För vi ska skärgårdsluffa!

Klockan 7 ska jag åka för att träffa min mentorsklass och mentor på Mariatorget för en krogrunda..eller vad det nu blir..hur som helst ska det bli skitkul att träffa alla igen. :) Det är en reunion..efter 25 dagar. Hihi :)

Imorn åker jag och min älskling! :D Vi ska mötas upp vid tiotiden och åka in till stan för att fixa med det sista i lugn och ro..sen går båten vid halv tolv och vi är äntligen iväg på vår lilla trip. :) Det ska bli så mysigt! Och allt är packat! Ja, mitt iaf..Linus ska börja ikväll. Typiskt han. Vår skärgårds/båtluff kommer att äga rum från och med imorn till på fredag eftermiddag eftersom att vi ska vara ute på Sebbes landställe hela lördagen och halva söndagen. Som by the way också ska bli himla kul! :)
Kameran ska såklart med imorn och massa bilder kommer upp här senare!















Äntligen åker vi..bara du och jag.

Hörs om några dagar!
Ha en bra vecka! För det ska vi ha! :D

Sommar

Idag har det också varit sommarväder ute..underbart!..ja, tills för en stund sen då molnen verkade vilja vara extra nära varandra och nu har bildat ett täcke för solen..hm, nåja, över en timma låg jag ute och läste iaf. :) Min vän Leonard börjar snart ta slut..(haha, det där lät kul..) hade inte väntat mig att läsa ut den så fort..undrar vad jag ska läsa efter den. Spännande. :)

Igår var jag som sagt hos kusinerna och moster för att fira Simon som blivit hela 5 år. Det var lika trevligt som vanligt. :) Efter det var jag hemma en stund för att börja packa innan jag åkte till älsklingen (där vi för övrigt såg en jättedålig och "vad-är-det-för-fel-på-henne" film, Tonårsliv, haha skäms Linsday.)..för vi åker i övermorgon! Åh, jag längtar! Det kommer bli underbart. :)

Men efter det..sjunde? avsnittet av vänner som jag ska sätta mig och kolla på med syster när jag bloggat färdig måste jag packa ner resten som ska med..eller snarare..packa om. Varför packade jag ner kläder igår som om jag skulle vara borta i 1 1/2 vecka när det gäller 4 dagar? Hur svårt ska det vara? Så jag måste alltså rensa ut lite..

Sen ska jag nog hem till älsklingen för att planera luffen..mer väl så att vi vet vart vi ska. :) Blir nog middag där också. Vet inte vad jag ska säga om middagarna hos Åström längre..förutom att dem är väldigt..givande?..glesa?..surriga?..stora?..oväntade?..långa?..och fylliga?
Här är Sandras beskrivning av gårdagens middag som får er att ha en lite mer aning om vad jag babblade om ovan och varför vi kan ha så kul vid middags bordet...

Nu, mer vänner!


Friends

Ännu en dag med sol och värme, både syster och jag låg ute en bra stund och solade och läste. Så lite färg har jag kanske fått tillbaka nu. Yes! :)

Cicci kom hit för nån timma sen kanske och ååh vad kul det var att se henne igen! Så länge sen! Tänk att tiden går så fort..tänk att vi sågs varje dag på högstadiet och nu kanske två ggr om året.
Det är så jä*la synd att man träffar vissa personer så oerhört lite..eller ens säger "hej" efter det att man slutat högstadiet eller gymnasiet..(okej, nu har det bara snart gått en månad sen jag slutade gymnasiet men är säker på att det kommer hnda igen) varför blir det så? Saknar alla. Saknar personerna från högstadiet och saknar redan personer från gymnasiet. Det var absoluta mina bästa år i mitt liv. Alla vänner som man fick..alla band man knutit..alla skratt..alla tårar..alla minnen..och nu får man skylla sig själv att man inte hört av sig så ofta som man borde ha gjort och planerat bättre..

Jag ska f*n börja höra av mig mer och planera in mer tid med alla vänner jag fått under gymnasiet. Får inte mista någon igen.



