Fredag hela veckan!

Ja, det tycker jag att det borde vara.. :)

Äntligen, jag har äntligen beställt min studentmössa! Hipp hipp hurra! För jag ska ta studenten! :D haha vad liten jag känner mig :P konstigt...men äntligen! Den 5 Juni smäller det! :D

Ville bara skriva det..nu ska jag dra till väsby c för att titta lite.. :) mest på julklappar tror jag men kanske något till mig själv också. :) sen åker jag och älsklingen tillbaka hit när han slutat jobba..blir nog en mys-kväll ikväll.. :) det går mycket på tv tydligen.. :P


Bråttom, bråttom.

Glömde en grej..

Jag lovade ju att lägga in en bild på älsklingens och mitt nya "husdjur" :P

image314

och så kan jag ju slänga in en liten bild på mig..bara för att liksom.. :P

image315
Stirrig? haha

Ändrade planer..

Jepp, igår fick vi, dansgruppen reda på att vi även har en uppvisning på lördag också, klockan halv fyra..alltså..imorgon! Gud vad kul :D Precis vad jag, syrran och anna pratade om när vi var påväg dit, haha att vi ville ha flera uppvisningar, och det fick vi! :D Så imorgon kan vi göra bort oss, öva en gång till och "känna" på scenen innan den "riktiga" uppvisningen som är för oss på söndag, eftersom att så många ska kolla då. :D Har faktiskt aldrig haft så många på samma uppvisning. :) Så det ska bli kul..tyvärr kunde inte mormor följa med :( eftersom att söndags-showen är helt slutsåld...därav anledningen att vi skauppträda en gång på lördag.. :) Men hon får se dvdn sen.. :) Så det är alltså morsan, Hasse, Linn, Hanna, Pappa, Linus och Micke som ska se. :P och Annas "publik" också.. :P

ååh vad kul det ska bli :D eller hur annápanná? (vet ju att du läser min blogg, då kan du ju ge en kommentar sådär ibland ;D haha)

Nu börjar min första lektion för dan..vi hörs sen.


Sista träningen inför uppvisningen...

Jaa, det är sant! Det är torsdag idag och sista dansträningen innan uppvisningen på söndag (första advent)! Gaaah! Det har ju gått jättefort ju! Faan tänk om jag gör bort mig..=/ nej, jag förstår inte mig själv ibland..jag har gjort bort mig en enda gång på alla de olika uppvisningar jag haft i olika aulor, lokaler, hotell, centrum osv. under mina 8 års tid som dansare. (Det är fult att skryta, haha) och ändå tror jag varje gång att jag ska göra bort mig...en gång har det hänt..haha, tappade en sko då föresten..inte kul. Men jag satte på den igen och fortsatte. :P Men att tro att man ska göra bort sig inför en redovisning, ett framförande eller uppvisning av något slag är väl mänskligt. Om man inte är nervös inför sin prestation så borde man ju inte tycka att det man ska göra är kul eller ens vilja göra det bra. Så är det väl.. Men på söndag gäller det! :D Åh, vad kul det ska bli! Ska lägga in bilder sen. Kommer ju se så kul ut och så "not me". :)

Får se till att inte dricka för mycket på lördagskvällen bara..då är det ju Bobos som gäller igen men denna gång är det Julfest :P och istället för Moose Brothers spelar morbror och gubbarna i sitt andra band, Tomterockers ;D Minns faktiskt inte när jag såg Tomterockers live senast..tror bara morsan brukar spela dem i cd-spelaren sådär kring jul.. :P Covers på olika rockklassiker..texterna är mer juliga så att säga.. men bra ;D Kanske inte ens har sett dem live..hmm, isf ska det blir extra kul att göra det. :) Ska dit med i princip hela familjen, inte småsyskonen men t.o.m mormor ska dit, ja ni ser rätt, mormor ska rocka på lördg, haha ;D Och Linus familj ska med denna gång, extra kul tycker jag. Trivs så bra med de filurerna, hah :) Bilder från det kommer såklart också senare.

Snart är det lunch.. :)

Sweeny Todd

En ny Tim Burton film med såklart Johnny Depp i huvudrollen har Sverige premiär den 22 februari.  :D Måste ses. :) Sweeny Todd är en thrillermusikal och verkar himla spännande enligt mig. :) Och till skillnad från andra filmer Johnny Depp medverkat i sjunger han såklart mycket i denna eftersom att det är en musikal och det var kul att höra och se att han kan det också. :D Hör själva, det låter ju rätt bra! :)

Trailern:



Johnny Depp sjunger:
http://wwwc.aftonbladet.se/atv2/popup_wmp.html?id=categories/Noje/0711/8693&category=noje&commercial=yes

Någon annan än jag som ska gå och se den när den visas på bio? :D

Julklapps-shopping

Igår mötte jag älsklingen i väsby centrum..kom väl dit ca 40 min innan han slutade jobba och kollade runt lite i affärer, hittade ännu en julklapp, till lillsyrran. :) Det går framåt alltså, men tänkte julklapps-shoppa lite mer seriöst i helgen eftersom att pengarna kommer i övermorgon, på fredag kanske? Vet inte än vart jag ska kolla någonstans men den som lever får se.. :P Någon som känner sig manad att följa med kanske? :P Åh, det är ju så kul att handla julklappar! :)

När jag och Linus åkte hem igår gjorde vi tacos, mumsfilibabba! :) Det räckte inte att vi åt det i fredags också. Hihi men det är ju så gott! :P Vi flög lite med våra helikoptrar också, såklart :P Sen blev klockan mycket och jag somnade rätt fort.

Ajuste, en annan rolig grej, denna vecka ska jag beställa studentmössa! Äntligen! :D Hinner inte idag så det får nog bli imorn eller på fredag men faaaan vad jag längtar till juni! Geee mig!

Nu snart börjar mediekommunikationen..

Dagens bild

image312

I en rosa helikopter..

Ja, bokstavligt talat. :P Igår köpte min roliga pojkvän två (SMÅ) radiostyrda helikoptrar..gjorda av frigolit..eller hur det stavas, en militärfärgad och en rosa, min! :D haha, flög runt med dom igår i hans vardagsrum..typ det sista vi gjorde innan vi gick och la oss och det första vi gjorde imorse, haha men det var ju så kul. ;D Är det något min Linus är bra på så är det att slösa pengar på onödiga saker, haha, din saksamlare. Men jag älskar dig ändå. :) Har man fått lön så har man, eller hur? ;P Bäst att spendera pengarna då.. ;P Har en bild på dem och deras tillhörande (gigantiska) kontroller men den lägger jag in i ett annat inlägg.

