I’ve got soul, but I’m not a soldier

Nu sitter jag hemma hos killen, ska snart åka hemåt för att fixa i ordning mig.

På eftermiddan ska vi nämnligen fira mammsen med fika och folk. :) För hon fyller år imorn! Köpte lite grejer till henne igår när jag ändå var i Kista. Hoppas hon tycker om dem.



Man tror att man känner sin egen mamma men usch vad svårt det var igår att hitta något. Känns som att det alltid blir samma grejer. Haha.
Mysigt var det att träffa Roxanna igår btw. Alltid. :)


Pusshej!


It's a good day to die today

Igår var det trevligt, kvällen började med förande på tåget in till stan med syrran och överaskande nog även Sandra och Isa. :)
På tunnelbanan mötte jag och sis upp Emilia, ett mycket kärt återseende. Vi måste verkligen försöka ses oftare..för hon är ju typ..världens sötaste!
Vi hoppade av vid Odenplan och på förstället Vasa träffade vi Bodaborg-Martin och hans jobbarkompisar. Mycket trevligt och roligt hade vi. :) Fram till strax efter tolvsnåret då vi planerat att dra vidare..några följde med oss, andra inte.
Tyvärr blev det inget annat ställe utan bara letande och gående istället. Vi skulle till något som heter Bistro Bar men när vi äntligen kommit fram och hittat rätt stängde dom. Uh!
Då var väl klockan redan 1 och alla kände sig rätt trötta..Mickan, Martin och Emilia tog sig in gratis på Götakällare och tillbringade någon sista timma där medans jag drog till centralen, vasagatan och mötte upp killen och Jari. Vi åt nattmat på donken och tog bussen hem.
Snipp snapp slut.

Tyckte iaf att kvällen var trevlig och helt okej i sin helhet.
Vi bestämde iaf att göra om, göra rätt någon annan helg snart. Och då ska vi veta vart stället vi ska till ligger! Haha.

Outfiten för igår var iaf följande:

 
 

Tunika - Gina Tricot
Halsband - Köpt på Gotland i somras, design: Michaela de la Cour
Jeans - H&M
Ljusrosa skor - Fått av mormor
Jacka - Gina Tricot

Älskar det där halsbandet! Finaste!! Det är två vingar om det inte syns. Åh, så fina smycken hon gör! Titta gärna in hennes smycken - www.michaela.se


Nu måste jag fixa i ordning mig. Ska till Kista c senare för att fika med Roxanna. :) Efter det åker jag till älsklingen.
Ha en bra lördag! :)


(Usch, vad sur jag är för att jag missade filmen Benny & Joon igår med bästa Depp!!! Morr!!)

Tjingeling!

Friday-night-out

Vad skönt med fredag!

Den började i princip med ett köp av nya p-piller och en lunch med älskling. :)

Sen blev det värre..då jag gjorde mitt näst sista besök hos tandläkaren för ett bra tag.
Kände t.o.m. vid några tillfällen att jag hade velat haft Linus hand där och hålla i. Och jag är och har aldrig varit den personen som har problem med att laga hål eller att gå till tandläkaren! Men när andra sprutan skulle in i det inre tandköttet och jag hörde brosket knaka rös jag till och blev kallsvettig. :( Då var det inget kul eller när borren åkte så långt in. Men efter några minuter kände jag inget då halva ansiktet var bedövat. (Lätt överdrift)

Nej, skämt å sido men drägglade gjorde jag vid matbordet!

Ikväll blir det utgång med Emilia och syrran! :) Kanske träffar vi på pojkvännerna också som är ute på annat håll. :)
Ska bli kul. Tänkte egentligen träffa bodaborg-killarna från Gotland i somras men det blir bara en av dem och hans jobbargäng..typ. Men det får väl duga det med. Trevligt blir det nog i alla fall.



Ikväll ska jag vara fin med mitt nya I.d bare minerals foundation iaf som hade hoppat ner i brevlådan. :)
Nu måste jag hoppa i duschen!

Ha en bra fredagkväll! :)


It's okay

Mary Kay sminkkursen var jättebra och rolig igår! Usch, vad det tog emot att inte kunna köpa något. Men jag ska dit igen snart och då kanske jag kan köpa de jag vill ha..om mer pengar kommit in. :D Annars får jag beställa från internet. För grejer vill jag ha.

Detta köpte syrran med sig:


6 produkter + handduk. Paketpris: 1500:-


Och mamma ska ju såklart vara värst:


Ca 15 produkter + handduk. Paketpris: 3.300:-
Lyx. Vill också ha allt det där..

Okej, jag fick inga produkter med mig hem igår men jag fick mycket lena händer, ett nytvättat, fräscht och nysminkat ansikte och låånga ögonfransar. :P Blev helt paff över hur dryga deras produkter är. Mycket bra! Rekomenderar er verkligen att gå en sån kurs! Det har inget köptvång. Besök: www.marykay.se



Idag har jag varit på en outlet med syrran. Jag tänkte först inte följa med för jag har ju inte pengar till mer kläder men eftersom att syrran mutade mig med 50:- tackade jag inte nej. Alla kläderna kostade 50:-. Jag hittade en topp. :) Syrran hittade inte så mkt (det öppnade kl.6 i morse så det var nog rätt utplockat) men ett skärp, örhängen och något koftliknande fick följa med henne.


Om en stund ska jag följa med älsklingens familj till Ikea. Det ska bli trevligt. :) Dumt nog vill jag alltid köpa något när jag är där med. Men nej, jag får inte! Att Sandra ska släpa med mig till Outleten känns också lite. Haha. Men det ska nog gå bra.

Nu svamlar jag bara så..
Hej så länge!

Pink to the people!



Idag mår jag faktiskt bra..alltså jag trodde att jag skulle ha världens träningsvärk efter igår men..icke. :) Inte så mycket alls.
Jag som sprang/joggade i ca 25 min igår (utan att stanna en enda gång, mkt stolt!) och styrketränade efteråt. Hela kalaset. :) Duktigt!

Ikväll ska jag, sis och mamma in till stan för att gå på en Mary Kay-sminkkurs. Det ska bli kul och intressant. :) Dumt nog har jag inte så pass mycket pengar att jag kan köpa något tyvärr..men om jag testar något jag tycker om kan jag alltid beställa det nästa gång jag har pengar så det räcker. :)

Nu är jag även 1220 kr fattigare..men ett nytt busskort som räcker till den 31 december är påväg! Behöver inte oroa mig över det på ett tag i alla fall.

Pusshej!

Shopaholic

Usch vad jag köpte grejer idag! Och där var lönen slut..nä..inte helt sant men nästan..när allt annat är betalt. Usch vad lätt det är att spendera pengar! Det gillar jag inte med mig! Att kunna spendera så lätt..
Det var ju inte det som var meningen! Men jag fick iväg 5 cv:n i alla fall. Alltid nått.