Men det ska bli riktigt kul att träffa hela mentorsgruppen den sista juni igen..vår present till vår mentor Ted var att ha en reunion..(en tidig sådan) så det blir på måndagkväll på Mariatorget men en krogrunda! :) Hoppas alla kommer, och att vi kan bestämma ett nytt datum. :)
"TWE-05 ar denn bästa mäntorsgruupen jag har haft." We Love You to Teddyboy. ;)

Om en halvtimma ska jag åka till älsklingen och då ska vi beställa pizza och bli tjoockaa! :)

Ha en skön fredagkväll!


Dagens vill ha

..eller varför inte "de kommande månadernas vill ha"..kommer inte ha råd med någon av dessa på ett bra tag. :(

Älskar och hatar ASOS. Hatar endast när jag hittar så underbara saker som jag inte har råd med.

Bara..så snygga! Finns liknande på Zara som jag trånat efter i någon vecka eller två nu och till och med..tro det eller ej..är ännu snyggare. Dock är båda paren för dyra. Och dom på Zara kommer säkert inte finnas kvar när jag har råd med dem.. :( Snyft.


















Och dessa! Jag fastnade för dem direkt i en tidning där de visade outfits från SATC-filmen! Och när man fick se dem på Carrie "in motion"...så jä*la snygga! Och så får jag reda på att de finns att köpa! Okej, inte exakt lika dana för då hade de varit ett par Dior men..close enough!!




Ibland gör det ont..eller hur?


Happy thougths

Blir en hemmakväll ikväll i alla fall. Och därför kommer nog tvtittandet fortsätta resten av dagen..på trean såg jag att Supersize vs Superskinny går klockan 8 och det är ganska intressant och ännu senare går två avsnitt av SATC, alltid lika välkommet. :)

Men imorn ska jag och älsklingen ses och då ska han bjuda på pizza..yummi. :) Skönt med fredag. Mys.

På lördag under eftermiddan blir det lite firande hemma hos kusinen Simon som fyller fem år. :) Och efter det ska jag vara med killen och ta det lugnt..har bland annat bestämt att se Tonårsliv med Lindsay Lohan som går på trean klockan 21.00. Har inte sett den tidigare och den verkar rätt kul.

Sen är det bara några få dagar kvar tills vi drar! Åh, vad kul och spännande det ska bli! Mjau! :)


Älskar den här bilden. Mediahororna, fy fan vad vi är bra.


En ond cirkel

Jepp. Jag gjorde det igen.
Idag var jag och kära systeryster iväg och fyndade tidigt på morgonen. Känns bra och samtidigt konstigt att gå upp vid niotiden när man inte ens behöver..men då blir ju dagen så mycket längre. :) Hur som helst..det slutade med två nya toppar, en väska och ett matchande skärp (det var något nytt!).
Men jag kunde inte låta bli! Det måste vara en sjukdom. Ett beroende. Typ..
Oh well..det gör mig glad i alla fall. :D



Det verkade som att allt som behövdes för att få tillbaka sommarvärmen och solen är att be snällt...och det gjorde jag väl i gårdagens inlägg..jaa nästan. Och (ÅH!) vad underbart skönt jag har haft det utomhus idag. :) Legat och läst och solat på terassen och varit ute med hunden, läänge. :)
Än ger vi inte upp! Brännan ska tillbaka! Eller bli till..

Men nu blir det lite tvtittande och Project Runway..haha, för omväxlingens skull?
Ikväll ska jag nog hem till killen. :)

Ha en underbar dag i solen!

How things are..

Vart tog sommaren vägen?
Skitväder!
Börjar ju blekna bort nu..inte okej.


Så vad har jag gjort det senaste dagarna?
Mjoo..i måndags var jag i väsby c med sis och shoppade lite..blev en klänning, nya solbrillor (fjärde och sista paret nu, lovar! den här sommarn iaf!) och söta jordgubbs-örhängen. :) Lite lagom. Men mycket för kontot.

Jag har kommit på mig själv nu med något som jag vill kalla måste-shoppa-någonting-feber. Det är så att de senaste veckorna när jag varit i ett centrum har jag köpt något, även om jag inte behöver det och om jag egentligen inte har råd med det. Verkligen inte har råd. Men jag måste. Det är som om jag inte kan gå ut ur centrumet utan att ha köpt något. Även om det gäller prylar för 500:- eller 50:-.. Vissa skulle säga att det är en dålig vana. Jag skulle skylla på något annat eller säga något helt annat.. Skyll inte på mig.  It's a disease!!



