Hur firar du Halloween?

Det skulle egentligen blivit festande ikväll men det får bli i helgen istället, kanske..ikväll blir det blir bio istället, för mig, killen, syrran och hennes Micke. :) Vi ska se skräckisen 1408 ikväll klockan 21:30 i Kista som är baserad på en novell av Stephen King med Samuel L. Jackson och John Cusack. :) Den verkar vara jättebra. :) Handlingen av sf:

Succéförfattaren Mike Enslin har efter förlusten av sin dotter specialiserat sig på att undersöka det övernaturliga och spår av livet efter detta. Efter att ha blivit mer och mer skeptisk under sina år av letande bestämmer han sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad gäster dött under ouppklarade omständigheter. Det dröjer inte länge förrän Mikes värld vänds upp och ner och han börjar plågas av ohyggliga syner. Men är det bara hjärnspöken, eller ska även Mike möta slutet i rum 1408? 

Låter mycket spännande och ruggig enligt mig. ;P

Några recensioner av filmen som jag hittat på olika ställen på webben:

"...Men inte 1408, denna film är den första som fått mitt nackhår att stå givakt och ansiktet tappa blod många gånger om. Upplevelsen var fullständigt och filmens effekt på mig var spektakulär. Jag tror att jag svimmade under filmens 90 minuter. Jäklar vilken rulle!..."

"...Äntligen kommer en riktigt bra och spännande skräckfilm utan en massa blod och dumma blondiner! Regissören är ingen annan än Mikael Håfström, en svensk (!) som tidigare gjort Ondskan och kalkonrullen Strandvaskaren. Men 1408 tar i alla fall hem priset som hans bästa film enligt mig..."

"...1408 har allt man kan förvänta sig av en King-story och med denna ensemble och med Håfström vid rodret resulterade det i en av de bästa King-adaptionerna som någonsin filmatiserats. Mick Garris får ursäkta men Håfström vet bättre hur att hantera King och man kan ju hoppas att fler uppdrag av detta slag hamnar på hans lott...."

Det ska bli roligt att se den. :D Man ska ju egentligen aldrig ha förstora förhoppningar då blir man oftast besviken men jag tror i alla fall att den kommer vara jättebra även om det finns personer som inte tyckte det. :)

Igår kastrerades älsklingen Akira..sötisen måste gå runt med en krage nu i några dagar.. :P Haha, stackarn går ju in i allt och alla. :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0