Happy Halloween!

Många inlägg idag..men jag bara måste lägg in en Halloween bild. :D Linus hade ju en sån fin pumpa-bild på första sidan på hans hemsida. :P Hoppas på att få gå ut i helgen maskerad! :D Undrar vad jag ska vara, en häxa eller djävul? Hm...

Dessa pumpor, vi har också en står utanför dörren. :P Stora, små, tjocka, smala, runda, fyrkantiga.. Varför pumpor?

Jo, därför: "...Halloween har rötter i den förkristna keltiska traditionen som sedan övertogs av de kristnade germanerna. Man firade sommarens slut och vinterns början och tog då hem boskapen från betesmarkerna. Man trodde att allehanda onda väsen var i farten denna natt och därför behövde skrämmas bort med eldar när det mörknade. Seden att göra "dödskallar" av urgröpta pumpor (ursprungligen kålrötter) och tända ljus i dem har sitt ursprung i dessa föreställningar...."

image227

image228

Middagstips!

Igår åt jag och älsklingen något jättegott som jag bara måste dela med mig av. :) Det heter Lime Wok.

För 3-4 portioner behöver du:

2 msk matolja
400 g kyckling, fläskkött eller räkor, strimlade
400 g wokgrönsaker
1 påse Lime Wok Spice Mix
2 dl vatten

Tillagning:

Hetta upp woken med matolja. Woka kyckling eller fläskkött (används räkor tillsätt i slutet av tillagningen) och wokgrönsaker i några minuter. Ström över kryddmixen och tillsätt vatten. Låt koka ihop. Servera med nudlar eller ris.

Tips! Smaksätt gärna med Santa Maria Thai Fish Sauce och garnera med Santa Maria färsk Koriander.

Vi hade strimlad kyckling, nudlar och kryddade med Santa Maria Fish Sauce.
Very tasty! :)



Kanske inte ser så gott ut men det var himla smaskigt! :D

Hur firar du Halloween?

Det skulle egentligen blivit festande ikväll men det får bli i helgen istället, kanske..ikväll blir det blir bio istället, för mig, killen, syrran och hennes Micke. :) Vi ska se skräckisen 1408 ikväll klockan 21:30 i Kista som är baserad på en novell av Stephen King med Samuel L. Jackson och John Cusack. :) Den verkar vara jättebra. :) Handlingen av sf:

Succéförfattaren Mike Enslin har efter förlusten av sin dotter specialiserat sig på att undersöka det övernaturliga och spår av livet efter detta. Efter att ha blivit mer och mer skeptisk under sina år av letande bestämmer han sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad gäster dött under ouppklarade omständigheter. Det dröjer inte länge förrän Mikes värld vänds upp och ner och han börjar plågas av ohyggliga syner. Men är det bara hjärnspöken, eller ska även Mike möta slutet i rum 1408? 

Låter mycket spännande och ruggig enligt mig. ;P

Några recensioner av filmen som jag hittat på olika ställen på webben:

"...Men inte 1408, denna film är den första som fått mitt nackhår att stå givakt och ansiktet tappa blod många gånger om. Upplevelsen var fullständigt och filmens effekt på mig var spektakulär. Jag tror att jag svimmade under filmens 90 minuter. Jäklar vilken rulle!..."

"...Äntligen kommer en riktigt bra och spännande skräckfilm utan en massa blod och dumma blondiner! Regissören är ingen annan än Mikael Håfström, en svensk (!) som tidigare gjort Ondskan och kalkonrullen Strandvaskaren. Men 1408 tar i alla fall hem priset som hans bästa film enligt mig..."

"...1408 har allt man kan förvänta sig av en King-story och med denna ensemble och med Håfström vid rodret resulterade det i en av de bästa King-adaptionerna som någonsin filmatiserats. Mick Garris får ursäkta men Håfström vet bättre hur att hantera King och man kan ju hoppas att fler uppdrag av detta slag hamnar på hans lott...."

Det ska bli roligt att se den. :D Man ska ju egentligen aldrig ha förstora förhoppningar då blir man oftast besviken men jag tror i alla fall att den kommer vara jättebra även om det finns personer som inte tyckte det. :)

Igår kastrerades älsklingen Akira..sötisen måste gå runt med en krage nu i några dagar.. :P Haha, stackarn går ju in i allt och alla. :P


No work?