Detta fyndade jag idag. :) Och tack var det måste jag hålla mig borta från butiker resten av månaden..

 
Jättesköna! Jätterea! Som hittade.. på Eurosko. :)

  
3 underbara saker från Gina tricot. Jackan blev jag kär i!



3 jättesöta trosor och ett par stayups fyndade jag på Lindex.



Frossa i billiga örhängen, halsband och armband. Allt detta smått och gott fanns på Ur & Penn.


Nu ska jag åka till älsklingen..för jag ska ut och springa med honom och Sandra!
Hejåhå!


Säg det med bilder

Gomorron..eller nått!

Tänkte bara slänga in några bilder innan jag och sis beger oss till stinsen. :)


Från igår när jag och Bella tog en paus i shoppandet:


Mums!


Sötaste Bella.


Kan vara världens godaste smoothie.
Jordgubb+cocos=succé!

Mina fynd:


Linne -
Topshop
Bh+trosa - Lindex
Trosa - Gina Tricot
Kalender - Gallerix
Handkräm - In & Finn

Titta vad som landat i min brevlåda när jag kom hem!



Tänk att jag betalade 155:- för denna lilla sak! Haha, vissa tror säkert att jag är knäpp men det är äkta gethår (kan man bli beroende av att stryka den över antiktet?! Så mjuk!!) Kom ihåg, den kostar ca 300:- i butik!
Nu väntar jag bara på min mineral foundation så att jag kan få använda den! :)

Nej, nu ska jag sminka mig lite så att jag och syrran kan dra någon gång! 
I stinsen ska vi titta lite och jag ska försöka lämna in fler cv:n.

Idag har jag på mig..


Linne från topshop, Jeans från H&M

Pussåhej!

Godnatt

Dagen har till största del tillbringats inne i stan..åkte därifrån 18:35. Alltså över fem timmars shoppingrunda. Konstigt nog hittade jag inte så himla mycket. Men så är det väl alltid..när man inte har pengar hittar man hur mycket som helt men när man äntligen har pengar...ja...då hittar man inte något speciellt..

Jag hittade faktiskt ett par skor idag på din sko som jag bara måste ha, dock är det höstskor och är nyheter i butiken så jag hoppas på att det finns kvar till nästa löning..då 5000 kr konstigt nog kan ta slut  fortare än jag trodde, te.x kom jag på att 1200 måste gå till ett nytt busskort snarast. Hm. Oplanerade utgifter = Inge kul.



Det här är inte dem, men de är väldigt lika. Måste ha! Sulan är bäst i höst! Bäst!


Det jag fyndade idag får ni se på bild på imorn istället..

Bella, tack för en helmysig dag. :)


Ikväll har jag kollat på Minority Report från 2002 med bla. Tom Cruise och bästa Peter Stormare (haha). Den var speciell men helt okej. :)
Att kunna använda personer som har förmågan att kunna se in i framtiden som verktyg för att kunna stoppa brott innan det sker skulle vara något i och för sig. Hm. Drömma går ju..




..nu ska jag gosa ner mig bredvid min älskling i sängen och sova..för man blir trött av att gå runt i affärer en hel dag!

Godnatt! :)


Shopping dag

För om en halvtimma ska jag in till stan för att shoppa med Bella! :D
Nu måste jag hoppa in i duschen!

Vad jag köpte får ni se när jag kommer hem..om ni vill. :)

Söndags sliten..

Jepp, det rätta orden för idag.
Gårdagen var super!
Alltså hur bra som helst! Jättelyckad festival morbror, verkligen, du ska ha en sån eloge! Tack för en superdag och kväll. :)
Dagen kunde inte ha blivit mycket bättre..(om man bara ändrade några onödiga detaljer på slutet) Det var jättefint väder, god mat, vänner, familj, mycket människor, fulla människor, bra musik och för mycket vin. :)

Såhär såg jag ut:

 

Linne: Gina Tricot
Byxor: Vero Moda
Väska: Vero Moda
Skor: Mina älsklingar, Converse, köpta i NY av pappsen
Solbrillor: Guldfynd, obs, ser ovanligt  stora ut på bilden

I love my wayferer!


Tillbaka till igår..
Uppträdandena var hur bra som helst, alla, vilket ös! :D Speciellt det sista, Clawfinger...bara...så coolt! :D
Bilder kommer senare. :) Mamma var rätt het på systemkameran så några fina bilder ska jag väl kunna ordna. :)



Efter festivalen blev det även "efterfest" för min och Sandras del. Och efterefterfest. Det var helt okej. Poker och en massa oförståligt prat summerar rätt bra. Träffade kusins kusin och en annan kille jag tydligen sprungit runt med som liten. Tequila och mer vin på för mycket vin var dock ingen bra idé.. Vi kom hem ca 8 imorse. Men det var kul på sitt sätt. :P

Sliten ? Ja.
Nöjd med gårdagen/kvällen och tycker att det är värt det? Absolut.


Ps. Jag har äntligen köpt och äger snart en egen I.d Bare Minerals Foundation och en Kabuki Brush. :)
Mitt ansikte kommer tacka mig. :)

Ha en bra dag! :)
Snart ska jag åka och ha en fortsatt äkta söndag hos min älskling.. <3

Rock & Blues Festival

Ja! Äntligen, imorn kööör vi!

Imorn är det Rock & Blues Festival igen i Sollentuna! Denna gång utanför Edsviks konstall! Åh, vad länge vi väntat nu! Kommer ha så grymt kul! En hel dag (12:00-00:00) med mat, musik (liveband), vänner, familj, ca 800 pers (om inte mer?) och ös! :D
Och vem är det inte som står bakom festen igen om inte min morbror Johnne! ;D Offcourse! Hans band, Moose Brothers ska såklart också spela och många fler! :) Tex, Clawfingers! :D Det kommer bli awsome!

http://www.srbf.se/

Check this out.. ;) Lite stolt blir man ju..och skrytsam?





Imorgon rockar vi!


Nu är det Casanova på 5:an som gäller. Mums.
Ha en bra kväll! :)

Ny Design

Jag har en ny design som ni ser. Denna har http://evlajndesign.blogg.se/ gjort.
Själv har jag inget designprogram i datorn än och fick då vända mig till någon annan. :) Denna design gjorde hon gratis och efter mina önskemål.

Tack igen. :)

Titta in hennes blogg vetja!

La Redoute beställning

Jag gjorde det igen..fast denna leverans kommer inte till mig förrän i början av september, runt den 10:e. Men det är väl lika bra för jag beställde höstkoftor. Och jag vill ju inte ha höst än...men det är bra att vara förberedd! ;D

Modet denna höst bjuder på så många finsaker..dessa föll jag för. :)




Ytterligare ett paket man ska gå runt och vänta på och längta efter.. :)

Heath Ledger

Middagen igår på Square som det heter var jättemysig med min älskling och god mat hade det där också. :) Ett ställe nära bion (Sergel) blev det. Jättenära. Men det var ju bara bra. Ska definitivt dit igen! 
Och filmen (The Dark Knight) vi såg igår på bio var såklart JÄTTEBRAA! Visst hade man höga förväntingar. Men inga besvikelser från min sida alls. :) Åh, vad han spelade rollen som Jokern bra!! ÅHH VAD BRA!!





