Lördagsplaner

Det där gick ju bra. Tiden rullade på smidigt på extrajobbet. Imorn jobbar jag där mellan 12-20. Får ta det lite lagom lugnt ikväll då, kanske inte jättepoppis att komma bakis och sliten andra dagen på nya extrajobbet....eller? :P

En vit helg räckte. Haha! Ikväll blire alltså party! :) Förkröket äger rum hemma hos mig och syster. (Måste ju passa på när päronen är borta!) Diana och Emilia joinar. :) Ska bli kul! Roxanna hänger på utgången och stan senare också. :)

Får se vart vi hamnar.. det är oklart än så länge. Nu är jag hemma hos killen, drar snart härifrån.



In i dimman! :D

Jobbhelg

Tänkte uppdatera lite..
I onsdags när jag jobbade hos morsan hann jag sortera papper från A-J och konsumera stora mängder varm choklad.
Igår hade jag och Linus en middag + bio kväll efter att jag jobbat (15-19). Det var mys. :) Vi såg som sagt Madagaskar 2, som var jätterolig! :D Ja! Rekomenderas!

"Oh no! It's Mort! He's so annoying! Don't let him on! Stop that thing! He's carrying scissors and hand cream!"

Hahaha!





Idag ska jag jobba mellan 13-19. Och visst ja, det är fredag, kan lätt glömmas bort eftersom att jag inte kommer få en helg denna helg. Jag ska nämnligen jobba lördag (9-14) och söndag (12-20) också. I en annan Vi-butik. ;) Pengar, pengar!

Take care know, bye bye then!


Make the rules as I go

Sådärja! Då luktar man bränt fläsk igen. Men lite färg fick jag efter solningen..eller, det vill jag tro i alla fall.

Första kvällen utan morsan och Hasse alltså. (Det åkte nämnligen till Egypten imorse på bröllopsresa. Kommer hem om 2 veckor.) Det var intressant. Middagen bestod av överkokta, klibbiga, näst intill oätbara makaroner och köttbullar. Men hej, i veckan gör vi ett nytt försök!

Linus är här och leker med mig så jag tänkte fatta mig kort.
Vi bokade föresten precis platser på biovisningen av Madagaskar 2 på torsdag. :) Ska bli kul. Ettan är ju så hystersisk rolig och bra gjord! :D


(Bild fr: länk)

I morgon ska jag jobba på morsans jobb och sortera papper. Extra pengar inför jul. Ja, tack. Blir nog där mellan ca 10-17.

Nu ska jag sätta mig bredvid min pojke i soffan och titta på tv innan läggdags.
Natti bloggen!

Att cykla i snö

Igårkväll tittade jag och Linus på I am Legend som han införskaffat sig. Den var bra men måste säga att jag blev liite besviken. Lite trög faktiskt. Men annars spännande och visst hoppade vi till riktigt några gånger. :P Det var hur som helst jättemysigt att få vara med honom igen. :)
 
Idag jobbade jag mellan 16-20. Innan det var Roxanna här på besök, himla skoj och mys, det var ju ett tag sen..nu igen. :) Men på lördag ses vi också!

Jag tog äntligen hem cykeln ikväll som fått stå utanför jobbet och näst intill frusit fast i en stolpe den senaste veckan. Och cyklade halvvägs hem gjorde jag också! Eller cyklade och cyklade...bromsade mest hela vägen. Lite läskigt i nedförbacken var det.


Will Smith och "Sam" i I am Legend.


Älskade Prison Break är slut och nu är det dags att sova.
I morgon jobbar jag mellan 9-15. På eftermiddan ska jag hinna hämta min nyreparerade mobil som ej blev av i söndags och efter det ska jag sola. :)

Vinterland

Detta är lite av vad jag åstakom för en stund sen.
Brrr, vad kallt och blåsigt det var!

(Obs, jag orkade inte fixa till de bilder som blev lite för mörka. Ha överseende med det. Tack.)









Nu ska jag ta en varm dusch, sen blir det väsby c och efter det - vidare till Linus!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar....

