Underbar



Takida - Curly Sue

Nu blir du väl glad Revin? ;D

Hittade en bild!

Det här är min det! :D




image534

Tack så mycket igen baby, du är knasig, men bäst! :)


Friday feelings

Åh, fredag, sköna fredag! :)
Ikväll är det finalen av Let's Dance, måste ses! :) Jag och syrran blev lite sura dock på att Tjenare kungen! går samtidigt typ på en annan kanal..den är ju så bra, skulle vilja se den igen. Nåja, man kan ju inte få allt här i världen.

image532 vs. image533

Vem tror du vinner ikväll? Jag hoppas på Tina, hon är så bra!

Vi slutar om cirka 3 timmar och sen bär det av till stinsen för lite fönster shopping..eller riktig? ;) Får se vad vi hittar..kanske utnyttjar några rabattkuponger jag fick där vid öppningen av deras 30 nya butiker.

Det sägs att det ska bli 10+ i helgen, jaaaa!

Min försenade födelsedagspresent som jag fick av min älskling igår var en bärbar dvd/tv! Det ser ut som en liten laptop med en liten skärm i. Tack älskling! Nu kan jag titta på tv och film när jag vill! :) Ett måste att ha med på bussresor, flyg, tåg och båt i sommar! :)
Fick även en mycket snygg t-shirt av Linus mammi, Görel. Tack. :)

Älsklingen kommer hem till mig ikväll också efter jobbet, mys! :)

Ha en trevlig fredag kväll!
/S


Första, andra, tredje, såld!

Ville bara klargöra..att jag fick skorna! :D Jadå! Vill jag ha något får jag det. 400:- + frakt. Kalas! :D
Ropade in ett par nya hörlurar för en timma sen till podden också.. :) 21 :- + frakt. Sanslöst!

Nu ska jag låta mina naglar torka..sen ska jag hem till älsklingen..och hämta våra pizzor. Smarr! :)

image531

Dagens gåta

Vad gör Evie Storm på första sidan av senaste sollentuna tidningen?
Hennes 15 minutes of fame?


En bra dag

Träffade min älskade syster Rebecka igår..äntligen! Vi ses alldeles för sällan! Vi är alltid upptagna med något annat! Det måste det bli ändring på. Mysigt var det hur som helst..hon hoppade på samma tåg hem till mig, vi käkade kycklingsallad och spenderade resten av kvällen med att mysa framför tv:n med lite överblivet påsk-godis. :) Först var det Vänner, sen vårt älskade So you think you can dance? och sist med inte minst den underbara filmen Den där Mary, fortfarande lika kul. ;) Hon åkte hem efter den och jag gick till sängs. :P

Var jättetrött imorse vdock..snoozade i 45 min..inte bra, men var här vid nio i alla fall. Alltid nått, och hade tänkt jobba till halv 6 idag med så det är väl bra..i guess.

Ikväll ska jag buda och vinna de där skorna på tradera! :) Såg ett par nya hörlurar också till ipoden för 1 krona...hmm. Ska hem till älsklingen senare, vi ska äta pizza, jag ska få min försenade födelsedagspresent (:D), vi ska titta på någon ny film av de alla som han köpte igår och äta chips och dipp. Mys! :) Här kompenserar vi för att vi inte sågs igår, haha. Yeah we do!

Idag är en bra dag..och att solen är framme med värme gör inte saken värre heller! :) Ta bort snön, ge oss vår! För då skulle jag bli så lycklig. :)

Now...work!

Min skoförälskelse

Blev innan lunchen mycket glatt överaskad över att hitta de där underbara skorna..ni vet, de som skrek på mig när de såg mig i fältöversten för två veckor sen..de! Jag hittade dem! De är från Scorett och nu kommer jag aldrig glömma det! Jag ska ha dem! :) 600:- kostar de och jag sparade ned bilden för att kunna titta på dem ännu oftare, tänker dock inte lägga upp dem eftersom att jag kanske ska ha dem på studenten..så..ni får se då. ;)

Ja..jag skrev kanske..för nyss hände det något ännu mer underbart..jag hittade de där underbara skorna..som jag såå gäärna ville köpa i somras men missade..eller typ..inte hade råd med..jä*lar vad besviken jag blev på mig själv..har bild på dem fortfarande på datorn hemma ovh tittar på dem ibland..och nu hittade jag dem! På tradera! Jag ska ha dem! Min storlek..knappt använda..det är ett tecken! :D Ödet!

Så nu står jag inför ett dilemma mellan vilka skor (jag ännu inte äger) jag ska ha på den stora dagen..
De ena paret är vita och de andra bruna..annars är det rätt lika..båda från scorett.. :) Men klänningen ska ju vara vit så det kanske känns lite tråkigt med vita skor då med...som samtidigt typ alla kommer ha..

Det var bara det...blev bara så glad. :D Vad ett..eller två par skor kan göra alltså. :D Underbart.
Back to work!

En helg ute på landet

Jahapp..då var det tisdag och slut på mitt lilla lov. Men det har varit så skönt att vara ledig i 4 dar! :)
I lördags som sagt blev det en mysig och trevlig påskmiddag hemma hos Åströms och senare drog jag och killen vidare till Lindberg där fler höll hus. :) Blev tyvärr inte kvar länge eftersom att typ alla ville dra in till stan helt plötsligt istället..så vi drog hem 2 timmar senare med påbörjade fyllor. Men det var okej, märkte väl att vi var rätt trötta och deckade i sängen strax efter att vi kommit hem. :P Annars var det trevligt i väsby som vanligt.

Tack vare en tidig lördagkväll var vi pigga och krya på söndagen och kunde glatt se fram emot att sitta på flera långa bussresor. :P Jag, Linus och Sandra åkte ut till deras pappa och Helen i Sigtuna för att komma bort lite. Och vad skönt det var! Kändes verkligen att det behövdes. :) En eller flera veckor med Linus är redan paxade i sommar där borta. Jag tyckte verkligen om det. :) Speciellt när vi två kan bo i hans lilla mysiga stuga.