SÅ SNYGG FILM!! Ni måste se den, ni som inte gjort det! GRYMT BRA!

Tack för en superduper 1-årsdag älskling!


Fick min lönespec. igår och jag kan väl säga att...kompis, det går bra nu. ;D
Känns himla bra faktiskt. Nu rullar det på...


Ikväll blir det mer av bästa Heath Ledger. Casanova från 2005, börjar på 5:an kl. 21:00. Den får ni inte missa! Lova det! I alla fall inga tjejer. ;) Den är bara sååå bra. Oja. Skulle sitta fint med den i filmhyllan.



Bilden talar för sig själv.

1 år <3

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år!
Det har varit det underbaraste året i mitt liv. :)
Hoppas det blir många många fler!
Åh, vad jag älskar dig! Hoppas du vet det! Du är det bästa som hänt mig. <3

Nu har vi fixat oss och ska strax åka in till stan för ikväll blir det middag (vet dock inte xakt vart än) och bio! :)
Vi ska äntligen se The Dark Knight klockan 20:50! :D Kommer bli awsome!

Såhär ser vi ut för ikväll:

  

Linne: Gina Tricot, Halsband: Fick av älskling i julklapp, från Vero Moda
Chinos: H&M, Skor: H&M




Du och jag baby <3

Kvällens bästa..

..två helt olika saker men båda gav mig skratt och lycka.. ;D


Kim och jag har haft en diskussion på msn om att killar ska få gå på strippklubb även om det har flickvänner, detta tycker inte jag är okej (eftersom att det måste få en privat lapdance) och konversationen fortsätter i all världens tid även fast jag tillägger att det inte går att diskutera detta med honom. Till slut skriver han:

"guud vilken tur att inte vi är tillsammans."

hahaha!


Det andra gäller också en konversation på msn..men denna handlar mest om kläder och pengar och annat som vi tjejer finner intressant..jag och Bella blir alldeles lyriska...och till slut kommer vi på att det är den 25:e på måndag och såklart ska vi ses då! Shopping! :D Jaaaaa!


Nu måste jag hoppa in i duschen för snart ska jag åka till min älskling. :)

Du och jag

För i morgon har jag och min älskling varit tillsammans i ett helt år.
Tänk att tiden går så fort.
Då blir det middag och bio! :)

Det är en symbol



Hela tatueringen syns inte, nej, men jag gillade bilden på det viset. :P




En fjäril.
En fjäril genomgår en förvandling.
En fjäril utvecklas.
En fjäril förändras med tiden.
En fjäril blir bara vackrare.
En fjäril växer.

En fjäril symboliserar något.

Halens beställning

Jag kunde inte hålla mina fingrar borta längre...detta beställde jag nyss:

 

Vänster bild: Den vita toppen             Höger bild: Kjolen

Lite nya, matchande underkläder behövdes också..

 

Vänster bild: Bh och tros- set             Höger bild: Detta set fast i färgen ljusrosa


Ville även beställa ett gulligt pyjamas-set fast det var slut.. :( Får titta på annat håll då..

Kom paket, kom! :)

Tandläkaren

Idag var jag uppe med tuppen igen..typ, för jag hade tid hos tandläkaren, såklart blev de försenade och jag fick vänta ytterligare 25 minuter, han innnan mig hade tydligen slemmat och dregglat ner hela rummet...men det gick bra i alla fall. Lagade två hål, ska dit igen den 29:e och göra två fyllningar om jag inte hörde fel.. Jag skippar även att dra ut två av mina tänder..det verkar som att det inte behövdes i alla fall! :) Skönt! Men vet inte hur länge det gäller iof..luriga där de.

Samma sak idag igen..jag ligger bakåtlutad, har fullt med verktyg i munnen, de slitet och drar i mina kinder, jag har ett starkt sken i ögonen men ändå ska de prata! P: "Skolan har börjat för dig nu va?" S: "Hmmmgh." J: "Nej, du har väl slutat?" S: "Mmmmhh!"

Tur att en av dem har koll i alla fall. Skolan..huh! Jag var i alla fall jätteduktig tyckte dem. Så stolt! :)
Nu snart har min kind gått tillbaka till den normala storleken och känseln..


Vad ska man hitta på idag då?
Först ska jag i alla fall börja med en  god frukost, äggmackor med kaviar och O'boy. :D Älskar det! Är ju så hungrig, har inte fått äta något än..



Foto lånat från: http://blog.apogee.gr

Dagens outfit



Snart ska jag hem till pojken.
Imorgon är jag ledig men inte får man sova ut inte..ska vara hos tandläkaren kl:08:50..då ska det borras..uuh. Fast att laga ett hål i en tand känns mer okej än att dra ut två tänder..kommer säkert få mina besökstider till det imorgon. Suck.

Ha en fin kväll!
Puss

Dagens tips

Denna.
Escada Moon Sparkle.
Fått av min mammi. Älskar den. Doften är jättegod. :) En perfekt sommardoft.





"Escada Moon Sparkle är en fruktig och blommig kvinnlig doft. En fräsch mix av jordgubbar och röda äpplen.
Våren 2008:s hetaste parfymlansering..."

Ibland känns det bra

Åhh, GULLJOHAN (chefen) kom precis och lämnade ett kuvert till mig med två biocheckar i..som ett tack för hjälpen den här sommarn. =)

Taaack!


Älskling, nu ska vi gå och se The Dark Knight!

Dr. T and the women

Det där måste väl vara den mest beskrivande och sanningsenliga titeln på en film jag hört/sett.

Tittade på den igår innan jag somnade och vilken tur att inte Linus var med! Herregud säger jag bara! Den handlade verkligen bara Dr. T och (de jobbiga, skrikande, gapande, tjatiga, hormongalna) kvinnorna. Till och med jag tyckte att det bara blev jobbigt flera gånger.. Haha.. Usch, vilket liv han hade..

Men den var ju bra och kul på sitt sätt.. :P Fast det är som sagt absolut ingen killfilm. Varnar er.

Många kända ansikten var med dock, det var kul, ett + för det. :)

Richard Gere (Dr. T)
Helen Hunt
Farrah Fawcett
Laura Dem
Shelly Long
Tara Reid
Kate Hudson
Liv Tyler






Nu är det lunch. :)
Idag äter jag en maträtt med räkor/kräftor i för fjärde dagen i rad.. haha, men det är ju gott.

