Helgens äventyr

Jaha, dagen börjar med att man försover sig..skyller på Linus.. haha :P Vaknar typ tio i nio och inser att jag börjat för en halvtimme sen..ingen idé att börja stressa..om jag lyckas komma till skolan innan första lektionen är slut så får jag ändå bara vara där i typ en kvart...så jag tittar på shemat och ser att nästa lektion börjar inte förrän tjugo i ett..najs..bara att gå och lägga sig igen då. Nej, det blev inte riktigt så men fick ju gott om tid att göra mig i ordning iaf.. ;D Hatar stressiga mornar..

Kändes rätt onödigt iof att dra till plugget över huvudtaget...var där en timma för att förhoppningsvis få fortsätta skriva på ett arbete som ska vara klart på måndag..men såklart fick vi ingen tid över till det...>.< bara att göra i helgen..well, well nu ska jag till väsby centrum för att hitta en present till mor min som fyller år imorn :)

Ikväll blir det utgång och imorn blir det lite firande för morsan + Rock&Blues grejen på kvällen jag berättat om i ett tidigare inlägg..på söndag blir det väl mer åt ta-det-lugnt-hållet och plugga..mindre kul :/ men full rulle i helgen alltså..nått att göra hela tiden..kul kul :)

Men nu måste jag dra!
Puss!


Rekordkallt

http://www.norran.se/sektion_c.php?id=7267076&avdelning_1=102&avdelning_2=0

Bussträngseln

åh vad jag har saknat tidiga mornar med 520 och sena dagar med 527:an.. BLÄ! Idag var jag tvungen att välja mellan ett par jättebröst och en papperskorg att stoppa fejjan i, haha aldrig mer säger jag bara!  Måste ju tvinga lärarna att släppa mig i tid om man inte ska behöva gå igenom denna process gång på gång på gång! Okej det är många som ska på 520 bussen vid fyra också men då behöver man inte sitta och ligga på varandraiaf! Okej överdrev en smula men man känner sig verkligen fastklämd...obehagligt..

hehe men nog om bussar och klagomål...let's talk about...det här så kallade sommarvädret och klagomål. Shit vad är det ute tidigt på mornarna nu för tiden..? 10 grader? Och det är inte ens september än! gah! Helt sjukt! Nej fyfan...så mycket för "den varmaste sommaren hittills" in my ass....kallaste snarare.. =/ På med vinterjackan snart då..som jag ändå måste köpa en ny på tal om det...illa, måste hinna fixa 4000 spänn innan kylan kommer, haha lycka till..men jag ska ju bara ha den där jackan i år, var slut förra året men det här året ska jag hinna köpa en! En boomerang dunjacka, svart xxs :) Mys! Då kommer jag inte behöva frysa alls.. :)

Aja, den dagen, det problemet, haha ;P
Nu ska jag kila, hej svejs!

@ school.

Ja, här sitter man på lunchblocket och har inte ett skit att göra, börjar iof om tio min...men efter den lektionen har jag mitt andra hål idag..blä..sen har jag en letkion kvar och efter den slutar jag! Jippi! Enda dagen jag går 8:20-16:00 så jag ska väl inte klaga. Imorn blir det kanske utgång och så slutar jag tjugo i två så det blir najs :D Stort plus!

Jag tror jag aldrig skrivit ett kortare och mer obetydligt inlägg än det här. haha!
Nu ska jag vidare till min roliga lektion, Mors!

I'm just happy that's all :)

Ja..mitt bloggande blir bara allt mer sällan...men jag har väl inte så mkt att berätta helt enkelt..men helgen blev jättelyckad iaf :) Börjar komma in i skol-rutinen nu också...vet inte om det är bra eller dåligt..haha.  

Men annars är allt bra...trallar mest runt och är allmänt lycklig :) På lördag fyller morsan år och så är det Rock&Blues festival på kvällen på Bobo's krog i sollentuna...nått som morbror har fixat..hans band ska spela, syrrans pojkväns band och tre andra gubb-band som jag kallar dem.. ska bli skitkul :) familj, vänner och annat folk.. vi skulle ändå bli över 300 pers.. blir nog jättetrevligt...

Har äntligen laddat upp bilderna från Spanien på datorn men orkar och hinner inte lägga in dom nu men det kommer, lovar, ha tålamod. ;D

Nu ska jag kila, hare gött så länge!