En vit söndag

Snön ligger kvar på marken och nu är det mycket...tycker det är så mysigt! Tänkte ut och fota lite senare med mammas systemkamera, ska försöka att inte hoppa i för många snöhögar eller lägga mig ner och rulla runt.
Fotona kommer självklart upp här sen...om de blir bra. ;)

I fredags sov jag hos Tessi, men innan vi sov tittade vi på en parlamentet-dvd och skrattade, eller ja, mest jag för hon somnade rätt fort. :P Igår var vi och solade och åt på en kina restaurang i väsby. :) Mycket mysigt och gott! Dit måste vi igen.
Resten av kvällen var vi bara här hemma hos mig och tittade på film/tv. Sen följde jag henne hem till sin papi och sa hejdå. För nu är hon påväg till Halstahammar, min brud ska vara där på en intensivkurs i 10 dagar och ta körkort! Jag behöver inte säga lycka till för jag vet att du kommer klara det. :)



I eftermiddag ska jag iväg till väsby c för att återigen hämta min mobil som varit på reparation för andra gången den här månaden. Får se hur länge den håller den här gången. Hm.
Och ikväll ska jag träffa Linus. :)

Over and out!

En bra nyhet

Det är fredag! :)
Idag jobbar jag mellan 13-20. Efter det ska jag vara med min Tess. :) Blev inte av igår då jag tog en promenad med Linus istället.
Vi gick runt, pratade om allt och inget i mer än en timma innan han sa det där jag inte vågat hoppats på längre och aldrig trodde han skulle säga. Det kom väldigt plötsligt och överraskande. Trodde nästan inte på honom. Det blev känslofyllt. Tårar och en massa kramar. Han är tillbaka, vi är tillbaka. Men jag behöver nog smälta det lite först. Imorse när jag vaknade var jag rädd att allt bara varit en dröm som alla andra tidigare. Men nej. :) 
Nästa vecka ska vi ses, prata om allt, vilket jag behöver och sen ska det bli som vanligt igen. :) Ja, nästan. Och det känns bra. Jag har saknat dig så mycket.


Nej, nu måste jag skynda mig!
Ha en bra fredag!


Den första snön

Åh, jag blev typ jättelycklig i bakis-söndags när jag märkte att det snöade. Stora vackra flingor var det som föll. Jag bara stod och tittade ut från Tessis fönster. :) Tyst och stilla. Och bara iakttog.
Tyvärr la sig den inte på marken, men idag gjorde den det! En stund! Jag sprang ut några gånger från butiken bara för att få titta lite.
Snö är ju så vackert och lyser upp vintermörkret. Och med den första snön smyger sig alltid de riktigt första julkänslorna fram. Så mysigt.

Jobbade alltså idag, mellan 14-20.
I morgon ska jag vara där mellan 15-19 och innan det ska jag hinna vara med Revin. :) Får se vad vi hittar på när hon kommer..
Efter jobbet imorn ska jag träffa Tess. :)



Nu är det tv! Godnatt bloggen!

Män är svin

På grund av min egen dumhet är jag nu besviken och kanske något sårad.
Imorse åkte F härifrån, han med. Första hållplats: Panama. Jag är inte alls avis. Varför kunde jag inte haft pengar nog att följa med? Bara sticka härifrån? För en stund bara. Men nej, för jag måste vara kvar här..
Men jag förstår dig inte. Varför var det så svårt för dig att säga hejdå? Jag önskar så att jag förstod och då skulle kunnat fått ett svar..

Låter deppigt. Och jo visst, det är nog så. Men det går över. Det gör det alltid. Snälla, jag överlever.
Nu har jag dock ännu en resedagbok att följa och ännu en person att prata med på skype när tiden är rätt och låter oss. Det ses faktiskt fram emot.

Men. Jag kommer sakna dig. Ditt svin.

No he can't read my poker face

Det är illa när jag inte minns att jag gett ut mitt nummer till en "Chris" i lördags...hmm...

Jobbade idag mellan 9-15. Det gick ganska fort och smärtfritt. Ungefär som att dra loss en plåster.
Men jag är så himla trött ändå! Har typ träningsverk i hela kroppen av någon anledning..som jag inte minns heller.


Bästa partylåten just nu: Lady Gaga - Poker Face

Alive and kickin'!

