Vilsen i pannkakan...

Så känner jag mig just nu....vilsen, ensam och trött, trött på mycket. Trött på många.

Men snart, snaart är det semester och då ska jag bara...va. Jag ska njuta till fullo och suga in sommaren med all min kraft.
v. 28 är det Hultsfred och v. 29 Gotland! Kommer bli 2 riktigt tunga veckor...men åh vad jag längtar, ska bli awsome!!

Hoppas vädret håller i sig.

Och och! Jag badade i fredags/lördags natt! Första doppet! Kallt!

Nu ska jag fortsätta klia på mina 10 myggbett på vänster ben och mina 14 myggbett på höger....sa jag att jag älskar sommaren? Sen kallar jobbet.

En dag med min - Roxanne!

Idag har jag varit ledig. Och det har resulterat i en heldag på Eriksdalsbadet med min kära Roxanna. Bad i utomhuspoolerna och sol från 10:45 och 5 timmar framåt. Mycket skönt ska jag säga er. Tillfredställd till max. Sen att vi båda är röda som kräftor nu är en annan femma. ;)

På fredag firas denna tjej också, hon blev ju 20 i måndags! :) Fy fan!

Igår var det grabbkväll här med fotboll och öl...det var eh..kul.  Tur att sambon har så lätta och helt underbara killpolare. :) Lite avis var dem allt på oss och vår lya. ;) Imorn efter jag slutat (kl. 13) ska vi alla in till stan för att sitta på en uteservering och pimpla öl (cider för mig) hela dan...myspys!


Love the sun!!!!! Stay forever!!!!!

Mors lilla kråka skulle ut o åka...?

MidsommarfinMiddagsmysEn underbar midsommarafton med underbara vänner.
Fick till och med dansa runt en midsommarstång. :) Sen att det var en midsommarstång i porslin och att den var 15 cm hög är en annan sak. Jättekul hade jag/vi i alla fall. :)
Länge sen man sjöng Små grodorna, Vi äro musikanter (- den första raden "Vi äro musikanter..") och Prästens lilla kråka fast våran verison var "Mors lilla kråka"....haha..tänk hur fel det kan bli när man e lite full och inte firat midsommar på rätt sätt under flera år.

After

Ha överseende med att jag är nyvaken och ruffsig.

Het snobben-pyjamas va?


Och varför inte lite bilder från onsdagskvällen när man ändå håller på. Banditfest med Revin på Harry B James stod på schemat! Med dessa band på scen: Engel och Smash Into Pieces, riktigt bra är ju de där grabbarna, som man kände igen från "Talang 2009". Och trevliga med! ;)

            Vi drack jäger och jag köpte ett Dead By April linne i deras Bandit Rock store!


Ikväll slår vi klackarna i taket....eller nått annat...Glad Midsommar!


Innan jag spyr

Jag måste göra något åt mitt otroligt tråkiga hår och det e nu!
På torsdag blir det förändring! Finns det något som visar personligheten mer än hårfärg och frisyr? Mitt hår är i alla fall inte jag längre. Med ständig utväxt och längd en dm från svanken. Så går det när man inte besökt frissan på 1 1/2 år! Jag förvånar mig själv ibland.

Färgen på håret har inte heller varit den jag velat på väldigt länge. Har fortfarande stora platinablonda partier som jag bara vill ska bort! Och det är straffet för en väldigt ljus period i gymnasiet.


Men på torsdag e jag ledig så då blir det ett värt besök till stan. Imorn ja!

Before:


Lite förändringar...
och något helt annat...mina bussbiljetter till och från Hultsfred! 25 dagar kvar!!!

Första bilderna på vårt "cribb"!

I lördags...


Givet att det första jag ställer i frysen är jäger.. ;D


Klädkammar'n är en klar fovorit.. :)


To be continued!!

Hahaha!
By the way...sitter i sängen i min nya lägenhet nu! :)
Alla mina grejer är här, soffan kommer idag och Linus alla saker på måndag. Yeahj!!

När vi gjorde stan osäker

Fredagskvällen bestod av:
Vin, oozo, shottar, mer shottar, mer vin - vin på Sabinas leggings och klänning, slå omkull glaset - 3 ggr gillt, och vi som knappt var på något ställe (3 st in och ut typ ), sprang mest runt i Stockholm kändes det som, haha, men mycket skratt blev det. :)

<3


RSS 2.0