Nej, det ser inte ut som att det blir något jobba för mig och syrran i veckan..suck, jag som behövde pengarna! Lite smått irriterad på morsans kollegor eller vilka de nu är som erbjuder oss jobb, vill ha hjälp, får hjälp men sen bara skiter i att fixa det..helloo?! Aja, får hoppas på att det fixar nått iaf..Lön för måndag och tisdag är ju redan långt borta men man kan ju alltid hoppas på att man får jobba imorn, torsdag och fredag iaf..Trodde väl aldrig att jag skulle vara så desperat efter att få jobba..But I am!

Jackan är forfarande till salu så alla vet det. Men om jag inte berättar något annat så är den fortfarande det. Skriver alltså när den är såld. Det är en röd Everest i stl 38, i mycket bra skick! Billigt pris är det också. ;)
Kolla gärna in länken nedan. :)

>>>  http://www.blocket.se/vi/13898158.htm?ca=11_s  <<<

Som jag skrev till Simone nyss på msn som sitter och pluggar..och som jag också egentlien ska göra..ska snaaart börja på två arbeten/uppgifter...laater! Vi har lov, eller har jag missat något? Vad spelar det för roll egentligen? Okej, vi slipper faktiskt vara i skolan på hela fem dagar men vi har fan lika mycket att göra ändå! Är detta rättvist? Jag bara undrar.. Varför kalla det lov? Okej, småungarna i grundskolan har nog inget att göra över loven iof.. Nu längtar jag tillbaka sådär igen..ååh, jag vill vara ett barn igen!

Nåja..i helgen har jag bara slappat med älsklingen, åh, vad det behövs ibland! :) Vi har spenderat mycket tid framför tv:n..ätit chips och dip, och godis, mera chip och dip..och godis..och chips.. :D Är man en gottegris så är man, right? :P Hyrde två filmer igår, Adrift och Music and Lyrics, båda var bra men jag föredrar komedier så Music and Lyrics var mer i min smak och dessutom brukar filmer med Hugh Grant eller Drew Barrymore vara bra. :)

image219


Nu ska jag hitta nått vettigt att göra..kommer nog på något snart.
Hej så länge!

H&M chaos and makeover

Ja, det kan man väl kalla det, när säkert 200 pers står i en lång kö och hoppas på att vara en av de första hundra som kommer innan för dörrarna för att få en presentkort på 200 spänn när H&M klockan 11 idag öppnade en ny butik i gallerian på Hamngatan. Kaos! Jag var en av dem och som många andra fick jag inte ett presentkort, tyvärr. :( Men försöka går ju.

Jackan blev föresten inte såld igår, tjejen som skulle komma hörde aldrig av sig och hon ringde från ett hemligt nummer. Oseriösa köpare.. Så jackan är fortfarande till salu med andra ord!

Nu vill jag lägga in lite bilder från helgen för att lätta upp stämningen.. :)

image211


Jag har slutat men ville bara blogga lite innan jag drog hem, har inte photoshop på datorn hemma för tillfället och då måste jag fixa det här. :P Åh, blev mycket godis kvar från igår, ska nog lägga mig i soffan och gluffsa i mig när jag kommer hem..bara slappa tills senare ikväll då det bär av för dansträning..det har jag gjort mig välförtjänt av tycker jag.. :) Imorgon är det fredag, sköönt! Lov nästa vecka också, super! Fast jag ska ju jobba.. Men det har också sina fördelar det med, money, money, money! :)

Slänger in en eller två egobilder medans jag ändå håller på..en från igår och en från imorse. ;P




Nu ska jag röra mig hem, hejsvejs!


Take me to the candyshop..

Blev plötsligt så godissugen! För en stund sen fick jag reda på att det är extra pris på lösgodiset på Coop...vill ha! Kanske blir det en promenad dit senare ikväll med älsklingen? :) Ska ju ändå sitta framför tv:n ikväll, det är ju Myggan och Fråga Olle senare, haha ;D



image210

Vilken helkväll.. ;D Om jag förbiser allt pluggande.. :P

Såld!

Eller..jag tror det iaf.. :) en tjej ska komma och hämta jackan senare idag så mycket som jag förstod..eller jag tänkte möta henne på rotebro station, har så mycket plugg redan att roa mig med ikväll så jag hinner inte möta henne inne i stan..så är det en seriös köpare ska jag ha 400:- i fickan innan denna dag är slut..najs. Ett steg närmare jackan jag egentligen vill ha, Boomerang.. :)

Jaa..nu ska väl jag börja ägna mig åt studierna istället..