För att summera söndag och måndag lite:
Vi åt gott, umgicks, skrattade, åt godis, bastade, lekte med Irma (Lasse och Helens bedorande lilla bulldog), åt för mycket godis, kollade på Animal planet, hittade tillbaka till glädjen av kinderägg, gick en mysig långprommis i skogen, förbannade snön, lekte ännu mer med Irma, förbannade snön ännu mer, pratade grönalund, minnen, valborg och spöken, fick mycket hundhår på oss..jag fick även en puss..:) och en nysning i ansiktet..? och ja, vi tog det bara allmänt lugnt. :) Mys!

Det har kännts som om jag haft en liten semester där ute, trivs verkligen så långt bort från stan ibland. Det behövs som sagt lite då och då. Och vilken tur att man inte behöver åka så långt. Suveränt ju!

Åkte direkt till jobbet därifrån i morse då med killen som jag fick sällskap med fram till Rotebro..där han bytte av med syrran. Vår första dag på jobbet utan mor och påsklov kändes rätt bra..tror jag. Imorn är det dags igen och ända fram till fredag! Here we gooo.

Nu ska jag läsa lite i Tusen bitar och vänta på ett samtal från min kille..han är på middag med jobbet men ska komma sen. :)

P.s En liten fågelviskade i mitt öra idag att det är våffeldagen idag, stämmer det? Hur som helst gjorde jag våfflor här hemma till Hasse, mig och Mickan...smarr!...undrar om mamma och Linn får detsamma i Holland..? Känns lite tomt när de är borta.

Natti natti!

Dagens komiska!(!!!)

Måste bara slinka in med ett blogginlägg även om jag inte uppdaterat helgen ännu! Haha, någon ringde mig nyss för att få någons nummer ang. en kryssning tillsammans! F*n vad jag garva efteråt! Hahahahahaah! Ni är så sorgliga! Och patetiska! Förstår att ni behöver varandra! Hahahaha! Detta kommer jag leva på hela dan...eller veckan?! Lätt!

Var värt ett inlägg. Var bara tvungen! Hahahaha!


Uppdatering senare som sagt...var beredda. ;D
Nu ska jag fortsätta jobba..tror jag och syrran drar vid halv sex nått..
Hej så länge!


Gult är inte fult!

Kollade in alla kändisar som klär upp sig i kyckling-gult nu i påsk..och gult är faktiskt inte fult!
Min favorit såklart..Reese Witherspoon..Snyggt Reese!


image529

4 days off

Åh..så skönt med 4 dagars ledighet! Underbart. :) Speciellt när fredagen gick bort.
I torsdags åkte jag som sagt till stinsen och lämnade in några cv:n åt de nya butikerna..får se hur det går. Kändes bra i alla fall. :) Hittade nya knästrumpor, hårspännen och ett nagellack på samma gång. Alltid nått.
När jag kom hem fick jag och mickan våra presenter av lillsyrran, en mycket fint halsband till mig med en klocka i och några beckfilmer till mickan. :)
Senare på kvällen var det dans för mig, mickan skippade den och drog ut istället..men jag och anna var där och hade kul. :)

Igår var det lite kalas här för syrran och mig..vi storstädade och gästerna började ramla in vid två tiden. Det var mycket trevligt. Vi fikade, jag och sis fick presenter och pratade. :) Åt även en mycket god påsk-middag när Linus kom hit från jobbet. Jag tyckte väl kanske att den var rätt lik en jul-middag men..julen och påsken har vissa likheter har jag kommit på..för att bara nämna en sak..påsk-och julmusten. Tråkigt att det inte kan komma på nått eget. :P Nåja, gott var det hur som helst!

Idag ska jag hem till älsklingen när han slutat med en stor packning och senare blir det påskmiddag hemma hos honom. :) Lite festande blir det även hos Lindberg ikväll. :) Ska bli kul. Speciellt eftersom att det inte blev nån utgång igår. Det blev vårt kära Let's Dance istället! :P

Imorn ska vi till Linus pappa och vi blir nog kvar där till på tisdag tror jag, då både han och jag ska iväg och jobba igen.
Jag fick jobba hos morsan mellan tisdag och fredag. Känns skönt att ännu mer pengar rullar in nästa månad. Kashing! Är inte lika desperat efter jobb nu som för typ en månad sen, då jag inte visste att jag kunde jobba under två lov. Men jag skickade in ett cv till model house i onsdags (där syrran och jag var och fotade oss i tisdags)..och jag fick svar faktiskt och de berättade att de hade försökt nå mig men att de måste ha fått fel nummer i mejlet så jag skickade det på nytt och nu är det bara och hoppas att de ringer igen. :)

Juste, såg att Prison Break börjar den 31:a igen, usch vad jag hatar deras uppehåll, de är alltid så himla långa! Men nu börjar det igen! :D Blir alltid lika lycklig när jag ser de reklamerna, haha, helt sjukt vad en serie kan påverka en och få en att känna! :D Underbart! Bäst! :D Älskar det!

image528


Nej, nu ska jag gå och sätta mig framför tv:n igen. Kanske smaska lite på mitt påskägg jag fick av min mammi nyss..så söt hon e. :) Ska ta med ett till Linus också. :)

Pys!

My drug

Sitter och lyssnar på radion..att börja dagen med musik i öronen, på tåget, bussen...det är underbart. Vad skulle man göra utan musik? Det är den fullkomliga drogen för alla. Den gör mig lycklig och lugn.

Har sorterat fakturor och klistrat på några annonser på svarta panåer..det ska iväg till en tävling, utomlands! Hoppas på att det går bra för dem. Vorde kul om någon här ifrån vann. :)
Har gjort lite annat smått också..men nu ska jag ta min halvtimmes lunch för dagen! Ska ner till Café Karla och se om det har någon god fralla eller nått.


image527


Morsning korsning!

Akon feat Michael Jackson - Wanna be starting something





Underbar

Halvdag

Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes




En grym blanding av artiser! Så bra!

