och även käka där men men..presenterna är väl viktigast. :P Och det ska hon få. :)

Idag är en speciell dag. Idag är det inte bara min lillasysters födelsedag, det är även min sista dag här på Volt och dagen då mediaskivan hålls. Idag är en speciell dag!
Ska röra mig härifrån vid tre, och till dess är det nog fullt upp med och fixa för imorgon kväll, Vårsalongen. :) Ska vara här vid 18.00 imorn, det är jag nog lagom pigg för, hoppas jag. :) Det ska visa allt de gjort här som ett galleri och bjuda på en stor buffé. :) Vi blir över 100 pers. Blir nog kul.

Vad ska jag ha på mig ikväll då? Jo en sjuksyster-dräkt min kära mamma sydde åt mig när jag gick på lekis. Nej, jag skojar inte. Den är kanske liiite liten men lite omjusteringar så blir det nog bra. Det är en sjuk skiva. Och jag ska vara sjuksyster. Inte jätte fantasifullt men har man en dräkt så kan man väl lika gärna använda den. Syrran ska ha sin också. Vi ska vara de vi var på lekis när vi uppträdde på småstjärnorna eller vad det hette..Me & My! Vi mimade till Dub i dub. Så ikväll återförenas vi igen! Det ska bli skoj! Haha :)



Som sagt kommer älsklingen, Micke och Mickan senare till "festen" som börjar klockan 22.00. Jag ska vara där redan vid sju för en middag och kanske en fördrink? Hoppas maten är god. Lär vara hungrig. Hur som helst ska det bli superkul, speciellt att träffa alla igen! :)

Nu ska jag iväg på ett ärende. Fullt upp idag som sagt.

8 dagar kvar!

Du är kärlek

Igår när jag gick hem från Rotebro station gick jag den väg jag tycker bäst om..den vägen jag tillbringat flera gånger med dig..det är snart ett år sen vi sågs halvvägs mitt i natten..jag minns allt så tydligt, speciellt när jag står eller sitter där vi var tillsammans en stund och tänker tillbaka..

Jag mindes tillbaka till oförglömliga sommarkvällar och sommarnätter, jag mindes tillbaka till dofterna, känslorna, beröringen, blickarna, värmen, mötena, skratten, leenderna, närheten, sms:en, samtalen och allt annat..
Jag mindes tillbaka till spänningen, nervositeten, pirret..
Vi var bara två personer som ville vara tillsammans..men eftersom att vår kärlek var förbjuden möttes vi när solen gick ner och gick hem åt varsitt håll när solen gick upp..vi kunde vara ute och gå i 7 timmar..och när vi skulle säga hejdå blev det så svårt...vi kunde inte säga hejdå, vi ville inte säga hejdå..och ibland kunde bara vårt avsked ta flera timmar..
Men de sommarnätterna fick vi vara tillsammans och jag älskade det. Jag älskade att jag äntligen fick vara tillsammans med dig, att få prata med dig igen, att få se på dig, att få ta på dig, att få skratta med dig, att få vara nära dig. Jag älskade det då och jag älskar det nu.

Våra sommarnätter kommer alltid vara det underbaraste i mitt liv. För vi var bara två personer som ville vara tillsammans..två personer som var kära och våra möten gjorde mig levande och lycklig.
Ville bara skriva av mig lite av vad jag går runt och tänker på ibland. För jag vet inte om du förstår hur jag känner, hur glad jag är att du finns i mitt liv eller hur kär jag är i dig. Tack för att du fick mig att tänka om, det är det bästa som hänt mig.

Tack älskling.

Ebay-baby

Okej, det finns sjuka människor i vår värld och det känns lite som att de sjuka människor tävlar om vem som är sjukast.
Nu kanske det blir en dubbel-nyhet för er som redan hört det på radio eller läst om det i tidningen eller på internet men jag ville ta upp det i alla fall. för jag skriver ju vad jag vill i min blogg. Hah. Pilutta dig?

Skämt å sido..ett par i (nu blir ni säkert jätteöveraskade) Tyskland(!) försökte sälja sin 8 månader gammal baby på Ebay igår..vad händer inte i Tyskland nu? Hm. Kul att bo där nu..alla ser ju typ svart på hela landet snart.
Hur som helst löd annonsen såhär: ”Baby till försäljning. Jag säljer min nästan nyfödda baby på grund av den gråter för mycket. Pojke, ungefär 70 centimeter lång.”.

Man blir ju mörkrädd.
Som tur var låg annonsen bara uppe i några timmar då människor snabbt regerade på detta och anmälde annonsen och hörde av sig till myndigheterna. Nu ska mamman gå igenom psykologiska tester och sonen är omhändertagen. Hennes försvar? "Det var bara ett skämt. Jag ville se om någon kunde lägga ett bud."
Öppningsbudet låg på en euro.
Som tur var la ingen ett bud.

Men ett skämt? Om det i alla fall varit så att hon inte ens hade ett barn. Men nu hade hon det! Kul att ta upp det på en släktmiddag när han blivit stor! "Vet du vad vi gjorde med dig när du var liten? Men det var bara på skoj!" Ehhh!
Psycho!

En bra dag

Imorse var det sådär varmt igen så man blir alldeles glad i själen, och värmen höll i sig, jätteskönt ute nu ju. :)
Men ärligt talat bryr jag mig inte om vädret nu om det inte gäller den 5:e, låt det vara sol då, hoppas, hoppas, hoppas. Det får gärna vara regn och rusk fram till den 5:e om den blir varm med solstrålar så man inte fryser om sina bara ben. Bara den dagen blir bra så spelar ingenting annat någon roll.

Igår var jag riktigt duktig, tvättade all min smuts tvätt, blev två maskiner. I och för sig började det bli tomt i underklädeslådan..så jag kan väl erkänna att jag var tvungen. Men det kändes bra. Vuxenpoäng?
Annars låg jag bara och slappa framför tv:n..så skönt att inte behöva göra något om jag inte känner för det. Pluggandet är över! Hell yeah!
Köpte föresten en liten grej till Linn inne i stan innan jag drog hem igår. Måste köpa något mer..men vet inte när jag ska ta mig tid..och hon fyller faktiskt år imorn, hallå! Åh..att jag alltid ska komma på saker i sista sekund. Kanske får ta min lunch för att titta runt lite..vet en butik en stund här ifrån jag skulle vilja kolla i..

Aja, idag ska jag iväg och sola igen med Roxanna efter praktiken. Det ska bli skönt. :) Direkt sen hem till mig och vara med älsklingen. :)

9 dagar kvar.

Tatueringstankar

Har fortfarande inte släppt det första förslaget till min andra tatuering (som var konturen av två stjärnor på insidan av underarmen) men nu kom jag på en annan..eller en till. Har tänkt ett tag på att jag vill ha en hyffsat stor längst upp på armen och kanske det här skulle vara något..har ju ändå funderat på ett hjärta innan och det blir ju roligare om det står för något. Alltså inte exakt den sån här men ungefär.



Fast istället för mor ska det stå mamma såklart.
Vad tycks om det? Mamma? ;) Inga klagomål nu kanske?

Say it right

Mornin'!