Varför sa jag så..?!

Varför sa jag igår "det är i alla fall skönt att jag inte har två prov på samma dag som andra har haft eller flera denna veckan" ?! Så idiotiskt av mig! Som om inte Sofie talar om för mig idag att jag även har svenska prov på torsdag, bläää, orkar inte! Ett prov idag, en hemtenta som jag ska sitta med idag (sitter med nu och fattar noll) och imorn som ska in på torsdag och så svenska provet på torsdag.. BLÄ säger jag bara! Vill slippa det här nu, kom vår! Kom praktik, kom studenten!

Hur som helst..det verkade ändå gå hyffsat på provet idag..nu är älsklingen på väg till mig :) vi ska se Nothing Hill klockan nio så jag borde rappa på med skrivandet av hemtentan...eller så tar jag resten imorn... >.<

Igår var det premiär av av Prison Breaks säsong 3 förresten, äntligen! :D Usch, vad glad jag var! :)

Nej, nu måste jag vara duktig och skriva lite till innan min snuttis kommer...lite till..
Tjao.

Min annons på jackan som är till salu:
http://www.blocket.se/vi/13898158.htm?ca=11_s

Intresserad av en Everest jacka?

Hey you,
idag är det en jobbig måndag, en måndag jag egentligen borde plugga arslet av mig istället för att sitta här men jag orkar inte, jag har inte det minsta lilla engagemanget i mig just nu..jag vet att jag måste plugga, har psykologiprov imorn men det får bli senare..usch, vad jag hatar mig själv när jag skjuter fram saker jag måste göra. Men så blir det ibland.

Fredagen blev inte riktigt vad jag och älsklingen hade tänkt oss..vi drog in vid nio tiden till stan med lite annat folk, det skulle bli Claras..efter 20 min i kön och typ 1 meter från entrén ångrar någon sig och alla lämnar kön...10 min och mindre taggade senare är vi utanför Soft och står i ännu en kö en stund..efter det står vi i en till kö till garderoben och sedan i säkert ytterligare 10 min framför baren för att få sin första dricka..vid den här tiden är väl både jag och Linus så otaggade som man kan bli...eller mest jag. Snacka om mycket folk på så liten yta! Gah! Så.. vi dricker upp och meddelar de andra att vi åker hem, haha, vilken kväll! oh, yeah. ;D Nej, inte så lyckad kanske men det gjorde inget..får göra om det en annan gång helt enkelt.
H&M kläderna behöll jag föresten.. Det var iaf lyckat. ;P

Lördagen blev lugn..vi bakade ca 40 kanelbullar och käkade pizza hos älsklingen.. :) Mys! (Bilder på våra fina skapelser kommer ;P)
Söndagen när jag och snuttis hade 2 månader tillbringade vi hemma hos mig och den blev också rätt lugn..innehöll inget pluggande som man skulle kunna tro, eller hoppats på?! Åkte till Coop för att köpa lite soff-snacks och tittade på Spanglish som gick klockan nio.. :)

Idag har min dag varit så intressant och spännande så..var på en lektion i skolan och sen hos tandläkaren, woho! Inte särskilt nödvändigt enligt mig eftersom att de inte ens röntgade! De ska de tydligen göra om några månader istället...och här går man från skolan och allt. Drygt!

Nej, nu hinner jag inte skriva mer, ska möta älsklingen som kommer med tåget för att åka hem till honom. :)
Btw, har lagt ut min röda Everest jacka på blocket om någon är intresserad!

Nu måste jag springaaa, Hejhej!

Besöksrekord

Igår hade jag 31 besökare, kan låta lite men det är rekord för min blogg såhär långt, haha :P Vet redan vad det kan bero på och det är för att jag skrev en kommentar till blondinbella..kanske ska fortsätta ge kommentarer till bloggare som har betydligt fler besökare än en själv, då ökar ju mitt besöksantal också.. ;P

Btw, den där peteranswers grejen var en bluff, blev grundlurad av en viss Ellen..haha kul du måste haft när vi tjejer stod bakom dig och var helt förbluffade och uppspelta. :P

Nu ska jag och älsklingen baka bullar..hörs någon annan dag då jag berättar mer om helgen! Byebye :)