Igår uteblev bloggandet för igår var en sån där dag igen när jag måste tänka tillbaka på lördagen och försöka förstå vad som egentligen hände. Alltså, lördagskvällen blev ännu en gång vad-hände-inte-igår-kväll. Och det är ju så kul!

Kan summera lite:
- Förkrök hemma hos Tess med vin och för mycket minttu.
- Missade bussen pga att vi stod på fel sida av vägen.
- Gick tillbaka för att dansa och förkröka lite till.
- Tog en annan buss och jag lämnar min plånbok fint på sätet när vi själva går av.
- När vi tar ut pengar framme i Märsta märker jag att plånboken inte är med. Jahapp tänkte jag, den lär jag inte se igen.
- Inne på KC dansas det, dricks det mer vin, vi träffar på gamla kompisar som vanligt, alltid lika jätte-super-duper-kul! :)
- Jag får ett samtal om att min plånbok är upphittad(!)
- Adde, Danne och Kim kommer dit, Kim kom dock inte in men Adde och Danne fortsätter kvällen där med oss och gör oss även sällskap hem till Tessi, hemgången är lite suddig, dock händelserik, bråkig och nästan pinsam men(!) jag fick tillbaka min plånbok och vi kom hem med allt, ja nästan. :)


(Foto fr: http://www.kungcarl.nu/)


Jag-som-aldrig-tappar-något har nu under 3 veckors tid tappat: min mobil, mitt busskort och min plånbok. Notera att jag fått tillbaka alla grejer inom 24 timmar igen. Vad säger man?! Snälla människor finns! Och jag är en j-vla turgumma!


Igår var vi alltså väldigt bakis. Men efter 2 liter coca-cola och våra pizzor som blev hemkörda till oss på eftermiddan (orkade i alla fall röra oss till dörren) kändes det mycket bättre. När jag väl fick ner den.
Kvällen bestod av filmen Walk the line med sällskap av adde och kim.

Idag jobbas det mellan 16-20. Ska röra mig från Tessi om ett tag..


För svag för fest

Just det...det skulle bli en lugn helg....HA!

Tess: "Alltså Sabina jag vill typ dra ut ikväll..."
Jag: "KLART VI SKA!"

;D Partyprissarna nr 1!

Tack vare Kistabesöket idag fick Tessi fixat hår (efter många om och men!) och jag fick ännu mer att trycka in i min garderob! :D Vem säger att pengar inte gör en lycklig? HA IGEN!

Detta fick jag med mig idag:
3 nya nagelack - mörk lila, neon rosa och neon orange :D
Hårspray
Svart tyllkjol (på kvällens outfit)
Svart och vit bas t-shirt (svarta är på kvällens outfit)
Linne med rosett
Svarta kängor från Dinsko (de jag velat ha i flera månader som tagit slut i hela sthlm, fanns ETT par kvar i kista c  och de var i min storlek! :D SÅ på kvällens outfit!)

Har även på kvällens outfit: Mina nya svarta lackleggings! :)




MIINAAA ÄÄLSKLINGAAAR!! :D OH, I LOVE THEM!

Hämtade "överbliven" dricka hos Linus innan jag drog hit till Tess, så nu är vi taggade till tusen! OJA! Vi orkar dock inte dra in till stan så det ser ut att bli kära KC ikväll. Haha igen. ;D

SKÅÅÅÅL! BRRÖÖÖÖL!

En lördags eftermiddag

Fick tag i lite fina saker på Gina Tricot när jag ändå var i väsby c igår för att lämna in min mobil på reparation (andra gången på 2 veckor!!) men de tog emot den i alla fall...får se hur länge den är med nästa gång jag får tillbaka den. Hm!

Detta följde med mig hem iaf:
En t-shirt
2 linnen
Ett par lack leggings!



Igår kväll var Diana och Tessi här för att mysa framför tv:n med mig. Det blev Beck, Idol (skit trist att vår Robin åkte ut!), Fredag hela veckan och mera Beck...vi hade laddat upop med godis, muffins och för mycket chips.