Första gången jag faktiskt tyckt att det var mysigt på morgonen i morse..ja, det var det, solen sken och lite snö låg på marken och det var faktiskt inte så kallt..jag och älsklingen kunde gå samtidigt och skiljas åt när vi skulle till varsin busshållplats..mys :) Igår däremot var det askallt när jag skulle dra ifrån honom, fast då var ju inte klockan halv tio utan halv åtta..kan ju ha med det att göra också men igår var det så kallt att jag typ stannade till av ren chock utanför dörren.. usch, jag måste köpa en vinterjacka och ett par vinterskor, snarast.

Dagens bild

image309
Och dagens bild är självklart ägnad åt Captain Jack Sparrow eftersom att jag såg Pirates 3 igår! Underbart! :D Nej, nu ska jag ta en dusch och sen vidare till min Linus. :) Ha en fortsatt bra måndag!

Att göra bort sig..har du?

Ja, kände att det är något jag måste ta upp, jag gjorde nämnligen det i söndags..och det är ju så pinsamt! Haha men samtidigt kul. :P Alla har vi väl gjort det någon gång och min berättelse är nog rätt vanlig. :P But still I gonna tell you..

Jag och Micke har precis beställt varsin meny från Burger King och håller på att ta dricka..när jag har fyllt upp mitt glad med coca cola och sedan tar ketchup och peppar och stoppar ner pepparen i påsen ser jag att jag har fått en leksak och tycker att det var ksitkul och vänder mig om mot Micke (som jag tror står bredvid mig men som för länge sen gått och satt sig) och säger: "Titta, jag har fått en leksak!" :D Alltså, låter verkligen skitglá och urlöjlig, det dumma är att det inte alls är Micke som står bredvid mig utan någon helt annan som också har svart jacka...pinsamt..och jag säger: "Nehe, det var inte du..." Haha och han: "Nej, men det var kul ändå!" :) Haha, jag säger "mmm" och går fort iväg till vårt bord...

Har du varit med om något liknande eller något annat pinsamt? Berätta gärna det eller kommentera gärna ;D


När jag inte har annat för mig..

image308 image307

Ganska häftig ljus, även om det blev fel. :P

We are pirates, arrgh!

Jag och min älskling kollade på Pirates of the Caribbean - At World's End igår :D Inte sett den efter premiären så det var väl dags igen :D och älsklingen som var så duktig att köpa den bara en vecka efter att den kommit ut i butkerna, jag ska ju självklart också köpa den, boxen t.o.m men just nu är det liite tajt om pengar eftersom att vi börjar närma oss julafton..julklappar för hela slanten! Det är lite tråkigt att jag får vänta med mina behov men det är kul att köpa klappar också :) hade en smygstart igår..var på stinsen med syrran och micke, vi shoppade lite, hittade hela tre små julklappar till min snutt.. :)

Och eftersom att killen nyligen fått sin efterlängtade lön slog vi på stort igår, haha :D Först en pizza för Linus och en skjnksallad för mig och efter det, det här :D Frossa!

image305
image306
Älskade piratfilm, du gör mitt liv värt att leva, haha <3

Ett bröllop och två bananer i pyjamas

Dagen började rätt konstig och lite småjobbig med det har gått över nu..nu mår jag bättre. :) En annan rolig grej i morse som jag bara måste skriva om är att jag möttes av två bananer i pyjamas utanför skolan(!) som slängde runt och gav lappar till alla som kom med bussen..jepp, NT-veckan är i gång och nästa vecka blir det full rulle! :D Tyvärr blir det ju inte alls som de senaste 30 åren..och det är ju himla tråkigt och en stor besvikelse men samtidigt så ser jag fram emot NT-veckan och NT-showen och jag tror att det kommer blir bra, mycket bra, även om det skett förändringar. På måndag börjar det.. :D

Bröllopet, just det, det var jättefint! :D Håller på att ladda in bilderna från i lördags just nu faktiskt..191 stycken blev det :P men är det fest så är det! Morsan sa att hon ville ha många bilder ochdet fick hon. :) Hur började det då? Jo, såhär gick det till..två taxibilar stod utanför huset kvart över 3 och vi åkte väl iväg 10 minuter senare.. :P Vid fyra var vi framme vid Gyldene Freden och vi hängde av oss, gick ner till vårt bokade rum och så satte det igång..det attmorsans arbetskollega Micke spelade gitarr och sjöng en låt.. mycket vackert. Sen sa vigselförrättare några väl valda..ringarna på och kyss! Joda, det gick fort men det var fint. :) Micke spelade och sjöng en till låt och sen var det dags för maten och drickan att komma in. :) Obs! Mycket fotografering från mig höll på hela tiden under kvällens gång. :P Maten var mycket god och som väntat var det en för, varm-och efterrätt. :) Tog kort på det med, missade dock att fota förrätten som var en utsökt toastskagen. :P Jag och mickan höll ett snyft-tal vid efterrätten..eller mest jag. :) Mickan sa väl bara något med "Sabina är ingen talare men.." och "skål!".. haha :P Till slutet vid sju tiden om jag gissar rätt kom en taxi och hämtade oss förutom Hasse och morsan som bokat en svit på ett hotell och kom tillbaka dagen efter.. :)

För att summera det hela. Det var en fin dag och jag kommer aldrig glömma det. :) Någon bild kanske jag lägger upp senare.. :)

Dagens bild

image304
Söta Reese. :)

And she said..

Åh, vilken jobbig dag..haha visste inte att det kunde vara så jobbigt att inte behöva vara i skolan..fick ju eftermiddan ledig från plugget eftersom att vi treor skulle åka till Saco Mässan..att gå runt där med flera kassar och trängas med massa människor, vad tänkte jag? Haha usch vad jobbigt det var..det var ju bara jobbigt att ta sig därifrån sen med tåget som åkte sååå långsamt och stannade extra länge på en station såklart eftersom att det var nått fel på dörrarna..och vädret idag gjorde ju inte saken bättre, regn och slask, usch!

Det gick bra till slut iaf...och biljetterna för dansuppvisingen är kirrade. ;D

Ska nog sätta mig och kolla lite på spindelmannen nu..det var ganska länge sen man såg ettan och hur han verkligen blev spindelmannen.. :P Rätt kul, nyss testade han sina "krafter" och flög rakt in i en vägg. :P Snart kommer älsklingen också.. :) Och resten av familjen, och då ska jag få se mammas klänning. :)

Ha en mysig fredagskväll! :)

Something to think about..