Mjaa..igår gjorde jag inte mycket. Gick en prommis med syrran och Diana (som åker till Turkland idag med Bella och hennes family och blir borta en vecka, vill också!). Lite småskrattretande att deras flyg tyvärr är 5 timmar sent bara. Men sånt händer ju. Det kommer iaf få uppleva solen under en hel vecka..

Ikväll ska jag hem till älsklingen och familjen Åström och äta en av mina favoritmaträtter till middag. Längtar! Haha, Revin-syndrom? Maybe.

Ha en bra dag!

En bild säger mer än tusen ord

Undrar då vad alla dessa säger..

   
  
   
  
  

  
  

I got Carried away

Så sant som det är sagt.

Jag trodde inte att man kunde förälska sig ännu mer i serien och Carrie.

Idag var alltså jag och älsklingen i Kista och kollade på Sex and The City filmen.
Jag älskade den. Från början till slut. Från topp till tå. Från sko till väska till klänning. Helt underbar.
Kunde inte ha några för höga förväntingar där inte. Visste att jag inte skulle bli besviken. Och den var precis som den skulle vara. Fabulous!

Vill se den nu igen. Flera gånger om!
Den ska köpas så fort den kommer ut på dvd. Helt klart.

Will you get Carried away?
Se den! Gör det!





Nu ska jag krypa ner med min älskling.
Natti!

"Midsommarstången är en fallossymbol"

Något liknande sas av min mamma inatt när vi satt och funderade över midsommarfirandets existens och varför vi har midsommarstänger..

Min lillasyster kontrade med:
- Fallos?
Och min mamma svarade:
- En stor kuk!

Hm, detta kommer mamma inte gilla men men.. jag har kul åt det i alla fall. Haha!

Nu är jag iaf hemma igen.
Eller hemma hos Linus..

Vi har ju varit hos Linus pappa i Sigtuna..(eller en stund utanför Sigtuna) från i måndags till igår..och åh, vad bra vi har haft det! Riktigt mysigt! Vi gick promenader, kollade på filmer, bastade, åt gott och tog det bara lugnt. Alltså det man ska göra när man är ledig. :)

Kom hit igår på dan och började sakta men säkert fixa i ordning oss för midsommarfirande. Blev en mycket god middag här med prat, skratt och en del dricka. :) Och åh, vilket väder vi hade! Underbart! Inget midsommarväder där inte.. Senare vid elva drog vi vidare hem till mig för att kramas med Micke och Mickan som varit i Turkland i en vecka. :) Där fortsatte festen för vissa med min familj (till fem i morse) men jag själv var för trött för det.

Idag har jag och min älskling 10 månader. :) Vad tiden går fort när man har roligt...eller är kär! Puss på dej!
Och det ska firas med...skräckfilms-maraton! Hohoo! Linus har varit och hämtat sin skräckbox (med 9 olika skräckfilmer) som han beställt. Så nu lär det skrikas ikväll!

En av filmerna vi ska se ikväll som jag bestämt är...



Ha en trevlig dag!

Not that kind, Rockferry

"Det sägs att man kan få hjärtattack av fotbollsmatcher." 
Jag tror på det.

Hoho, det var inte lite spännande igår. Men en så irriterande sista (tilläggs!)minut! Som inte ens hade behövt vara där! Blä! Ville ju att Sverige skulle vinna men samtidigt..nu när Spanien vann slipper vi möta Holland (som vi garanterat hade förlorat mot) och möter istället Ryssland onsdag och det borde inte vara något problem..så den matchen ses på onsdag. Ohyes. Bänkade igen. 20:45.

Vill också ha en sån där fin gul tröja!

Igår sågs i alla fall matchen hemma hos Jari och Miko. Det var jag och sex killar. Ibland kunde jag känna mig så utanför.. ^^ Men kul hade vi och när matchen var slut började drinkan samtidigt som musiken komma fram..då var vi fem kvar. Stackars Linus som jobbar idag och försökte komma hem från det att klockan typ var ett till fyra. Men är man svag för Jari..och shottar..så är dert lätt att bli övertalad. ;D Men till slut kom vi där ifrån i alla fall. Inte var det meningan att vi skulle vara hemma klockan fyra på morgonen..vi skulle ju bara kolla på matchen..men vad kul vi hade! Skrattade ibland så jag fick ont i magen. Det ska vi göra om. :)

Mycket snack blev det också om Sebbes landställe den 5:e..det ses väl fram emot. Ojoj, vilken dag/kväll/natt det kommer bli. :)

Men först ska jag och Linus se fram emot vår skärgårdsluff som kommer äga rum mellan den första och fjärde juli. Yes, vi har bokat dagar. Om inget kommer emellan. Usch, vad mysigt det kommer bli! Efter fyra år av planering varje sommar ska vi verkligen åka! :) På riktigt.

