När Justin ägde globen och jag fick råd av främlingar på tåg.

Hey you!

Nej, har inte glömt bort att skriva. Har bara varit lite busy ;D
Kom precis hem från Östermalm, har varit och fikat med några tjejkompisar på Albert. Roxanna är ju 18 nu! ;D (klockan är över tolv) så vi ville fira lite.. :) Och nu sitter jag och mumsar på en donut och efter den blir det en ljuvlig brownie från 7-eleven.. ;P haha, Fatass!
Föresten ska alla dra ut Roxanna nästa helg istället på en krogrunda när alla är hemma ;D
Lite svårt nu för det är ju midsommar och  då är ju alla borta :P That will be fun.. and interesting. Ska nämnligen på min fars bröllop dagen efter. ha!

Kom även hem från den mest inspirerande tågresan från Stockholm central ever! Och nu undrar ju ni vad som kan vara så jävla inspirerande på ett vanligt jävla tåg? Jag är ledsen men det kan jag tyvärr inte skriva hääär. I alla fall inte vad det handlade om. ha! Men det var så jävla coolt, kändes som om jag var med i en film or something. haha. Vi tjejer satt och snacka som vanligt (dock kanske lite högt och om ett ganska privat ämne) och sen la sig en kille i och la till något och höll med typ och sen en till tjej. Haha wtf? Lägg er inte i liksom! Men fan det var himla kul ändå efter en stund när dom snackat  på ett tag och jag fattade att de inte skulle de sig. :P Har inte varit med om något liknande. haha. Skulle fan inte förvåna mig alls  den stunden om alla i vagnen skulle ställa sig upp och applådera eller sjunga en låt. haha, det kändes så overkligt! Nej men det var.. roligt men samtidigt ganska.. wierd. :P Någon som känner igen sig i situationen? Skriv gärna ;D

Btw.. Justin ägde globen! Totalt! Helt jävla galet var det! Han uppfyllde alla mina förväntningar och.. ja, mycket mer. Kan väl försöka att beskriva hur konserten var men kan nog bli lite svårt för som sagt den kan inte beskrivas, den måste upplevas. :)

Det började med att "förbanden" spelade som planerat, dock lite försenade men men, när Natasha Bedingfield skulle sjung sin sista låt sa hon innan "after this song, it's Justin Timberlake!" alla skrek som galningar..utan resultat, haha vi satt och väntade i yttligare 45 min nästan! Men jag klagar inte, inte en sekund, det var det verkligen värt! Hade kunnat vänta hela natten!

45 min senare..
Globen är nu fullsatt och lamporna släck ner. Det blir svart för några sekunder sen hissas två "dukar" ner på varsin sida om scenen. Dom är i princip genomskinliga eftersom att man kunde se publiken igenom som satt på andra sidan. På dukarna kommer det upp text.. det står "FutureSex/LoveSounds" och musiken börjar tyst. Hjärtat börjar dunka fortare och hysteriken börjar. Jag ställer mig upp som alla andra i hela globen och rycker med mig Diana. Hon skriker och frågar vart han är. Jag försöker se men är osäker för jag ser bara fyra killar på scenen och det ser ut som dansare. Volymen stiger och basen är igång. Han kommer upp som förutspått i mitten av scenen. Nu har det börjat och jag fick känna av känslor jag aldrig kännt förut. Alla känslor kom på en gång och både spänningen oh oron av att inte se honom släppte äntligen. Efter allt kämp och slit var vi äntligen där. Hela kroppen skakade och Diana fick hålla i mig och säga åt mig att ta det lugnt. Men jag kunde inte sluta. Jag grät. Jag grät hysteriskt som en liten skolflicka.  Och det var då jag förstod. Jag var där och jag såg honom! Och fick uppleva honom live med mina öron, mina ögon, med mitt hjärta! På riktigt! Han var inte på en tv bild eller på en datorskärm, han var verkligen där!

Efter första låten slutade väl jag bete mig som en liten flicka och efter det tog jag del av varenda sekund han uppträdde och sög i mig musiken. Från den första till den sista låten stod hela globen upp! Det var helt sjukt! Det blev helt klart den största och bästa festen i mitt liv! "Hela globen bounce!" haha! ;D Jag struntade totalt i hur många gånger det kändes som att jag skulle svimma, mitt huvud skulle sprängas, mina öron bedövas av ljudet eller hur många gånger min hals skulle gå sönder av allt skrikande! För ja. det gjorde vi om något eller några. Skrek. Skrek som dårar och när rösterna tog slut.. Ja, då skrek vi ännu mer! 

Justin började klockrent med partylåten FutureSex/LoveSounds och avslutade med en lugn där han bad alla i hela globen att tända lamporna på mobilerna eller ta upp tändarna. Det var nog det vackraste jag sett. Ärligt. Tänk dig själv. Hela globen, som en stor stjärnhimmel och han.. i mitten. :) Ja, där satt han framför pianot och sjöng och tackade oss för att vi var där och för att vi har gjort så att han kom hit! Vafan, tack själv! ;D "I can't still believe this is my job, it's so fucking cool!" ;D Haha, jaa, det var en upplevelse att minnas för livet kan jag säga och lite till. :)  

Det var också underbart kul att han tog med flera låtar av albumet Justified. T.ex. Cry me a river. En gammal favorit, tihi :D Alltså.. vill bara fortsätta skriva och berätta meraaa men vem fan konmer orka läsa allt detta? haha nobody!

Men det var ju så jävla grymt! :D Ni missade verkligen något som det stod i punkt se dagen efter "Ni som inte var där - sorry men ni var på fel plats. Justin höll i årets konsert igår." hahaaa :D Aja, nu ska jag sluta iaf.. Alltså. allt var så jävla perfekt! Kunde inte blivit bättre! Han och hans typ 10 dansare, så jävla tighta på scenen, kan inte fatta! Han är så grym! Hihi, vill också bli en så bra dansare.. :) Nej, fan nu ska jag sluta. :P Promise..

Mitt längsta blogg inlägg ever..jesus..att jag orkar..

God natt allesammans och Glad Midsommar! :D


image38
Me and Diana i väntan på Justin .. :)

Bye then.

Kommentarer
Postat av: Revin

sötnöt :D jag orkade läsa hela faktiskt! <3

2007-07-16 @ 01:22:55
URL: http://myspace.com/rejvin
Postat av: Sabina

Tack! haha eller nått.. :D <3

2007-07-16 @ 01:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0