Life's a shortcut

Idag när jag var på jobbet kände jag flera gånger att jag ville ut och springa..den känslan får jag inte jätteofta men idag kändes den extra stark, att jag bara måste ut och röra på mig..nu! Vet inte om det beror på att dansen haft uppehåll ett tag men springa ville jag.

Så det gjorde jag när jag kom hem. Bara att byta om och ut med ipoden. :) Skönt var det..och jobbigt samtidigt såklart, tog emot direkt eftersom att jag inte är någon springare..men jag joggade/sprang i alla fall 40 min. Duktigt.

Nu har jag duschat och känner mig fräshare..


Lite fotoabstinens har jag också haft..var ett tag sen jag bara..fotade för känslans skull..så några bilder blev det medan jag andades:

 

 
  
  




Frihet.


Nu är jag supertrött och har ont i musklerna (hoppas att strechingen räckte till annars lär jag bli något kortare imorn) så jag tänkte lägga mig i soffan och ligga där....typ resten av kvällen.

Puss

Filmtankar

Får nog tänka om vad gällande filmvalet ikväll alltså.. The good girl fick ingen bra kritik alls.. :(

Usch, vad jag hatar dåliga filmer! Det värsta man kan göra är ju att slösa bort sin tid på en dålig film!
Film är ju så bra! Film är ju ett av det underbaraste ting som skapats! Jag älskar film! Jag älskar de häftiga effekterna, de väluttänkta och lite utmanande vinklarna, jag älskar fotot, jag älskar kombination av rörlig bild, foto, text och ljud!
Underbart.
Men när man ser en dålig film..nej, då blir man bara ledsen. Usch, vad det förstör.. Som tur är har jag bara sett väldigt få dåliga att jag kände efteråt att min tid var bortslösad..


Nu åker jag och mammsen hem.
Slut för idag, tack för idag.

Not much

Morning!
Nu är det bara imorgon kvar. Sen är jag arbetslös. Nej, jag har faktiskt några reservplaner så jag hoppas de går bra..

Imorse såg jag faktiskt ett flertal ungdomar på bussen. Ja, nu börjar ju alla skolan igen. Kanske sista året på gymnasiet..kanske är det den första skoldagen över huvudtaget? Kan inte beskriva hur glad och lättad jag är för att ha tagit studenten! Så skönt! :D Fast jag saknar vissa..jättemycket.

Ikväll går en film jag vill se. Från 2002. The good girl, kl. 20:00 4:an med bästa Jennifer Aniston. :) Den verkar bra. Någon som sett den och kan sätta ett betyg?




Nu är det lunch. Blir en sallad idag igen. :)


Sunday

Hello you!
Idag är det söndag..en regnig söndag..usch, vad deppig man blir av detta väder..jättetråkigt tycker jag! Give me some sunshine!

Igårkväll/natt hade vi jättetrevligt! :) Detta blev det en hel del av:

- Kräftor
- Annat smått och gott på matbordet
- Gamla klassiker (låtar)
- Nubbar
- Minnen
- Sång..eller ja, nubbevisor iaf
- Alkohol i allmänhet
- LP skivor
- Prat
- och skratt.. :)

En mycket lyckad kräftskiva skulle jag säga. :)

Såhär såg jag ut:

 

Lite senare blev det dock för kallt och jag bytte om till chinos, min Ed Hardy t-shirt och en kofta. :)
Bilder från själva kräftskivan kommer en annan dag..

Jag fick även reda på att jag är överkänslig mot ananas..efter 5-6 skivor började det klia och bli rött runt munnen..inte kul. Det som är så gott! Tur att det finns konserverade...för riktig ananas kan man ju inte dela upp i bitar och äta med gaffel? Nej, abslout inte. :P

Idag har jag bara tagit det lugnt..snart tänkte jag hoppa in i duschen för att om en timma åka till älsklingen. Vi tänkte beställa pizza. Fast jag tror nästan att en sallad skulle kännas bättre..

Imorgon är det jobb!

Ha en bra dag! :)

Kräftskiva it is!

Gårdagen var spciell..förkröket blev som vanligt lyckat hemma hos Jari och Mikko..där har man alltid kul.. ;) Rätt mycket folk ändå måste jag säga. Men kul. :) Drog vidare in till stan gjorde vi allihopa 22:43. (Undrar varför jag kommer ihåg det så exakt?) Jo, det blev rätt tydligt igår på storbildsteven. :P
Väl där inne fortsatte det dock inte lika bra..vi hade planerat att gå in på Riddarkällarn vid gamla stan men där var kön ca 45 min...eh, nej tack! Så vi drog till huset..en kom inte in pga för stor konsumtion alkohol..så vi var lika snabbt ute igen..några av oss.
Blev tyvärr alltså inget uteställe igår förutom de ca 46 sekunderna vi var inne på huset. Och det var ju hur kul som helst! :P Ehh..skämt och sido..vi åt mycket nattmat i alla fall och kom hem hela..inte speciellt rena....?...när klockan var ca 03:00? Minns inte riktigt..men den var väl mellan halv 3 och halv 4..

Hur som helst!

Såhär såg jag ut:

 

+ några armband och svarta pumps


Stackars Linus fick inte sova många timmar inatt då han skulle åka till jobbet vid 8 imorse...jag är i och för sig inte jättepigg heller. Vi får helt enkelt se hur länge vi orkar hålla igång ikväll.

För ikväll blir det kräftskiva här! Ja! :) Igår efter jobbet var jag och handlade med mammsen. Det mesta för ikväll, kräftor i stora lass! Kräftskive-utsmyckning för hela slanten..jeees, vad det tjänar på den där traditionen..en röd  "lykta" för att smycka i taket för 45 spänn! Jag skulle kalla det..ett dragspelsinspererat pappersrör som man gör hemma på två sek. Om man nu har den tiden och ambitonen det vill säga..

Nåja..det kommer bli kul. :) Alltid lika mysigt när de närmaste i släkten kommer på besök. :)
Nu måste jag börja städa..



Hoppas ni får en bra dag! :)
Bilder kommer imorn!


Friday

Igår blev det pizza och film. Vi tittade på 40 year old virgin med Steve Carell, hahaha den är ju bara såå kul! :D Någon annan som såg den? Om inte..så måste ni se den! Underhållning på hög nivå!




Idag är det fredag och jag slutar 15:00, så skönt! :) Ikväll ska vi festa!
Tror att det blir något i stil med: Förkrök hos Jari och Mikko och utgång efter det. :) Ska bli kul!

BUSTED!

Jag och min kääära syster Mickan hade en diskussion vid matbordet här om dagen..den handlade om att jag alltid får städa/torka handfatet efter henne då hon sminkar sig och hon blåneka!! Detta mötte mig igår:

Jag säger bara....!!!!




Nu kommer du minsann inte undan!!