Idag är det halvdag..jobbar till två. Skönt. :) Och imorn är jag ledig, fyra dagar i rad om jag nu kan jobba hos morsan..annars blir det ju ett helt påsklov för mig.
Idag är det dans..annars händer nog inte mycket, tänkte kanske åka till stan och kolla lite..och stinsen, de ska ju öppna typ 30 nya butiker idag och då vill jag vara snabb med mina cv:n. :P
Imorn är det fredag. :) Då blir det nog utgång..men inget är 100% bestämt ännu.
Nu ska jag dela ut små pralinpåsar till mina kära kollegor. :P

Glad påsk alla små kycklingar!
Och ha en trevlig helg! :)

Dagens bild

image526

Jag älskar dig


I'll be there


Lite händelser denna onsdag

"Juste! Grattis på födelsedagen!" (Jätteglad)
"Eh, hehe. Det var igår.."
"Nej, är det inte idag?!"
"Haha, nope."
"Men förlåt!"
"Haha det är lugnt."
"Sophie sa du grattis igår?!"
"Jepp!"
"Meh..var det i förregår du pratade med mig om det? Förlåt!"

Han som ofta sitter mitt emot mig här på volt.
Tyckte det var lite kul. haha :P

Från tolv till två typ har jag suttit på ett möte med voltmänniskor och en kund..det var intressant och kul! Denna gång gällde det om en filminspelning. :)

Har fixat och donat i köket nu..ska till posten nu för ett ärende.
Får se hur resten av denna dag fylls.

Snörusk och foton

Nej nej nej! Jag vill inte ha mer snö!
Punkt SE imorse: "Stockholmarna får vänta sig mer snö och flera minusgrader till påsk." Nej nej nej!!

Min dag igår då.. :)
Jo, jag och syrran åkte in som bestämt till modelhouse inne i stan och fick genast byta om och bli sminkade av en make up artist. :) (Fick en mycket stor och fin blombukett av Sophie här på volt innan jag gav mig av, tack för det. :) ) Kändes ovant att någon annan pillade i ansiktet och ögonen..lite obehagligt men snyggt blev det och vad fort det gick! :) När vi hade blivit färdigsmunkade fick vi gå in i fotostudion och först fotade vi oss tillsammans..bytte outfit och blev fotograferade enskilt. :) F*n vad kul det var!
Efter det fick vi se på bilderna och då hann morsan och hasse komma också och se dem och det var väl ingen tvekan om att de ville ha alla..alla 90 bilder..3000 spänn..fyf*n! Men men..har man snygga döttrar så har man. Haha ;D Då blir det ju svårt att bara välja ut ett par bilder..Fick alla bilderna på två skivor, en till mig och en till mickan..och jag tog faktiskt med skivan hit så..här får ni se några av mina favoriter..rätt många kanske men..de blev ju så många som blev bra. :P
Mig och sis




Mickan




Jag




Efter det åkte vi till sollentuna för att köpa tårtor och middag. :) Blev en mysig kväll med hela familjen. Ink. pojkvännerna. :) Mätt och belåten blev man med. :P Fick en ros och skumgummi skjutraketer(?) av älsklingen..eh tack för det, haha :D Bara du kan vara så påhittig min snutt! (Min riktiga present kommer snart) Ville bara säga det.. :P
Kollade lite på tv efter middan och fikat men höll på att somna rätt fort så jag och älsklingen gick och la oss..inte för att vi somnade direkt..låg typ och snackade hur länge som helst så imorse vaknade man med en sån där känsla att man inte sovit färdigt eller att klockan ringde mitt i natten..jobbigt..

Vill bara summera med ett tack till alla underbara gratulationer från mina nära och kära som tänkte på mig igår, vissa är jag lite besvikna på eller kanske mer ledsen över..men det är väl småsaker antar jag..hm.

Imorgon är det halvdag, går till 14:00 I think. Najs. :) Sen äre påsklov! Vet inte om det blir jobb hos morsan, får se..
Ska hem till älsklingen ikväll. :) Nu ska jag göra lite sysslor. Med andra ord..klippa ut minst 30 små gula glad-påsk-lappar... :P
Hejsvejs!



Birthday baby

Jepp, that's me! :)

Väckte syrran med min vackra stämma i morse vid 6.... "Ja må hon leeva...jag må och leevaa" haha :D och så en grattiskram. :) Hade nog fått en smäll istället ifall hon inte också skulle upp då. :P

Rolig som hon är fick jag bakis brustabletter :P behövs, haha..och så fick jag en mycket fin bikini. Åh, lite elakt var det nog..vill ha sommar nu! F*n ta den som fick snön att falla på min födelsedag! Curse you!!
Tack älskade syster för de fina presenterna hur som melst, grattis på din dag! :D och min! Idag ska vi posa och vara snygga framför kameran! ;)

Fick även en jättesöt mirandanalle-chokladkaka av mormor och morfar + 500kr på kortet..tack, ni vet vad jag behöver. <3 Love you guys! Ses på fredag. :) Eller hur? (Min mormor och morfar bor i hälsingland, mitt landställe, mamma gav presenten) Bara för att göra det tydligare..haha tyckte det kändes nödvändigt.

Nu ska jag fixa en kaffe eller nått åt mig.. och åt ett möte. Pöss!

image507

Att göra bort sig..igen och igen..

Alltså...det går ju bara bättre och bättre för mig här på Volt..tur att ingen vågar kasta ut mig, haha. Jo, jag hade sönder ännu en kanna idag, fast en glaskaraff. Jag tog undan disken som i och för sig var himla mycket idag på diskbänken..och så..armbågen ner för att ta en ny kopp att ställa i skåpet och kommer åt karaffen som står på bänken....Jag hör mig själv i huvudet skrika "Neeeeej...." och jag gör det.. "Neeeeej!" Johan tittar åt mitt håll som tur var, var den enda i köket och som i slowmotion...krossas kannan på golvet.. Jag - "Åååh! Jag orkar inte mer!" Alltså...varför? Så jä*la pinsamt! Duktigt Sabina!!! Och varför är alla så snälla och säger att "Jag undrade just när den skulle gå sönder, den har ju hållt så länge." "Bara inte du gjorde illa dig" "Den där var ändå inget att ha" eller "Vilken tur, äntligen" typ... Men de vågar eller vill väl helst inte säga nått annat.. Som jag sa..jag kan lika gärna köpa ett nytt kök till dem snart... Uhh!