Idag ska jag följa med Tess när hon ska fixa håret i Kista. :)
Känns jätteskönt men samtidigt konstigt att denna helg blev lugn (läs alkohol-fri)...har varit lite mycket på senaste tid tror jag. Så det här behövde vi.


Nu måste jag hoppa i duschen!
So long suckers! :)

SÅ-JÄVLA-BRA!

Jag och Revin fick vänta i 2 timmar(!) (min tatuerare blev försenad pga av den tidigare kunden med mycket jobbig hud, blod blod..) på att det skulle bli min tur att bli märkt men....åh!! Lätt värt det!!

Jag visade honom två förslag och ungefärliga bilder på det jag hade tänkt mig...han skissade en stund och kom tillbaka med ett, ja, bra resultat liksom. Jag bad om att den skulle vara lite mörkare och större.
Jag la mig i stolen, gnuggade lite tänder och knep ihop ansiktet då och då men annars var det...ingen big deal! Höhö! ;)
Hur som helst..jag reste på mig efter en halvtimme, ställde mig med ryggen mot spegeln och kollade ner....och då såg jag den. Rosetten som alltid borde ha funnits där och alltid har funnits där men som måste ha varit osynlig, rosetten jag hade velat beskriva att han skulle gjort om jag hade kunnat, rosetten som bara är min egna, min unika!

Och då kom de jätte-otippade tårarna! Jag blev bara så jävla glad och lättad för bra var den, så jävla rätt var den. För den är så jävla fin. :) Åh vad jag svär! Men jag kan knappt sluta titta på den, är så jävla nöjd så det inte är sant, den är så jag. :) Så jävla nöjd med slutet på mitt högra ben, vackert..vackert..


Realistik men tecknad.
Den är till och med snyggare på riktigt. Tro det eller ej.

Blev alltså inge jobb för mig ikväll..hann inte med det riktigt. :P Men jag hann med burger king med revin och sen åkte jag till häggvik och moster. :) Strax efter knackade även mammsen och syrran på dörrn. Där blev det pepparkakor, te och prat. :) Kollade på paris-bilder från mosters trip och fick med oss hennes garderobsrensning hem. Alltid lika uppskattat. ;D

I morgon innan jobbet (13-19) ska jag kasta min mobil i huvudet på någon i The Phone House butiken i väsby c...för ja, den krånglar igen och vill inte fungera! Skitkul! Haft den i en vecka nu efter förra reparationen! Smooth! Får se hur det går då..

Imorn får jag även min..första, riktiga lön! Yey! :)
Nu ska jag nanna!

Tatuerar mig idag! :)

Ja! Klockan 3 ligger mitt ben under nålen! :D Jag är inte nervös ännu..mest förväntansfull och glad över att det äntligen är dags! Förra gången hann jag inte ens bli nervös, så skönt! Hoppas det är samma sak den här gången. Kan dock förvänta mig lite mer smärta idag tror jag. Men det ska bli så kul! :D

Var med Sandra en stund igår i alla fall hemma hos henne..vi kollade igenom hela första säsongen av amerikanska Wipeout! Haha, vilket jävla program alltså! Och i vår kommer det hit! Helt hysteriskt ju..

Det gick faktiskt lättare att säga hej då igår än vad jag trodde, just hej-då-biten gick  ju rätt smärtfritt, min hemgång var dock jobbigare, då ville inte tårarna hållas inne nå mer, men det var skönt på något sätt...åh, vad jag kommer sakna den jäntan! Men vi ska höras, (nu har jag henne på skype) och snart är hon tillbaka. Tror faktiskt tiden kommer gå rätt fort...jag hoppas det i alla fall. (Haha, hon har ju inte ens åkt än! På fredag klockan 07 är det dags!) Och som jag lovat ska jag verkligen försöka hälsa på. :) Ohyes.

<3

Jag är glad, eller mest förvånad över att jag hittade en bild som var "helt okej" på oss...för vi är typ kastrull-fulla på alla.

Efter att jag har varit och tatuerat mig med mitt sällskap Revin åker jag direkt till jobbet och är där det lilla jag hinner innan jag slutar (19:00), sen kommer mammsen och hämtar mig och det bär av till moster. :) Det  blir en myskväll där. Syster joinar också.