Och innan det..nu de närmsta dagarna som kommer spenderas i Sigtuna som sagt. Inget Alanya direkt (där sis och Micke är, fusk!) men det ska bli himla mysigt och trevligt. :) Vi åker imorn och är tillbaka på torsdag.
Är packad och klar och ska snart bege mig mot älsklingen.

Måste se Mona Lisas leende ikväll med den fantastiska Julia Roberts som börjar 21:00 på 3:an. Alla borde se den. Den är himla bra och fin.



Morsning!


För det är fredag

Om jag fortfarande skulle plugga nu eller börjat jobba skulle jag antagligen vara extra glad idag eftersom att det är fredag..men jag har "sommarlov"! :D Och som vanligt tappar jag bort dagarna och glömmer oftare bort vilken dag det är..så himla skönt! Då vet man att man är ledig.

Igår shoppade jag järnet med syrran min. Var i stinsen mellan 9 och 2..(varför jag var där så tidigt beror på att H&M hade VIP-öppet en timma innan centrum öppnade) och visst hittade vi grejer! För mig blev det två nya toppar, en klänning, hängslen, ett halsband, massa olika klämmor och spännen till håret och andra små grejer.. :) Mysig dag hade vi i alla fall..kändes exra bra och kul eftersom att syrran drog sitt kort hela dan..haha, mindre kul var det att lägga in alla pengar i morse som hon la ut åt mig..

Nåja..alltid kul med nya saker till garderoben..mindre kul för plånboken..eller ska jag säga sparkontot? Hoppas som bara den på att sista studiebidraget kommer i slutet av denna månad!

Idag har jag varit i sollentuna och lunchat med älsklingen och snart ska jag iväg till kusinerna för lite barnpassning..så nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Blir kanske en sväng till killen ikväll också.

Och imorn ska vi vara bänkade framför tv:n klockan halv 6. För då spelar Sverige mot Spanien! Får inte missas.

På söndagkväll eller tidigt på måndag drar vi ut till Sigtuna och Linus pappa. Ska bli skönt att komma bort några dagar och något måste vi ju hitta på när Linus har sin första semestervecka. :) Ska bli mysigt. Håller tummarna för bra väder nästa vecka!





Ha en bra fredagkväll!

Fotbolls EM

Igår kollade jag föresten på Fotbolls-Em. Swe 2 - 0 Gre. Sveriges premiärmatch och yees, vad ni gjorde det bra grabbar! Fortsätt så!

Heja Sverige!



För jag vill leva, jag vill dö i norden!

Peace, love and understanding.

Out!


Student 08

Imorgon är det en vecka sen jag tog studenten..har det redan gått en hel vecka? Jisses.. Det är ju nästan så att man börjar känna sig gammal. ;) Maha!

Vet inte vart jag ska börja..hela studentdagen var underbar, perfekt..och så jävla rolig!! Även om alla redan vet hur en studentdag ser ut drar jag det igen..klockan 9.00 var alla på plats i Edsbergsparken för champagnefrukost, 10.15 var mentorsgrupperna på plats i varsitt mentors-klassrum för betygsutdelning med mera, 11.00 gick vi alla ner till aulan för sång, skrik, gråt och skratt och klockan 12.00 sprang vi ut. Har aldrig kännt en sån känsla förut, eller så många känslor på en så samma gång. Det var så..obeskrivligt. Möttes av mormor, morfar, mamma, moster och Linus med massa gosedjur, champagne och blommor. Sen var det dags för flaket. Herregud säger jag bara. Okej, jag har sett det förut..men det är som man säger..man måste uppleva det. Galet var ordet. Galet. Åh vad kul vi hade!! Skulle göra om det nu nu nu, 100.000 ggr till!!
Mottagningen var inte annat än ett ord. Perfekt. Tack alla underbara som ville fira min och systers dag tillsammans med oss. Att ha alla närmaste i min familj tillsammans sådär under en kväll får man inte ta för givet. Det var den bästa studentpresent jag kunde få. Tack alla. Jag älskar er. Inte för att jag vill lämna tillbaka alla blommor, pengar, smycken och det andra jag fick..ja, mycket fint fick jag. Tack igen. Ni gjorde min dag.
Slutskivan..gubbskivan..hur som helst, jag hade skitkul där med och hoj, vad jag drack! :D Tack älskling som tog hand om mig den kvällen.