Då sitter man här då..tre dagar kvar på min praktik, eller två och en halv. På onsdag går jag bara till tre för att hinna hem, käka och göra i ordning mig innan mediaskivan. :D 19.00 ska vi som äter middag vara där, på Ice! Det kommer bli en helkväll! Det kommer bli en sjuk skiva! ;D höhö.

Min helg då:
Fredag, solade, myspys hemma hos älsklingen, kvällen kan summeras med pizza och Signs. :)

Lördag, storshopping med älsklingen hela eftermiddan på Stinsen. Usch, vad pengar vi spenderade! Känns inge bra alls att denna månadens pengar redan är slut. Det är liksom den 26:e idag. Hm. Skyller på La Redoute och Halens fakturorna. Är inte van vid sånt. Att handla och sen betala. Borde jag planera min ekonomi bättre?
Men mycket fina grejer blev det i alla fall. En ny bikini, ett par nya bikinitrosor, en ny mascara, ny hårspray, en söt topp, tre(!) nya solglasögon (kan se det såhär: behöver inte köpa fler i sommar :P) och..inget mer tror jag. Älsklingen hittade fina grejer han med. :)

Kvällens stora grej och fiasko; Eurovison..behöver jag väl egentligen inte ens kommentera. Alla är besvikna och chockade över vår plats. Jag var helt säker på att hon skulle komma inom plats 10. Helt säker. Skyller på jä*ligt dålig smak av alla som röstade. Usch. Skäms. Ryssland? Kom igen, låten var inte ens bra! Så tråkig! Bara för att de satsade så mycket pengar på sitt bidrag behöver man inte rösta på dem. Blä! Tur att de inte vann Champions League. Då hade det blivit lagom malliga..det räcker väl med både Eurovison och VM-guld i hockey.

Söndag, solade med Roxie på eftermiddan :), köpte tio röda rosor till min underbara mammi för att visa att jag tycker om henne...och för att det var morsdag, åt en mycket god middag med hela familjen och såg lillasyster dansa på kvällen i Rudbecks aula. Efter dansuppvisningen var det bara att åka hem och sova. Klockan var ju ändå efter tio när vi kom hem.

Det var min helg det. Men idag är det måndag och det betyder nya tag.

10 dagar kvar.

Logiskt - Petter feat. Säkert!



Så bra.

Svart på vitt.

Slutar snart. Skönt med helg. Min sista helg här ifrån..
Har fixat med "vägskyltar" idag till vårsalongen. Det måste ju vara tydligt vart mat finns, toalett och var man kan röka. Det kommer bli så snyggt här! Mina tre sista dagar här nästa vecka kommer gå ut på att fixa i ordning allt. En grön matta ska ligga ut med hela korridoren, det ska hänga vita tyger från väggarna med magnet fjärilar och syrsor på, det ska hänga en massa fjärilar från taken, det ska finnas en bäck, trädgårdstomtar, grodor...ja m.m

Snaaart ska jag iväg och sola.
Ha en härlig fredagkväll! :)

Jobb-mailen

Den är verkligen mer än bara en jobb-mail..har ju en egen volt-mail som jag skrev precis när jag började här och på mailen kan man verkligen få allt. Inte visste jag att jag kunde ha så roligt åt att ha en egen mail. Undrar om alla företag har så kul och skriver så mycket på deras jobb-mail som vi gör..ibland är verkligen alla (ca 25) medverkande i diskussionen.

Dagens samtalsämne på mailen hittills idag måste vara mussmattor. Det började som en efterlysning och..ja haha mer behöver jag inte säga. :D Kul är det i alla fall.

..och alla dessa youtube-klipp som sänds. Underbart! Kollade på två nyss från Sofia, haha, ni måste bara se dem! Asgarv!




Seriöst! Haha!



Stackarn..men ack så rolig. Skadeglädje?

Jag vet att ni skrattade. Kanske inte lika mycket som Sophie här bredvid mig, trodde hon skulle ramla av stolen..
Men det är ju fredag! Be happy!

I huvudet på Sabina

Bra Perrelli!
Nu kan man andas ut, även om de kändes rätt säkert igår när man sett de flesta..pinsamt alltså. Men visst fanns det några riktigt bra låtar också. På lördag blir det en hel kväll med Eurovison Song Contest 2008! Och då hejar vi på Sverige! Låt oss i alla fall komma högt upp på listan detta år..

Idag när jag slutar ska jag iväg och sola, ska bli skönt. Och på söndag får jag sällskap av Roxie. Ska bli kul att träffa henne igen, utanför skolan. Det var för länge sen nu. Direkt efter solningen idag ska vidare till älsklingen för en hemmakväll. :) Myspys.

Imorn blir det däremot annat, då ska jag och Linus shoppa hela eftermiddan och sen vidare hem till mig för en kväll framför tv:n och...ja ni vet, ESC 2008. :)

Är himla glad att älsklingen är ledig både lördag och söndag denna helg. :) Kan sova ut tillsammans med honom båda dagarna! (Detta är väldigt ovanligt då han har ett schema som aldrig är det tidigare likt. Jag har tur om jag får sova ut med honom en dag i helgen, ibland.)

13 dagar kvar.

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine



Jag kallar det Linus-influenser.

Semifinal 2

Ikväll gäller det!
Klockan nio kommer vi sitta som fastklistrade framför tv:n! Om inte Perelli går vidare vet jag inte vad jag gör! Tydligen så har hon ju några konkurrenter i kvällens program. Men hon måste gå vidare.. Det måste hon! Det gör hon..



Go Perelli! Make us proud!

Matlagar-Sabina

Morn morn!

Torsdag..shit vad veckan springer iväg!
Imorn tänkte jag äntligen påbörja min bränna inför studenten då jag vill vara brun och fräsh. Åker härifrån direkt och solar och sen vidare antingen till mig eller baby eftersom att vi ska ses på kvällen. Fredagsmys. :)
Efter fredag kommer jag nog (om jag håller mig till planen) sola varannan dag fram till den 5:e. Då borde ju någonting hända. Inget plus direkt att det kan ta så lång tid för mig att bli brun..om jag nu lyckas bli brun istället för röd. Aja, försöka går ju i alla fall.

Igår lagade jag maten! Tadaa! Var så sugen på en speciell rätt jag lärt mig laga av Picke Mersson. Hihi. Jag och älsklingen brukar laga den men nu var det ett tag sen.. Rätten är en gratängrätt typ och det som finns i gratängen är ris längst ner och över det lägger man kasslerskivor, häller på en sås (som är gjord av två dl vatten, två creme fresh, lite senap (bestäm efter smak) och en buljong tärning) och över det läggs ananasskivor på kasslerskivorna och sist och minst riven ost över allting. In i ugnen i ca 15 min på ca 150 grader, klart! Mums!
Tog till och med en lunchlåda hit idag..duktigt! Jag har börjat få svårare och svårare för att ta med mig lunchlåda (andra gången nu under hela praktiktiden) nu när jag ätit lunch ute i snart 11 veckor. Då duger inte vad som helst. Blivit lite kräsen tror jag..hm. Men det jag lagade igår är ju så gott! Längtar till klockan 12! Ha. :)

14 dagar kvar.

and after all..

you're my wonderwall..