Nåja..trots det är jag på bra humör ändå. Men det är nog för att alla här är så underbara människor. Alla är så roliga. Och det smittar nog av sig antar jag. :)

Lite mindre än två timmar kvar. Sen ska jag hem. Fast först till stan en snabbis för att kolla efter en liten present till syrran min. Ska nog vara med älsklingen ikväll med. För annars..skulle det ju vara..konstigt? :P
Måndagarna går så fort men det beror nog på att dagen börjar med ett möte och så finns de nästan alltid några under dagen. Idag var jag med på ett möte med kunderna Classic och MSN..det var kul och lärorikt. :)

Kram!

19 - ett onödigt mellanår..

..men jag blir äldrei alla fall!

Vem möter man i hissen om inte Felix Herngren? Haha "Hej" åh, skulle så vilja säga något mer än det! Inte om jag får hans autograf men kanske något i stil med "Du är så bra!" Haha :P Eller nått..måste fundera vidare på det tror jag..snart blir det bara "hej då" igen..

Har nyss ätit upp en ångestframkallande kebab med bröd...hm, nu ska jag fixa iordning för ett möte och lite annat!
P.s. Imorgon fyller jag år! :) Ska fotas med syrran inne i stan på model house klockan kvart i 3. Det ska bli kul! :) Annars vet jag inte vad som händer imorn..på fredag blir det ju påsklunch hemma hos oss för lite firande av sis och mig. :) Kanske en utgång i helgen med? Skulle passa fin fint.

En kille kom precis in till receptionen och jag följde honom dit han skulle, alltså förbi stora konferens rummet där Herngren med flera sitter just nu. "åh, har ni kändisar här?" hahaha jaaaaa! ;D


Puss!

Min helg utan internet

Min helg då..ja, den har i alla fall inte innehållt något bloggande eftersom att vi har problem med internet där hemma, uh. Tydligen ska modemet bytas ut och de kommer ett nytt om några dagar...tills dess blir det bara bloggande av här på "jobbet". Så jobbigt när man inte kan sitta vid datorn..då känner man sig ännu mer uttråkad...då är det bara tv:n eller en bok som tillåter en lite underhållning..typ.
Så jag började läsa i min Johhnny Depp-bok igår som jag fick av min älskade mor i julklapp..och tro det eller ej, jag kunde knappt sluta! Haha ;D Det är väl ingen nyhet att jag typ avgudar den stjärnan men att sitta och läsa om hans liv från början var så j*vla kul! Snart vet jag mer än allt om den mannen. :D Vet t.ex. hur gammal han var, med vem, hur och var han förlorade oskulden. Haha de ni! ;D Love it! Måste fortsätta nästa gång jag har lite tid över. :)

HIttade mina skor i fredags föresten, vilken himla lättnad! Blev himla glá! :)
Åkte till sollentuna c efter det och hälsade på killen, stannade kvar där tills hand slutade och åkte tillsammans med honom hem till mig. :) Blev myskväll framför tv:n med bl.a. Let's Dance. :)

I lördags åkte jag och Revin in till Karlberg för att kolla i en second hand butik där vi hittade några plagg...jag hittade två par skor och tre toppar. :P Sen åkte vi vidare och gick in på H&M på drottninggatan..där lämnade Revin tillbaka ett par jeans och jag köpte ett par. :) Påväg till centralen igen gick vi igenom Nk och blev kvar där. Några personer visade OBH Nordicas och Björn Axéns nya produkter..bla. Volumaster! Åh, vad fascinerade vi blev och nu måste jag ha en! Den fungerar ju! På riktigt! Berättade detta till mor min så fort jag kom innanför dörren..typ. :P Vill ha, vill ha, vill ha! Mysigt var det att träffa henne igen. :) Det är ju lite småjobbigt att inte träffa alla nära och kära varje dag som man är van vid i skolan..
Hur som helst, älsklingen hoppade på samma tåg och vi åkte hem tillsammans vid halv 6. :) Käkade en god taco-middag med familjen och satte oss sen för att kolla på helgens höjdpunkt, melodifestivalen! :) Allas favorit vann såklart, Perelli, även min favorit, så det var braa..ingen chockande nyhet direkt men iaf. :) Den kommer säkert kunna ge Sverige en bättre plats i Eurovision detta år.. :) Så schlager!

Som ni redan vet var det ju hur bra väder som helst ute igår. :D Sol! Flera plusgrader! Mys! Jag och Anna tog en tidig joggingtur istället..det verkade rätt smart och var jätteskönt. :) Efter det kände jag att en sådan dag inte kunde slösas bort inomhus så jag tog ut hunden och gick i ytterligare 1 och en halvtimme runt golfbanan där vid oss. Skönt. :)
Efter de var jag hemma och städade i mitt rum..duschade och åkte till älsklingen. :) Vi handlade först ingredienser på vivo till vårat middagsprojekt och gjorde egna pizzor hemma hos honom. Försökte oss på candado-pizzor..och jag tror vi lyckades rätt bra. Gott var det. :) Var så trött så vi somnade typ direkt efter ännu ett bra Wallander..

Nu ska jag fortsätta med lite sysslor. Hej! :)

La redoute-shopping-abstinens

Eller bara en allmän shopping-abstinens? Jaa..jag tror det.
Kan ju inte shoppa för 10.000 i månaden direkt som..Blondinbella kan. Haha.
Kollat flera gånger i den där tjocka katalogen..har nu bestämt mig för vissa plagg och vill verkligen beställa dem. har absolut inte råd med jag vill. Faktura? Delbetalning? Någon som kan låna mig ca 1.300? Hm. Det är orättvist.
Här är i alla fall några av godsakerna från La redoute jag vill ha till våren.. :) Två tröjor som fann i katalogen hittade jag inte på hemsidan..