Ditt paket har kommit

Jepp, H&M kläderna har kommit och jag ska ner och hämta dem sen.. :) Första gången jag inte klagar på H&Ms leverans tror jag.. det gick ju hur smidigt som helst. Jag och syrran beställde ju i söndags. Blev inte riktigt de topparna jag ville beställa förut, det är fortfarande den vita men valde bort två andra och beställde en blommig tunika istället, har verkligen fastnat för tunikor..favvo plagget just nu :) aja här är de iaf:
image203 image204
Så blev det bestämt iår också att jag och syrran ska jobba under höstlovet hos morsan, var verkligen inställd på ett skönt lov med många sovmornar men när plånboken skriker efter pengar finns det inte mycket att göra ;D Vi är fyra tjejer som ska ringa upp ca 2000 kunder till företaget för att se om de fortfarande har samma adress, på 5 dagar, mån-fre..det blir 100 kunder per skalle, haha kan se det framför mig när jag kommer till de sista kunderna under dagen..."faaan...har du...samma adresss eelleeer? Snäälla?" Det går nog rätt smidigt och snabbt om de bara svarar "Ja" då är det bara att svara tillbaka "Okej taack heej! och gå vidare till nästa. How ever..nog om jobb..nu ska jag lägga mig bekvämt i soffan och vänta på att min älskling ska komma hit efter jobbet.. :) Nästan alltid nått sebart på 3:an eller 5:an såhär dags..

Btw, ni måste testa det här: www.peteranswers.com
Så himla läskigt!

P.s Idag var Isabella Löwengrip i vår skola..på vår lunchbio, en grupp i video som hade gjort en dokumentär om henne.. hehe, lite kul sådär.. :P gav henne en kommentar nyss om vad hon tyckte om dokumentären.. D.s
www.blondinbella.se

Så sant som det är sagt?

Jo det var rätt många som kollade in mitt blogginlägg igår..inte rekordmånga men siffran höjdes ett bra tal efter publicering iaf. ;D precis som jag trodde.. eller förutspådde. Haha, najs. ;P

Idag blir det utgång med älsklingen och lite annat folk.. kul :) till Claras närmare bestämt tror jag det blev..
I helgen annars blir det nog mest plugg för mig. =/ har nämnligen psykologiprov på tisdag. Tror Linus också nämnde något om att baka bullar på lördag. ;D

Snart är det lunch..jag är hungrig. Hoppas det blir något gott..det luktar fisk i korridoren men man vet ju aldrig. Får hoppas på det bästa helt enkelt.

I helgen blir det äntligen färgning av mitt hår iaf..haft annat att göra i veckan så det har inte blivit av, men nu så ska det. :) Drömde t.o.m inatt att jag gjorde det..haha, kan jag vara så rädd för att det ska misslyckas? Kanske..men i drömmen blev det skitbra iaf så jag hoppas på det bästa. ;)

På söndag är det en speciell dag också. Jag och min älskling har 2 månader. :) Haha, länge sen det var 2 månader..låter så himla kort men ändå tycker jag att det gått så fort..känns som om det var igår jag tänkte på dig i hemlighet killen. Du är den underbaraste och mest fantastiska människa jag träffat. Tack för att du är du. Ser fram emot ett helt liv med dig och lite till. <3


image202

Vi hade sex..

..stycken husdjur när jag tittade sist.. :P

Tycker att fler borde läsa min blogg och därför valde jag en mer intressant rubrik för att fler ska kika, ska titta om de fungerar sen så får vi reda på egentligen hur sexfixerade vi är, haha :D Vad rolig jag är. :P

Igår var jag med älsklingen och tog det lugnt..vi lagade chicken bits, ris och sötsura wokgrönsaker, mumma :)

Idag är det torsdag, första dagen på veckan som jag går heldag, börjar 8:20 och slutar 16:00..tungt, :P jag borde egentligen inte klaga men eftersom att jag har sovmornar de första tre dagarna i veckan får jag aldrig riktigt in någon rutin.. ska jag plugga och iväg och dansa sen också.

Har funderat lite över en grej.. Hur kan det vara så att vissa dagar går det hur fort som helst att fixa i ordning sig, även om man duschar och andra dagar får man stressa arslet av sig även om man inte duschar..

Jag t.ex. går alltid upp så att jag har en timma på mig men ändå så får jag stressa vissa dagar och andra hinner jag t.o.m. duscha och tvätta håret!?