Out!

Tears of nature..

Det regnade så mycket i natt och i morse att jag inte kunnat fått min skönhetssömn..kände mig nästan lite mördbultad när jag vaknade, en lite konstig och jobbig dröm hade jag också...om F...såklart!

Men idag är jag ledig så vem bryr dig!!

Och det är tänkt att jag ska hinna med allt detta:

- Hämta mitt busskort som finns på celsingsväg 7 (vad gjorde jag igårkväll? så många vinglas blev det inte! hur som helst så har jag tappat det, och märkte det inte förrän jag fick ett sms tidigt i morse om vart det befann sig, jag trots allt gick hem kl.00.38! Missade såklart bussjävlen när jag skulle ta mig hem från Sandra men lite skönt var det med en promenad, speciellt med sällskap i örat (headset).) Gjorde jag nyss en i regel tolkbar inom parentes? Och är det verkligen okej med parenteser i parenteser?

- Träffa Sandra en kortis (som om inte hon har massa annat att göra idag!), det kommer bli en typ...hej-då-träff. Mm. Jättekul. Big time! Tack för igår föresten. Det var mys.



Foto: David Perry


...nu ska jag äta frukost och sätta mig framför tv:n! Boya!

A Rainy Day

Usch, idag är jag glad att jag har fått vara inomhus på jobbet (mellan 9-15), inte jätteokej väder! =/

I morgon är jag ledig och i kväll står vin + Guitar Hero på schemat hemma hos Sandra. Mys! :)

Blä, nu är det ju inte kul längre, Sandra åker på fredag och F om en vecka fick jag precis reda på...mmmm...kommer sakna er! Det är bara det... F har i alla fall lovat att vi ska hinna ses innan han drar, bäst för honom. Tyvärr hinns kanske inte mer än en gång. Det återstår och se. :(

Men men! Man får tänka framåt och vi ska ju höras. :) Har nyss skapat ett skype konto och F finns redan med på kontaktlistan! Sandra, nu väntar jag bara på dig!


(Foto fr: länk)

Nu tänkte jag tröst-shoppa lite..hittade en hel del måsten i nya h&m katalogen..

(På torsdag tatuerar jag mig btw! Det ses ändå fram emot mitt i allt det här!)

I skick att blogga..

..för det var jag icke igår. Uäh.. =/
Och tack vare det blev lördagen alltså helbra!
Det kan ha blivit för mycket dricka på slutet men i helhet tycker jag att kvällen helt klart blev lyckad. ;) God mat, trevligt folk, prat som behövdes, vin, shots, öl(?), presenter och en del andra oförklarade händelser. Haha! :P Kan dock tycka att "festen" drog iväg liiite tidigt..men de riktiga partynissarna fortsatte i vanlig ordning själva tills det gått utför på riktigt. ;D

Dagen igår var alltså lite småjobbig och skakig men klarade igenom den bra tycker jag. Jag fick till och med aptiten tillbaka när jag väl var hemma igen sent på eftermiddan.
Syster gav mig och henne en tidig julklapp igår! En dvdfilm med alla avsnitt av Ebba & Didrik! Åh, vad mysigt det var. :) Kunde inte kommit mer rätt! Den serien är ju så hysterisk rolig!



En mycket mysig te-och-macka stund med tända ljus hade vi hela familjen runt bordet lite senare också. Borde göras oftare. :)


Åh! Åh! Jag har julkänslor!
Idag började jag på min önskelista!

Det enda vettiga jag ska göra idag: Jobba mellan 15-20.20

THE look..

for the evening..blev ingen plastpåse som tur var..




..nu måste jag sticka!


Skål på er, era jävlar! :D

Ferre!

Det var ju inte mobilen som låg på jobbet...utan mitt snygga headset som jag fick med när jag skapade abonnemanget!




Men mobilen kunde jag också hämta ut igår på The Phone House när vi var i Väsby c! :D Åh, my baby is back...on track!

Det blev ingen pepparkaksbakning för Sandra och mig igårkväll tyvärr...pepparkaksdegen var jätteslut nere på Vi...synd! Back-upen fick bli plan A alltså. Julmust och Sandras ständiga ädelost fick också joina våra två pepparkaksburkar. Vi orkade i oss en. Blir att ta med resten hem till henne idag..