På förmiddan har jag hjälp Jocke med ett fotoprojekt nere i studion, jag fick i uppgift att fota ett hus i miniatyr, det var kul..leka lite med kameran och ljuset. :) Fixade även till bilderna med ljus och färg lite granna.. :)
Var nyss nere vid karlaplan och shoppade på fältöversten, på apoteket. :P Flera askar bamyl till exempel..för en plåtning på måndag, då jag också ska vara med.
Såg även något underbart påväg ut ur centrumet..minns inte vilket skobutik det var..men det stod något vackert på första hyllan vid ingången..åh vad det skorna ropade på mig! Kände lite på dem också..skulle jag inte gjort. De ropade på mig, mig och min student. Jag ska ha dem. De var bruna med peeptoe och träklack med platå. Ååh.

Nu är det ju bara en halvtimme kvar förstjutton gubbar.
Blogg you later!

Inte min dag igår

Nej, det kan jag knappast påstå..det började med den där kaffekannan jag hade sönder..och sen gick det bara utför..

Var ju tvungen att ta halv fyra bussen härifrån igår för att hinna till sollentuna och fixa ett recept till nya p-piller på ungdomsmottagningen..fick lite bråttom där på slutet så jag hann inte med den bussen..den åkte ifrån mig mitt framför näsan typ. Så det var bara att ta nästa buss som tur nog kom bara 5 min efter och åkte 10 min efter.
Jag kom till sollentuna vid tjugo över fem och går mot ungdomsmottagningen. Och vad passar inte bättre denna dag än att ställa in den enda jä*la öppna mottagningeni veckan? Jovisst, den var så inställd. "Mvh personalen" Alltså vaf*n?! Kan en ungdomsmottagning bli sämre? Åh! Okej, deras personal är jättetrevliga, inget ont mot dem men skärpning på servicen! Ärligt talat! Som jag skrev, de har bara en enda öppen mottagning i veckan på torsdagar, mellan 3 och 6. Deras telefontider för att boka en tid är mellan 11 och 12 på månd, tisd, onsd och fre. Alltså hur tänker dem? 4 dagar i veckan kan man ringa och bara under en enda timma? När man antingen är i skolan eller på jobbet. Gah! Haha, var inne på deras hemsida nyss, nu står det där att den öppna mottagningen var inställd igår. Vad bra!

Jag fick halvspringa med mina redan söndertrampade tår i pumpsen mot sollentuna sjukhus för att hoppas på att mödravårdcentralen fortfarande skulle vara öppen. Kom dit ungefär vid halv 6 och får en förklaring att de stänger vid fem och att jag måste voka en tid. Eh. Jag behöver liksom receptet nu. Mina p-piller går ut ikväll. Som tur var fixade en kvinna receptet åt mig som hon tydligen märkte bara tog henne typ 3 sekunder.. Tog det. Tackade och halvsprang till tio-i-tåget igen, som jag missade..

Fick ta nästa och på grund av det och en försenad 520 buss bara hann vara hemma i 5 min inna jag skulle åka igen! Stress! Hann fixa ihop två mackor och byta om faktiskt. Åkte till dansen med mickan och anna, dansade och var glad, åker hem med dem, stiger ur bilen när klockan är nio och..upptäcker att jag glömt dansskorna på skolan. F*n, f*n, f*n!! Har ju hört att flera tjejer blivit av med sina skor där så jag blev inte så glad..ringde några gånger till deras växel som stänger åtta och upptäckte att jag inte kunde göra nått. Duschade och gick och la mig på ett mer eller mindre dåligt humör.

Det var min eftermiddag det.
Idag ska den bli bättre! Fick underbart nog åka två timmar tidigare idag för att hinna till dansskolan innan den första kursen börjar. Tack för det. Verkligen. Jag ska ha dem tillbaka! Vet inte vad jag gör om de är borta när jag kommer dit. Då denna fredag förstörd också och säkert helgen med. Punkt.

Efter att jag varit på dansskolan och hämtat skorna ska jag köpa mina nya p-piller, Yasmin. Ska ta mitt första piller ikväll från dem och 3 månader framöver. Hoppas nu att ca 200 kr kommer att hjälpa min hy.
Senare på dan får jag se vad som händer.
Tjao!

Sleepygirl

Yes, det första man gör fjärde dan på praktiken är att ha sönder en kaffekanna till kaffebryggaren. Duktigt Sabina. Och det mest irriterande är att jag visste att den redan var sönder, att handtaget redan satt löst, det pratade de ju om igår. Men när jag skulle fixa inför morgonmötet så glömde jag bort det. Och så. Krasch! Vatten och glas över hela diskbänken. Hm.

Usch vad trött jag var igår. Hann knappt komma hem till killen innan jag somna, haha. Nejdå men kollade på tv en stund och sen la jag mig i sängen. Kroppen ville vila lite, och lite senare gick vilandet över till sömn. Det var skönt, vaknade halv 7 idag av mig själv. En kvart innan jag skulle gå upp. Kändes bra fast att jag var trött. Att börja halv nio på morgonen när man typ jobbar inne i stan är rätt jobbigt men samtidigt är det skönt att man börjar samma tid varje dag eftersom att kroppen då vänjer sig efter ett tag, som idag, då den verkar ha kännt på sig att nu ska jag upp.

Hatar btw det här vädret, vart tog våren vägen? Regn regn regn...kyla kyla kyla. Let the sunshine in! Åtminstone på min födelsedag..please..

Idag är det dans.. :) Och innan det ska jag till sollentuna för att fixa nya p-piller på ungdomsmottagningen. Ska börja med Jasmin nu. Hoppas på att det hjälper min hy lite. På syrran har det blivit skillnad så då testar jag med. 3 månader att börja med och älsklingen hjälper till att betala hälften. Tack. :) Jasmin är ju något dyrare än Trionetta, typ..6 gånger så dyra..men jag behöver dem och det bästa av allt är att det tydligen snart ska sänkas i pris också.