Min andra tatuering

Jag tror i alla fall att jag äntligen har bestämt mig nu för vad som ska bli min andra tatuering.
Inga stjärnor på handleden (kanske en annan gång) utan en rosett bak på fotleden. :) Bara svart, enkel och söt. Jag älskar rosetter! Jag älskar dem på alla sorters kläder, skor, väskor, saker..ja, allt.

Åh jag vill tatuera mig nuu...blir nog till att beställa tid snart. Tänkte ju att det är bäst att tatuera sig i höst och jag kom på att eftersom jag tatuerar mig på House of Pain, där väntetiden kan vara upp till 2 månader kan jag lika beställa tid nu ju. :)

Vad sägs om det? :)


Absolut inte den här jag ska göra men det är i alla fall en rosett..och något i den stilen blir det ju.



God morgon!

Det var trevligt igår. :) Förrätten till middagen blev nachochips med guacumole (stavn?). Mums. :) Sandra kan det där med att blanda dip. ^^ Middagen var också super, mikrobakadpotatis (hah, ja inte var den ugnsbakad) med något gott kött (kmr inte på namnet, sämst), sallad och vitlöksbröd. Smarr! Som vanligt blev det mycket spring in och ut pga. getingarna som bara måste hälsa på. Det måste verkligen se himla kul ut för grannarna.

Detta är väl de vanligaste undanmanövrerna vi brukar köra med:

- En geting närmar sig och någon råstirrar fast väljer att inte säga något till den person som är den närmast utan börjar sakta med säkert smyga in från balkongen. Det märks att något är fel rätt snabbt dock så alla rusar in.

- En geting närmar sig, Sandra småskriker "Mmmboop!" eller något annat påhittigt. Alla förstår läget och rusar in.

- En geting närmar sig, alla ser den och skriker, gapar och rusar in så fort det bara kan och fastnar i varandra.

- En geting närmar sig, någon av oss skriker och gapar och vi alla rusar in en efter en. Ibland kan vi även få med oss stolen i rusningstrafiken. För säkerhetskull liksom. ;) Right Sandy?

Det mest konstiga tycker jag är..att vi aldrig blivit stuckna. Haha.





Hur som helst..efter middagen blev det Guitar Hero. Vi tävlade två och två. Vi var Bad Pineapples mot Kinky M. Fuckers. ;D Gissa vilka som vann..Sandra och Linus såklart. Men inte långt efter kom jag och Görel plinkande. ;)

Det blev en nattpromenad innan läggdags också. Skönt.

Imorgon är det fredag igen. Ska bli skönt.
Då blir det fest!


Grill och Guitar Hero kväll

När jag slutade bar det av till min Linus. Fick skjuts av min snälla mammi. :) Nu är jag här och ikväll blir det grilling på balkongen och Guitar Hero med hans family. :) Ja, fast inte på balkongen. Han har nämnligen köpt två nya spel. Undrar hur många han har nu av det där...kul ska det bli i alla fall. Har inte spelat på ett tag..så jag lär ju suga rent ut sagt.
Ha en bra kväll! :)




Is there a Guitar Hero in you?

Vem är Sabina?

Har inte så mycket att göra nu på jobbet så jag tänkte skriva en lista som kan visa lite mer vem jag är för er som inte vet det..och ni som redan känner mig och läser min blogg kanske får reda på något nytt.. ;)
Hoppas att det uppskattas. :)


1. Jag har precis (i juni) gått ut skolan. 
 
2. Jag har en tatuering, snart två.... :)

3. Jag har en tvillingsyster som heter Mikaela.

4. Jag är otroligt pedant..perfektionist brukar vissa kalla mig.

5. Jag älskar att dansa, är inne på mitt 9:onde år. :) Älskar även att titta på dans.

6. Jag är expert på att slösa bort mina pengar.

7. Jag tycker väldigt mycket om att skriva.

8. Jag tycker väldigt mycket om att fotografera.

9. På tisdag är jag arbetslös till 100%. Då gäller det att söka nytt. (Jobbar extra hos morsan just nu).

10. Jag älskar skor, när jag är omringad av flera snygga par kan jag bli svettig.

11. Jag är född 11 veckor för tidigt.

12. Jag har dålig humor..ibland.

13. Om 8 dagar (den 21) har jag varit tillsammans med min drömprins i ett år.

14. Jag lärde mig simma när jag gick i 4:an..eller var det 5:an

15. Jag har inte haft min vanliga hårfärg sen jag var 12.

16. Jag har hål i naveln och 6 hål i öronen, 3 eller 4 st är tagna av mig själv. Minns inte riktigt.

17. Jag ska dra ut två av mina visdomständer snart.

18. Jag älskar mat..speciellt det lite kryddigare och starkare.

19. Jag har alltid haft samma mobilnr, alltså i 7 år.

..mer kommer jag inte på nu.. :P




Vänster: Jag
Höger: Syster yster


Fields of Gold



Så vacker låt bara.

Ibland vill man bara tillbaka



..kan inte bara värmen och solen komma tillbaka? vill inte ha höst. nej nej.

Nu är jag mätt och belåten. Ikväll ska jag titta på tv och lägga mig i hyffsad tid, för imorn ska jag upp tidigt (06:30) för att jobba.

Det som ska ses på tv ikväll är:
- 4:an, Malou Möter 20:00-21:00 (intervju med bästa Stellan Skarsgård)
- 4+, Parlamentet 21:00-21:30
alt.
- 5:an, Big shots 21:00-21:55
- 5:an, älskade So you think you can dance 21:55-22:55 (slutar?)

Sen är det läggdags för lilla mig!
Nej, nu 19:30 är det ju vänner också..då ska jag nog gå och sätta mig för att titta redan nu. :)
Ha en fortsatt bra kväll!

Promenad

Det är ju varmt idag så vad jag gör inomhus egentligen? Nej, nu ska jag ut på en långpromenad men min älsklings vovve. Skönt med lite frisk luft.


 

Här ser ni två som är redo för äventyr..eller nått.

Jag har på mig: Adidas jacka, linne jag fick med en Glamour tidning, byxor från H&M.

Dålig humor?



haha

Talk about yesterday

Till middag igårkväll åt jag pancakes(!) (oförglömliga och traumatiska minnen från högstadiet) som är så gott! :) Ibland kan man verkligen känna sig som ett litet barn igen när det blir det till middag.. Jag tycker att det ultimata är att ha sylt och grädde på..mums. Eller ännu bättre sylt och glass..




Kvällen med Elin igår blev himla mysig. :) Vi pratade och tittade på filmen Sahara med Matthew McConaughey, Penélope Cruz och Steve Zahn. Den var faktiskt bra! Spännande och rolig! Eller så var det bara vi som hade väldigt billig humor. :P Men som sagt bra var den i alla fall. :) Den borde ni se.



