Pictures.

Hej! Här kommer massa bilder från olika dagar :)

Bilder från när vi var mingel-publik i programmet Klick :) Har inte haft bilderna förrän nu så. :P

1.   2.   3.  

1. Mingel :)  2. Måns Zelmerlöw uppträder.  3. Citty, Jag & Roxie mignlar.

4.   5.

4. Revin, Måns och Jag ;D  5. Jag, Ellen, Bingo och Ida ;D

Jaa, det var det. Och här kommer några från i onsdags när vi var på Friday's :)

1.   2.   3.  

1.
Vi väntar på maten..  2. Emilia, Mickan, Revin och Jag  3. Revin n' me 

4.   5.   6.

4. Roxanna överaskades med ballonger & glass! :)  5. Diana, det var inte ens din ballong! ;D  6. Glada tjejer. :)


Och ikväll blir det ju utgång med brudarna, vi börjar på Nivå 22 och senare drar vi till 360. ;) Kommer tas massa bilder ikväll med förmodar jag. Som kommer läggas in senare ;D Partey!

More to come..

Friday's x 2

Hello!
2 års dagen firades med en middag på Friday's på Östermalm.. :) Och även Roxanna firades av oss brudar igår på Friday's. :) Lite lyx tycker jag allt att det är, att äta där två dagar i rad. Och så jävla gott också! ;P Om ni inte varit där så är det verkligen ett ställe jag rekomenderar!

Idag ska jag väl hem till kusinen Simon och fira honom lite och senare bara umgås med vänner.. :) Imorgon blir det krogrunda med brudarna och på lördag ska jag på farsans bröllop :P Good luck! haha ;D

Men vi hörs någon annan dag. Bye!

Min helg.

Jaa..jag drog till festen i Farsta i fredags..och gissa vad? Den var hos Akira. Akira från Floor Filler som hunden här hemma är döpt efter! Haha, det var lite roligt faktiskt, och han fick veta det också..stolt och glad blev han, hihi :) 
Men det var helt okej..senare vid 1 tiden drog jag, Marre och Simone hem till Simone och var inte hemma hos henne förrän vi 4 kanske haha.. och ja, där har vi varit hela helgen :) I lördags var vi hos Maria med flera andra brudar och b.l.a käkade pizza, spelade spel, kollade film och annat bus mitt i natten ;D

Och nu är jag hemma och väntar på att David ska komma hem från Avesta.. :)
På tisdag har vi två år btw.. <3

Mors!

Midsommarafton. Överskattat eller inte?

Jag vet inte vad jag ska tycka.. men det är en ganska mysig helgdag :) Blommor och en massa god mat.. Synd bara att jag inte får ta del av detta det här året.. :( För det mindre mysiga eller roliga är väl att jag får fira den själv. haha mobbad! nej, så roligt ska vi inte ha det men är ensam hemma iaf.. känns tomt men men jag är rätt säker på att jag drar till en "hemmafest" i Farsta ikväll i alla fall där några vänner ska vara.. stor villa och mycket folk. :) Det blir säkert kul.. om jag drar.. :P Bättre än att sitta här och tycka synd om sig själv i alla fall. :P

Men nog om midsommar.
Glömde att berätta en sak igår konstigt nog i mitt gigantiskt långa inlägg. Timbaland var ju med på konserten, hur kunde jag glömma skriva det! Det var ju pricken över i:et liksom! Så jävla bra, där uppehåll han publiken i ca 20 min efter Justins halva uppträdande typ. :) Många musikvideor visades på "dukarna" som för övrigt var en jävla bra grej. Dom hade ju en mera närhetseffekt och de hjälpte säkert flera av dom som satt högst upp. Kan väl gissa att Justin var ganska liten därifrån. haha I alla fall.. Timbaland fick verkligen upp en riktigt feststämning medans Justin var borta ;D Give it to me med Justin, Timbaland & Nelly Furtado , var såklart en av de videos som spelades. ;D Paarteey! Den är ju bara sååå bra :D

Hihi, men det var väl det. Nu ska jag ta något att äta till frulle.
Glad midsommar på er alla. igen! :)

P.s Här kommer lite bilder.. 


