Efter idag..

Efter idag är det freedom som gäller, ja i alla fall fram tills skolan börjar igen efter sommarn.. för det gör det för vissa fortfarande..like me.. tyvärr =/ men har en känsla av att sista året också kommer att gå fort förbi.. :) 

Kan inte fatta det, slutar om en vecka! Det är ju fan ingenting! och idag hade jag mina sista två prov och min sista redovisning.. ingenting mer nu! Känns så jävla bra, proven och redovisningen kändes jättebra btw, jag som hade sån ångest.. but I made it to the final! Så jävla sköönt! :D Ingenting kvar! Jag blev ju bara lyckligare av det, att komma hem, av med kläderna, på med mjukisarna.. och bara.. njuta av att vara "ledig".. :) Det är livet på en pinne, som morsan brukar säga.. :)

Nu är det bara att gå runt och lalla i skolan de sista dagana.. nästa vecka är det två dagar.. sen ledig igen på onsdagen och SEN.. skolavslutning! SUMMER 2007 BEGINS :D

Är inte alls avis på treorna som springer ut dagen efter.. INTE ALLS! Kan verkligen föreställa mig känslan men jag inte beskriva den.. Men min tid kommer den med och då får jag uppleva den.. Längtar.. :) Låt året gå fort!

Något annat som också är jävligt roligt och som gjort mig extra lycklig är att jag gick ner till posten idag för att hämta ut något som kommit till mig..när jag fick kuveret i handen fattade jag direk, jag slet upp det och såg dom.. Justin Timberlake biljetterna ..jag hade dom i min hand, nu är det spikat, jag ska verkligen dit! Kan fortfarande inte fatta det, kunde inte sluta le på ett bra tag.. mina "bussvänner" trodde väl att det var något fel på mig men vafan, I was so damn happy! Kunde bara inte ta ner flinet.. :)

Ibland kan jag verkligen hata, eller i alla fall inte orka med vissa dagar i mitt liv, jag vill bara hänga mig t.ex. när det är mycket plugg och grejer.. men nu förstår jag att det är sådanna stunder som idag som får mig att verkligen inse att det är värt det, jag bara älskar mitt liv ibland! :) haha

Läste en artikel idag i min nyinköpta pause tidning.. såklart handlade artikeln om Johnny Depp.. jag gillade verkligen ingressen "Han är den skådespelare i Hollywood som förmodligen är minst Hollywood av alla. Och just nu är han den som egenhändigt räddar filmindustrin undan ekonomiskt ras.." Av Johanna Juntunen
Det är bra so, so true.. :) 

"Med en hatt med slokande brätte, trasig läderjacka, berlocker i läderremmar runt halsen, ser Johnny Depp ut som att han tar det här med att reclaima piratmodet på största allvar. När jag påpekar det ler han skälmskt och jo då, mellan läpparna glimmar guldtänderna från hans rollfigur, Jack Sparrow. " Charmigt värre.. :)

Får inte glömma att Gratulera Mr Depp heller den 8:e, han fyller ju 44 då för bubblan ;P

God natt!

Senare samma dag..

Hej igen!

Här kommer en liten sammanfattning av utställningen på Edviks Konsthall..
Jag kommer dit, det är så mycket folk att man knappt kan se väggarna, nej, där överdrev jag väl en smula men det var mycket folk där iaf.. mediafolk såklart :P Så pass mycket att efter endast 5 min behövde man gå ut igen för att det blev så outhärdligt varmt! Men i alla fall.. strax efter att jag hunnit in genom dörrarna springer anna fram till mig och säger att jag sitter där uppe på väggen! Hennes bilder kom med som hon tog på mig! :)
Haha, jag kan väl tänka mig att den varningen behövdes, tänk om jag gått upp och sen bara fanns dem där! Vilken chock! Men bilderna som hon tog blev faktiskt riktigt bra :)

Mina bilder kom inte med, tyvärr :( treornas foton var ju såklart prioriterade först men mina bilder med temat känslor och NT-show bilderna.. ja, vissa blev ju faktiskt riktigt bra men aja, nästa år ska bilder av mig finnas på väggarna :) Det ska jag se till! Hihi, projektarbetet kmr ju också att finnas där, som alla mediatreor ställer ut varje år.
Btw var vissa bilder av treor riktigt jävla najs, blir så jävla avundsjuk, vill också va så profsig som dem på att fotografera! Men men är väl profsig på nått annat isället.. :P Like what?!!?