Bilder kommer såklart.. i massor! Så snart jag fått över dem på datorn från Linus kamera. :) Men ska avsluta studentbabblet med att säga att det var den lyckligaste dagen i mitt liv.

Så vad har jag gjort min första vecka som arbetslös?
Jo, jag har bara slappat! Så skönt! I helgen blev det mycket soltimmar, mer dricka och en ny hobby. Haha, jag, Linus och Sandra har hittat en grej vi alla är bra på. Staudsmatting! På andras tomter! Det började som ett vad i lördagskväll men ju mer dricka vi fick i oss den kvällen/natten ju mer sugna blev vi på att göra det igen. Snart får ni se klipp från våra hyss. Kul har vi i alla fall. ;D Haha! Mysig nattpromenad blev det den natten också innan barnet tog över oss. Kände på vattnet gjorde vi också. :) När ska vi bada då? Tycker det är på tiden nu! Om det här regnet/mulvädret bara vill sluta så ska jag iväg och bada!

I måndags shoppade jag. Det blev en ny blus/klänning, flera underkläder, ett halsband, en mössa (! den var på rea och söt !), nytt diadem, beachspray och  dryshampoooo till håret och lite annat smått o gott. Yeees. :)

Igår jobbade jag hos mamma. Dutti flicka. Ska jobba där några dagar v.28, 30, 31 och 32 också med syrran. Naahajs, pengar pengar.. Sen gäller det att söka jobb!

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer min lööv hit.
Ha en bra onsdag!

Studentlunch!




Såhär ser jag ut idag och så ser ni hur naglarna blev jag fixade igår..är jättenöjd. :)
Nu ska jag på studentlunch! :D

1 dag kvaaar!!!!!!

2 dagar kvar!

Är det inte helt jä*la sjukt?!! Jo.
Och solen skiner. Det är sommar. Underbart. Och sol blir det på torsdag också. Stor sol och 21+. Vad kan man mer begära?

Lördagkvällen hemma hos Micke var himla mysig och kul. :) Mycket grillning och mycket dricka. Som sagt en mycket bra kväll. ;D Och lång. Ja, när klockan var fem på morgonen orkade i alla fall inte jag längre. :P En del bilder väntar på att bli upplagda också. ;D Det där måste vi göra om!

Söndagen blev lugn, vi solade, pratade med kossorna och städade, åkte även hem med Micke och Mickan med bilen vid fyra, så skönt att inte behöva ta buss och tåg! Stackars älskling som behövde åka klockan 9 för att vara i Sollentuna på jobbet vid 11. Men bor man på landet så. ;D
Hemma hos Linus på kvällen blev det en mycket god middag ute på balkongen. :) Lovley!

Igår var ju jag (och även Linus!) ledig. Så mysigt att vara lediga tillsammans! Och det utnyttjade vi väl tyckte jag. :) Vi tog det bara lugnt, åt frukost, duschade, satt ute och solade ett bra tag och lyssnade på radion, gick en promenad med glass i händerna, toppade fötterna och benen lite, ja, det var folk som badade men..nja vi får nog vänta lite. :P Kollade till båten gjorde vi också. Den ska fixas till vid nästa ledighet. :) (Efter studenten!)
Kvällen tillbringades hemma hos moi med Forrest Gump (som jag inte hade sett, slå mig inte), chips och dip. :)



Nu är jag i skolan och om 12 min ska det vara lite apu-utvärdering och annat.
Senare...tror klockan ett blir det brännboll och femkamp med alla mp3:or. Ska bli kul. :) Hoppas det inte håller på så länge bara. Måste vara vid Stockholm Södra senast halv tre då jag har tid för att fixa naglarna. Owee!

Nu ska jag kila!
Puss!


RSS 2.0