Simone messade mig nyss...vi skulle egentligen ha träffats inne i stan idag vid två för att hitta på något men nu skrev hon att hon spytt hela natten och inte mår så bra för att kunna träffas. Usch stackare..det dumma är att Linus också gjort det. =/ Jag vill inte bli sjuk. Fick även veta nu att Simone vet fler som har det...maginfluensan på gång? (Roxanna ta skydd!) Hon hatar det..och då menar jag hatar. Jaha...vad ska man hitta på idag då? Vet inte om jag vågar träffa någon ju..för tänk om jag redan är smittad av Linus..Hm.
 

Dagens krönika

Idag var jag hos tandläkaren.

Jag känner flera som har tandläkarfobi eller heter det tandläkarskräck? Vissa vill helst inte gå dit och andra gör det bara inte. Jag går dit, varje år, varje gång jag blir ditkallad och hör och häpna, jag till och med tar kontakt med dem om jag känner att jag inte varit där på ett tag. Inte för att jag tycker om stället utan för att jag tycker det är viktigt med rena och hela tänder. Jag är också en av dem som inte tar bedövning när det behövs borras, (vilket det behövs varje år) för att jag tycker att det inte gör någon speciell skillnad.

För att återkomma till besöket idag. Jag satte mig i stolen som vanligt, fick gapa stort, ha en massa verktyg i munnen, höra på det ständiga tandläkarspråket, lära mig att borsta tänderna, gapa stort igen och spotta..men inget klistermärke? Sen när slutade det ge klistermärken? När man började gå dit själv? Jag minns inte. Jag fick ju till och med höra ordet "duktigt" for god sake! Och när jag ändå måste höra det och känna mig som en tio-åring igen kan jag väl lika gärna få ett jäkla klistermärke som plåster på såren också! Men nej. Jag fick bara ett: ha det bra, vi ses nästa vecka, hej då.

Och vad är det med tandläkare att prata med en när man ligger bakåt böjd i en stol, har fullt med verktyg i munnen och en lampa lika stark som solen själv i ögonen?! Jag fattar inte! "Börjar skolan nu eller har du slutat och jobbar?" "Mgfhrmm." "Skolan?" "Mfhrgmm!" "Okej..dricker du mycket läsk och äter godis?" "Mhgrrmsj!" "Läsk?" "Mfhhgtgght!!" Nej, jag förstår det verkligen inte, och ingen lust hade jag att förklara vad jag egentligen sa heller när jag fick sätta mig upp igen.

Och det här med tandläkarspråket, jag undrar om det egentligen vet vad den andra säger eller om det bara drar till med något som låter bra? "Komposita 2" "Komposita 2 och 3?" "2" "Ocklusal komposita 4 och 8" Översättning tack?! Det är mina tänder ni pratar om!

Hur som helst fick jag veta idag att jag kommer att behöva laga två av mina visdomständer som fått fickor med bakterier i. Fickor? Som byxfickor? Jag har i alla fall hört att det gör väldigt ont att laga dem och lagningen "...kanske ändå inte håller så bra, oftast måste man komma tillbaka igen efter några år." Ja, jag fick välja på det eller att dra ut dem. (Har hört att det också gör rätt ont.) Gulp! Tror att det svartnade lite för ögonen när han berättade det. Schyssta val..men jag ska nog göra ett moget och eftertänksamt beslut.

Komposita, nu ska du få se på andra bullar.


Filmtider

Igårkväll efter en riktig tacomiddag (mums!) tittade jag och älsklingen på Deuce bigalow: European gigolo. Haha, den är ju så himla bra! Åh, vad man kan skratta åt den. Den borde ni se om ni inte såg den igår eller tidigare! Helt sjuk. :)



Ikväll blir det också film för min Elin kommer hit för en myskväll. :) Ja, vad ska man annars göra regniga dagar som dessa? Ska i alla fall bli riktigt kul för vi träffas såå sällan. Alltså pinsamt sällan. Så det ses fram emot. :) Vet dock inte vilken film vi ska se än men men..när vi slått våra kloka huvuden ihop kommer vi nog på något.


Lite tidigare idag..Akira verkar ha beslutsångest för vart han ska ligga..

10 min senare..

och nu ligger han på den första platsen igen..

You rock my world

Suttit och youtubat på Michael Jacksons bästa...vilket är t.ex: Heal the World, Thriller, Bad,You rock my world, Smooth Criminal, Billie Jean, Beat It..ja, jag kan ju i och för sig rabbla hur länge som helst kom jag på..

Åh, varför kan han inte bara komma tillbaka. Jag menar en riktig comeback! Han är ju bäst! Han är ju THE king! Ja andra kanske skulle säga elvis men enligt mig är det Michael. Han är mästare på att både dansa och sjunga! Synd är ju att han inte kan få tillbaka sitt snygga face...riktigt dumt gjort..riktigt dumt..blir ledsen i ögat när jag tänker på det.

Här är han (1984) när han fortf. var snygg och skulle ha slutat upp med dumheterna att förstöra ansiktet..



Och andra coola bilder..




Så vackert




Tarin Pratt

Pour some sugar on me

Mornin'!

Idag är en bra dag. Okej, solen var inte framme speciellt länge..men det är varmt som om den vore framme! :) I like it! I lilililike it!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...det mest omtalade nu är väl OS men det här är ingen sportblogg så det uteblir. Kriget i Ryssland och Georgien känns inte heller så kul att skriva om..viktigt kanske men kul, nej.

Nu läste jag något som däremot är kul. Igår höll Glamour (tidningen) sin årliga Stiletto Run och vinnaren som sprang 100 meter i 7 cm höga klackar på knappt 17 sekunder var Anna Lindegren, grattis grattis! Hade velat kollat på tävlingen men det blev icke så. Ja, och att vara med hade ju varit ännu roligare men nää..inte min grej. Men ett pris på 100 000 kr hade ju inte suttit fel direkt.




Take a bottle, shake it up
break the bubble, break it up..

i like this pic


Gårdagen: 080808

Dålig uppdatering men..here goes!

Vi åkte in senare än vi hade planerat igår, var inte i stan förrän vid halv sju. Vi kollade vad som hände i Kungsträdgården men eftersom att det inte var något speciellt där just då så drog vi vidare...mot Nivå 22, och där blev vi sittandes i ca två timmar. Jag, Syrran, Linus, Micke och Jeppe. Två andra killpolare till Micke och Jeppe gjorde oss också sällskap en stund på slutet.
Vid 22 tiden drog vi in till gamla stan för att titta på fyverkerier..och det var så fint! Otroligt. :) Där mötte vi även upp Revin. :) Och när det var klart drog vi till "the party" på stureplan...ja, det var det vi trodde i alla fall. Istället blev vi knuffandes med 100.000 personer(!) Men en kul och ganska läskig grej var att vi stötte på Fredrik (vad är oddsen att man ser någon man känner igen?!) och det var ett kärt återseende. :) Har inte sett honom på jättelänge så det var kul. :)

Hur som helst..vi knuffades bara med en massa människor, det gick inte att dansa! Revin, Mickan och jag gjorde ett tappert försök att komma in där man kunde dansa och dricka, alltså i Gallerian..och det var ju onödigt, 20 år var det ja. Kul. "Vi måste gå tillbaka." "Backa!" "Det går inte att backa!" "Aaaaj!!" "Gå fram!" "AAaahj!" "Det går inte att gå fram!" Men vi kom ut till slut med hjälp av poliser. En stund innan det tappade vi även bort grabbarna..och vi hittade inte varandra igen. Det gick varken att ringa eller sms:a. Helt sjukt!
Tyvärr blev det inte bättre än så och jag, Revin och syster drog hem strax efter 2. Grabbarna tog en taxi och var hemma ca 30 min efter oss.