Jaha och jag som trodde att man var för gammal för en chokladkalender, men icke! haha, igår kväll kom morsan hem efter sitt desperata försök att hitta en klänning till imorgon med fyra stycken kalendrar..ha :D Stackarn som får leta två och till och med en dag efter en klänning innan hon ska gifta sig..jävla typer som lovar henne att klänningen hon beställt hinner komma innan lördag och så får hon ett meddelande om att den inte hinner komma.. kul :( hon ska fortsätta idag tillsammans med syrran..hoppas hon hittar någon, för annars lär hon ju inte vara så glad imorgon..på en vigsel utan en klänning.. det är väl ingen flickas dröm direkt..men hon kommer ändå vara jättefin. But i feel bad for her. Finns ju andra saker man skulle vilja fixa dagen innan ens vigsel. :(

Efter lunch idag drar vi alla iväg mot Saco Mässan..är nog där ett tag och tittar lite och sen ska jag nog tillbaka till skolan eftersom att anna ska hämta mig, eller vi kanske tar bussen, hur som helst..vi ska åka iväg till dansen för att köpa biljetter till uppvisningen om en vecka..måste ju ha det fixat så att alla kan se..platserna är ju begränsade. Senare ikväll ska jag nog bara vara hemma med min Linus och fixa för imorgon. :)

Ha en trevlig helg och en skön fredag! :)

Årets första julkänsla

Ja, tro det eller ej men jag har äntligen (som om någon gått och väntat på det?) fått en julkänsla, jag längtar praktiskt taget efter mera snö (kramsnö) och julen! :) Haha, jag som varje dag till idag..eller kanske det började igår när syrran spelade julmusik..verkligen helst ville hoppa över vintern och få sommar igen, på en gång. Men nej, inte nu, jag vill ha vinter, i alla fall ett tag sen kan gärna sommarn komma igen. Men jag har blivit sådär jul-lycklig, snart ska man iväg och shoppa massa julklappar och pynta hemmet med massa julstuff. Man får en sån gemenskap under julen, undrar varför det är så men det är ju så mysigt! :D Julbak, julpyssel, slå in presenter, snöbollskrig, julmarknader... :)

På tal om ingenting, idag är det näst sista dansträningen innan uppvisningen den 2/12..och då är det redan december..första advent helgen till och med..faaan vad tiden flyger iväg! Men kul kommer vi ha, det är en sak som är säker! ;D

På lördag gifter det sig.. Mamma och Hasse. :) Prövade kläderna jag ska ha på mig igår.. :) Det kommer bli så trevligt och fint och..bra! :P Min mamma kommer vara så vacker. :) Fast det är hon ju alltid enligt mig.

Skriver kanske senare.. Morsning! :)


Ett öga rött

Precis läst ut den...åkte hem en timme tidigare idag och utnyttjade den tiden med att krypa upp i sängen med en filt och läsa ut Ett öga rött, den var väl ganska..bra, inte min typ av bok men helt okej. Det är för en svenska uppgift jag läst den. Imorgon ska jag nämnligen skriva en debattartikel om språket i boken, som är på invandrarsvenka..får se hur det går..

Usch, har fått en sån där irriterande förkylning som aldrig riktigt går över utan som ligger kvar och säkert kommer göra i flera veckor och är sådär småjobbig, bara jättesnorig nu men inget annat..är ju nästan bättre att vara riktigt sjuk istället så det kan gå över efter några dagar..men jag är väl inte den ända..just nu känns det som om alla går runt med det..och då kanske det inte är så konstigt att jag också fått det? Om alla har det enligt mig? Haha..eh, nu släpper jag det här, nu svamlar jag ju bara..

Nu ska jag göra lite nytta och plugga lite..


Dagens bild

image303

Jessica Alba

Idag är det våran dag älskling

Jepp, idag är det tre månader för mig och Linus, tänk vad tiden går fort..och ändå känns det som om vi skulle kunnat vara tillsammans så mycket längre..ja, det känns som om vi alltid varit det, i alla fall som om vi alltid kunnat vara det..det känns så rätt, så rätt. Älskling, du tjatar ju hela tiden om vad jag önskar mig i julklapp, här har du svaret, jag önskar mig så många fler månader tillsammans med dig, helst en evighet. Du är fantastisk. Tack för att du räddade mig från verkligheten, nu lever jag i en drömvärld, ta mig aldrig här ifrån.

Jag älskar dig.

image298


Föresten här är en bild på den där toppen jag köpte på Salt, mitt kap. :P Visst är den söt? Helt klart värd 120:- haha :) Fina mönster..

image302

Ha en bra dag! :)
/S

Dagens bild

image297
Den alltid lika vackra Cameron Diaz. Häftigt blåa ögon på denna bild. :)

En bättre dag

Japp, idag är jag på bättre humör och mår bättre...och hittills har faktiskt ingenting krånglat.. :P (Knacka i trä)

Morgonen har rullat på bra och nu sitter jag på min sista lektion för idag..en lång graf lektion. 1 and half an hour to go.

Har börjat fundera på att jag snart nog borde sola lite solarium igen..vintern är ju här, trivs verkligen inte i en vit kropp. :P Man måste ju vara fin..fast så är det ju det här igen, pengar..och just nu ska ju alla de pengar som kommer in i slutet av månaden till julklappar..så kanske det blir nästa månad jag kan börja sola regelbundet..lite funderingar bara.

Föresten, imorgon har jag och älsklingen redan tre månader. :D Puss på honom. <3

Nu ska jag göra något vettigt..
Ha en trevlig tisdag! :)

Dagens bild

234583-244

Detta är en bild på ett ljus, det speciella med detta ljus är att jag och älsklingen formade ettlitet hjärta av stearin från de andra svarta ljuset och la ner i det vita..Ser ni hjärtat? Kankse inte så tydligt på bilden menvisst är det fint? :)

Rosa bandet

Mätt och belåten , yes yes.. :) Åt nyss en välsmakande ost -och skinksllad med två små bröd, direkt från pizzerian.. Yum! :) Tänkte att idag ska jag i alla fall ha en sallad för en gång skull..haha, man kan väl inte äta pizza två dagar i rad? Uh! Eller? Jo, det har faktiskt hänt mig också.. Nyttig som jag är. :P

Om en stund ska jag dra till älsklingen.. :) som jag saknar! blivit smått beroende av den där killen eller? Tror det. :P Men så är det väl när man är nykär.. :) och så får vi ju inte glömma att det är det älskade Prison Break idag! :D

En annan grej, filmen som vi såg i helgen heter inte Jakten på stenen som jag skrev i ett tidigare inlägg, den heter till och med Den vilda jakten på stenen, tack älskling för att du rättade mig, kan ju inte lura läsarna sådär. ;D