Oasis - Wonderwall

Fantastisk låt, fantastisk person jag tänker på när jag hör den.

Om jag någon gång skulle vilja lära mig spela gitarr igen så är första låten jag vill lära mig den här.

Today is gonna be the day 
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

Backbeat the word is on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody
Feels the way I do
about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how


Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall..

Kul gubbe

Haha, bra att min lärare typ hade ringt någon helt annan för att boka "möte" med mig och Johan (byråchefen) här på volt. Han hade inte ringt honom i alla fall, haha, måste ha varit någon annan Johan, men det gick bra i alla fall. Kändes bra. :) Han skulle ringa till Johan sen för att prata betyg...uuuuh. Tur att Johan smörade lite med massa presenter då. Bland annat massa kaffe (dock Classic) och rakbalsam. Det hjälpte nog...visst? ;)

En vecka kvar här. Det är inte klokt hur fort tiden har gått. Det fattar ingen här heller. Men jo, så är det.
Blandade känslor, helklart. Kommer sakna stället och alla underbara, härliga människor enormt mycket. Men samtidigt i och med det går jag bara närmare och närmare studenten och det känns nästan mer overkligt än underbart. Ser verkligen fram emot det. Som Johan sa "Då faller du handlöst in i framtiden." Och ja. Jag faller handlöst in i framtiden, i oändliga möjligheter, i oändliga val och en självständighet jag inte riktigt fått känna på tidigare. Spännande men läskigt. Tänk om jag bara grips av panik den 6:e? Hoppas inte det. För då är det ju sommarlov!!!


Ikväll ska jag träffa älsklingen, för idag är det vår dag. <3

Lätt som en..

..plätt?

Ja, det tycker jag faktiskt att det var. Klockan 11 var jag i skolan, dock igen lite för tidigt (men jag visste ju inte när biljetterna skulle börja säljas) ca en halvtimme men på den tiden hann jag köpa en sportbulle (skolans godaste, och rundaste? macka) till lunch och låna Min vän Leonard på bibblan. Yes, något att läsa i sommar! Åh vad glad jag blev när jag såg att den fanns inne! :)
Men som sagt fick jag tag i en biljett till Linus, utan att stå i kö, (har tvåorna förstått att det inte har något att göra på slutskivan? Hoppas!) skönt! Men det såg ut som att de hade väldigt få kvar.

Simple as that! Nu är det ur världen!

Vid halv tre kommer min graflärare hit för att se hur jag har det på praktiken, det blir intressant. Trodde nästan att han hade glömt bort det. Kunde ju alltid hoppats. Ha.

Men tills dess ska jag kika på det papper och post-it lappar som ligger på mitt skrivbord...för jag antar att jag ska fixa det som står på dem.

15 dagar kvar
.

9 månader av kärlek

Godmorgon!
Då måste man iväg till skolan idag igen då..måste fixa en gubbskivebiljett till Linus. Inge kul för jag är säker på att jag kommer få stå i en lång kö i cafeterian idag eftersom att de nu släpper biljetterna till alla som vill ha. Men vad gör man inte för älsklingen..eller hur? ;)

Föresten så har vi 9 månaders-dag idag! :D Tiden går så fort!
Visst kändes det som igår..



Älskar dig baby!
Gammal bild men jag gillar den..och så finns det rätt dåligt men nya bilder på oss.. :P

Igår blev det lite planerande av semestern, ja, nu vet jag i alla fall vilka 4 veckor han ska vara ledig och då kan vi ju börja planera in våran utomlandsresa, skärgårdsluff och ev. Peace and Love. :) Åh, det kommer bli så bra!

Kollade på första delfinalen av Eurovision igår..det var intressant, som vanligt varje år fanns det bidrag som var rätt bra och andra som var ett stort skämt..eller rätt många faktiskt. Men på torsdag klockan 9 blir det mer spännande då andra delfinalen går och då tävlar ju Pirelli! Då ska tummarna hållas för annars vill man ju inte se den riktiga finalen på lördag. Och det skulle ju vara lite mysigt som vanligt att sitta uppe länge (21-00) och lyssna på musik och äta snacks. Som varje år. :P

Nu ska jag göra annat vettigt.

Hej då, Punkt SE

Trodde bara att det var ett skämt när Linus sa det i telefonen igår. Trodde bara att det var ett rykte. Att Punkt SE hade sin sista upplaga igår. Men det är sant. Imorse fanns den inte längre. Usch vad sur jag är! Det var absolut min favorit gratistidning! :( Läste den varje morgon. Det bästa var formatet på den och därav de lagom stora artiklarna för de senaste nyheterna. Läste alltid krönikorna i den också, det var alltid underhållande och bra. Åh! :( Och stackarna som jobbade på den som fick reda på det igår morse när de kom till jobbet..bara..jahapp och nu? Hm..


Besviken!

Ladder 49..

..är verkligen en bra film...vet inte om jag har sett den tidigare..i så fall var det väldigt länge sen. Men usch vad bra den var! Blev lite tårar där på slutet.. Konstigt hur mycket lättare jag har för att gråta till film när jag kollar själv. Men hur som helst är det en film absolut värd att ha i arkivet på hyllan i rummet.

Coolt med John Travolta och Joaquin Phoenix.


Har du sett den? Om inte, gör det.

Ikväll ska jag vara hemma hos älsklingen och planera vår semester. Kul tycker jag! :) Han måste veta vilka 4 veckor han ska ta ut och kan ta ut i sommar och vad vi ska planera in då. Usch, vad vuxet det låter..men vi är ju det nu. Hihi.

16 dagar kvar.

Nu é det lunch!

När min väska låg på tågspåret

I fredags när jag åkte här ifrån och sprang till tåget på Karlberg station hände något lustig..eller..ja.

Jag sprang och inser att jag inte kommer hinna med tåget när dörrarna precis stängs framför näsan på mig, lika irriterande som vanligt men vad ska man göra, så jag stannar upp och typ en hundradel senare kommer en man i full fart mot mig och dunsar in i mig. Kändes som att jag flög fram en meter typ..eller ja, han puttade till mig rätt hårt i alla fall.
Jag: "MEN!" Han: "Oj." Och samtidigt känner jag hur min väska glider ner från axeln och ramler ner och..landar mellan plattformen och tåget på spåret! Jag grips av panik i någon sekund. Han flyger ner, trycker upp dörrarna som han fick tag i mellan händerna så att inte tåget kan åka iväg och typ lägger sig ner och tar upp den fort som bara den! Jag hann inte tänka såg mycket men sa "TACK!". Detta gick väldigt fort och vi gick på tåget. Kände hur hjärtat slog extra hårt när jag väl hade satt mig, tänk om något eller allt hade ramlat ut på spåret..roligt det hade blivit då.
Han hade dock sönder dörrarna så vi blev stående där i typ 5 min innan tåget åkte iväg. Pinsamt.

Hur bråttom får man ha?

Idiot.

Min lillasyster

I morse när jag gick ner för att äta frukost såg jag något riktigt gulligt som låg på bänken i köket. Min lillasyster hade tydligen suttit igår på sitt rum och letat fram flera gamla kort på mig, mickan, Ida (vår förra katt, miss  you <3), mamma, mormor och morfar och på dem satt varsitt rosa hjärtformad post-it lapp som hon skrivit ner massa kärlek på och som nu mamma hade lagt fram för att alla skulle kunna se dem.
Blev lite jobbigt att läsa allt.