Jag tror att det här kan vara anledningen till en typiskt stressmorgon:
7:30 - går upp ur sängen..låångsaamt..till toaletten..
7:42 - kvar på toaletten..somnat?
7:46 - tänka ut vad jag ska ha på mig..
8:03 - klär på mig för femte gången och har bestämt dagens outfit..
8:07 - sminka mig, sätta i linserna och borsta håret..
8:18 - tänka ut vad jag ska äta till frukost..
8:25 - äta frukost.. (gå senast om 8 min!)
8:30 - hinner inte äta upp eller borsta tänderna, bara att välja..tänker en stund..
8:33 - (måste gå!) Springer fram och tillbaka för att göra "det sista" innan jag måste dra..
8:35 - springer till bussen som går 8:37.. och hinner!

så..vad jag har kommit fram till är alltså att: Jag ska sluta tänka så mycket på mornarna, jag ska bara göra det jag ska göra och skita i allt annat! Planera mera! åh vad fint det lät.. :P

Nej, nu ska jag göra annat..snart börjar lektionen..Hörs sen eller en annan dag..Mors!

Prison Break är tillbaka!

Ja, för ca två veckor sen fick jag reda på att Prison Break äntligen börjar igen med deras tredje säsong den 22 oktobertrean klockan 22:00, äntligen! :D Som jag har väntat! När sista avsnittet av säsong två slutade berättade en röst "..och Prison Break är tillbaka efter sommaren.." Va?! Efter sommaren?! Det är ju typ tre månader kvar! Som om jag inte fick vänta i extra två månader..shit, 5 månader utan Prison Break, hur kunde jag överleva...aja, bra gjort av mig! :P Nu är jag glad! :D Längtar så till måndag! :) Usch vad jag har saknat det programmet! Det enda program jag följer varje avsnitt av och är superfast vid. :D

image200

image201

Mjau! :D



Så det så

Och så bilderna från helgens äventyr..

På tåget mot Södertälje centrum..
 

Mickes present från mig och Linus :D (2 ciggpaket)
Oj, vad överaskande glad han blev, hah!


Inne på O'Learys..den bjuder vi på. ;P
 

Dagen efter när jag och killen satt i Mickes soffa hoppade hans katt Ozzy upp bredvid Linus och några sekunder senare såg det ut såhär..naaw, vilken goskatt det är! :) Hans nos piper så roligt också..haha 


Påväg hem..långt hemifrån.. :P


Det var det..just nu är jag hos älsklingen och väntar på att han ska komma ut ur duschen så att vi kan lägga oss och slappa framför tv:n resten av kvällen..som om vi inte annars brukar göra det, haha men som jag sett i många andra blogginlägg ikväll så står det tydligen mellan filmerna Dude where´s my car? och Moulin rouge.. Får se vilken det blir för oss.. Hej så länge!

Långt hemifrån

Hello there!

Blev lite ändrade planer i fredags, inget lunchande med killen inne i stan eftersom att han stannade hemma från jobbet men inne i väsby blev det av iaf..svängde förbi Subway och åt varsin baguette. Mycket gott :) Var även där för att köpa mig nya strumpbyxor, tjocka gråa och knästrumpor, ett par vita och ett par grå, tycker de behövs nu när kylan kommer.. köpte äntligen hårfärg också så det blir av i veckan..okej, utväxten har varit där ett tag så det behövs verkligen men det är et stort steg för mig, haha jag har ju haft samma färg/färger i håret i typ 4 år men nu ska det bort, det bruna ska inte vara kvar längre. :P Köpte en sån där smart förpackning med en grundfärg och slingor..så det ska se mer naturligt ut, det blir säkert bra. :) Förhoppningsvis.
I fredags firade jag och killen syrrans pojkvän Micke också i Södertälje..han fyllde ju 20 i onsdags, stor pojke. ;D Det blev faktiskt himla kul, först drog vi till Mickes syrra och förfestade där typ med massa trevligt folk och senare vid tolv srog vi till O'Learys, en sportbar. När de stängde drog vi vidare för att köpa fyllekäk (som inte åts upp förrän sent dagen efter) innan vi blev hämtade av Mickes far för stjuss hem till dem..mycket snällt. :) Har ju aldrig varit där förut, och oj vilket sort hus och vilken gård! :P De har typ 4 ladugårdar och tre andra stugor.. Okej mickan har ju snackat mycket om alla söta kossor men har väl aldrig fått någon riktig uppfattning om hur stort det verkligen var.. :P Vi kom väl i säng vid tre.. sen kan man ju låta andra detaljer som hände under kvällen/nattens gång utebli..haha :P Men i det stora hela blev det iaf en lyckad kväll enligt mig. Mycket trevligt. :)

