The Process...

Har nu gjort blekningsprocessen 4 ggr. Såg ingen förbättring första eller andra gången men redan efter 3:e gången syntes det faktiskt lite skillnad. Ingen förbättring efter den 4:e gången jag gjorde idag men det verkar inte behöva ta så lång tid för mig det här. :) Det var ju så svårt att veta hur många ggr man skulle behöva göra det eftersom vissa kan behöva göra det upp emot 30 ggr innan de ser stor skillnad. Men den som lever får se...imorn efter jobbet ska jag bleka för 5:e gången.


Btw....gissa vem som hämtade ut dessa godingar på postombudet mittemot jobbet igår (som knappt kan vänta på att få klä ett par sommarfötter).
Oh, I did! I did! I DID! :)Vår - kom!


Tandblekning steg 1

I onsdags när jag satt vid datorn och surfade hittade jag en annons om tandblekning på en sida. Jag som väldigt gärna och länge har velat göra en tandblekning men inte haft råd blev väldigt nyfiken.

Denna metod heter Dentaworks och har fått otroligt bra kritik av en massa människor. Och priset är fånigt lågt. Såklart att jag beställde detta. Igår redan fick jag hem kartongen och ska börja min första blekning idag. Mina tänder har alltid varit naturligt svagt gula och ingen whitening tandkräm har fungerat. Så nu, upp till bevis!
Och jag ska informera er om hur det går i processen.

Länk till hemsidan:Gott Nytt 2010!

Är nu hemma efter en helmysig helg på landet (hos mormor & morfar) i Hälsingland (Knåda). Efter att jag hade inventerat på jobbet nyårsdagen hämtade mamma upp mig med mina systrar. Behövde verkligen det där. Har varit jätteskönt att vara borta från stan och jobbet.

How ever...nyårsaftonen blev också lyckad. :) Vi höll till här i lägenheten med en del vänner. En väldigt god middag följdes med fest och bus. :)


RSS 2.0