Aja, nu har jag också fixat det sista på hemsidan som hunnit fixas, resten får va som det är :P
Nu ska jag dra hem och..eh..plugga..

"..and really bad eggs.., drick up my erties yoho!"

Klänning och pumps

Tjolahopp!

Igår var det tisdag och jag var kvar i skolan till klockan 7 God Damn!
Så blir det när man har för mycket och göra och för lite tid..
Idag är det onsdag och jag har mycket att göra som vanligt..
I morgon är det två prov för mig, mediekunskap och historia.. =/ Dessutom är det multimedia redovisning och vi som inte är klara med vår hemsida ännu! :O Ska iof pilla på den under lunchen och hoppas på att det mesta blir klart.. Efter v.22 kommer den ligga på www.rudbeck.se/media :) Gå in då och kolla vettja! Det är en hemsida om accessoarer av Sabina, Malin och Therese..
I eftermiddag är det också utställning på edsvik.. Be there..


Nu börjar min lektion..
Vi hörs senare.. Tjao!

God morgon

Hej svejs och god morgon!

Tänkte bara berätta om min helg.. :)
I fredags var jag hos en tjejkompis och grillade med några vänner och förade :)
Senare drog några av oss vidare till puben, Kung Karl.. och där hade vi roligt :) hehe
I lördags tog jag bara det lugnt med David och svullade.. as usual :P
Och igår firade jag min lillasyster med släkt som fyller 12 barre idag ;P stor tjej, hihi
Även mamma fick ju blommor och liten present :) Morsdag!
Nästan alla som kom stannade också och grillade, mys :)

Eftersom att jag har prov idag fick jag sitta uppe inatt och plugga.. =/ Blä
Det typiska är att det är sista provet inom naturkunskapen och om jag får vg på det får jag vg i kursen..
men jag vet inte riktigt om jag pluggat så pass mkt.. =/ ska fortsätta på lunchen..

Men det var väl allt!
Tack o hej!

Min lediga dag

Tjabba!
Idag är det "min lediga dag" på denna vecka från allt plugg.. :)
Har ingenting tills imorn, skönt.. :)
I helgen dock måste jag plugga igen.. har naturkunsakpsprov på måndag..blä, bara elakt att lägga prov på måndagar! HATE IT! Har ett till nästa måndag..Fast då i mediekunskap..


Btw, filmen jättebraaa :D Men det visste jag att det skulle vara, tycker man om 1:an och 2:an tycker man om 3:an också, oavsett.. Den har konstigt nog fått dålig kritik av tidningar men det är struntprat.. de skriver att den är för babblig med för mycket på en gång typ.. men wtf det ska ju hända nya saker så att det händer nått hela tiden, det är ju bra!  I trean var det också mer humor, shit, höll på att garva på mig vissa gånger alltså..ska inte berätta nått, ni får se själva ;D Jag kan ju bara rekomendera den, gå och se den nu om du sett ettan och tvåan och gillar dom!


