Happy Friday

Redan fredag! Se på fan! Och träningsvärken är tillbaka igen efter veckans pass på gymmet.

Är på väg till jobbet för att kränga snygga kläder till er som ska parta i helgen. ;)

Jag själv är ledig men ska istället ta det lugnt och mysa med vänner och familj. Besöka gymmet tänker jag göra också. :)

Trevlig helg!
25/11

Det har varit full rulle på jobbet i helgen, riktigt kul. :)

En månad kvar till julafton och bara 2 veckor kvar till Elias och min mini-semester. Längtar <3

Snart solsidan! :)
Trevlig kväll!Tjenatjena

Det blev visst vindrickande och tjejsnack in på småtimmarna inatt, men nu känner jag mina nya kollegor utan å innan..nästan iaf haha.. :)

Nu är jag på g till jobbet, ser fram emot första löningshelgen i butiken. :)

baj bajSöndagsträning

Har inte kunnat träna de senaste veckorna pga sjukdom och mycket jobb men nu äntligen är man igång igen. :) Känns himla bra.

Ett armpass och lite benpress igår, idag kör jag bröst och mage. :)

Stay strong!

I'm back

Har inte varit vidare flitig med att uppdatera här..
Kanske för att jag i princip bara jobbade förra veckan, 70 timmar kom jag upp i, rekord för lilla mig.. Men nu är jag inne i mitt vanliga schema och har jätteroligt på nya jobbet. :)

Vi hade en rejäl överraskningsfest för Hasse i lördags, det började med att han blev upphämtad av en vit limo och när han klev ut stod nästan alla hans närmsta vänner och familjemedlemmar utanför lokalhuset vi kalasade i in på natten. :)


Inte min vecka..

Vi hade inbrott i lägenheten i torsdags.. Jag börjar undra när oturen ska vända.. Jobbiga tider just nu men samtidigt roliga för jag har börjat på ett nytt jobb. Har varit med och byggt en butik från grund i princip från och med i torsdags. Så himla kul och se förvandlingen! 23 timmar på två dygn har jag jobbat med mina nya kollegor. Och vilka brudar sen.. :) Är på väg till jobbet nu också men idag blir det inte ett lika långt pass. Ikväll blir det 50-års party för farsgubben. :) Trevlig lördag och ta hand om varandra! :)

RSS 2.0