Jo föresten, nu höll jag på att glömma min verkliga anledning till detta inlägg. Idag på bussen hem hörde jag en kul grej..som jag faktiskt hört förut också men inte lika tydligt som nu.. :P En tjej står riktigt nära mig, eftersom att 520 alltid är överbelastad sådär vid fyra tiden.. (jag sitter ner) hon liksom är lite vikt över mig.. jag som läser min bok märker inte att hon vrålstirrar på mitt rosa band på bröstet..men sen..hon är inte särskilt disret och säger tillsin vän bredvid: Asså varför har alla rosa band? (Hon hänger typ fortfarande över mig) Asså det är ju snyggt men varför kan man bara inte göra ett eget, jag fattar inte? Hennes kompis som är lit mer allmänbildad säger: Men asså det är ju pengarna som är poängen man köper bandet för. Hennes kompis igen: Jahaa, asså går pengarna till den där cancerfonden eller? Jahaa men då fattar jag.
Har hört en ännu pinsammare historia..där en tjej till och med hinner göra ett rosa band själv. Haha, det är inte förrän efteråt hon får reda på varför man köper dom. Suck..
En annan upplevelse med rosa bandet inträffade när jag var i Kista och skulle köpa mat på Food Court..när jag väntar på maten säger han bakom disken: Du, jag måste bara få fråga..när man har ett rosa band, betyder det då att man har bröstcancer eller stödjer man det? Jag: Man stödjer bröstcancerfonden.. han igen: Ja, okej det är så alltså..ville bara veta. Haha, stackarn då, var väl orolig att typ 80% av Stockholms befolkning fått cancer?! Men jag förstår inte hur man kan vara så okunnig om det där och kunnat undvika det..rosa bandet finns ju överallt nu för tiden! Allt och alla stödjer ju bröstcancerfonden och dess forskning..and that's great. :)

Glömde tala om att jag gjorde ett riktigt bra kap igår också..medans Linus jobbade för fullt gick jag runt lite i väsby centrum och mest fönstershoppade så ser jag att Salt har 50% rabatt på ganska mycket i butiken..då måste man ju bara gå in. :P Och gissa om jag blev glad när jag hittade en jättesöt top som jag velat köpa flera gånger tidigare men då insett att nej, inte nu, har inte pengar..är på halva priset(!) och det finns en enda storlek xs kvar! Inga men, den här köper jag nu! Ännu mer övertalad blev jag när kassörskan förklarade att det bara är nedsatt pris ett tag, att linnet kommer bli dyrare igen sen så jag skulle passa på nu! Vadå turen med mig? :D Japp, då blev den min i alla fall.. :) Visst är det skönt när sådant händer? Att turen plötsligt vänder..

Ha en trevlig måndagskväll!
Och glöm inte bort Prison Break! ;D / S

Jo, juste..

Glömde berätta en annan grej ju..i helgen åkte mamma och syrran och shoppade lite granna och kom hem med 4 stycken lika dana klänningar (siden, blodröda) 4 stycken svarta strumbyxor och fyra stycken svarta..nej föresten 8 stycken svarta boleros...vi skulle välja vilken bolero vi ville ha.. Jag, Mickan, Linn och Hanna ska ha likadana kläder på oss på lördag när Mamma och Hasse har sin vigsel..lite töntigt kanske? (inte enligt mig) Men gulligt! :D

Bilder från i helgen kommer en annan dag föresten. :)

Nu ska jag kila, hejsvej.

Idag är jag korkad (och trött!)

Eller så kan det ju bara vara så att det helt enkelt inte är min dag idag...!


Dagen började med att jag snoozar tio minuter och drar mig upp ur den varma sängen där älsklingen kan ligga kvar hur länge han vill eftersom att han är ledig! Den Jäveln! Så orättvist..men han har å andra sidan jobbat både lördag och söndag..stolt över dig snutt. :) How ever..jag går som sagt upp tjugo i 7 och börjar göra mig i ordning..måste gå halv åtta till bussen..och det är väl inget som går emot mig sådär speciellt på morgonen..bussarna matchar varandra rätt bra...ja, det gick rätt smidigt att ta sig till plugget idag men det värsta är att jag förra måndagen (och de senaste 11 måndagarna!) började 12:40..idag började en ny period och jag måste vara på plats klockan 08:20! Åh! Tungt...

Efter religionen har jag hål..så jag tänkte då går jag och sätter mig vid en dator då innan lunchen..när jag kom upp till media märker jag att jag inte har kortet med mig som jag måste ha för att komma in till salarna där (och för att kunna komma in till matsalen!)...uh! Okej, Sabina snabba beslut. Jag bestämde mig för att åka hem och hämta kortet och äta där istället och av någon jävla konstig anledning får jag för mig att min nästa lektion börjar 11:40, när har någon lektion börjar 11:40!??! Tycker nästan att man lärt sig efter snart tre år på Rudbeck! Alltså, jag tog 10:19 bussen från skolan.. hemma ca 10:50 och måsta ta 11:07 bussen tillbaka för att hinna till lektionen som börjar 11:40 som inte finns! Och det kommer jag på när jag sitter på bussen!!! Aah!! Om jag någon gång hatat mig själv så mycket så är det just den stunden! Och dessutom glömde jag hämta kortet och hann inte äta något (slängde ner en mandarin i väskan) som var min anledning att åka hem!! Hur dum får man bli...eller hur trött får man vara?!

Precis som det stod i mitt horoskop i City tidningen idag! Har tyvärr inte det exakta citatet nu men det stod något ungefär såhär: Ta inte för snabba beslut, stanna upp och fundera innan. Annars blir det inget bra...typ...

Nästan ironiskt passande....och jag läste tidningen påväg hem...haaahaaaa, skratta eller gråta?

Jag är i alla fall tillbaka i skolan typ 11:40 och tänkte att jag skulle köpa ett matkort för dagen för 15 kr men de flesta har redan hunnit ut plus att ellen och sofie sa att maten idag inte ens var värd 15 kr...jag köpte en macka istället.

Och nu sitter jag här.. på mitt andra hål för idag. Tre börjar sista lektionen...

Föresten..det var lyckat i lördags..vi hade rätt kul. :) Det enda som var riktigt irriterande var att vi påväg mot festen gick mot fel håll! Vänd! Haha...och så gå tillbaka och gå ännu längre..kallt men vi kom fram i alla fall. Jag, Diana, Linus, Martin, Eiden och någon annan kille..

Igår tog vi det lugnt..eller jag i alla fall...fick sova ut och sen åkte jag hem för att fixa till mig och sen vidare till älsklingen för att muntra upp honom på jobbet med en macka.. :) Åkte tillsammans hem till honom och köpte pizza.. sen blev det även såklart chips och dipp med en bra film, Jakten på stenen, tror jag den heter. :)

Inte mycket mer att berätta nu.
Just nu vill bara hem..och sova. Mina ögon svider.