Säger det verkligen för sällan till dig lillasyster. Jag älskar dig.

Ville bara skriva av mig känslorna och Linn, du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig. Även om jag kan vara en jä*ligt storasyster ibland..oftast. Men jag kommer alltid att älska dig, hjälpa dig när du har problem, lyssna på dig och bry mig. Klart att jag, Mickan och mamma fanns där när han försvann och vi kommer alltid att finnas där. Du behöver honom inte. Vi kommer aldrig att lämna dig.

Puss på dig lillasyster. <3

Kollar föresten lite presenter åt henne nu på nätet..hon fyller ju faktiskt år den 28:e! Och nu vet jag hur mycket..du fyller 13! Du blir tonåring..usch, vad tiden går fort. Vilken jä*la tid det var..men kul också.

Time to work..


Dagens bild - Cameron Diaz



För att hon är en fantastisk skådespelerska, (en av mina favoriter) och för att hon har världens härligaste skratt och leende! Att hon även är skitsnygg behövs väl egentligen inte nämnas. Det vet väl alla. Bilden är så fin!


Den här dagen har gått läskigt fort. Blev jätterädd när jag såg att klockan var 17:02 på datorn för tjugo minuter sen. Då hade ju klockan nyss varit 15:30 liksom. Inte för att jag klagar, ibland är det skönt att tiden går fort. Speciellt på "jobbet" kanske. Men det var ju läskigt. Trodde någon drev med mig.

Aja, nu ska jag hem. Blir en lugn hemmakväll ikväll. Skönt. Ska titta på Ladder 49 klockan nio. :)

Ha en fortsatt skön måndag!

Fixat!

Så..det gick ju rätt smidigt ändå. Dock kom jag till skolan alldeles för tidigt. Var där vid 11 och det började inte sälja förrän 11:50 typ. Men man ska väl vara på den säkra sidan. Var ingen kö heller, idag var tydligen den sista dagen som biljetterna prioroteras för treorna. På onsdag säljs de resterande biljetterna till alla andra. Först till kvarn. Måste ju få tag i en till Linus... hmm. Jobbigt.

Är hur glad som helst i alla fall för att de första dagarna då de sålde gubbskivebiljetterna gick till treorna först och främst istället för alla som de gjorde förra året. Usch att ha en massa tvåor på gubbskivan! Stackars treorna förra året. Vissa höll ju till och med inte på att få biljetter för att de hade gått åt så många pga att tvåorna köpte. Förstår inte varför de köpte! Pinsamt!

Men skönt att jag har en biljett till mig nu i alla fall. Det är viktigast. Får se hur jag fixar den andra..

Nu ska jag klippa och klistra. Ordna lite med inbjudningar.



Gubbskivan

Åh, det är sol idag! Och jag kände mig rätt pigg imorse när klockan ringde vid 07.00. :)

Måste iväg till skolan vid tio idag kom jag på igår, har ännu inte fixat gubbskivebiljetten. Och denna vecka säljs dem till alla i skolan under lunchblocken. F*n, f*n, f*n. Varför fixade jag inte det förra veckan när de prioriterade treorna?! Åh! Dumt Sabina! Nu kommer jag få stå och vänta i en lång kö...och jag vet inte hur länge men jag måste bara ha två biljetter! Ja, minst en! Vet inte vad jag gör annars.

Så..några timmar kommer försvinna härifrån idag pga det. Känns inge bra men vad ska man göra liksom.. Uh. =/

17 dagar kvar.

Nu är det måndagsmöte.

Tråksöndag

Denna helg har gått fort..lite för fort. Tänk vad mycket en ledig dag till skulle göra..
Men vad har jag gjort då?
I fredags åkte jag hit till killen och har varit här sen dess. Var i och för sig en snabbis hem igår för att duscha och byta kläder men inte mer än så.
Igårkväll var det familjemiddag här, tacos. Mums. :) Drickan kom fram också efter en stund och det blev en trevlig och kul kväll/natt. :) Linus däckade i sängen typ men bra mår vi idag. Väldigt jättesega allihop men annars så..
Inte gjort mycket alls idag. Legat i sängen hela dan typ och Linus har bara spelat GTA. Men det finns inte mycket annat att göra en sån tråkig söndag. Men ibland kan det vara skönt det med. Vädret är sämst. 5+ är väl inget att hurra åt direkt. Räknar med en förbättring...eller förhöjning av graderna nästa vecka.

Börjar bli orolig nu för vädret..tänk om det inte hinner bli varmt till den 5:e.. Då vet jag inte vad jag gör. Jag vet att det för inte så länge sen gick från 23+ till 13+ från en söndag till en måndag så det kanske inte är helt omöjligt men...snälla låt det vara varmt, låt det vara sol. Please!

18 dagar kvar.

Nu ska jag fortsätta slöa. Ikväll ska vi i alla fall titta på det alltid lika roliga Sanningens ögonblick. Hade velat kolla på Bodyguard också..den är så bra men den börjar samtidigt. Hm.


Bilden är tagen från www.kanal5.se

Ha en bra söndag!

Dagens bild - Ashley Olsen



För att hon är bra, snygg(!) och en stilikon.

Chinos

Jag har hittat ett par jag vill köpa nu. :) Hittade dem på lunchen på H&M.


Dessa chinos är från www.ellos.se

Dagens vill ha

Dessa tre underbara skapelser finns på www.asos.com
Jag vill ha! Studentpresent? Någon?


SEK: 974 kr


SEK: 3 105 kr (!)


SEK: 1 234 kr

Älskar dem. Allihopa. Det gör ont i hjärtat. Och fler finns det.


Morgonens champagnefrukost

Jajamensan! Var här 08:06 imorse och tillsammans med Sophie fixade vi i ordning köket för Henrik (vd:n) som fyller 47 idag! Congratz! Det blev champagne, jordgubbar, små tomater, mini biskvier, passionsfrukt, physalis, härligt goda croissanter och andra bullar! Mums! Sån här frukost borde man ha oftare. ;D Det bästa var att Henrik inte visste något..när Johan och han närmade sig köket i korridoren började vi sjunga "Ja må han leva" för fulla muggar, kul. :)

Idag är det fredag. Ja! Vad skönt! :) Ska nog bara ta det lugnt idag..men det är just det jag känner mest för nu. Så det är okej. Ska vara hemma hos Linus ikväll och mysa framflr tv:n. :) Kanske får testa hans nya XBOX och GTA IV också (som han ska hämta ut idag och spela hela dan, ledig) om han lyckas släppa händerna från konsollen. :P

20 dagar kvar.

Tack Sophie för att du gör det klart för mig. Jag behöver inte få panik den 5:e. Jag behöver inte vara rädd. Jag kan göra vad jag vill, jag kan bo var jag vill, jag kan jobba var jag vill, jag behöver inte veta vad jag vill bli nu, jag behöver inte plugga vidare nu på en gång, jag kan resa vart jag vill, jag har så stora och många möjligheter. Det enda som behövs är mod, lite god självkänsla, fantasi och lite pengar..