Tre veckor senare..

Haha, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat förrän nu! Det är ju inte klokt..men jag har ju haft annat att göra liksom :P Men idag kliade det i fingarna och jag tyckte att nej, nu var det fan i mig dags! Dags att öppna käften igen Sabina! ;P

Som sagt så var jag utanför Barcelona i två veckor med Simone och hennes family ;D kom hem den 17:e..och som ni säkert redan vet eller kan lista ut så blir ju det en jävla massa att skriva om jag ska berätta allt vi gjorde men jag kan ju i alla fall tala om att det var helt underbart :D Solade och badade nästan varje dag och åkte runt och besökte många olika vackra platser och städer :) Ja..vi gjorde allt det där man brukar göra. ;) Bilder kmr såklart senare men kan tyvärr inte lägga upp alla, haha det blir närmare 750 st ;D

En annan grej har ju hänt också..plugget har rullat igång igen..den 17e var man på plats klockan 14:00 för att bli uppropad och inleda ännu ett år på rudbeck...suck. Bra att det första jag gör när vi fick våra elevkompendier är att kolla avslutningsdatum, haha! Tur att det ändå är det sista året :D Känner mig ganska stor för en gångs skull ;P men vart tog den senare halvan av sommarlovet vägen liksom? Det bara försvann...gick ju jättefort ..men jag ska inte vara negativ..har haft en jättebra sommar! :) Kunde inte bli mycket bättre alltså :) har verkligen fått vilat ut..så nu är det bara att köra igång! Btw, har däremot fått ett superskönt första-period-schema, dock massa håltimmar och skit men sovmorron både måndag, tisag och onsdag :D Plus att jag slutar tidigt tisdagar och fredagar :) men tro mig..detta var jag värd..hade verkligen sämst scheman i tvåan..usch. Vi mediaho*or har ju däremot praktik de sista elva veckorna så man kan ju näästan säga att jag slutat plugget i vinter nångång ;P Rätt najs! Längtar så till studenten! :D

Vad har jag gjort efter det att jag kommit hem då förutom att börjat plugget? Jo..dagen efter jag kom hem träffade jag Roxanna, Diana, Emilia och Bella och myste :) Vi var hos Bella och kollade på två hyrfilmer (Se upp för dårarna och Parfymen)och badade i deras nyinköpta bubbelpool som står utomhus på baksidan...så najs. :) haha bra att jag skryter åt Bella ;D Vill också ha! Well, well...det var jättemysigt och trevligt :)


Vad händer i helgen då? Jo då blir det partaj! :D Imorn drar jag ut på krogen och på lördag ska jag på kräftskiva. :) Får se om jag orkar dricka båda dagarna..men någon gång ska ju bli den första, ha..

Nej, imorn är ju faktiskt en av de två dagar i veckan som jag faktiskt börjar 8:20 så jag får säga punkt här om jag ska palla med helgen.

God natt.

Sant

http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,1132061,00.html

Flygmyrorna invaderar Sthlm!

Ja, det är sant! Jag var inne i stan idag med några tjejkompisar och jag lovar det gick inte att vara utomhus! Så jä*la äckliga! De var överallt! Det enda man såg var folk som viftade med armarna och skrek typ, haha! Även om vi tjejer var värst ;P Vi gömdes oss i olika gallerior och på donken och när det var klart för avfärd gick vi vägen till T-centralen under Åhlens. Så nu är dom här igen..tur att man ska bort här ifrån, haha.

Jag var och såg Simpsons filmen i fredags btw med lillsyrran, den var så himla bra! ;D Kan verkligen rekomendera den för alla Simpsonsfans där ute! Den var skitkul! :D

Jag har tydligen sagt fel på datumet men vi åker den 3:e redan! Inte den 4:e. Konstigt hur stressad man kan bli utav att en enda dag försvinner. Men så är det, flyget går ca 14:30 till Spanien och vi ska vara på arlanda en timma innan, den 17:e när vi kommer hem landar flyget på arlanda ca 14:00.. Åh, vad najs det ska bli, så himla skönt och jag ska bli såå brun! :)
 
Nu ska jag tvätta de sista jag ska ha med mig men vi hörs efter vistelsen i Barcelona om inte innan ;)
Här kommer lite bilder nedan också för att göra er läsare extra svartsjuka ;D
Pussohej!


     

Barcelona by night och lite stränder :D

RSS 2.0