Neew Moon, äntligen!

Ikväll ska jag äta middag och gå på bio med Diana. Och vad som visas på bioduken är Twilight filmen nr 2 - Neew Moon. Äntligen! Som jag längtat.

Har precis tittat klart på första filmen på en gratis-sajt. Sen att jag fick vänta i 54 minuter efter att jag sett första 72 minuterna för att kunna se resten är ju en helt annan sak. Så värt. Lite uppdatering är alltid bra.

Jag vet att jag inte kommer bli besviken på film nr 2, men jag tror heller inte att de efterkommande filmerna kan slå ettan. It's just something about it...Bild fr: länk

Så otroligt bra. Och så starkt vill-ha-begär.

Julkänslor

Igår åt jag min första lussekatt på jobblunchen...det resulterade i en stark jullängtan.

Åh, jag vill ha jul nu! Vill ha december nu! Vill pynta i lägenheten! :) Vill köpa min och Linus första gran och klä den! Jag vill köpa julklappar! Åh, det kommer bli så mysigt. :)

Det gjorde inte saken bättre heller att Linus sökte på gamla julreklamer med Cola-Cola.


En ny mobil och ett födelsedagsfirande

Igår tog de sista krafterna i min gamla mobil slut. Så jag kom inte bara hem med alkohol från Sollentuna, utan en ny mobil också.  :) Me like! Det var på tiden.

Ikväll blir det thai-middag och vin här hemma med Sandra och Diana (mys!) innan vi åker till Erik och hans födelsedagsfest. Vilket jag tror kommer bli helt galen om jag känner de där människorna rätt. Ska hur som helst bli himla kul! För vissa av oss ett sleep-over. Skönt att inte behöva tänka på att ta sig hem virrig i kalla natten.

Det här är min nya favorit.


Ett söndagslugn..

Idag är jag trött. Söndagstrött.
Så vad passar inte bättre än en massa bra tv?

TV3:
20:00 Ensam mamma söker (säsongsavslutning, spännande!)
21:00 ..och så kom Polly
22:45 Grannfejden

Tv4+:
00:10 Ghosthunters (yey, det är tillbaka!)

Imorgon är det måndag igen. När man jobbat hela lördagen känns det inte riktigt rättvist. Då går helgen lite för fort. Men nästa helg är jag ledig. Och då är det löning. Åh, vad jag gillar den kombinationen.


Kan bjuda på en bild från den spontana torsdagen i veckan hemma hos syster som slutade med...mycket tokigheter, och mycket skratt. :)Nu.....television!!

That was fun!

Utklädnader blandat med alkohol, bra vänner, spel, barnslighet, skratt, ännu mer alkohol, dans till 90-tals musik, minnesluckor, tokigheter, tidig morgon.

You gotta love it. I know I do.RSS 2.0