:)



Make my day

Lunchtimmen gjorde verkligen min dag. Fick låna Sophies übersköna ballerina skor att ta mig fram och tillbaka till karlaplan (detta påminde mig om att jag måste köpa nya ballerina, i mina favoritballerina kan jag stoppa flera fingrar igenom :( hm) och magen fick äntligen mat i sig. Thai blev det, med kyckling, wokgrönsaker och cocosmjölk. Smarr. Mycket mat och mycket starkt. Så ville jag ha det idag. Nu har jag ont i magen.



Kanske ett par svarta och vita? (Nu föll tankarna tillbaka på ballerinaskor igen). I want. Kan höra plånboken vråla "neeej" från min väska. Typiskt.


Pratade även med Linus nyss, nu är jag på lite bättre humör tack vare det. Känns bättre nu.

Känns inge bra att mina ögon börjar gå tillbaka till någon-i-28-veckor-senare-looken-som-har-blivit-smittad-men-är-imun. Inge snyggt med rödsprängda ögon. Undrar om ögoninflammationen kommit tillbaka eller om de är lika trötta som mig bara.. uh.

21 dagar kvar.

Vill fortfarande hem och sova.

Tung dag

Efter 4,5 timmes sömn mår jag...sådär. Är trött. Sliten i kroppen. Har ont i fötterna (har på mig samma skor som jag hade hela kvällen igår, med klack). Har ont i ögonen (hade gjort mycket för att få ha mina glasögonen på mig nu istället för linser). Och är inte på mitt bästa humör direkt. Känns som att det kommer bli en lång dag. Hm. Tyck synd om mig? Inte? Nehe.

Kvällen igår var..intressant. Ja, en stund var det kul i alla fall. Måste i alla fall ge ett plus åt lokalen som Riddarkällaren har (får inte glömma läget, typ 2 sek från tunnelbanestationen, Gamla stan, vid vattnet, så mysigt.) Tappade nästan bort mig. Många rum och många gångar. Kul. Mycket folk var det också och det var ovanligt att se på en skiva..fast nu var det ju två skivor i samma lokal typ..så det kanske var därför. Den andra skivan hade Tjuv och Polis-tema så bland randiga personer sprang de runt och dansade massa andra miffon. Vet inte om Kenny Starfighter, Super Woman eller killen i klänning var värst. Kul hur som helst att se så många som vågar klä ut sig och så många som "kommit fel". (Haha) Hippie-stilen var populär också.

Tyvärr blev det en tidig hemgång (00:45) men vi var inte hemma hos Linus förrän halv tre typ...att det kan gå så fel. Var kul och se nattbussen 592 åka förbi oss och först inte fatta vad han som körde höll på med. Någon sekund senare uppfattar vi att vi står på fel hållplats. Den var kul. Nej. Vi hann med bussen som gick mot Sollentuna i alla fall men eftersom att vi skulle få vänta där i en halvtimme ringde Linus efter en taxi..det kändes bra men kanske lite onödigt när det bara var 20 min kvar tills bussen skulle komma. Aja, vi kom hem tidigare på det sättet i alla fall.

Så här såg jag ut:



De där fjädrarna alltså. Jag kan ju säga såhär, man ser vart jag höll hus igårkväll. Hittade dem lite här och där imorse.

Hoppas ni ser vad jag ska föreställa bättre än min pojkvän. "Lyx-prostituerad?" Nej. Jag var överklädd men dock inte som prostituerad. Hm. Fin dam? Överklass? Rik kvinna? Inga klockor som ringer? Nehe.

Satt och kollade ett tag på en Subway-annons i punkt se imorse..ändrade planer till lunch? Länge sen jag åt där..får se..

Vill hem och sova.

Nu vet jag!

Ja! Nu vet jag vad jag ska ha på migikväll! Med lite hjälp från "min" receptionist Sophie här alldeles bredvid kan jag ju klara av allt! Haha, ingen dum idé kom hon med heller. Ska låna en stor och lila/svart fjäderboa här ifrån Volt, mer säger jag icke. ;) Bilder får ni se imorn. ;D "Ursäkta mig, jag har kommit fel.."

Skivan äger rum inne i stan på Riddarkällaren. Har aldrig varit där men det verkar bra. :)

Lunchen blev på Woukhouse. Nachotallriken var lika god som vanligt, jaa. Imorn ska jag nog också dit och ta Absolut Thai, mums. Det ska tydligen vara lite som min favorit som Linus gör, med cashewnötter och cocosmjölk. :)

Blev allvarligt talat lite besviken på lunchen. På tre personer som satt bredvid. Två män och en kvinna. Under hela lunchen var det ända dom kunde prata om kompost! Nej men gud vilket roligt ämne! Undrar om de verkligen tyckte att det var intressant...eller om de bara lottade lunch-samtals-ämne...sorgligt. Jag vill inte bli gammal. Jag vill inte bli vuxen. Och om de nu tyckte att det var så himla intressant varför prata om de när man äter? Har inte er mamma lärt er bordsskick? "Ja, alltså vi har ju en varmkompost...blablabla...och man kan ju känna att det är varmt.." "Jaha..coolt" "Vad bra..häftigt.."
Har ni inget annat gemensamt att prata om? Snälla!

Tacka vet jag lunchsällskap så jag slipper sitta och lyssna på andra! Ellen kom tillbaka till praktiken snart och rädda mig, luncha med mig!


Vårregn luktar gott.

No air

Det var kul att åka hoj igår, eftersom att det var ett tag sen. Det var kul att träffa kusinerna, moster och Micke igen också. Träffas alldeles för lite enligt mig.
Igår bestämde vi även vilka som ska komma till vem den 5:e. Det är ju så att jag och syrran går i olika skolor och tar studenten samma dag och springer ut samma tid. 12:00. Därför fick vi dela upp släkten. Men det blev nog rättvist. Alla kommer ju ändå ses på mottagningen efter vi åkt färdigt flaken. :)

22 dagar kvar.

Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll, några förslag? Till tema "Jag har kommit fel"?



Min favorit

Önskar så att denna reklam kunde börja gå igen. När den spelades på tv:n kunde jag stanna upp bara för att stå och titta och lyssna. Underbara färger. Underbar låt. Älskar den. José González - Heartbeats




" one night to be confused 
one night to speed up truth
we had a promise made
four hands and then away

both under influence
we had devine scent
to know what to say
mind is a razorblade

to call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough
for me, no

one night of magic rush
the start a simple touch
one night to push and scream
and then relief

ten days of perfect tunes
the colors red and blue
we had a promise made
we were in love "

Häftigast är att de gjorde den på riktigt. De spärrade av alla de vägar studbollarna studsar på och hällde ut alla från taken.

Eftermiddagssol

Dagen börjar gå mot sitt slut och nu skiner solen genom fönstret på mig..

Tycker inte om denna vecka. Det ska vara kallt och tråkigt väder ända fram till söndag. Om nu tidgningsprognoserna håller vad det skriver och illustrerar. Hoppas inte. Men om det nu blir så hoppas jag att nästa vecka blir varm igen. För då mår jag så bra. Har blivit så bortskämd de senaste dagarna med plusgraderna att man blir lite chockad över de vanliga majvädret som kommer nu med 10+. Blä. Bort. Nu vill vi ha sommar!