Juste, jag hade beslutsångest in i det sista men ja, jag kom dit as Captain Jack Sparrow ;D
Så snygg jag va asså! hihi Men gud så jobbigt att ha allt det där på sig i flera timmar.. :P
Folk stirrade ju som få..men jag gillade faktiskt uppmärksamheten, haha men det var ju många fler som var pirater som var där :) Lite roligt var det iaf när en tjej ville ta kort på mig när alla var på väg därifrån, hon tyckte att jag var så fin och självklart fick hon det ;D Ni ska också få se, bilder kommer :)


Snacka om att jag var trött på på onsdagen, speciellt på morgonen, då jag bara hade hunnit med 3 timmars sömn, filmen varade i 2h och 50 min och började ju tolv.. *snark* haha men vad gör inte ett stort fan till Pirates of the Caribbean.. ha, allt :)


Jag lovade bilder från filmfesten då jag också var utklädd till honom.. här kommer en sådann, då vet ni ungefär hur jag såg ut i helgen, var lite bättre sminkad i helgen och hade inte lösskägget på mig (som så fort jag öppnade käften ramlade av!) och hade inte heller ögonen på mig (hör till film 2 som vi kollade på under filmfesten) :)


 

image11image12
I'm Captain Jack Sparow, is heavy? ;D


Det var lite jobbigt att sitta på en cykel med allt men det gick också bra, sabina kan ju allt ;P
David och jag blev ju tvungna att cykla till stationen för bussarna gick bara en gång i timmen..
Vi ställde cyklarna bredvid varandra och låste. Igår efter plugget när jag skulle vara duktig och cykla hem med ena cykeln (tänkte ta den andra idag) var en redan stulen! Den andra stod kvar, (den fulaste) och låset var borta. Snacka besviken man blir, dom stod där från elva på kvällen till typ två dagen efter..i lite mer än ett halvt dygn! GOD! Som morsan sa, någon var desperat som kom med nattbussen... Nej, men skämt och sido, inget roligt alls..
Aja, nu vet man att man inte kan ställe en cykel där över en natt iaf..


För att utnyttja min lediga dag fullt ut tänkte jag nu gå och sätta mig framför tv:n och inte göra ett skit! :)


P.s.  Idag: Precis 2 veckor kvar! :D
Ciao!


I'm a Pirate! Arrgg!

Arrgg!
Inatt är det världspremiär på Pirates of the Caribbean - At World's End :D
Har balkongplats tillsammans med David, andra raden i mitten på Rigoletto :D (Var tidigt och reserverade biljetter)
Klockan 23:59 börjar den, weeii :)

Kan dock inte bestämma mig om jag ska vara utklädd eller ej :P
Borde ju vara det tycker jag.. Köpte ju ändå tillbehör till Jack Sparrow-outfiten till filmfesten i skolan.. Som jag borde utnyttja.. :P Onödigt att köpa något som man bara använder vid ett tillfälle.. Kan lägga upp bilder från filmfesten så får ni se hur jag såg ut as Capten Jack Sparrow.. jag tyckte att jag var snygg iaf.. ;D Jag var iaf så pass snygg att jag vann priset för snyggaste förklädnaden ;D Jag vann två biobiljetter, och för dem ska jag såklart gå på trean inatt :)

Nu börjar min lektion... Första faktiskt (Sovmorron) :))
Vi hörs!


Justin, here I come! :D

Jag vann, jag vann, jag vann, jag vann, jag vann, jag vann, JAG VAAAAANN!!!!!!!
Hur många gånger jag än säger det och försöker intala mig det kan jag inte fatta det, jag kan bara inte fatta det!
JAG SKA GÅ OCH SE JUSTIN TIMBERLAKE LIVE I GLOBEN DEN 19 JUNI!!! Och Diana, som den andra biljetten är till! Fan vad kul vi kommer ha gumman! ;D
OCH jag har såå bra sittplatser!!!!! :D:D:D Sektion A, närmaste sittplatserna till scenen!
Okej priset blev 3450:-......det blev lite för högt för två biljetter men eftersom att det är david som betalar det mesta förlorar ju inte jag någonting på det, det var ju trots allt en försenad födelsedagspresent till mig :)
Tycker ändå lite synd att han får betala så mkt..men men, orkar inte tjaffsa med honom om det mer. :P
Det var ändå den bästa födelsedagspresenten jag kunnat fått, trust be. Jag är lyckligare nu.

