If I could make a wish..

Kan inte bara den här förkylningen försvinna någon gång! Så inihelvete trött på att inte kunna andas om nätterna!
Fan, en dag kvar sen ser jag fram emot en ledig helg igen.  Plånboken är tom men fest ska det bli ändå. ;)

Hade en dejt i Sollentuna med söta Roxie idag efter jobbet. Hittade lite fint på hm. En check på 250:- låg ju och väntade snällt på mig när jag kom hem i fredags, det gillar vi!

Okej, jag erkänner, jag längtar tillbaka, nästan varje dag..


 


Fuck Me I'm Famous

Första dagen på jobbet avklarad. Det gick ju ganska smärtfritt.

Snoret rinner, näsan är sönderriven av allt toapapper. Har fått förkylningen från helvetet. Nu blir det lite tv sen sängen..


Kära Phi-Phi Island..

2 månader senare

I'm baaack!



Har verkligen haft the time of my life och jag är så jävla glad över att jag åkte iväg. Thailand blev jag totalt förälskad i. Längtar redan tillbaka och efter nästa resa. :) För visst ska jag iväg igen nästa år. ;)

Det är såklart skönt att vara hemma också men kom igen, 3 plusgrader. Fyfan. Skinnpajen åkte på idag. Vägrar dra fram dunjackan. Jag gör det bara inte. Men nästa vecka ska det iaf bli upp till 10 plus. Gillart.




Ikväll blir det utgång med alla snygga vänner som jag saknat! Awesome! :D


Update from China

Kina-tid: 10:00

Tjenare tjenare!

Star just nu pa Pekings flygplats och fryser ihjal! Det ar typ 10 grader har inne!! Kanns det som iaf. 2 timmar uthardade. Bara 4 timmar kvar da.... :/ Hatar att mellanlanda! Men det har ar det varsta jag varit med om..
Plus att det tog tva saker ifran mig nar jag skulle scanna handbagaget. En Pirates of the Caribbean tandare (en present fran kara syster Mickan) och en annan ball tandare som jag kopt till en person dar hemma. Skit trakigt!!!!!!! Sa javla korkat!!!!! :(

De sista dagarna i Kambodja roade vi oss med detta: Festa, sola och leka i poolen, ata god mat, lite mera festande, en dagsutflykt till en massa tempel (besokte templet dar Tomb Raider spelades in, cool huh!?)

I onsdags kl 8:00 akte vi fran Kambodja till Bangkok (2 bussar, 8 timmars resfard), besokte haftiga MBK Center och gick pa bio pa kvallen (sag Red Riding Hood, rekommenderas!).

Igar spenderade vi hela dagen pa MBK. 8 vaningar, en hel del butiker! Jag var i himlen. Shoppade loss och jag och sis gjorde varsin gaddning! :) Pretty sweet..

Nu vantas bara en 10 timmars flygresa, sen ar man hemma igen. Blandade kanslor over det. Ska bli kul att traffa alla vanner jag saknat men annars hade jag lika garna kunna stannat i Asien...trivdes som fan med att resan runt. Hoppas det blir av snart igen.

Borjar jobba pa mandag. Har bara en kansla over det. Angest. Men det ar bara att tjana mer pengar och dra en trip igen. Langtar redan. Sick.

Aja, nu ska jag fordriva tiden med att fortsatta springa runt/hoppa jamfota for att halla varmen. Kul att man blivit sjuk precis innan hemgang.

Landar i Svennelandet 16:30 idag, fredag. Om vi slipper forseningar.
See you soon people!
xoxo

A Backpacker's Diary

Kambodja-tid: 18:00

Tjena fan, ragge har fan.

Idag ar vi bakis. For igar firades jag och syrran med dunder och brak.
Hade en jattebra kvall som startade med god mat och fortsatte med en stor mangd alkohol. :)

Testade at ata orm for forsta gangen igar ocksa. Helt okej faktiskt!

Drog mig upp ur sangen for 2 timmar sen..skallen ar seg som kola..

6 dagar kvar. Kan inte och vill inte for allt i varlden forsta. Jag vill inte hem! Jag vill fortsatta mitt liv som backpacker, bo i en ryggsack for resten av livet! Typ. Love it.

Har redan bestamt mig for att dra ivag igen nasta ar.


Siem Reap Baby!

Kambodja-tid: 23:00

God afton mina vanner.

Kambodja ar underbart! Naja, i alla fall staden vi befinner oss i (Siem Reap). Idag kom Paul och Becka. :)

I lordags hade jag en av de roligaste kvallarna pa hela resan! Det som egentligen skulle vara en "stadad" kvall blev helt galen. Mickan och jag ramlade i sang klockan 8:00 sondag morgon. Traffade sa himla roliga och underbara manniskor!
Vi fick bada ett varsitt skrattanfall nar jag slog igang kameran och tittade igenom fotona fran kvallen, love it!

Som sagt ar det farligt billigt har, och det galler alkoholen ocksa... ;)

Ikvall blir det lugnt, men imorn, da jevlar syns vi pa Pub Street!


I fucking love this!

Vietnam-tid: 17:00

Hej hopp!

Hoppas ni har njutit nar jag varit borta for snart ar jag hemma igen och kramar om er!

Vi fick riktigt fint vader i tva dagar da vi lag och pressade pa stranden, akte aven linbana over till on bredvid (Vinpearl) dar vi blev som barn igen med ett undervattenland, vattenland och karuseller. :)

Men sen har det varit ratt molnigt, igar nar vi alla var bakis passade vi pa att aka till ett spastalle. :) Vi badade mudbath, sunbath, swimmingpool och tog varsin massage. Basta hittills! Massoren stod pa mig, knackte hela ryggen och nacken. Sa skont!

Till middag ikvall ska vi lyxa till det lite for det ar sista kvallen da alla (Jag, Mickan, Becka, Paul och Peter) ses pa resan. Jag och Mickan tar en nattbuss tillbaka till Ho Chi Minh City 21:00 kvall medans de andra stannar 3 dagar till. Peter aker hem samma dag (14:e) som Paul och Becka aker och moter oss i Kambodja.

Imorn bar det av till Kambodja, Siem Reap!

Borjar fa angest redan infor hemresan.
Kan jag inte fa fortsatta resa, bara nagra manader till?

Good Evening Vietnam

Vietnam-tid: 17:34

Befinner oss i Nhatrang!

Har varit molnigt och regnigt sen vi kom hit den 3e men det ska bli soligt och fint imorn har vi last sa hoppas man far lagga sig pa stranden da, var ett tag sen nu!

Jag lankar till vart senaste inlagg i resdagboken dar ni kan lasa vad vi haft for oss de senaste dagarna: MickanoBia

Forresten, for er som missat det. Jag har sumpat mobilen (som tur var med thai-simkortet i) och facebook ar typ bannat over hela Vietnam. Lyckades hitta ett internetcafe dar det gick att ga ut. Darfor vi inte uppdaterat sa mycket de senaste dagarna. Sa ni vet liksom.

Okey, dags for mig att ga upp till rummet och duscha. Sen ska vi ut och ata middag allihopa och nagra glas blir det nog ikvall. :)

Ha det gott people, kisses!

RSS 2.0