Imorn blir det fest. Då ska jag och Linus på en skiva. "Jag har kommit fel"-tema. Blir nog kul. :) Undrar vad jag ska ha på mig.. Hoppas att det inte blir för jobbigt för mig på torsdag bara.

Nu snart kommer Hasse....brrum, brrumm, brrrumm!

Ha en fortsatt trevlig tisdag! :)

Vad är det för en dag..

Vad är det för en dag..jo, det är ingen vanlig dag för det är Hannas födelsedag, hurra, hurra, hurra.. :)

Efter praktiken idag kommer Hasse och hämtar mig på hojen (woho!), vi ska till Häggvik för att fira kusinen med resten av familjen, Hanna fyller 8 idag. :) Grattis tjejen. Vad stor du blir..tiden går för fort. <3

Prövade THE dress igår. Den är perfekt. 23 dagar kvar.

Har suttit och pillat med mitt egna lilla projekt hela förmiddan. Himla kul. :) Skrev nyss klart en vår-krönika bland annat. Har en väldigt varierande redaktion på mitt lilla projekt..verkligen. Foto, text, design, med mera, med mera: Sabina Jakobsson. Men det kan väl vara ett plus det med. Då blir allt som jag vill! Haha ;P

Aqua - Barbie girl spelades nyss på cd-spelaren här. Det är en gammal goding. Minnen. Haha, Roxanna kanske vill lägga en comment. ;D



Var bara tvungen att lägga upp videon! Den är ju så bra! Haha :D

Oj vilket..blandat inlägg. Aja, nu är det lurre!

Ett meddelande - ett leende

"Nu är din studentklänning klar. :)"


Kunde inte annat än le.
Du e bäst sis. <3 Love you.

Jag <3 Sis

image659


En bild från systerysters skiva den 26:e. Tog ett tag men här är en på oss iaf!
Snodde den från systers bilddagbok. Ser ni vem som är vem? Haha, joo klart ni gör. ;D

Fotograf: Alexander Andrén

Sommarkvällarna är som en drog

Hej hallå!
Två och en halv vecka kvar nu på praktiken..shit, vad tiden gått fort. Alltså tre och en halv vecka till studenten..det är sjukt.

Sitter just nu och lyssnar på ett samtal mellan Sophie och en fransman..ska skriva ner den i ett word-dokument. Ja, det pratar på svenska..men visst blir det lite otydligt ibland. Haha, jag måste ha de mest varierande uppgifterna på en praktikplats. Lätt!

I fredags var det trevligt hemma hos Lindberg och Benjamin. Som alltid. :) Vi var några stycken som drack lite och pratade. :)
I lördags var det ännu trevligare. Då solade jag ett bra tag ute på terassen och fick liiite färg. :) Att det ska vara så svårt! Vaknade dock och kunde inte öppna ögonen. Yes, hade fått ögoninflammation. Hm, mindre kul. Men det fick gå ändå. På med brillorna bah. Kvällen tillbringades hemma hos Jossan med henne, Linus och Viktor. Parmiddag is the shit! Nej, men vi hade mycket trevligt och kul med en god Taco-middag, dricka och monopol. :) Jag vann! Så stolt! ;D
Blev sista tåget hem så det var skönt. Och värmen.. Alltså vad ska man säga.. Underbart. Jag kunde inte annat än vara lycklig när jag och älsklingen gick och sjöng på Juni, Juli, Augusti påväg till Helenelunds station (Dock helt fel ordning men ändå! Det var som en sommarnatt! Åh! Ge mig mer! Vill bara suga in det!)

Igår var det söndag och jättevarmt också. Då var det dock mycket blåsigare men jag låg och solade på taket ett bra tag ändå. Så skönt. :) Ögonen kändes mycket bättre också. :) Tror att ögoninflammationen gick över under natten nästan..känner inte alls av den idag. Jippi! Hur som helst..kvart i tre bar det av mot Edsvik konsthall med Hasse och Mammsen. De kollade lite på våra projektarbeten och jag stannade kvar för att städa vid fem. Det gick som tur nog på rekordtid det med (20 min!) och jag kunde åka hem till min Linus efter det, en efterlängtad middag (pizza) och tv:n. :)

En timme till lunch..magen ropar på mat.

Jag är pedant

- Jag måste veta att jag inte har några lösa hårstrån på mig.
- Jag måste bädda sängen innan jag åker hemifrån.
- Jag måste lägga en sak tex: fjärrkontroll rak på ett bord om den ligger snett.
- Jag måste torka diskbänken/handfatet om det finns några droppar vatten på den.
- Jag måste planera typ allt jag ska göra.
- Jag måste ta bort eventuella mascara prickar på ögonlocken när jag sminkat mig.
- Jag måste räkna timmarna jag får sova varke natt.
- Jag måste flytta in en stol mot bordet om den står för långt ut.



Lunchen var btw så himla skön! Satt vid Karlaplan i solen. :) Mys. Men himla varmt. Kände att jag hade för mycket kläder på mig. Dagens onödiga: Köpte vanligt jä*la vatten på flaska till min macka. Hm. Nu har jag i alla fall en flaska att fylla när jag vill.

Nu ska jag hem. Blev nyss informerad om att jag och Linus ska hem till Lindberg ikväll där några stycken kommer vara och grilla och dricka lite. Öl sa han. Jag vill inte ha öl. Aja, det blir nog trevligt. :) Även om jag hade föredragit att bara vara hemma och ligga isoffan. Har ont i axlar och rygg, har stått vikt över ett bord hela eftermiddan och strykt.

Ha en härlig fredagkväll!


Time to go.

Just like that

Och jackan var ju onödig. Man vet att det blir en bra dag när jackan inte behövs ute klockan halv åtta på morgonen. Som jag skulle sagt på kyrkfritids för ett antal år sen: Gud är god mot mig.

Blev ingen sista dansträning igår ändå. Det var tydligen väldigt få som skulle dit så då struntade jag och syrran i det. Så istället för att träna satt jag framför tv:n hela kvällen. Men det var kul det med. Vänner, So you think you can dance (Fick ändå titta på dans! Ja! Underbart.) och Sanningens ögonblick är väl ändå lite av några favoriter..

Innan jag gick och la mig blev det äntligen lite hårfärgning också. Tyckte att det såg rätt bra ut igårkväll men vet inte hur trött jag var då. Såg rätt oranget ut imorse. I alla fall vid hårbotten. Hur svårt ska det vara att få den färg på håret man vill ha? Jag testade med guldblond...men får väl använda mitt silverschampoo där hemma lite granna så blir det nog okej.

Idag ska jag vara min tvilling. Idag ska jag vara som hon. En sömmerska. Lite i alla fall. Jag ska klippa och riva de sista tyget som är kvar och sen fålla tygstyckena. Jag ska i och för sig inte använda mig av en symaskin men av klisterband och ett strykjärn. Ja, jag går media. Ska nog kompensera den oklarheten lite med att gå ut och fota i eftermiddag. Om jag hinner.

Nu ska jag youtuba på lyriskdans och samtidsdans.
Det är så vackert.