Världen
sötaste & tröttaste Harry är äntligen hemma i Rotebro hos morbror & Camilla. :)
image39

Jag & syrran på väg till tåget för att åka och tatuera oss ;P
image40 image41

I väntan inne på House Of Pain.. Ser lagom nöjd ut.
image42

Pågående gaddning.. Nej, det gjorde faktiskt inte så ont :)
image43

1. Lite kvar..
2. Nästan färdig..
3. FÄRDIG! :) Fast kanke lite otydlig på bilden. Glansigt. Vad tycks?
1. image44
2. image45
3. image46

Mickans ambigram klar. Twin :) Glansigt men visst är den snygg!
För er som inte vet vad det är kan jag förklara det.
Ett ord som man kan läsa både upp och ned från. Ibland är det också två olika ord.
Ett sånt kommer nog bli en av mina nästa. :P 
image47

Hörs sen.. Byebye.


 


När Justin ägde globen och jag fick råd av främlingar på tåg.

Hey you!

Nej, har inte glömt bort att skriva. Har bara varit lite busy ;D
Kom precis hem från Östermalm, har varit och fikat med några tjejkompisar på Albert. Roxanna är ju 18 nu! ;D (klockan är över tolv) så vi ville fira lite.. :) Och nu sitter jag och mumsar på en donut och efter den blir det en ljuvlig brownie från 7-eleven.. ;P haha, Fatass!
Föresten ska alla dra ut Roxanna nästa helg istället på en krogrunda när alla är hemma ;D
Lite svårt nu för det är ju midsommar och  då är ju alla borta :P That will be fun.. and interesting. Ska nämnligen på min fars bröllop dagen efter. ha!

Kom även hem från den mest inspirerande tågresan från Stockholm central ever! Och nu undrar ju ni vad som kan vara så jävla inspirerande på ett vanligt jävla tåg? Jag är ledsen men det kan jag tyvärr inte skriva hääär. I alla fall inte vad det handlade om. ha! Men det var så jävla coolt, kändes som om jag var med i en film or something. haha. Vi tjejer satt och snacka som vanligt (dock kanske lite högt och om ett ganska privat ämne) och sen la sig en kille i och la till något och höll med typ och sen en till tjej. Haha wtf? Lägg er inte i liksom! Men fan det var himla kul ändå efter en stund när dom snackat  på ett tag och jag fattade att de inte skulle de sig. :P Har inte varit med om något liknande. haha. Skulle fan inte förvåna mig alls  den stunden om alla i vagnen skulle ställa sig upp och applådera eller sjunga en låt. haha, det kändes så overkligt! Nej men det var.. roligt men samtidigt ganska.. wierd. :P Någon som känner igen sig i situationen? Skriv gärna ;D

Btw.. Justin ägde globen! Totalt! Helt jävla galet var det! Han uppfyllde alla mina förväntningar och.. ja, mycket mer. Kan väl försöka att beskriva hur konserten var men kan nog bli lite svårt för som sagt den kan inte beskrivas, den måste upplevas. :)

Det började med att "förbanden" spelade som planerat, dock lite försenade men men, när Natasha Bedingfield skulle sjung sin sista låt sa hon innan "after this song, it's Justin Timberlake!" alla skrek som galningar..utan resultat, haha vi satt och väntade i yttligare 45 min nästan! Men jag klagar inte, inte en sekund, det var det verkligen värt! Hade kunnat vänta hela natten!

45 min senare..
Globen är nu fullsatt och lamporna släck ner. Det blir svart för några sekunder sen hissas två "dukar" ner på varsin sida om scenen. Dom är i princip genomskinliga eftersom att man kunde se publiken igenom som satt på andra sidan. På dukarna kommer det upp text.. det står "FutureSex/LoveSounds" och musiken börjar tyst. Hjärtat börjar dunka fortare och hysteriken börjar. Jag ställer mig upp som alla andra i hela globen och rycker med mig Diana. Hon skriker och frågar vart han är. Jag försöker se men är osäker för jag ser bara fyra killar på scenen och det ser ut som dansare. Volymen stiger och basen är igång. Han kommer upp som förutspått i mitten av scenen. Nu har det börjat och jag fick känna av känslor jag aldrig kännt förut. Alla känslor kom på en gång och både spänningen oh oron av att inte se honom släppte äntligen. Efter allt kämp och slit var vi äntligen där. Hela kroppen skakade och Diana fick hålla i mig och säga åt mig att ta det lugnt. Men jag kunde inte sluta. Jag grät. Jag grät hysteriskt som en liten skolflicka.  Och det var då jag förstod. Jag var där och jag såg honom! Och fick uppleva honom live med mina öron, mina ögon, med mitt hjärta! På riktigt! Han var inte på en tv bild eller på en datorskärm, han var verkligen där!