På lördagen var vi bakis, vissa mer än andra. :P Men vi tog det lugnt, åkte från Mörkö på eftermiddan (Järna station), kan det ha varit vid tre..Ja, nått sånt iaf. Aldrig varit så långt hemifrån om man räknar kommunalåkning. Haha, när vi var tbx i civilisationen drog jag och älsklingen till mig för att lämna och hämta grejer sen drog vi till honom och där hemma blev det en mycket smaskig tacomiddag med familjen Åström. :) Kvällen kunde inte sluta bättre. ;) 

Igår hände inte mycket, en välförtjänt slappdag som alla andra söndagar.  Blev dock ett kort besök på fika hos morbror som fyllde år i lördags. Annars låg vi mest framför tv:n.. :P Kollade på Pirates 2 hos älskling innan vi drog till gillbo, såg ettan för någon vecka sen också..de filmerna kan man ju inte se för många ggr. Love them! Men vem vet inte det vid det här laget.. Att jag älskar dem alltså. :P Beställde två tröjor från hm också föresten som förhoppningsvis ska komma redan denna vecka. 


Nu ska jag kila till lektionen, bye then.
Bilder kommer med nästa inlägg.

Bilderna från helgen

Idag har det varit z-dag...fast själv går man ju i trean och har projektarbete så jag och diana har suttit framför datorerna här i skolan hela dan och arbetat med det..jag har gjort en hel del annat också som tagit en himla tid men det blev klart iaf..alla bilderna från i helgen i två olika kollage.

Annars i veckan då? Jo..jag har varit med älsklingen såklart som vanligt och inte mycket mer.. :P Igår var jag mer eller mindre ledig också eftersom att jag och min media kommuniaktions grupp var ute på studiebesök på en reklambyrå..intressant och se hur de jobbade..
Idag är det torsdag igen, tiden går så fort, och imorn är det fredag.. :) Minns inte om det var fredag eller lördag jag och pojken skulle med och fira Mickes 20-årsdag som han hade igår..men nått blir det säkert..annars inte mkt bestämt. Kom nu på också att jag glömde gratta honom...pinsamt. Fan jag sa ju och tänkte det flera ggr igår...och så glömde jag ändå. Typiskt. Men han kan få ett grattis här iaf...GRATTIS MICKE! i efterskott... =/ Hoppas du hade en underbar dag med mycket prestenter! ;D Nåväl.. idag är det dans... :)  Imorn börjar jag 8:20 och slutar 10:10, inte mycket att klaga över.. :P Ska luncha med älskling imorn också inne i stan så han får lite omväxling från jobbet med sällskap till lurre :)

Här kommer bilderna från pappas och Kickis bröllopsfest i lördags :)
Personerna på bilderna är jag, Mickan, Rebecka, Rebeckas kille och farmor.. :)

image188


Och här är de underbara bilderna från Yvonnes 50 års skiva ;D


image189


Oj, vad klockan for iväg..nu måste jag hem.. Första översittar tiden för i höst.. :P
Hejhej!

En ledig dag..

Ja, idag är jag ledig...hur skönt som helst..eller egentligen är jag inte ledig, jag har en lektion mellan tre och fyra..det tar längre tid att faktiskt ta mig till och från skolan än vad jag kommer att vara där idag så jag struntade i det..oups! Men tyckte jag nästan kunde unna mig det..första skolkningen i höst..haha, så dålig på det.. Kan man vara dålig på att skolka? Haha, jepp jag kan.. jag tror att det är bra? :P

Hur som helst..min helg gick till så att jag och älskligen tog det lugnt i fredags med lite chips och dip..några kexchoklad köpte vi också..haha, svullon..that's us ;D vi åt faktiskt inte upp allt, det var kvar till gårdagen med.. ;)