Måste gå tidigare idag för att hinna till sollentuna innan dansen..måste nog säga till om det. Halv fem bussen här ifrån. Så..nu ska jag göra annat..kanske se om det finns någon annan sak att ha sönder.

Mors!

Felix Herngren

Hahaha kan inte sluta skratta för mig själv. Vet ni vem som nyss klev innanför dörren i receptionen med några andra och sa hej? Felix Herngren! Haha visst är han säkert en jätteseriös människa men jag kollar ju på hjälp! varje gång det är på tv och då kunde jag bara se han med bröst framför mig! Hahaha!

image498

image499

Fotografering

Ja, syrran ringde tidigare och tydligen ska vi fotograferas på tisdag (våran födelsedag!) tillsammans och enskild..ni vet sånt där som alla tjejer gjort typ, man får ha två olika outfits, de sminkar en och tar hur många bilder som helst på en. Ska bli kul. :) Måste bara säga till att jag måste gå tidigare då. Ska nämnligen vara inne i stan kvart i tre. Jepp jepp. Gillar väl mer att vara bakom kameran men bilderna blir nog bra, det är ju riktiga make up-artister som sminkar en och nog rätt bra fotografer..så man blir nog rätt fin.

Till lunch åt jag en god ost och skink sallad till lunch som jag var nere på ica och köpte.
Innan det höll jag och Johan till nere i källaren. Fick se studion och så städade vi lite där.
Det här är källsortering på vårat vis:
Rulla stolar och vagnar i långa korridorer och i nerförsbackar.
Få poäng på hur bra man rullar dem.
Johan får en cykel i huvudet. (Ajaj, inge kul, tur att huvudet höll. Stackarn.)
Sabina hittar en (mycket) gammal wrap, dock fortfarande inpacketerad men bara måste kolla hur det är med den, det kom svart rök. Så pass.
Sabina rullar ner sig själv i nerförsbacke med en stol. S - "Weeey!" En man som såg detta - "Man kan ha kul på jobbet också, haha" S - "Haha, jepp."
Blir sura på lådor och vagnar som verkligen inte vill samarbeta med oss.
Ta i för kung och fosterland för att slänga ner skiten i containers.

Men vi fixade det, bra teamwork!

Har fixat lite efter ett möte i stora konferensrummet och kopierat några annonser till Yann. Får se vilken uppgift som kommer här näst. :)

Later!

"Du börjar få in snittsen"

Tredje dagen..börjar kännas bra nu. "Du börjar få in snittsen." som sophie sa. Booya! ;D

Ska snart ner i källaren med chefen Johan..kolla på fotostudion..kul! :D
Fixade iordning för ett möte imorse också och var med på det, kul det var, haha så roliga ideér, kan såklart inte skriva vilken kund det var som var här eller vad vi sa men ändå, kul var det. ;)
Ska som sagt försöka vara med på minst 1-2 möten om dagen.
Såg även ett mejl nu att Yann behöver hjälp med en utskrift.

Hjälpen kallar! Vi hörs! :)

P.s Jag joggade med älsklingen igår och fyf*n vad jobbigt det var. Han vill ju aldrig stanna, jogga, jogga hela tiden. 25 min. Haha och så intervaller, vad slut jag var! Men har inte så ont i benen idag som jag trodde att jag skulle ha. Strechade iof en stund.

Gjorde en god middag igår med men äter man vid tio på kvällen (måste bryta denna vana också) har man inte den bästa aptiten, vi var mest trötta men vi gjorde en blanding av räkor, wookgrönsaker och lime. :) Mumsi. Efter det däckade vi i sängen typ. zzZZZzz

Nu måste jag göra annat! Tjohej!

Boktips! James Frey - Tusen små bitar

image497

Lånade denna bok av Kicki i söndags, hört av så många att den är sjukt bra så jag måste ju bara läsa den. Jag läste första sidan och var fast. En sida. Första sidan. Ingen bok innan har fått mig att känna så och ju mer jag läser desto mer fast blir jag, den är hemsk, mycket hemsk men så bra. Om jag får läsa så mycket jag kan och vill de här kommande dagarna lär den vara slut på ett kick.
Läs den om du inte gjort det. Gör det!

Beskrivande text på bokens baksida:

Tänk dig att du vaknar på ett flygplan. Du har ingen aning om var du har varit eller vart du är på väg. Ditt ansikte är sönderslaget och att du har blåmärken och sår på hela kroppen. Du har ingen plånbok, inga pengar, inget jobb. Polisen letar efter dig. Tänk dig att du bara är 23. Och att det har hänt förut...
James Frey ställdes inför denna surrealistiska situation. Tusen små bitar är berättelsen om vad som hände sedan. Det är en intensiv, oförutsägbar och gripande berättelse om drog- och alkoholmissbruk som det aldrig har blivit beskrivet förut.

Blev lite besviken nyss då jag fick reda på att det typ inte är en självbiografi men snälla, boken är fortfarande lika bra för det. Om detta som han skriver just precis inte hänt honom har det säkert hänt någon annan.

Det rör sig mot sitt slut

Bara några skivor kvar nu.. :P Lunchmötet blev inställt idag men ett möte fick jag iaf gå på..intressant var det, synd bara att jag är så himla trött idag, annars kanske jag hade varit lite mer "delaktig"..eller..
God mat blev det iaf, gick och hämtade all mat på restaurangen Combo som vi beställt till mötet..jag tog en dagens rätt som var BBG karré med rostad potatis och coleslaw..nice huh? ;P Jo, det var mycket gott. Fick även en liten bit tunnbrödsrulle med pålägg i en liten burk till förrätt och till efterrätt en liten chokladtryffel. Det ni! Lyx, haha ;P Jojomensan.