Trött.

Jag älskar en fet hagga för att jag är bra i sängen och för att jag är så jävla snygg

Hahaha, hittade denna hos http://puuccii.blogg.se/, testa det är kul :D Jag tog två färger på min topp eftersom att jag har det. :P

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Dagens bild

image296

Elisha Cuthbert

Sounds from the sixties..

Åt en ägg-frukost för en stund sen... Ägg-frukost? Vad är det? Jo..en frukost som innehåller många ägg såklart. :P (Vad annars?) Nej men jag åt två äggmackor och ett ägg i en ägg-kopp. :) Smarrigt...och ett glas varm choklad. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på 60-talsmusik..frekvensen på radion i köket är tydligen på 107,1 Vinyl..rätt bra musik får jag säga..man blir glad av det men det är väl inte så konstigt eftersom att det heter "det glada 60-talet". :)

Nyss spelades..



Blir man inte glad eller vadå? :D

Glömde berätta att i torsdags på dansen bestämde vi klädsel till uppvisningen den andra december..tror inte att jag talade om förra veckan vad jag ska vara i koreografin i dansen..en marionettdocka! Så kul! :P Ni vet en sån där med trådar i armar och ben? Som pinoccio! Fast han har ju inga trådar men det ska ju inte vi heller ha. :P Eller hälften av gruppen är dockor och hälften är "ledarna" av dockorna. :P Hur som helst..i torsdags när vi bestämde klädsel kom bvi fram till att vi såklart ska ha kläder som en marionettdocka! Och sminka oss som dem, haha det kommer se så kul ut. :D Våra "ledare" ska mer klä ut sig som en professor och ha vita rockar med tuffsigt hår, kanske lite skitiga i ansiktet..de ska få liv i oss och något går fel.. ;D har aldrig "klätt ut" mig så mycket till en dansuppvisning förut, det kommer blir jättekul, längtar! :D

Ikväll blir det ju fest.. :) vet inte vad jag ska ha på mig än men det löser nog sig..Diana ska komma hit lite senare så fixar vi oss här innan vi drar.. :) Linus möter vi på vägen, han slutar ju fem idag så han får fixa sig hemma.. :P Blir nog kul. :)

/ S

Dagens bild

image295

Måste bara hinna lägga in "Dagens bild" :P och det är faktiskt en väldigt snygg bild på den snygga Scarlett Johansson. :)

Bye!

Städ-abstinens

Jepp, tro det eller ej. Jag kan verkligen få städabstinens ibland! Blä, kolla vad admmigt, usch..ska bara torka av.. och så är jag igång! Jag började städa badrummet och det var endast det jag tänkte göra men det slutar såklart med att jag dammsuger hela huset..aja, nu är det rent i alla fall och morsan lär ju bli glad som vanligt av mina städmanier. :P

Fan, jag hann ju inte skicka jackan igår..aja, får göra det ikväll eller senare i helgen..

Och vad händer i helgen då?
Jo, just nu sitter jag och väntar på att älsklingen och vi ska väl bara vara här och ta det lugnt ikväl, säkert titta på någon film..fredagsmys, hehe :) I morgonkväll ska vi till Linus kompis som har inflyttningsfest..blir nog kul. :) Och på söndag? Jaa, det blir väl en vanlig trög söndag som alltid. :)

På måndag börjar period 2 i skolan. Trögt, förlorar en sovmorgon.

Nu kommer L snart, Hejsvej! :)

Första, andra, tredje, såld!

Ja, nu är jackan såld i alla fall! Fick pengarna på kontot idag och ska snart åka ner till centrum för att skicka den.

Håller på med lite julklappshemlisar på internet..pirrit. :) hihi, tro det eller ej men det är ju kul att köpa presenter och vara snäll.Inte för att jag någonsin tyckt annorlunda men.. :P Vill att julafton ska komma snart så att jag och älsklingen kan gå på en riktigt julklapps-shopping-runda. :) Inte åt varandra då kanske..vore inte så smart men åt alla andra nära och kära. :) Det är så mysigt!

image286

Dagens bild(er)

image283

image285
Jessica Alba

Från filmen Honey som är himlans bra där hon är danslärare. :) Ska föresten också dansa idag. :D Idag ska vi nog lära oss det sista av koreografin och om några veckor är det upppvisning, första advent helgen. :D

Photo Booth

Kul man kan ha ibland. =)

image266
image267
image270
image271


Och så de "normala" bilderna. =)

image275
image276
image277
image279


Diana & Jag =)

image280
image281
image282

Nu ska jag kila till min sista lektion för idag, hejsvej. =)


En tidig morgon..

Japp, vi såg Con Air igår samtidigt som vi åt ugnspannkaka.. Yummi! :D Den var bra faktiskt även om jag inte brukar vara förtjust i actionrullar.. :P Men den var bra och spännande! :)

image263

image262


Nu har inte bilderna bästa kvalité men jag ville ändå lägga upp några. Kände att det behövdes. (?)

Tack och lov slutar jag 13:40 idag, så skönt! :) Är så jäkla trött...hatar 08:20-dagar.. Jääsp. - _ - Tror jag ska sova lite middag sen när jag kommer hem, det låter som en bra idé..haha. :)

Sitter inne i en datasal eftersom att vi håller på med "egetarbete" i svenskan, har skrivit ut lite fakta om teckenspråk som förmodlingen ska redovisas senare..

Tjingeling.

Con Air

Hallå igen,
snart ska jag börja röra mig mot bussen för att möta älsklingen..undrar vad vi ska laga idag.. :) Ska ge ett förslag på en film som vi kan se ikväll också..Con Air går nämnligen på 6:an klockan 21:00 den verkar iaf sevärd..med bla. John Cusack och Nicolas Cage. Men vi får se.. man kan ju alltid sitta och kolla på flera avsnitt av olika serier också.. :P

Hörs imorn!

Dagens bild

image260


Den naturliga och snygga Cameron Diaz. Hon är dessutom en väldigt bra skådespelerska. :)

That's just the way it is.