Ikväll äger nämnligen Sandras avskedsfest rum! Det lär ramla in folk mellan 18-19 hemma hos Åströms och som vi konstaterade igår slutar det...när det slutar. :P Men det ska bli kul! :) Det lärbli en del mat och dricka (tror att jag och Sandra äntligen fick till vårt, haha) i sällskap av hennes fina familj och släktningar. Och jag ska försöka att hålla mig från tårar!
Hon ska även få sin bra-att-ha-present idag av mig.
Ska vara där och fixa i ordning lite tillsammans med dem redan kl. 17. Kanske lite tidigare.

Och vad man ska ha på sig är fortfarande oklart och jobbigt att tänka på...en soppsäck känns så enkelt och rätt just nu.

Nu blir det duschen!

Through Glass

Såg att Sandra la upp denna och jag måste bara göra det med! En av de vackraste låtarna just nu enligt mig!
En liten fågel vid namn Revin viskade även i mitt öra och avslöjade att det är samma sångare (Corey Taylor) som i Slipknot! Visst är det häftigt?! Att han kunde sjunga så bra.. Hade aldrig gissat...grymt bra är han i alla fall. :)

Stone Sour


How do you feel? That is the question...
But I forget you don't expect an easy answer
When something like a soul becomes initialized and folded up like
Paper dolls and little notes, you can't expect a bit of hope
So while you're outside looking in, describing what you see
Remember what you're staring at is me..



Klockan två ska jag vara hemma hos Tessi, därifrån tar vi oss till väsby c lite senare på eftermiddan och möter upp Sandra. :) Lite shopping för deras del står på schemat. Jag får bara fortsätta med mitt "den vill jag HA!" tills pengarna kommer.

Men! Innan det ska jag hämta ut min mobil på jobbet som redan är färdigreparerad! :D Dagen börjar bra! Oja!
Ikväll blir det som sagt även pepparkaksbakning med Sandra. :)

Peace, love and understanding.

Nu går det bara utför.

Nu är det helg!
Japp! För imorgon är jag nämnligen ledig.
Får se vad man hittar på då under dagen...morgonkvällens planer ska i alla fall innehålla ett stycke Sandra, ett stycke pepparkaksdek och ett stycke färdiga burk-pepparkakor  (yes, vi har en back-up!). :) Blir nog helmys!



Jag drömmer..
Jag vill..
Jag önskar..

Foto: Matthew Alan

Yes we can!

Nu är jag trött och mätt,
förstår inte varför jag smällde i mig de där chipsen och dipen precis efter middan. Så onödigt. Och gott.

Tro det eller ej men jag var faktiskt uppe 05:38 i morse (behöver inte nämna att jag gick och la mig efter en timma å sov till 11) för att titta på det sista vad gällde valet av USA's 44:e statsminister! Hann dock bara lyssna lite på Filip och Fredrik och se "segertalet" alt. tacktalet från Barack Obama som tillträder den 20:e januari. Och åh, vad bra det var!
Kände mig lite engagerad i det där faktiskt här på slutet..


(Foto fr: www.kvp.se)

"Obama har skrivit historia."


Godnatt från mig och min nya lover......(skinnjackan).

Jobbet kallar på mig imorn från 9-15.

The jacket

Det blev inte så stor skillnad på håret men det var väl ungefär det jag ville, nu syns inte utväxten lika bra i alla fall. Funderar dock på att köpa ett paket till. Men får se.

Sandra var över här en stund igårkväll också och skannade in sitt pass. Hon hjälpte även till att ta av min sling-helvetes-mössa. :)

Nu ska jag in till stan och äntligen köpa en skinnjacka! Jag hittade den i söndags när jag och Sandra strök omkring där.
Det var nog kärlek vid första ögonkastet och nu har jag fått låna pengar av min underbara Tessi så jag ska kunna köpa den. :) Hur gulligt är inte det...



Senare blir det jobb mellan 16-20.20!