Lördagen var mindre lugn..strax efter ett var jag hos syrran på plas hos farsan..där var det öppet hus för deras bröllopsfest...mycket trevligt.. :) men vid fyra tiden var jag och syrran tvugna att gå eftersom att vi hade andra tider att passa någon annan stans...mickan skulle på överasknings-maskerad-fest och jag skulle på en 50 års skiva med Linus familj.. :) Jag hade rätt tur om jag säger så..vad är oddsen att farmor skulle till rotsunda där Linus bor? Så var det iaf..farmor blev hämtat av sin väninna hos farsan eftersom att de skulle på nån tjejmiddag och det var ju bara för mig att hänga på hela vägen, kunde inte bli bättre ju ;D
Så jag var hos killen strax efter fyra och tog sen en taxi ca en timma senare för att gå på 50 års skiva i Viby..och vilket hålligång det var! Mycket, mycket trevligt :D Sen kan man ju tycka att det blev en eller annan shot för mycket..eller nått annat.. haha mådde som jag förtjänade igår om jag säger så.. men jag hade iaf jättekul där.. :)

Igår var vi här och tog det lugnt..jag kunde väl inte göra annat.. :P Jag somnade framför tv:n som vanligt.. :P
Och nu sitter jag här och väntar på att min Linus ska ringa...han är nämnligen på en utbildning på det nya jobbet..hoppas allt går/gått bra.. :) vi ska väl träffas senare men nu tänkte jag hoppa i duschen..

Bilderna från i lördags har jag inte lagt upp än men det kommer!
Hej så länge!


Min moster

Detta inlägg är tillägnat min moster.

Tack för kommentaren. Den värmde. Jag blev rörd och glad. Jag längtar också tillbaka till den tiden då jag kunde krypa upp hos dig. Men det bästa är att jag fortfarande vet att jag kan göra det. Jag vet att du alltid kommer att finnas hos mig och jag kan alltid prata med dig och komma till dig. Du finns där för mig och syrran som ingen annan gör. Du är bäst. Vet inte vad jag och syster skulle göra utan dig. Du kommer alltid vara mer för oss än bara en moster. Du är en bästa kompis och syster till oss också. Så nära står du oss.
Visst tycks tiden gå fort men så länge vi har varandra är jag inte orolig.

Jag älskar dig. Tack för att du finns.


Tiden går så fort.

Ja, det är en grej jag funderat över de senaste veckorna.
Tiden går verkligen så himla fort.
Nyss var jag en osäker, liten (okej, det är jag fortf.), lite rädd kanske, töntig etta som nyss börjat på rudbecksskolan på mediaprogrammet för att jag inte vågade söka in till ett gymnsium med estetisk verksamhet - dans i brist på att inte klara "provet" för att komma in. Jag ångrar inte alls att jag valde media, det har varit jättekul och är fortf kul och jag är glad att dansen fortf. bara är en hobby men det är så sjukt. Det kändes som igår jag började här..vilka tankar man hade, haha kommer ihåg hur jobbigt det kändes men samtidigt kul att bli äldre..gymnasiet..wow. Då tyckte man att livet började på allvar..shit, bara tre år, sen ska man ut och jobba, då blir man vuxen, kommer jag ihåg att jag tänkte..och nu i vår tar jag studenten. Det är inte klokt. Var tar all tid vägen?

I helgen gick jag med pojken på en promenad..på vägen hem gick vi förbi min gamla skola..där jag gick på lekis fram till trean..jag minns det så väl..blev nästan lite jobbigt att vara där.. skolan ska ju rivas pga vattenskador. de får inte. Nästan alla fönster var igentejpade för att någon krossat dem och gräset växte högt utanför dörrarna. Allt var liksom igenväxt. Såg så läskigt ut.. Kullen som var så stor då var nu så liten.. När jag stod och tittade in i min gamla hall utanför klassrummet kände jag mig så liten..jag ville gå in, jag ville vara där igen, jag ville tillbaka.

Jag ville tillbaka till mitt enkla liv, till det liv där man inte hade några bekymmer, inga funderingar över hur det kommer gå med saker och ting, inga frågor över saker man inte förstod, man var bara ett barn och levde livet, man brydde sig inte om så mycket, man stressade inte, man tog dagen som den kom, det gör jag väl fortfarande men inte på samma sätt. Man oroade sig liksom inte över morgondagen. Gud, vad bra man hade det. Jag säger inte att jag inte har det bra nu, jag är jättelycklig men jag vet inte om jag är redo att bli vuxen än..jo, så är det. Jag vill vara barn lite till, lite längre. Jag vill inte ut i arbetslivet och ha ansvar. Jag vill inte kunna lösa allt själv, jag vill inte stå på egna ben, jag vill inte förlora min säkerhet.