Dance with me

Nu ska jag hem och byta om, äta lite och sen vidare till dansen med syrran. Trodde att den sista träningen var förra torsdagen men icke..lite ondöigt kanske att ha det nu när uppvisningen redan är gjord men det ska bli kul iaf.

image658image657

Ballerinor är vackra. Skulle vilja ha ett par riktiga ballerinaskor hängandes på min vägg. För det är så söta.

Grönt är skönt

Så. Nu har jag varit och shoppat lite. Lunchen blev på Östermalm också. En nachotallrik på Taco Bar, gottigottgott. :)

Under två timmar hann jag:

- Bli tilltalad "Ni"
- Se Bamse på tunnelbanan
- Tycka att två killar som gick och höll varandra i händerna var söta tillsammans
- Känna att det är sommar idag
- Fundera ännu mer på vart jag ska söka jobb
- Fota ett ännu grönare Karlaplan





Den sista bilden: Svårt att se kanske men det är ett buskage format som ett hjärta runt två bänkar. Adorable!

Förresten igår sa en man till mig att jag såg sportig ut och när jag sa förundrande "sportig?" så sa han "ja, alltså vacker" "eh..jaha" Kan man köra med den? "Vad du ser sportig ut då..*blink, blink*" Känns rätt otydligt. Bättre lycka nästa gång. För jag hade ingen aning om att sportig kunde betyda vacker. Men det var nog bara han. Weirdoo!

Nu ska jag göra en haklapp till den fina och gulliga nallebjörnen jag köpte på NK.
Dags att vara kreativ!

Happytimes

En fin dag idag med. :) Ska bli underbart väder hela helgen men på måndag vänder det igen. Hm. Får passa på att vara ute i helgen då. Sola lite kanske.

Nu är jag på plats på Volt igen. Har hittills klippt och rivit ut tre meter tyg stycken i fleras lass. De ska användas på vårsalongen som kommer vara här den 29:e här. Ska fortsätta efter lunch men lunchen idag blir nog på något helt nytt ställe, ska nämnligen iväg om en stund och köpa en äkta teddy björn, på NK tror jag och några speciella kuvert och papper i en butik på birger jarlsgatan. Så då tar jag nog lunchen samtigit med det.

Har ju ingen usb-sladd till mobilen än, (ska köpa snart!) så jag kan inte lägga in mina bilder från mobilen i en dator utan bluetooth. Men bluetooth har mac och en sån bärbar sitter ju jag vid här..så här kommer några eftersläntrare.

Outfiten på mösspåtagnings-dagen.


Våra goda grillspett som vi åt hemma hos Linus i måndags

Så fina färger!

Sådärja..nu ska jag försöka leta efter en butik som säljer äkta teddybjörnar.
Någon som har något tips?
Tjao!

Bilder från mösspåtagningen

Snodde tre stycken från Revins blogg. Tog inga själv.


image641

image642
image643
Sötis!


Utvärdering

Ja! LaChapelle utställningen var hur bra som helst. Precis som jag trodde. Och mycket mycket bättre. Så stort. Så många bilder! Jag och Sandra kom dit vid 6 och rörde oss inte därifrån förrän klockan var kvart över 9. Bara sista halvtimmen typ stod vi och försökte välja ut tre vykort att köpa var. Så svårt när det fanns så mycket. Klart en affish hade varit mycket häftigare att ha på en vägg i rummet men jag fortfarande en fattig student. I 29 dagar till! Sen är jag bara fattig.

Vi kom hem vid elva tiden. Inte jättekul kanske med tanke på att middagen då var rätt efterlängtad. Det blev pizza och ja, kanske inte kändes helt rätt innan sängdags. Men orkade inte var uppe. Så trött i kroppen efter allt gående.

Hur som helst, hans verk är helt underbara, häftiga, galna, starka, annorlunda och färgrika. När det gäller kändisana lyckas han verkligen fånga deras personlighet. På ett ibland ironiskt sätt men det är lika bra ändå. Jag skulle kunna stått och bara titta på vissa bilder hur länge som helst kändes det som. De är så intressanta och snyggt gjorda så det är svårt att förstå. Kollade på två olika filmsnuttar där det visade hur han byggde upp allt och förberedde sig inför en plåtning. Snacka om jobb och pengar och tid och . Men vad bra det blir. Allt är på riktigt. Så äkta att bilderna ibland ser oäkta ut. Att man i hans bilder ser mycket av exhibitionism är också lite speciellt. Men han är grym! Och ännu roligare blir det med de bilder där kändisar är med.

Här är några av hans foton.

image635
image636
image637

image638
image639
image640

Idag har det inte hänt så mycket. Var i skolan mellan 11 och halv 3 typ. Klockan 1 hade utställningen Färg & Form på Edsviks konsthall invigning. Rudbecks media treor och Sollentuna Frias media treor har ställt ut olika verk. Linda Skugge klippte bandet. Det var mycket folk och jag hjälpte till med lite allt möjligt. Mest minglet. Kul var det iaf. Många snygga grejer. På söndag ska jag dit igen. Ska vara är mellan 3 och 4 för att prata om rudbeck och media. Då ska även utställningen plockas ner. Måste städa och fixa i ordning vid 5.

Imorn är jag på plats på praktiken igen. 2 dagar kvar till helg.
Idag hade jag bara shorts på mig! Underbart! Woho!

Ska snart åka till älsklingen.
Bloggar imorn!

LaChapelle

Mycket nu igen..men nu ska här uppdateras.

Lördags kvällen blev kul med som jag skrev pizza i hld, förkrök hos Jossan med några stycken och utgång till Huset i gamla stan. :) Det gick lite trögt för mig med drickan men det var väl pga dagen innans stohej. Hur som helst blev kvällen bra och slutade som vanligt på donken innan man satt på nattbussen hem.

Söndag...vad gjorde jag då..jo, juste, jag hade dansuppvisning, det var kul, förutom att jag höll på att svimma i slutet typ, hade rejält med kläder på oss..inte jätteskönt men..det gick bra kändes det som. :) Blev tyvärr sista dansuppvisningen med Kindahls dansskola eftersom att jag, syrran och Anna känner att vi ska testa på något lite bättre inne i stan. Och så blir det nog till hösten. Ska bli kul. :)
Vad gjorde jag mer i söndags...jo, alla var här hemma och tittade på tv..jag började plugga vid tio till provet jag hade i måndags..satt uppe till två..sov typ 4,5 timme.

Igår var jag alltså lite trött..och provet gick väl..sådär, hoppas på G, hah. Men det är så liite kvar nu! BARA EN JÄ*LA MÅNAD MINUS EN DAG!
Var hemma hos Linus igår kväll med och åt grillspett med potatissallad..mums, det var länge sen. :)

Och vad har man gjort idag? Var i skolan mellan ca 09:30-13:00 och inte gjort ett jä*la skit typ. Jo, gått fram och tillbaka mellan Edsviks konsthall och skolan. Så himla onödigt. Håller på med edsvik utställningen med våra projektarbeten som invigs imorn 13:00. Det blir bra och kul. Men hade verkligen ingenting att göra idag förutom smågrejer.