Slutar typ om en timma..ska nog träffa älsklingen idag med. :) Ska jogga först men får se om jag gör det själv eller med Anna, försöker få tag i henne..och Mickan ska jogga med Micke idag så..

Men nu ska jag göra annat. Byebye!

Beach 08?

Jaa..då är det andra dagen här då. Kul. :)
Fick en uppgift idag att hjälpa till med en annons till solstickan, kul, det är ju det jag tycker är intressant och roligt, alltså ideér, nya lösningar och designtänkande. Kollade lite på deras nuvarande annonser för att få lite ideér..ska tänka på det mer sen och kanske skissa lite. :) Ska även få vara med på två möten idag. Kul. :)
Igår gjorde jag och älsklingen typ kebab med bröd, gott. :P och kollade på tv hela kvällen..blev självklart även några scrubs avsnitt från Linus påbörjade samling med chips och dipp..gottigott. Haha, jag kom på oss igår att detta inte är något bra, vi måste verkligen försöka börja bryta våran hemska vana med chips och dipp, kära nån det var ju tredje kvällen på rad igår. Igen. Inte bra. Speciellt inte så sent, precis innan man somnar. Haha, men det är ju så gott och när det är helg får man äta gott och eftersom att min helg inte är samtidigt som Linus helg så blir det ju så. Nej, vi måste, eller jag måste iaf försöka sluta med detta, hur blir det annars med beach 08? Usch. Onda tanke.
På torsdag är det dans igen. Då ska jag tänka på min chipsmage och köra hårt! Kunde inte heller jogga i söndags eftersom att jag var rädd att bli sjukare..ångest för det..uuh, så idag och alla tisdagar och söndagar efter det ska jag f*n inte banga! Kör på nu Sabina för f*n! Tänk beach 08!
Hur gör ni som läser för att få den där kroppen till sommaren?
Jag skulle gymma om jag hade råd typ, och tid, och ork. Ha. Men jogging tisdagar, dans torsdagar och jogging söndagar får räcka för mig. I alla fall för tillfället.

image496

Eh. Ge mig sommar. Nu! Eller åtminstone vår!

Nu ska jag hämta min frukost, en banan.
50 skivor brända nu föresten, bara 50 kvar! Halvvägs!

Later! ;)

Känner mig snabbt som en i mängden

Jaa. :) Det blir ju bara bättre och bättre. Imorn ska chefen bjuda mig och Sophie (den trevliga receptionisten som jag sitter bakom/bredvid) på lunch. ;) Blir nog något annat än den kycklingmacka jag åt idag. :P
Nyss fixade även "Nisse" en..eller faktiskt två mejl till mig också på deras server.. [email protected] eller [email protected], Coolt huh? ;D

Nu ska jag snart bege mig hem..för att packa om och sen till min älskling. :D

P.s. Utsikten från fönstret bredvid mig som ni kan se i inlägget nedan blev ännu vackrare med en solnedgång, skoja inte. :)

Ha en bra kväll everybody!

Lite allt möjligt

Var det kul eller var det kul att se Carolas min när hon och Johnson blev utslagna av Nordman i lördags..Haha underhållning på hög nivå. ;D Så det blev Nordman och Sibel som gick vidare till globen..rättvist tyckte jag. De var ju ändå två av de bästa. :) Ola hade varit kul att haft med också men han sjöng ju emot Sibel så båda dem kunde inte gå vidare.. Hur som helst..kul med melodifestivalen..älsklingen och jag var ju hemma hos mig i lördags eftersom att morsan och Hasse tillbringade helgen på landet..iof var lillsyrran hemma med två kompisar med de fick ju hålla sig i päronens rum hela kvällen. Skönt med en till myskväll, bara vi. :) Blev Hur man dumpar en kille på 10 dagar efter melodifestivalen också, den är ju så kul :PVi försökte med en början på någon film men sen blev vi för trötta så vi gick och la oss. :P

image495


Igår var jag hos farsan för att fira halvbrodern Ludde som fyllde 13 i tisdags, mysigt med fika och lite släkt. :) Var där från 14-17 ungefär.. :) sen körde pappse hem mig och syrran och så kom älsklingen till mig igen. :) Åt middag och kollade på Wallander - Mastermind, kul att den inte visats förut på tv..de andra avsnitten har man ju sett några gånger men den här var riktigt bra faktiskt, det märktes att den var ny..eller en av de senaste gjorda, nästa vecka ska vi se en till ny. :)

Sitter just nu och ska bränna 100 cd-skivor..hehe inte mkt annat att göra idag typ men nått måste man ju göra. :P
Slutar fem tror jag..har inte frågat om deras jobbtider än men det är säkert fem..hoppas bara på att jag inte behöver vara här 8.30 alla vardagar.. :P
I lördags vaknade jag med en tjock hals, f*n vad sur jag blev..vet att det var den där jä*la snorungen på bussen i fredags som hostade mig i ansiktet som smittade mig! Fortsätter tro det! Fick även lite feber på lördagkvällen men som tur var kände jag mig mycket kryare igår och nu känner jag mig bara lite förkyld och det är jag inte ensam om här så det är väl lugnt..skulle bara min otur att hinna bli sjuk till första praktikveckan.

Ska träffa älsklingen senare när jag slutat.. :) mys.
Aja, nu ska jag fortsätta med mitt!
Morsning!

Första dan på volt

Ja, då sitter jag här, första dan på min praktikplats. Usch vad nervös jag var igår kväll/natt. Tror det iaf. Var jättesur dels för att jag inte hittade kläder jag ville ha på mig idag..just för att jag inte hade sånna kläder..typ och så var jag jättesur på mig själv över oron att jag kanske skulle göra bort mig idag, komma för sent eller nått liknande. Är det nervositet? Jag tror det..men nu är jag lugn och allt är jättebra. Jag bara hatar första-dagen-dagar. Vem gillar de egentligen? Första dagen i skolan...första dagen i gymmasiet..första dagen på jobbet..första dagen på praktikplatsen.. Nej de är ju bara jättejobbiga, innan man märker att de inte alls är något att vara nervös för.