Efter första låten slutade väl jag bete mig som en liten flicka och efter det tog jag del av varenda sekund han uppträdde och sög i mig musiken. Från den första till den sista låten stod hela globen upp! Det var helt sjukt! Det blev helt klart den största och bästa festen i mitt liv! "Hela globen bounce!" haha! ;D Jag struntade totalt i hur många gånger det kändes som att jag skulle svimma, mitt huvud skulle sprängas, mina öron bedövas av ljudet eller hur många gånger min hals skulle gå sönder av allt skrikande! För ja. det gjorde vi om något eller några. Skrek. Skrek som dårar och när rösterna tog slut.. Ja, då skrek vi ännu mer! 

Justin började klockrent med partylåten FutureSex/LoveSounds och avslutade med en lugn där han bad alla i hela globen att tända lamporna på mobilerna eller ta upp tändarna. Det var nog det vackraste jag sett. Ärligt. Tänk dig själv. Hela globen, som en stor stjärnhimmel och han.. i mitten. :) Ja, där satt han framför pianot och sjöng och tackade oss för att vi var där och för att vi har gjort så att han kom hit! Vafan, tack själv! ;D "I can't still believe this is my job, it's so fucking cool!" ;D Haha, jaa, det var en upplevelse att minnas för livet kan jag säga och lite till. :)  

Det var också underbart kul att han tog med flera låtar av albumet Justified. T.ex. Cry me a river. En gammal favorit, tihi :D Alltså.. vill bara fortsätta skriva och berätta meraaa men vem fan konmer orka läsa allt detta? haha nobody!

Men det var ju så jävla grymt! :D Ni missade verkligen något som det stod i punkt se dagen efter "Ni som inte var där - sorry men ni var på fel plats. Justin höll i årets konsert igår." hahaaa :D Aja, nu ska jag sluta iaf.. Alltså. allt var så jävla perfekt! Kunde inte blivit bättre! Han och hans typ 10 dansare, så jävla tighta på scenen, kan inte fatta! Han är så grym! Hihi, vill också bli en så bra dansare.. :) Nej, fan nu ska jag sluta. :P Promise..

Mitt längsta blogg inlägg ever..jesus..att jag orkar..

God natt allesammans och Glad Midsommar! :D


image38
Me and Diana i väntan på Justin .. :)

Bye then.

Justin Timberlake, here we come!

Imorn, imorn, imorn, det är imorn!! Fan det har ju gått jättefort! En dag kvar! Längtaar! :D
Det kmr bli så jävla bra, det kmr bli hysteriskt, det kmr bli galet, det kmr bli bäst!! :D
jävla taggad!

För er som har missat det och inte hänger med alls:
Imorgon ska jag och Diana se Justin Timberlake live i globen!! :D

Han är på sin världsturné och åker just nu runt i Europa och uppträder med FutureSex/LoveShow. Showen innehåller hans nya låtar på nya albumet FutureSex/LoveSounds, därav namnet på showen.
Damn, vad det kmr bli bra!
Han har ett 14-mannaband och dansare med sig (såklart). Förband kommer vara Esmee Denters och Natasha Dedingfield. Scenen kmr att vara placerad i mitten av globen och därav får publiken en 360 graders multimediaupplevesle!

När han är på scen? 19.30 ;D

Nej, nu ska hoppa in i duschen.
Har lite bråttom. Ska till Järfälla för att äta middag med några brudar @ Simones house. :)
Skriver om upplevelsen och lägger upp bilder efter tisdagen ;D
Bilder på tatueringen? Ja, det kommer.

Hej så länge!

Gaddad!

Done!
Nu är det gjort! :D Nu sitter fjärilen i nacken :) Det gick ju jättefort, och gjorte inte alls ont :P Men det var väl tack vare mitt val av storleken på tatueringen :) Men det är lite farligt alltså..vill göra en till nu på en gång! haha :P Vet ju redan i princip vad mina nästa 3 kommande ska vara och se ut ;P Men men den blev jättefin iaf, är så nöjd så! :)

Bilder kommer senare ;)

Over and out!