Ett stort tack till Anette som la upp auktionen och såklart David (pojkvännen)  som betalar.. utan er hade jag aldrig fått sett  konserten! Och jag har aldrig velat något så mkt som det här! :D
Det var en annan tjej och jag som satt  uppe ända till 00:42 och bjöd över varandra!
Men jag vägrade ge mig, jag ska bara dit, jag skulle ha biljetterna!! Och jag vann!!! Hahaaa :D IN YOUR FACE!!
Faan va jag längtar assååå, vill dit nu, nu, nuuuu!
Det roliga är att jag inte sagt det till Diana än, att jag vann auktionen alltså..
Det ska bli rätt roligt att se hennes min när jag berättar det... :) hihihi

Diana -"Hur gick det på auktionen????"
Sabina - "Alltså, det var en annan tjej som också var lika desperat efter biljetterna som jag så det gick inte riktigt..."
Diana - "Vaaa?? Neeej??! Skojar du??!""
Sabina - "Jaaaa, va f**n!! Diana vi ska gå och se Justin Timberlake live i globen den 19 Juni!!!"
Diana - "Aaaaahhhh!!!"
Sabina - "AAAaaahhh!!!" *KRAAAAM*
Båda - "TJEJSKRIK!!!!" *KRAAAM*

haha kan verkligen se det framför mig.. :P det är så vi är. deal with it :P

image10

Nu finns det hela 4 saker att se fram emot, (under en kort tid också) :D

Pirates 3, VÄRLDSPREMIÄR! 22/5, 23:59 :D
Skolavslutning 7/6 :D
Tatuera mig 14/6 :D
Justin Timberlake konserten FutureSex/LoveSounds 19/6 :D

Föresten, jag såg Klick iaf i fredags, programmet gick på aftonbladets kanal som jag hade :)
Hihi jag syndes väl inte mest men jag såg mig iaf där bak ibland ;P
Var det någon annan som såg pogrammet? Hihi. kul isåfall :)


Nu ska jag fortsätta att vara "aktiv" på lektionen... :P
Vi hörs senare! Tja!




Framför kameran med Måns och Bingo =)

Idag har jag varit på filmhuset som mingel-publik tillsammans med klasskompisar till programmet Klick!
Det var deras sista pogram och det sänds i morgon klockan 18.30 på kanal 7! Missa inte! ;)
Annars kan man, om man inte har kanal 7, som jag ska göra kolla in pogrammet på nätet som ligger på aftonbladets hemsida efter helgen :)

Det var himla kul faktiskt :D Tokiga Filip och Fredrik var där som gäster :)

image9

Och den kända Million Stylez var också där och uppträdde, med såklart låten Miss Fatty Fatty ;D
Partystämning alltså!
 Måns Zelmerlöw var också på plats och sjöng sin nya låt som ingen hört ännu, den svängde det om kan jag ju säga :) "Sommarplågan" ska den tyligen bli i år.. 

Hur som helst, det bästa med besöket var efter programmet när vi skulle dra..
Eftersom att alla går in och ut genom samma dörr fick vi chans att prata och fotograferas med Måns :D
Bingo Rimér, våran egna playboy-fotograf är med i pogrammet och därför fick vi chans att fotas med honom också, så jävla skön kille! :D Jaa, lite status är det väl.. ;) 

Alla tjejerna var så jävla uppspelta när vi äntligen kunde dra oss där ifrån, haha!
Så nu finns det väldigt fina bilder på både Bingo och Måns i min mobil :))
Lite stolt är man.. Men de bästa bilderna när vi är med på samma bild togs av Citty och Revin..
När jag får dom kommer dom såklart upp här, på en gång! ;D

Men tills dess får ni titta på de här bilderna :)

image6image8

Nej, nu ska jag sätta mig och slöa framför tv:n.. :P
Hare bra, hej!


I forgot to tell you..

Jag glömde ju att berätta igår om dansuppvisningen i lördags..
Iof är det samma sak varje gång, supernervis och sen står man där och sekunderna innan man går ner igen från scenen är helt underbara.. fast denna gång kändes till och med sekunderna kortare än vanligt.. tråkigt.. :( Det är ju så förbaskat kul! Jag vill bara att träningen ska börja igen.. nu,nu, nuuu!