Hej och hå, är på bättre humör idag, inte lika mycket strul med bussar idag.:P Just nu sitter jag här och målar naglarna..ljusrosa och väntar på att killen ska åka från jobbet så att jag också kan börja åka till honom. :) Ska laga någon god mat tillsammans också. Alltid lika mysigt. :)

Veckan är inte riktigt slut än men den har och kommer vara jätteskön för att vi är mitt emellan period byten nu i skolan och då har jag haft den turen att varken haft några inlämningar eller prov denna vecka, super! :D Känns som att jag har pluggat varje dag nu i flera veckors tid, med undantag av helgen ibland. Puh! Så de är jag glad över. Och dessutom slutar jag tidigare imorn eftersom att den låånga psykologi lektionen är inställd för dem som inte ska göra något omprov eller liknande. Najs! :)

Åh, ingen bra idé att måla naglarna när man sitter och skriver...kladd!


Dagens bild

Tänker iaf inte låta holmboda bussen förstöra hela dan...emn, resten av dagen, ska nanna efter det här hade jag tänkt...jag ska såklart inte glömma att lägga in en "Dagens bild" nejdå...och dagens är en bild påååå....Rachel McAdams! För att hon är så snygg! :) Hihi, hon är dessutom med i filmen The Notebook som jag tidigare har skrivit om.. :)

image258

Ibland gillar vi inte lokaltrafik..

Hm, ibland finns det vissa dagar där fantasin för en bra bloggrubrik är i botten, idag kunde jag nästan inte bestämma mig, fanns så många...några exempel förutom den jag har:  "En dålig dag", "Jag hatar SJ", "Tack vare SJ..", "Jag hatar lokaltrafik, oftast." eller bara.."Jag hatar lokaltrafik".."Det är SJ's fel!"...aa ungefär så såg det ut..kommer inte ihåg alla men många förslag var det..

Allt började nog med att jag blev tvungen att till moster från skolan för att jag idag som vanligt skulle hämta mina kusiner halv 3..jag går för att jag missade bussen..tog väl ca en kvart och det kan ju kanske låta lite men kolla ut då liksom! Värsta gosevädret ute ju! :) Och det var ju inte så att jag råkade vara klädd för vädret som alla andra smarta människor gjort i en mysig vinterjacka!? Neej, neej...alltid detta tjat om en vinterjacka, men vaf*n jag har ju ingen! Kallt! =/ Varföör köpte jag en röööd! Why!? Aja nu ska den i alla fall bort. Japp, den är äntligen såld, ska få pengar imorn förhoppninsvis på kortet och då skickar jag den.

Hur som helst jag kom fram i alla fall till moster, lämna väskan och lykades bli ca tio minuter försenad i min vaniga tidtabell för att hämta kusinerna..joda, såklart men det påpekade ju ingen så det gick ju bra i alla fall...och hela dagen men kusinerna har väl mer eller mindre varit som vanligt förutom att det är så jävla kallt att gå fram och tillbaka ute nu.. :P
Men när jag skulle ta mig hem där ifrån blev det värre...först hade jag planerat att ta halv sju bussen direkt från moster och hit (520 går hela vägen ;P) för att slippa ta tåg och byta och sådant som jag försöker undvika.. :) Halv sju bussen blev det inte så jag stannade en halvtimme till eftersom att 520 bara går två ggr i timmen ända hem till mig...så jag fick skynda mig som vanligt och var vid busshållplatsen 19:04, av ren instinkt (som jag aldrig annars skulle ha gjort) kollar jag tidtabellen och ser att det går ingen jävla buss 19:05! Nej första gången på hela dan typ som den såklart inte ska göra det! Den går 26...eh, palla vänta! Så jag skyndar mig (igen!) ner till tåget som är ca 3 min från bussen och missar såklart den precis! Ahh! Bara att vänta då en kvart...tåget kom i alla fall och jag är i Rotan 19:26...och eftersom att allt annat som har med bussar och tåg att göra har gått skit idag ska såklart inte bussen gå förrän klockan 48 när jag är framme! F'*N! 20 min ute i kylan..burr!
Försökte få tag i syrran också eller rättare sagt morsan för att be henne komma och hämta mig så att jag slapp stå där..men av någon anledning går de mesta snett idag så jag fick inte tag i någon dem, i alla fall inte först..aja, jag väntade till 19:48 och vänta...och vänta..3 miniuer försenad..great som om det inte räckte med att jag fått stå i 20 min och frysa...och vänta..och ser bussen komma! Men! (alltid ett men) Men ser den svänga in direkt upp mot Holmboda istället för att köra via stationen som den alltid gör och ska göra! Vad i H!!! Joda...den kände väl sig försenad och för att ta in tid sket den i oss som stod och väntade! Så där stod jag....jahapp! Tjugo minuter till nästa buss!! och morsan gick inte att få tag på förrän den var typ 20:09..dåå minsann..en då kände jag att nej..eller snarare lyssnade på älsklingen som jag hann träffa i ca 5 min eftersom att han också befann sig vid stationen då..att morsan ändå inte skulla hinna komma innan bussen gjorde det så jag väntade på 20:18 bussen och tack snälla för att den kom! Mina tår tog typ 15 min att värma upp igen i duschen! Nåväl, jag kom hem i alla fall..

Hade ju velat träffat killen idag men det blev så sent...allt är holmboda bussens fel... :(

Dagens bild

Ja, nu ska jag också börja med "Dagens bild". Det kanske inte kommer upp en ny bild varje dag jag bloggar men ska försöka göra mitt bästa, bilderna kan vara allt ifrån en fin bild på en kändis till en miljö eller t.o.m. ett föremål. Så nu vet ni det. :) Här kommer den första "Dagens bild" på Reese Witherspoon, för hon är ju bara så vacker! :) Eller hur?


image257

Haha, kolla in det här!

Celebrity Mini-Me! Haha och andra helskojiga bilder på den här sidan :D Johnny Depp var ju för söt som dvärg! :D

Tryck här!

Det här är alltid kul..

Gå in på portfolio och dra muspekaren över bilden för att se skillnaden mellan före och-efterbilden.

http://www.iwanexstudio.com/

Så vissa kändisar är inte så perfekta som man trott... :P

And so it goes..

Jahaja...måndag vecka 46..det är alltså...42 dagar kvar till Julafton..vad roligt. Alltså det är ju jättemysigt på sitt sätt men jag är fortfarande inte redo för vintern..och den kom ju i helgen som jag skrev att den skulle. Och inga vinterskor ble det heller, nej jag hittade inga speciella som jag ville ha..men det är bara att leta vidare för ett par nya måste jag ju ha! :P

Åkte hem från killen imorse, mådde inget vidare bra så det blev en hemmadag idag..no school. :) Skönt men samtidigt kryper ångesten längs ryggraden...varföör...har faktiskt varit duktig att skicka den uppgift jag hade till idag på min svenska lärares mejl.