If it's not killing you ..

Imorgon, kl: 14.00 sitter jag i stolen med nålen i mig, aaahh :D:D
Det som inte dödar härdar..eller? :P

ville bara skriva det, nu ska jag ut på en promenix med roxaaaanna :)

Puss och Heeej!

Summernight

Här kommer bilder från i tordags som jag lovade :P

Där är vi! :) Love you guys! <3

image25

Revin och Jag posar lite.. :) <3

image26 image27 


Och senare på kvällen på rålis.. ;P

image28 image29 image32 image31
image33 image34 image35 image36

Oj, blev några stycken och det finns många fler men orkar inte lägga upp fler nu .. :P

Nu har jag gjort mitt, hejsvej! :P

Johnny Depp 44 år!

Glömde ju skriva det.. Han fyllde ju år i lördags! :D
och jag glömde inte bort det, GRATTIS! :D


image22

Gaddningen närmar sig..

Två dagar kvar till gaddningen nu tihi, :) Och är inte ens nervös ännu .. :P

I helgen har det bara varit sol och bad i poolen, härligt :) Livet på en pinne.

Igår åkte jag och hälsade på morbrors och camillas hund som dem ska hämta på måndag, Harry och hans 8 syskon. Så jävla söta att man dööör! :D Eller hur? Bilder nedan :D

nej, nu ska jag över till diana.. :) Vi hörs!

image18  image19 
image20  image21

Alma och jag högst upp, sedan Harry och Camilla :) 

And the summer holidays has begin!

Sommarlovet har börjat och allt är underbart! (?) :D
Nej, det men känns riktigt najs faktiskt.. :)

Igår firade vi det med att dra till rålis och äta och mysa lite, jag, Minna, Amanda, Sofie, Pernilla, Ellen, Revin och Simone.. :) Vi tog med oss en filt och var och en tog något att äta och lite snacks.. :P Jag och Minna hade också en vin flaska var som vi drack med jordgubbar till.. mumsi .. :) Jaa, där satt vi och bara myste, lyssnade på musik och hade himla roligt från klockan 7 till strax innan 11.. ja i alla fall, jag Minna och Amanda.. då ville vi dra vidare till någon krog.. :P De andra satt kvar..hihi

Det blev först Nivå 22 där vi kunde föra ännu mer och sen drog vi vidare till Marie Levaeu (stavn?) på Mariatorget.. :P Sen blev det hemfärd med sista tåget från stan.. En jättetrevlig och skön kväll :) Känns så konstigt att man kunde gå runt i shorts klockan 1 på kvällen utan att frysa.. det hade man garanterar gjort för mindre än en månad sen ju :P

Vi tog såklart också en massa foton igår som jag kommer lägga upp sen.. :)

Det var min dag igår :)
Idag blir det väl mer sol och bad i poolen.. :)

Hejsvej!

Let the sunshine in!

Det är underbart väder och jag är på strålande humör :)

Idag var det den varmaste dagen på länge! Shit vad jag har saknat det! :)
Och det blir lika fint i morgon (steka som fan inför skolavslutningen), på torsdag (skolavslutning) och på fredag (studenterna springer ut) men dock lite molnigt. :)

image23


Kom på att jag inte lagt upp en bild på min tatuering än och det är ju bara 9 dagar kvar nu! :)

image22

There it is :) Den sitter i min nacke om ett par dagar.. kan inte fatta att jag inte är nervös ännu :P Men det kommer väl det med. Den ska dock inte ha någon färg i sig och så ska jag lägga till lite detaljer så att den inte blir exakt likadan som alla andra har.. Hittade den nämnligen på google och då är det ju förutsägbart att fler bär den..tyvärr.

Hej på ett tag!

Betygsystemet in my a--!

Jag hatar vårat betygsystem, hatar hatar hatar!

"Jaa, Sabina nu var du nära MVG igen.. men jag kan förstå dig om du är besviken, det står ju inte VG++  i betyget, men huvudaken är väl att du vet hur bra du är."

Men håll keft..
Nej! Det är inte huvudsaken! Jag är så jävla trött på det här, det står inte i cv:et att det är ett starkt VG eller G! Ska man behöva berätta det  själv eller! Varför kan vi inte ha betygsystemet som vi hade innan med 1,2,3,4 och 5 eller varför inte bara lägga till + och - efter betyget! Det kan väl inte vara så jävla svårt! Det som vi har nu är så orättvist!