Här kommer lite bilder:

   
  
  
  
  
 

Mina H&M kläder kom igår..så här får ni bilder på det när jag ändå är igång..



Detta blev kvällens outfit, vitt linne, biega chinos, skärp lånat av syster. Med converse.
Lite senare inne i stan bytte jag om till pumps och bytte till ett partylinne istället.

Fick även ett par jättesköna, svarta harembyxor på posten. :)
(Ursäkta röran!)



Idag har vi bara tagit det lugnt och jag har städat lite..
Nu ska jag duscha och sen bege mig till älsklingen.
Ha en bra dag! :)


Dagens tips

..är bytessajten.se, där kan du enkelt byta bort saker du inte vill ha mot något annat du hellre vill ha! Det är bara att ta kontakt med den personen som du tycker har saker du skulle kunna tänka dig byta något mot. Det är inte så krångligt som det låter. Tycker ni borde gå med! Det är nytt och roligare om fler blir medlem. Jag är medlem! :)

Imorn smäller det

Efter en heldag på stan med Minna är jag så trött..haha..och fötterna värker, men väljer man höga skor får man nog skylla sig själv. :P "Vill man va fin får man lida pin!" Det där har vi ju inte alls hört för mycket..nej, nej..

Men trevligt hade vi. :) Speciellt under lunchen..åh, vad underbart det är att prata minnen. :) Haha, tror vi skrattade så högt och så mycket att folk tittade lite...but hey, who cares?! :)
Hur som helst blev det en del tittande i butiker idag igen..eller ja, tittande i alla fall för min del. Nej, köpte faktiskt en grej! Den här!



Har funderat på att testa sånna ett bra tag och imorn ska det göras och se ifall det fungerar! Köpte ju ett par nya skor när älskling och jag kryssade. Tänkte ha dem imorn kväll och det brände under fotsulan när jag hade dem förut så jag tror att det här kan behövas..kan berätta om det fungerar på lördag! :)

Det här är skorna btw som jag ska ha imornkväll..för snygga för att inte kunna användas..right? :)



Tror inte att det spelar någon roll att jag påminner alla att åka in till stan imorn för Go 08! För alla vet väl redan om det. Men jag gör det ändå! Missa det inte! Det ska vara sång,dans och aktiviteter runt om i hela stan!
Hur som helst.. jag ska vara i stan hela dan! :) Men festen på kvällen på Stureplan kommer nog vara häftigast! :D Det ska stänga av all trafik där runt omkring mellan 22-06 och montera upp ljud och ljus för en ute-klubb för ca 25 000 pers! Det kommer bli awsome! :D Alla kommer att vara där.. :) Gå in på www.go08.se för att läsa mer! :) Det får du inte missa!

It's all about 08!

Nej..nu ska jag gå och lägga mig framför tv:n...är så trött. Måste ju vila upp mig för imorn. Senare ikväll kommer min babyboy hit. :)
Ha en fortsatt bra torsdag! :)

Dagens outfit

Om ca 10 minuter ska jag åka in till stan för att äta lunch med Minna på Kungshallen. Ska bli riktigt mysigt! :) Har saknat henne så mycket! Inte träffats sen studenten..


Och såhär ser jag ut idag:



 

 

Top: La Redoute
Jeans: H&M


Föresten har jag kommit på ett till ålderstecken! Att jag har börjat ha mittbena! Haha. Ser det okej ut eller? :)

Dagens tips

..är att bli medlem på gratismakeup.se. Det är helt gratis och du samlar ihop poäng som du kan växla till presentkort på Kicks! Bra va? Jag är medlem! Gå med du också! :) Klicka bara på länken nedan.

gratismakeup.se

Supersmart ju!

Min fika med Bella idag var föresten supermysig och trevlig. Så kul att träffa henne igen. :) Vi tog oss också in i en hel del butiker och jag bara kände att det gjorde ondare och ondare..för jag har inga pengar! Haha..men nu vet jag i alla fall vart jag ska den 25:e! :P

Bella om du läser det här. Vill bara skriva att du är värd någon mycket bättre. Han är inte ens värd en sekund av din uppmärksamhet. Men jag vet att det inte är så lätt. Jag vet att det gör ont. Om du vill prata så finns jag här. <3

Snart ska jag hem till killen och äta middag. Kanske blir det pizza? :)
Ha en bra kväll! :)

En ny dag

Hittills har det i alla fall inte regnat och stormat som det gjorde igår..så kanske..kanske har jag turen med mig idag.

För idag är en till fika med min vän Bella. :) Vi har inte träffats sen vår "reunion" med klassen som var för ca en månad sen så vi tyckte att det var på tiden nu. :) Usch, vad man tog alla vännerna för givet när man gick i skolan..då fick vi ju ses nästan varje dag. Bortskämd var man. Oja. Saknar ju er nu..

Igår tittade jag och min Linus på Kalle och chokladfabriken. Han hade inte sett den tidigare och eftersom att han köpte den igår var det lika bra att se den på en gång! Åh, den är ju så bra! :D Den filmen är ett bra exempel på när Mr. Depp visar vilken mångsidig skådespelare han är! Underbart! "You'r weard" Haha, underbaart! Och att filmen är regisserad av den store Tim Burton är väl inget nytt. Det dom två gör tillsammans i varje film kan inga andra göra. De är verkligen en perfect match! Burton + Depp = succé. Oja. Och för er som inte vet det är Mr. Johnny Depp min absoluta favorit skådespelare och idol. Punkt.




Ha en fin dag! :)
Uppdaterar senare.


Gårdagens outfit

för att jag inte hann lägga upp den igår..


 
 

En skön och slapp outfit till en regnig dag. :)

Tröja med luva: Fått av min älskling
T-shirt/Klänning: Vero Moda
Overknees: Lindex


Jag och Roxanna hade btw en jättemysig stund (läs 2 timmar) på cafét Fotöljen vid mariatorget...vi pratade om allt och inget..och det behövdes. :) Vi ska ses snart igen. Så fort vädret blir bättre då vi kan gå runt i stan också. :) Men det ska inte ta 2 månader! För det orkar jag inte. Puss på henne! <3

Nej, nu måste jag springa till bussen för jag ska träffa älsklingen.
Ha en trevlig kväll! :)

Några ålderstecken..