Annars var det inget mer i think..slutar 11.25 idag.. love it! sen är det bara att slappna av, långhelg ju!
Nej, nu ska jag ner till cafeterian och köpa nått gott att tugga på.. Trevlig helg allesammans!

Ciao!

Långhelg.. :)

Den här veckan är en av de skönaste veckorna under hela året!
Jag har ju nästan glömt bort när jag senast kunde gå hem och sätta mig framför tv:n för att slappna av och bara, ..ja sitta där (när det inte varit lov). Jag har haft så himla mycket att göra de senaste månaderna att en ledig dag utan någonting att göra till dagen efter är guld värd!
Två halvdagar + långhelg utan läxor och prov, kan det bli bättre? Nej! :)

Ville bara skriva det, god natt!

Gaddning den 14 Juni då.. :)

Var ju i tisdags på söder på House of Pain med pappsen och kollade på när han bygger ut sin Led Zeppelin tatuering.. den blir jättefin :) De är ju proffs där, snacka om bra konstnärer! Blev verkligen imponerad! 
Jag beställde även tatueringstid till mig själv, "pappas kort" :P 
Fick tid den 14 Juni tillsammans med syrran..längtaar :D hihi 
Som jag tidigare nämnt blir det nog en fjäril i nacken men man vet ju aldrig, kanske ändrar mig i sista stund, har ju sett många andra fina också..

Just nu har jag lunchrast..seegt..
Senare har jag dansträning.. sista innan uppvisningen på lördag.. *pirrigt*
Jag har också hittat två biljetter till Justin Timberlake konserten i sommar i Globen på tradera, jag har efter alla omständigheter bestämt att jag bara ska ha dom! 
Jag har letat och försökt få tag i biljetter hur länge som helst! Jag bara ska dit!
Auktionen går ut den 20:e kl: 00.40, jobbig tid men vad gör man inte :D (Håll tummarna för mig att jag får dom!)

Det var väl allt.. :) Vi hörs, Morsning!


1 månad kvar!

Nu är det nära!
Idag är det exakt en månad kvar till skolavslutningen, kan inte fatta det! :P Nedräkning i kalendern..
Var det varmt igår eller var det varm, gud vad skönt, låg ju och solade på altan heela dan typ.. :)
Kan det inte vara så jämt!
Btw, i torsdags var jag och hämtade min nya mobil.. :)
Nokia 7390, rosa/beige, den är jättesöt! och så har den ju en sån bra kamera..3 megapixel.. :)
Och ni vet ju hur det är att ha en ny mobil, kan inte hålla tassarna borta. :P


image2
image4
Se och njut.. :)
På torsdag är det sista dagen att dansa innan uppvisningen på lördag klockan 13.00! Kulit.. :) Önska mig lycka till!
Shit, det har ju gått jättefort ju, kmr sakna dansen extra mkt denna somarn känns det som. För er som inte vet är jag inne på mitt 8:e dansår.. Ändå är jag lika nervös inför att stå på scen, konstigt va.. :)
Aja, nu ska jag fortsätta med att skriva ett uppslag i en tidning.. (i skolan)
Morsning!

Solen skiner..

Kan inte fatta det, det är bara ynka 34 dagar kvar till sommarlovet! :D Man blir ju fan lycklig alltså.
Om 20 dagar är det också tredje och (sista?) filmen av Pirates of the Caribbean - At Worl'd End! Självklart har jag redan biljetter till balkongplatser, längst fram :) 22/5, 23:59 Rigoletto! Be there.
På tisdag ska jag äntligen beställa tatueringstid på House Of Pain. :) Det blir nog en fjäril i nacken iaf som jag sagt the hole time. Men man vet ju aldrig, kanske jag ändrar mig i sista stund.. :P

Nu ska jag fortsätta med det som jag egentligen borde ägna min tid åt.. Naturkunspasarbete..
Mors!

RSS 2.0