Hittills har jag inte gjort så mycket..hjälpt till med allmänna kontorsjobb typ. Jag trivs. Du behöver nog bara kolla på bilderna jag har nedan från i fredags och idag för att förstå mig.

image493image494

image492
Här sitter jag just nu. :) Min lånemobil som ligger bredvid laptopen..jaa ;)

Nu ska jag ner och leta efter ett ställe att käka på. Hej! :)

Long time, no seen

Ja så blir det när man har så mycket att göra hela tiden..
Vevax blev hur som helst mycket bra till slut om man inte såg det tekniska felen som uppkom ibland..men det hör väl till antar jag..usch, vad stressad jag var i början med mingel och allt men vad bra det blev, hoppas på att kunna lägga upp lite bilder här sen. Lär vara kul. ;D Annars finns inom kort hela showen att titta på under rudbeck.se/media. ;D

Så vad har jag gjort de senaste dagarna?
Jo, typ bara..varit i skolan och letat praktikplats. Som sagt börjar det på måndag och håller på i 11 veckor framöver (till studenten!!) och jag hade ingen plats...för cirka 3 timmar sen! F*n vad jag har letat och letat i månaders tid och så ringer jag en reklam/design byrå igår som vill ha ett mejl av mig, jag skickar det och vet förstås att det inte kommer svara eller kanske ens läsa det som alla andra byråer gjort..men så får jag ett samtal igår påväg hem på bussen, och det ville träffa mig idag klockan två! Alltså...vad glad jag blev! Fatta stenen som släppte! Typ..Så jag var på Volt reklambyrå som ligger vid karlaplan klockan  13:48 idag och pratade lite med Sophie som är en lite alltiallo och receptionist och Johan som är chef..nervööst men det gick ju bra! Det ville ha mig! ;D Och sjujäklar vilken fantastisk utsikt, (det har kontoret på 10:e våningen) ja det må jag säga, där kommer jag trivas! :D Väldigt fräscht ställe...mjau! :D Kommer bli mycket att göra..som sagt "Vi har alltid sjukt mycket att göra men vi har alltid sjukt kul!" :P Låter bra det.. Att jag har stress i min vardag kommer ju ändå inte bli något nytt. :P Ser fram emot första dan på måndag som sagt. :)

Ikväll ska detta firas förstås..eller..ja, jag och älsklingen är ensamma hos honom ikväll fram till imorgonkväll så till middag blir det tacos (mumsfilibabba) och mycket mys till någon film med chips och dipp. :) Tihi. <3

image489

Imorn ska vi vara här med lillsyrran eftersom att Hasse och morsan drar till landet snart..då blir vi typ ensamma här med :) Det blir nog något gott till middag då med..fått pengar för det så då måste man passa på..måste se Hur man blir av med en kille på 10 dagar också för den är ju imorn från klockan 21:35.. och..den är lite kul. ;D

image490

Nej, nu ska jag göra något annat! Ha en mysig fredagkväll, för det ska jag ha. :)
Tjohej!


VVA - VEVAX VIDEO AWARDS!

Blev inte så mycket drickande och festande i fredags hos killen som vi trodde, tror vi båda var för trötta, iaf jag, somnade till Armageddon. Haha, så typiskt för tro det eller ej så var det första gången jag skulle få se hela då. (Fråga inte hur jag har lyckats undvika att se den! För det vet jag inte!) Men nej. Fick se resten på lördagen. Men nu har jag iaf sett den! Åh så bra den var! :D Typ rysningar under hela filmen. :)

Lördagens för- och eftermiddagen blev rätt lugn, jag och älsklingen var alltså bara hemma hos honom och slappade framför tv:n. Såg även Nära och Kära, en också mycket bra och rolig film! Sen blev det god middag och jag och Linus försökte på nytt att tagga till. Haha, lyckades denna gång. Efter middagen fortsatte drickandet framför melodifestivalen och kortspel. Gick rätt fort där ett tag och plötsligt var man hur glad och rolig som helst, haha även de andra i familjen..de hade roligt åt oss. :P Men ja, det blev en riktigt trevlig och olig lördagskväll. ;D

Söndagen däremot var inte lika rolig för mig..och det har jag väl vinet att tacka..eller groggarna..eller jägershotsen..hm.
Men på kvällen mådde jag bra igen och Linus åkte till mig direkt efter jobbet. Vilade i mitt rum ett bra tag med tända ljus och lugna favoriter. :) Så skönt, precis vad vi behövde. Sen blev det middag och Wallander. :)

Idag är det måndag igen och lovet från skolan är slut. Kändes inte så jä*ligt att gå upp imorse ändå faktiskt..har ju bara hållt på med vevax hela dan, alltså tillbringat hela dan (8:20-16:00) i princip i aulan. :P För imorn gäller det! 16:15 börjar minglet! :D Och 17:00 börjar showen! :D Kommer bli så kul och så jä*la bra! Det håller på till 19:00 men jag och de andra som är med i mingel och scenografi gruppen kmr nog få stanna lite längre för att hjälpa de andra med att städa upp allt. Alla är typ jättenervösa fast att man inte vet varför! Men det har ju legat så mkt jobb bakom detta och vi har hållt på i så många veckor och nu äntligen kör vi igång! :D Idag blev även några korridorer bombade med vevax-affischer, så nu kan väl ingen i skolan kunnat undvika det. ;D Extra kul tycker jag är att min familj kommer vara där. :) Men det är ju rätt många som kommer ta dit familj och vänner.

Håller nu på med min mingel-outfit, morsan tog fram kavajen och finbrallorna. Så en ganska läskig affärskvinna är vad ni kommer få se imorn som ska dit! ;P
Jag och Diana har nu ikväll fixat allt till minglet. Haha, alltså godis, chips och läsk för typ 900 spänn! Så imorn vid halv 9 kör vi igång igen och fixar med de sista och flera genrep ska vi även hinna innan riktiga föreställningen börjar. Så kuuuul! :D

Let the show begin!

RSS 2.0