Låt säga att t.ex. jag är jättenära ett MVG i svenska medans en annan ligger precis på gränsen till G men lyckades få några poäng över VG-gränsen på senaste provet och får därför VG i slutbetyg.. precis som mig.. jätteroligt, vi har ju verkligen presterat och kämpat lika mycket för samma jävla betyg.. eller hur! FUCK YOU! Och när den här skiten äntligen ändras, ja då går jag inte kvar i plugget heller! Nej, usch!

Myggen is back. Det enda och det största minuset med sommaren, alla dessa äckliga, jävla småkryp!
Jag står och väntar på bussen i.. vadå 5 minuter.. och tack vare det har jag 6 myggbett som jag kan visa upp med klänningen på torsdag! Det matchar säkert underbart! Ni tycker säkert att jag är jättenojig nu men eftersom att jag är allergisk på något sett blir mina bett mycket större än vanliga..  >.<

Mitt första CV är färdigskrivet och nu gäller det bara att skicka in det. Ska förhoppningsvis få jobb under sommarn på SynOptik i Väsby Centrum. Morbrors fru jobbar där. Hon fixar allt. :P

Nu ska jag fortsätta att spendera min tid framför tv:n.. Och föresten Baby Bang vann inte Talang 2007.. Det gjorde buktalaren.. som om hon inte övat sen hon gick i blöjor.. 1 mille liksom, det är mycket pengar att vinna, då ska man väl ha talang åtminstone, ta magikern t.ex. det är väl en mycket större talang att kunna trolla än att kunna buktala!

Aja, här kommer e liten bild på Minna och Mig från Kung Carl förra helgen för att "liva" upp stämningen :)

image21

Smile to the camera mediahoes! ;)
Ser jag lite halvbesvärad ut eller är det bara jag som är så bra på att kritisera mig själv på bilder? :P

Monday morning.. and 3 hours of sleep..

Egentligen borde jag vara på topp, jag får ju sommarlov om 4 dagar vafan!
Men jag är inte på topp, jag är inte ens på ett hyfsat bra humör.. Jag är trött och har ont i ögonen!
Om jag hade tur fick väl jag sova 3 timmar inatt.. =/

Jag är lycklig på ett eller annat sett för att jag slipper den här skiten för några veckor framöver (10 närmare bestämt) men en del av mig vill inte sluta.. En del av mig vill inte säga hejdå ännu.. Jag vill inte bli mer vuxen.. Jag vill inte ha störst ansvar och vara äldst i skolan.. Jag vill inte bara ha yngre människor runt om mig.. Blä..

Nu är tidningarna uppe i korridoren i skolan.. och nu ska vi vidare och hänga upp två uppslag i sollentuna bibliotek också.. där kommer dom hänga ett tag in på sommarlovet, gå dit och kolla vettja.. :P

En väldigt bra sak är i alla fall att det är sol! Det är sol och det kommer det att vara hela veckan, på skolavslutningen! :)

Vi hörs, Ciao!

Thanks god it's friday..

Jahapp. då var det fredag igen, den sista fredagen i tvåan :) Känns rätt bra alltså!
Bara 6 dagar kvar nu.. :)

Ikväll är det final av Talang 2007 kockan åtta! Måste se..det är faktiskt roligt :P Har bara sett ett fåtal program men ett som gjorde att jag fastnade för hela programmet var när en kille på 12 år upträdde.. han dansade streetdance och såkallat poppade, jag har aldrig i mitt 18 åriga eller 8 åriga dansliv sett något likande! Vill också lära mig det. Så jävla coolt! Och killen har bara dansa i 3 år och just popping i bara 1 och ett halvt! Den där killen har talang alltså! Jag rös i hela kroppen när jag såg framträdandet, han var så jävla grym, hoppas verkligen på honom ikväll.. :) "Baby Bang" :) Om han inte vinner eller är väldigt nära blir jag så besviken!
Gå in och kolla på tv4.se vettja, ni kommer hålla med mig! Speciellt om ni är dansare själva.

Jag skrev fel igår föresten, det är ju den 9:e Johnny fyller 44 ;D Dum jag var.. :P

image13

Nu kommer pizzan.. eller salladen för mig då :P
Ciao!

RSS 2.0