Helgen då? Jo, fredagen blev lugn och som jag skrev i ett tidigare mejl firades Hasse på lördagen, med paj och presenter och lite folk. :) Senare drog jag, syrran, Linus och "morbror" Micke till Rockbaren i väsby för att lyssna på syrrans pojkväns band Degreed när de spelade live där..tyvärr var det inte så livat eftersom att man kunde räkna antalet personer i lokalen och det var jättesynd men visst var dem bra..det är dom alltid. :) Och det kan ju vara skönt ibland att inte röjja för fulla muggar också.. :P Vi kom hem med en taxi strax efter tre..

Igår var det jävligt skönt att få sova ut..stackars killen som måste upp vid tio för att dra till jobbet men jag själv sov till två.. :)  När han slutat vid fem drog jag och han hem till honom och åt pizza, smask! :) resten av kvällen spenerade vi inne på rummet med filmen Nyckeln till frihet (The shawshank redemption), chips, dipp, coca-cola och ostbågar. :) Det är en jäkligt bra film det! 


image256


Ja, juste i lördags vid middagen gick morsan från bordet och kom tillbaka med brev till oss barn i familjen, fast det som var till mig var även till Linus och det som var till Mickan var ju även till Micke...och gissa om vi blev överaskade..det var en inbjudan till en vigsel mellan mamma och Hasse! :D Jag och syrran började ju såklart stortjuta eftersom att vi är så känsliga, haha men vad glada vi blev. :) Den ska redan hållas om två veckor! Undrar vad man ska ha på sig.. :) ååh, vad kul! Som vi har väntat på det där..haha det tog fyra år men nu ska det iaf ske! Iof fick man ju komma med trasiga jeans enligt dem men det är såklart man inte gör.. <3

Fick nyss reda på att det är många som är borta från skolan idag..kan ge mig fan på att det är snöns fel!

Damn it, avslöjad!

Han läste inlägget..tusan också. Nu blir det ju ingen överraskning. :( Oh well, bara jag inte börjar babba om julklappar här också så är det nog lugnt. :P

Snöstrom?

Det sägs att det ska komma snö ikväll, inatt eller imorgon, riktigt mycket, enligt aftonbladet. I Härjedalen har det redan kommit tre decimeter de senaste dygnet. Här får vi i alla fall räkna med regn och rusk, :P alltså mycket blåst! Burr! Och jag som inte har en vinterhacka än.. =/ förutom den som jag ska sälja, som fortfarande ligger uppe på blocket btw.. Fått väldigt många mejl om intresse för jackan men ingen som gått hrla vägen ännu...trist. Ska i alla fall köpa nya vinterskor i eftermiddag hade jag tänkt. :) Om jag inte hittar några i väsby centrum blir det nog ett vidare sökande efter skorna senare i helgen..måste ju ha ett par, nu!
Slutar tjugo i två...alltid lika skönt på fredagar när man är trött. :) Tänkte först åka hem och senare till väsby c för att överraska killen där han står och jobbar, som egentligen tror att jag ska åka till honom när han är påväg hem, tihi, hoppas att han inte läser detta nu innan jag kommer för då blir det ju ingen överraskning.. :P


image255



"Hurra för att det är fredag!"

hehe..ja alltid mysigt med fredagar.. :) ska nog inte göra något speciellt ikväll om jag bortser från att jag ska mysa med älsklingen.. :) Imorn blir det utgång iaf, till Rockbaren i väsby där syrrans Micke spelar med bandet, Degreed. Blir nog kul. :) Ska fira Hasse (morsans sambo) också tidigare på dagen med släkten som kommer till oss. :)
Söndagen blir väl mer eller mindre en plugga-och-ta-det-lugnt-dag som alltid. Juste, det är farsdag också, får inte glömma att skicka iväg ett mess till farsan.

Det här är sorgligt..Samma träd, samma plats, två olika tider under året, den första tog jag i somras när jag hämtade kusinerna, den andra tog jag i tisdags när jag också hämtade dem.... Sommar... :(

image254 234583-249

Jaha, en sån dag.

Idag är det en sån där dag där jag har skrattat mycket. :) Det kändes nästan svårt att redovisa stunden innan det var min och Sofies tur. Jag var säker på att jag skulle börja asflabba när jag stod där uppe inför klassen, jag var ju så nervös, men jag höll minen och slapp skämma ut mig. Anledningarna är enkla och följande:

- Jag har sovit för lite, 5 timmar max.
- Jag är stressad.
- Jag har ätit väldigt lite idag.
- Jag har haft mycket att göra denna vecka. (Som om jag inte har det annars? Kanske samma sak som stressad?)
- Egentligen vill jag bara gråta men att skratta är så mycket skönare.

Glömda påhitt

Redovisningen gick jättebra idag :) Nervösa var vi som alltid med det gick bra. :)

Ja, jag har ju glömt att lägga in bilder från helgen som jag tänkt göra tidigare i veckan men haft så jävla mycket att göra så det har jag inte hunnit, men nu, när jag egentligen har annat jag borde göra egentligen, kommer dem!

Såå, i söndags var det ju god mat här hemma, lillsyrran hade t.o.m gjort en tjusig förrätt, haha :) Rostad toast med skagenröra, lime och gurkskivor på :) Lite små-tomater och champinjoner fick också plats.. Mums!

  

Och så var det ju den första snön...minns inte om det var i fredags eller lördags vi såg den falla men då måste ju bara jag och Linus könna på den ;P från fönstret, på fönsterbrädan haha :) Ja, han bangade ju på att gå ut.. :P

 Det var kramsnö! 


Hämtade precis nudlarna som kokat färdigt...biffsmak tror jag jag tog idag. Middag. :P Nej, det blir inte mycket bättre på torsdagar när jag dansar..:P måste öva på koreografin innan jag drar också. Var ju inget på lovet så det kan hända att jag glömt några steg..ska bli kul. :)

I tisdags när jag hämtade kusinerna som vanligt, dock näst sista gången eftersom att jag byter period om en vecka =/ då slutar jag fyra igen på tisdagarna och då funkar det ju icke. synd det har ju blivit lite som en vana och det är ju alltid bra med fickpengar. :) How ever, jag tog lite bilder i tisdags med mobilen när jag hämtade dem..

Först lite höstbilder:

234583-248234583-242
Ja, samma väg. :P Kul det såg ut när de är bredvid varandra. :P

234583-250
Kusinen Simon påväg hem med mig från dagis.. Tyckte att bilden blev häftig. :)

234583-251
Det här bara måste vara årets första snögubbe, haha! Byggd på en tomt vi gick förbi.. Kom det verkligen så mycket snö i lördags eller har det tagit all snö som fanns i området för att göra denna i ren desperation? :P Man kan ju undra..