En arbetsdag utöver det vanliga

Trodde att det skulle bli en dag som alla andra på jobbet, en dag som innebär: trevliga människor, något småstrul, uppackning av varor och tönta mig med Tim.
Men icke!
Tio min innan jag slutar händer det! Micke tar tag i en tjej som precis ska gå ut ur butiken, Tim kommer småspringande och fighten har börjat! Haha, eller fight och fight...men skrik å gap blev det och hålla i na fick de göra hårt!
Idioten var hög som ett hus och drog till med "det där är inte min väska" som det hittade på hennes axel full med varor. Åh, vad skönt det var! Hon och hennes pojkvän har gjort det så många gånger förut men nu(!) fick vi henne! :D HA! BOYA!

Nu kom precis Tess hit. :) 
Hon ska hjälpa mig att slinga håret idag. Min utväxt börjar ju bli riktigt irriterande nu..

Funderar även på att klippa mig snart...kanske ska luggen få komma tillbaka? Hmm..



(Bild fr: www.hji.co.uk)

I know how it hurts..


But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy..








Idag var det som vanligt på jobbet förutom en kokosboll-olycka. Sådär halvt roligt. Flera bekanta ansikten kom å hälsa på också. :)
Imorn kör jag mellan 9-15! 

If I were a boy..

Hejhejheej!
Lördagskvällen/natten blev ju asbra! :D
Det blev förkrök med dans och vin + middag här innan utgång, vi mötte upp Jenny på tåget och lite senare kom även Diana och Citty till Märsta! :) KC öppnade dock 23:00 vilket vi inte var helt beredda på...men kvällen blev mycket lyckad där inne med mer vin, en stark och onödig redbull-vodka och en massa dans (undrar egentligen om jag ska kalla det dans, låg/satt ju mest på golvet)!
Vi var kvar till stängning i alla fall och hoppade på nattbussen 03:25. Väl inne vid rotebro station tyckte vi inte att det var en okej idé att gå så det blev taxi sista biten.

Dagen efter fick inte bli någon "dagen efter" för mig, jag skulle nämnligen in till stan med Sandra och titta i butiker!
Haha, sådär lagom tungt (speciellt eftersom att jag fick cykla+springa till tåget! uuh! kan också referera till mitt avsked när Diana skulle röra sig hemmåt härifrån Diana - "amen hejdå då...hejdå sabina" Jag - "mmm godnatt" ...tystnad...) haha, men efter en sen och låång lunch på donken började jag faktiskt känna mig som en människa igen. Kankse.
Det var hur som helst mycket trevligt!
Var eniga om att indianerna som dansar å spelar panflöjt utanför Åhlens skulle man ha hemma. Så vacker musik.

När vi kom till rotebro station hoppade hon av och Tessi på (som hade varit kvar hemma hos mig.) :) Vi åkte till väsby, lämnade/hämtade grejer hemma hos henne å sen tillbaka hit för middag. :)

  
 




Mysigt att haft henne här hela helgen. Kan inte behöva henne mer än jag gör nu och veckorna framåt. <3

Idag - jobb mellan 16-20.20.

Bus eller godis?

Bus såklart.. ;)

Haha, en mycket intressant natt må jag säga!
En helt vanlig natt (trodde vi) blev en helt otippad och lång natt med tre musketörer som stapplade in här kvart över fem i morse. Det började med flera sms när klockan var runt 01:00 och sen ett samtal eller ska jag säga flera där med..när klockan närmat sig 03:00. A, K och D är anledningen till att vi andra i det här huset inte fick någon sömn inatt. Haha, men det var kul på sitt sätt, tur att jag hade Tess här.
En godare gärning har jag då aldrig gjort.

Hela dan har vi taggat upp och fixat grejer inför ikväll och det ska vi fortsätta med, snart ska jag, Tess och syrran slänga ihop en god thai-middag och sen ska vinet öppnas..3 liter ska tömmas innan utgång, det kommer alltså bara gå utför därefter... ;)
Jenny, Diana och Emilia och några till okända möter vi upp på tåget. Vi satsar på KC ikväll/inatt och förklädnad är ett måste! ;D
Vi ses där!






Nu kan du få mig så lätt.

RSS 2.0