Då vet man att "vuxenlivet" står utanför dörren och knackar...ja, i alla fall utanför min dörr..

...jag går och lägger mig tidigt för att kunna "sova ut" innan jag ska upp och jobba..
...jag är trots det ändå trött på morgonen..och hela dan..
...jag använder mina glasögon när jag jobbar och resten av dagen för att mina ögon är för trötta för linser då jag går upp så tidigt..
...jag har raderat mig från playahead.com..
...och gått med i facebook..
...nej, där skojar jag..är fortfarande en av de få som står emot fejjan..
...men det är väl bara en tidsfråga tills jag också faller för grupptrycket..
...jag dricker någon form av alkohol nästan varje kväll efter en dag på jobbet..."för att det känns bra"..
...jag använder ord som "dock"..
...jag har börjat använda dag och nattcremér mot rynkor..
...jag vill köpa så många böcker!
...för jag vill läsa dem!



m.m


Fika inne i stan

Ser att min statistik fördubblades igår över antal besökare. Sånt är alltid kul! :) Hoppas ni stannar. :)

Nej, nu måste jag skynda mig...ska åka in till stan om ca 20 min och träffa min Roxanna. :) För vi ska fika! :) Usch, jag träffade henne sist dagen efter studenten..var det verkligen så länge sen? Pinsamt. Saknar henne så det ska bli riktigt kul och mysigt. :) Vi borde verkligen träffas oftare..

Försökte leta upp en en gammal bild på henne och mig..borde finnas hundratals..tusentals eftersom att vi kännt varandra sen första dagen i ettan..men hittade ingen på datorn..men det kan ju bero på att jag för en tid sen sparade ner alla dåvarande bilder jag hade på datorn..får försöka leta fram ett senare.. :)

Nu måste jag sticka!
Ha en bra tisdag! :)

Att jag aldrig kan hålla käften..

Revin och jag sitter på msn och pratar om det lokala skurarna i sollentuna...hos henne TOKBLÅSER det och ÖSER ner tydligen...hos mig blåser det knappt skrev jag och regnat har det inte gjort på hela dagen..

Jo visst..samtidigt som jag skrev det..





Nu öser det ner här med. Duktigt Sabina. Bra gjort!
Alla i närheten av mig (minst Rotebro) kan alltså tacka mig.

Tävling..

..hos shopaholicmamman. Du kan vinna ett jättefint berlockhalsband, var med och tävla. Jag är med! :)

Fix & Trix



T-shirt: Present
Hängslen: Gina Tricot
Jeans: Lee (köpta för läänge sen)

Dagens tips!

Måste bara tipsa om LdB's läppbalsam Happy lips! Den lilla tuben innehåller Tea Tree oljor och vitamin E som är bra för nariga läppar. Första dagen jag använde den kändes mina läppar ännu fnasigare men det var tydligen steg ett i "läkningen", att få bort det första förstörda lagret av mina läppar och efter det har det varit jättemjuka! Det är även glans i som håller i flera timmar, använder det istället för läppglans nu mera. Doften är fräsh citrus.

Superbra produkt till minipris! Endast 35 kr.


Varning! Beroendeframkallande. Ja, iaf för mig.


En vanlig söndag

Jag gillar inte det här vädret. Punkt.


Fredagskvällen blev lyckad. Trevligt och kul hade vi! Speciellt under ölspelet. ;D Efter det tyckte alla att Singstar var en bra idé konstigt nog och det lät ju som det skulle kan man väl säga. ;D Vissa gick och la sig tidigare än andra men ja, det var en bra kväll. :)

Igår gjorde vi det som behövs efter en partykväll. Vi låg och tittade på film i fleera timmar (kunde inte gjort annat även om vi hade velat, pga vädret!), vi åt pizza och tittade på mer film. Vi hade alltså en riktigt dagen-efter-dag. Det var skönt. :)

Idag regnar det i alla fall inte konstant men bra väder är det ju inte...så hittills har jag bara suttit här framför burken och surfat runt. Ska snart ut och gå med vovven och sen blir det frukost! Ska nog hitta på något med älsklingen när han slutat.

Ha en bra söndag!


Titta vad jag hitta..


Grillpartaj på hemmaplan

Så skönt att det är fredag!

Slutar om 1 1/2 timma. :) Och då blir det till att först åka hem till killen där vårt dricka för kvällen står och sedan åka hem och städa (mitt rum ser ut som ett bombnedslag!) för ikväll blir det ett litet grillparty hemma hos oss eftersom att morsan och Hasse är borta! ;) I och för sig blir vi inte så många pga. att Mickan och jag inte planerat särskilt bra men pojkvännerna och 3-4 kompisar till Mickan blir det nog. Ska bli skoj! :)
Känns så skönt att inte behöva tänka på hur och när man ska ta sig hem för en gång skull!

En del bilder från kvällen kommer säkerligen komma upp här nästa vecka.. ;)

Det sägs att det ska bli dåligt väder från och med nu..(såklart när man ska vara ledig en vecka) i alla fall dåligare..inte okej enligt mig.

Men nu ska jag inte sura..för ikväll blir det fest!


Shopping!

Det blev ett litet fotvård-set från Yves Rocher till Görel och jag tror nog att det blev en rätt bra present. :) Köpte faktiskt lite grejer till mig med samtidigt (ansiktsmask+peeling, fotcréme och fotpeeling) + att jag blev medlem, snacka om att man har bra erbjudanden då och det är helt gratis! :) Det rekomenderar jag.
Blir nog en del shopping där de kommande 2 månaderna då jag har 50% rabatt på allt (ord. priser). Tittade och läste om 2 st kroppskrämer igår med som har en "slim-effekt" som tydligen ska vara bra..den kommer nog köpas senare bland annat. :)




Lite tidigare idag beställde jag lite grejer från H&M. Ett par chinos och ett linne+byxa set. Det paketet ses fram emot. :) Ja ja! Jag älskar påhittet faktura!

Efter tårtkalaset igår blev det House Of  Wax som jag tycker är så bra. Vet inte om resten höll med mig...Görel sitter som vanligt så långt ifrån tv:n hon kan när skräckfilm visas...Linus ska kritisera och döma allt...Sandra..ja, hon sitter mest och skriker bakom en stor kudde..


Dagens tips!

Måste bara tipsa om två mycket bra produkter som jag har! Dom fungerar jättebra var för sig men ännu bättre tillsammans och dessa är:

Maybelline Define-A-Lash (Inget skitsnack där!)





Ögonfransböjare från Lindex, ca 40:- (Prisvärd som bara den!)





RSS 2.0