Btw, igår var jag och åt i Sollentuna på en kinarestaurang med killen, Sandra och deras pappa. Man tackar ju inte nej när man blir bjuden av killens far. Mycket gott var det. :) Och trevligt. :) Både för, varm och -efterrätt. Mumma!

Mer hade jag inte att bjuda på idag. Nu ska jag äta upp mina nudlar och kriva en uppgift tills imorn..

Stress, vem f*n kom på ngt så dumt?

Jepp, idag har det varit en sån där stress dag, usch! Jag och Sofie ska redovisa ett arbete idag klockan 3 i psykologi och vi har kämpat hur mycket som helst med att fixa en film, eller snarare ett bildspel till redovisningen. Den var klar igår och så saknades det ju bara att bränna över den på en dvd skiva. Jag har skivan, inte hon, jag har brännare  och hon,..men jag har inget brännarprogram! Och det fick jag reda på igårkväll när jag skulle bränna över skivan, Åh! Då gav vi upp....eller? nej, jag och Sofie bestämde oss idag på svenska lektionen att åka efter den på håltimman och lunchen först hem till mig (Rotebro) för att hämta en dvd skiva (som hon inte har) och sen skynda till henne för att häma hennes nycklar till hennes pappa och sen skynda till hennes pappa (Märsta), tur att de bor så nära varandra, för att bränna över den (som jag inte kunde) och sen skynda tillbaka till skolan (Sollentuna) (!) Vi fick iof ingen lunch på grund av detta men vi hann! Kom bara tio minuter sent till lektionen vi hade efter håltimmen och den funkade, filmen alltså, vi testade i hennes dvd! Haha, vad glada man kan bli för så lite! Vi typ skrek. Haha. ;D Men nu är det bara att hoppas på att den funkar när vi ska redovisa... *Håll tummarna*



Walk The Line

..är en annan bra film som jag och killen såg i helgen. :) Det är en film som bygger på Johnny Cashs självbiografi. :) I filmen spelar Reese Witherspoon Johnny Cashs stora kärlek, June Carter. Alltid lika söt. :)

image237 image238

image239

image240

The Notebook

image236

En av de underbaraste filmerna som finns!

Bara så ni vet, om ni inte sett den, se den!

Dagens klagomål

Plugg, plugg, plugg.. man gör ju inget annat än pluggar tycker jag. Idag på svenska lektionen fick vi ytterligare två arbeten/uppgifter..vi har redan två inlämningar till torsdag i svenska..hur tänker lärarna? Att vi bara har DET ämnet som de har oss i och att vi inte har något liv och har all tid i väärlden på oss, fattar inte. Idag påminde jag min svenska lärare om allt vi har till torsdag i bara svenska och då ändrade hon tack och lov inlämningsdatum på en inlämning så det är man ju tacksam för, två till torsdag och en till måndag istället, det är i alla fall bättre än tre till torsdag...Men sen är det ju de andra ämnena såklart, har ju en redovisning av ett arbete i psykologi till torsdag också..suck.

Usch vad jag längtar till studenten nu. Ge mig juni.

Oh no..not another bad picture.

Idag kom mina efterlängtade (och sista) skolfoton..jag minns inte det år jag sist blev nöjd med självfotot alltså! Usch, alltid blir det lika dåligt och man tittar på detaljer som inte ska vara där! Varför är det så? När alla andra tycker att man blev såå braa och tycker att man är jättelöjlig! Men jag hittar inte bara på för att alla ska säga motsatsen, nej jag tycker verkligen att det blev fult! Och det finns faktiskt foton där jag tycker att jag blivit bra och varit nöjd med dem men aldrig skolfoton, aldrig!

Why is that!?!

Scarlett

image234

Beauty

Back to school..

Yes, yes, idag är det måndag igen och lovet är slut..veckan har gått rätt fort men jag får ändå lov att säga att jag känner mig mycket piggare nu än innan..jag har sovit ut rejält och är redo för en ny vecka. Egentligen ville jag ju jobba från mån-fre med det blev ju inte så.. >_< hejdå pengar, hejdå den där jackan som jag ville ha. :( Aja, inte mycket jag kan göra åt så det är väl bara att se på det positivt istället, jag fick ju  alla fall tillbringa mer tid med killen pga det. :) Men är fortfarande besviken på halloween helgen, det blev ingen utklädnad för Linus och mig. :( åh, jag som ville det! Det tycker jag var tråkigt men jag kommer igen nästa år, nästa år ska jag i alla fall göra det! Nästa år ska jag vara med och då ska vi slå på stort! ;P Måste ju ha något att se fram emot? Hah..

Vad har hänt annars då? Jo! Jag och älsklingen såg den första snön falla i helgen, när var det? I fredags? Aaa nått sånt.. Tog en bild också på min fönsterbräda men den lägger jag in senare. Skulle man skratta eller skulle man gråta? Jag vet inte..det kändes bra och fint på något konstigt sätt men jag vill ju inte ha vinter än, nej nej nej! "Inte utan min vinterjacka!" :P Nej, jag vill ha sommar!


Det är en annan sak jag ser fram emot i alla fall som har med vintern att göra, julen. Den mysiga julen. :) Ja, och alla klappar som jag ska köpa och redan håller på att tänka ut. :) Julbak, julpyssel, lucia, julmusik, klä granen, kärlek och tomten såklart! :P Hur kan det komma sig att allt i hemmet blir så mycket varmare och mer glädjefullt när det är vinter och jul? Kanske för att man ger varandra gåvor och äntligen får visa hur mycket familjen betyder för en och tillbringar mer tid med varandra när man fixar inför julen? Hmm, jaa det är mysigt i alla fall. :) Ett ställe som jag verkligen älskar att vara på under julen är gamla stan, det är så vackert och mysigt där under deras julmarknad! Doften av brända mandlar... :) Människorna som också är där bara för att gå runt och titta och känna samma sak som jag, julvärmen. :) Barnen som springer runt med olika sorter av godis som man kan köpa eller leker i snön, kanske någon letar efter en julklapp till någon speciell.. Jaa, det är det bäst med vintern. :)

Bilder från Gamla Stans årliga julmarknad. :)

image233


Nu ska jag börja fixa mig för att röra mig mot skolan..Tjingeling!

Film 1408

Ja, den var jättebra! :) Psykisk läskig typ..hihi :) Nej men den kanske inte hade så många  "hoppa-till-scener" som jag trodde att den skulle ha men tillräckligt många i alla fall. ;D Och det behövdes inte fler heller, enligt mig då, den var så ruggig i alla fall. :D Förutom handlingen tycker jag också att den var jäkligt bra gjord! Lite imponerad alltså. Rekomenderas verkligen!

image229

RSS 2.0