Imorn ska jag vara i skolan vid 11. Naahajs.
Ikväll ska jag vara hos älsklingen men först vara i Nacka Strand med hans systeryster Sandra för att kolla på David La Chapelle utställningen som är där nu. Ska bli riktigt kul å se.

Gotta run!

Rabbithunter with party-thoughts

Jaha då var det lördag då..imorn är det alltså söndag..(ville bara klargöra för de som inte vet)..eh...har varit så skönt med en långhelg. Vill inte att den ska ta slut..men ska iaf till skolan i tre dar från och med måndag och då får jag träffa tjejerna.

Min dag började med att (av ren tur?) få se en rymling (kanin) genom mitt fönster på vår gräsmatta..det slutade med att jag fick ett par rivsår på armarna och fick vänta hem familjen som såklart var någon helt annanstans..när vi fyra hade jagat och försökt få tag på henne med ett antal (vad vi trodde var) goda idéer fick vi fast henne till slut..Linn slängde en hink över henne..

image632 image633
Den gråa (Muffins) var rymlingen idag. Hillevi heter den andra. Bilderna är från i somras.

Igår hade vi kul. Fast att vi blev riktigt besvikna. När började festen? Började den någonsin? För stort hus/lokal eller för lite folk..och vilken blandning av människor..herregud..vilka stötte man på? Flera av Linus kompisar såklart men också folk som man trodde kommit fel eller inte alsl hade förväntat sig at se där...typ kusinens gamla polare..en göteborgare..och sist men defenitivt inte minst SEBBE!...kul kille..90:a med en kropp som en kort trettiåring...han var skum..och rätt kul att titta på på dansgolvet..mardrömmar någon?..mycket snack från honom, speciellt om CSI..(vad hade han åt CIA egentligen?) i slutet hade vi alla en karaktär i antingen Miami, LA eller NY..annat snack var det också..som "jag tjäänner igeään deejshs.." när det blev min tur var jag ovanligt glad över att kunna säga "aamen jag har en tvilling" ""aaa kan varaa därföörjh.." "yes!" blev nog rätt många "jaag tjänner igän deeschj.." lite läskig var han..aja, trevligt hade vi och visst fick vi oss några goda skratt. :)
Var nog lika bra att det inte blev mycket mer röjj än så igårkväll/natt ändå..hade festen fortsatt mkt längre hade de nog blivit för mkt dricka också..alltså lika bra att den dog eftersom att vi ska ut ikväll med.

Känner dock att det kommer bli mkt bättre kväll ikväll. :)
Först ska jag och Linus käka pizza med Jossan och Viktor och efter det hem till Jossan, tror jag, för att föra..vet inte vilka som ska vara där men..vi iaf. Sen blir det utgång. Vet dock inte vart vi ska då heller än men det har ryktats om Huset. Hoppas. Jag gillade det stället. Speciellt vid Happy Hour. Mihi.

Nu ska jag plugga..blogg you later!

Shopping och party-dag

ja..lite viktiga saker händer väl idag också..som att fortsätta skriva på APU-rapporten..snart.

Dagen började med lite shopping med mammsen och syrran, blev två nya toppar för mig. :) Efter det åkte Mickan vidare till Micke och jag och mamma till Rusta, där inhandlades det bland annat två mattor, en ny lampskärm och två olika panelgardiner till mitt rum. :) När vi var färdiga där blev det Plantagen nästa. Och alla vet väl vad som handlas där. För min del blev det två nya krukor till mitt fönster och mer växter. :) Så när vi kom hem var det bara för mig att gå upp och fixa med rummet. Åh, vad jag älskar sånt! Äntligen har jag fått gardiner och mattor till mitt rum. Det var på tiden. :P

Idag kom både Halens-paketet med min randiga skjortklänning och LaRedoute-paketet med två linnen. Ett får åka tillbaka. Men de andra behåller jag. :) En till topp från LaRedoute kommer i början av juni..lååångt dit. Men då har jag något att se fram emot.

För en liten stund sen var det strömavbrott i hela huset. Jisses vad tråkigt livet måste ha varit innan strömmen fanns. Och det märkte jag på bara några minuter. Blev lite orolig där ett tag. Måste ju skriva på min rapport på datorn...so..here goes.

Efter jobbet kommer Linus hit så äter och fixar vi oss..för ikväll blir det fest!
Ha en trevlig fredag! :)

image631
www.cocktails.about.com


Mösspåtagning + Valborg

Vart ska jag börja..
Jo!
Det var hur skönt som helst att kunna vakna av mig själv igår morse och ändå ha två timmar på mig innan bussen gick.
Det var helt underbart att jag kunde åka till skolan med min nya vita klänning utan att frysa. (Dock med leggings, butt still!) Mösspåtagningen var precis som jag trodde att den skulle vara, upptaggande och onödig. Haha okej lite kul var det.. Speciellt att träffa alla tjejerna igen. :) Har saknat dom. Nu kommer vi iaf ses tre dagar på rad nästa vecka då vi ska vara i skolan. Tillbaka till igår. Solen sken, inga moln, alla var finklädda och glada. Och alla längtar ännu mer till den 5:e juni. Overkligt. 34 dagar kvar. Nu räknar vi ner.

Efter mösspåtagningen blev några av oss sittandes i Edsbergsparken. Det var mysigt. Jag och Roxanna drog efter ett tag, hon till stan och jag hem. Planerna inför gårkvällen var väl lika luddiga som alltid..typ. Min plånbok orkade inte med någon utgång. Men syrran och Micke räddade min och Linus kväll när vi trodde att vi bara skulle få bli sittandes hemma. De skulle till märsta till Joanna, mickans tjejkompis och visst fick vi hänka på. Träffade tyvärr inte syrran på hela kvällen eftersom att vi kom dit senare än dom. Vi skulle käka här först och Mickan skulle vidare till Danderyd när vi kom fram. Missade henne med typ 10 min. Och hon hann inte komma tilbaka heller. Men vad kul vi hade! Haha mycket skojiga människor var det där. :) Mycket skojig dricka blev det med. Hehe lite för mycket kanske? Men eftersom att jag och Linus tog bakispiller jag fick av syrran i födesledagspresent innan vi gick och la oss igår mår vi prima idag! Hur nöjd som helst med dom faktiskt. De funkar! :) Och jag behöver det!

Idag har jag bara legat och stekt i en solstol ute på terassen. Hur najs som helst. Frulle blev det ute med. :) Underbart. Morsan ställde ut termometern på bordet bredvid mig och gissa vad den visade som högst ett tag? 34 grader! Jag fick nog lite färg. :) Det är typ sommar nu! Vissa dagar! Ibland!

Nu ska jag skriva min APU-rapport och senare kommer Anna hit för att träna på dansen med mig och syrran. Den måste sitta nu. Till 110%. Ingen tvekan. Sista träningen ikväll innan uppvisningen på söndag. Aaah! :D
När jag kommit hem kommer älsklingen hit senare ikväll också. :)

Det var väl det..imorn är man ju ledig igen.Så skönt! :)  Inte älsklingen förstås..eller idag..stackarn. Men men..kanske ska på en fest imorn med honom ju. Annars vet jag inte vad som händer. Måste nog plugga lite på dan också.

Bye bye then!


RSS 2.0