Imorse när jag var på väg till skolan hörde jag ett par tjejer snacka..de satt framför mig så det var ganska lätt att bli intresserad av vad de sa.
Ena tjejen pratade om en för stor bh som hon hade köpt eftersom att det inte fanns någon mindre, hon fick dra åt men sen satt sen är den skulle tydligen. Kommer ni inte ihåg? Vi tjejer som nu tycker att det låter jättekonstigt och dumt, kanske också fjortisaktigt gjorde ju samma sak! Åh, jag kommer så väl ihåg det. Vad liten man var..
Den andra pratade om en kille som frågat henne om hon vill "göra det" med honom.. Alla tjejerna började fnissa och hon svarade nej faktiskt..Vilken diss tyckte killen. Samma sak här..minns ni när sex var något man blev röd i ansiktet av och fnissade åt? Det är knappt så att jag kommer ihåg..Vad spännande det var..man byggde upp så stora förhoppningar om det "att förlora oskulden" att man istället blev besviken när det väl hände.. det skulle ju vara så fint..in my ass.

Och nu sitter jag här, ovetande om framtiden, rädd för hur det ska gå efter gymnasiet, spänd och exalterad inför studenten, det kommer ju bli så kul! Dagen man kämpat för att komma till i 12 år! Men ändå är jag rätt lugn..hur kan det komma sig? Kanske kan det ha något att göra med att jag är sån som person..Har inget riktigt svar på det men blir väl mer nervös när våren närmar sig sen antar jag..

Ville bara få ur mig dessa tankar..hörs i helgen eller nästa vecka.




Me & My

I förra inlägget misslyckades jag med att lägga in klippet på deras musikvideo så jag skrev bara adressen till sidan men nu har jag fått lite hjälp av min kunniga älskling så här kommer den ;D


Kanelbullens dag

Ville bara tillägga det.
Hoppas ni läsare får en fin dag med massor av kanelbullar. :D
Själv tror jag inte att jag kommer få någon..så ta en tugga åt mig med!

image187


Btw, igår laddade jag in många låtar från älsklingens dator till min mobil. En kul och gammal favorit är Me & My med Dub i Dub som jag och syrran mimade till i ettan..eller kanske var det redan i lekis? Hur som helst..kul hade vi iaf..memories.. Borde göra en comeback på den syrran, visst? ;D

http://youtube.com/watch?v=DgM5qJUrbN4



Nu ska jag spela lite pichonary med tjejerna :D
www.isketch.net

Don't blame me!

Jag ursäktar än en gång att jag skriver så sällan, snart en vecka sen..men jag har inte tid helt enkelt :P pojken tar upp all tid med mig så ni får skylla på honom.. ;)

Så, vad har hänt sen sist?
Hmm, jag skrev i fredags..ja, det har väl inte hänt så jätte mycket faktiskt, älsklingen och jag tog det mest lugnt hela helgen men mysiga godis och chips kvällar och sköna promenader :)
I måndags drog vi in till stan för att jag skulle klippa mig, var bara tvungen eftersom att det var fotografering i tisdags för klassen..jippi, alltid lika kul. Inte. Men men morsan, farsan och alla andra mor- och farföräldrar blir ju ändå alltid lika nöjda.. skulle egentligen inte spela någon roll hur man såg ur. Kunde lika gärna komma med turban. Haha, nej kanske lite överdrivet. Jag med turban? Undrar hur det skulle sett ut...sexigt värre. ;)
How ever..jag blev nöjd..vad tycker ni?



Investerade också i en ny tunika som jag har på bilden och ett nytt armband.. :)
Annars i veckan har jag spenderat min tid med att vara med älsklingen och plugga lite..
Igår gjorde vi något jättegott till middag..det var extrapris på lövbiffen.. Potatisklyftor med vitlöksbröd, lövbiff med smält vitlöksost i (mycket vitlök :P) och sallad.. Mumma! Har en bild också..visst är det lite lyxigt för en vardag? ;)

image186


Idag är det dans igen och det ser jag fram emot.. :) I morgon vet jag inte riktigt vad som händer men på lördag blir det full rulle..först ska jag och syrran vara hos farsan i Bromma på bröllopsfest och senare ska jag tillbaka till rotebro nästan..ska till Viby på en 50-års skiva med Linus family.. :) Vet inte om jag hinner vara där till fem som de andra men det får bli som det blir.. Lite stressigt kanske men det blir säkert kul också. :)

Nu ska jag gå på lunch..
Pussohej!

RSS 2.0