I said "What about breakfast at Tiffany's"

Åh, Buddy Holly musikalen var ju bara bra! Rekomenderas stark. Ni måste se den. Vilken show alltså..riktigt kul. :) Tack mamma för en underbar kväll.

Igår när jag var ledig fyndade jag kläder och styrketränade med syster.

Ikväll blire hemmafest hos Jari. That's it.
Dance, fucker dance!


Ska vi älska så ska vi älska till Buddy Holly

Ikväll ska jag äta på restaurang med mamma och systrarna och efter det ska vi gå och se The Buddy Holly MusicalGöta Lejon. Det ska bli himla mysigt och grymt kul. Den har ju fått asbra kritik. :)



"Succémusikalen Buddy Holly - the musical som setts av mer än 20 miljoner människor spelas nu på Göta Lejon. Gå och se när Brolle tillsammans med skådespelare och musiker berättar historien om 50-talets stora rock'n' rollartist."



Och vinterjackan får stanna hemma! För det är vår i luften! :D

Jumper är vår för mig

Om jag blir miljonär på lotteri ska jag köpa plastik-kirurgi
Ja tänk er hur snygg jag då skulle bli
Om jag blir miljonär på lotteri ska jag vika ut mig i nåt magazin
Tänk vad populär jag då skulle bli





Ingen plastik-kirurgi ikväll...men däremot ett och annat hårt träningspass med Revin! ;)


Kunde inte hålla mig..

Det bara sa klick...och så hade jag beställt grejer...igen..


www.halens.se


About Yesterday...

Yesterday..all my troubles seemed so far away...







Yester me, yester you...

Defy You

Solen skiner, fåglarna kvittrar...kan dagen börja bättre?
I och för sig hör jag inte fåglarna nu då The Offsprings - Greatest Hits skriker ut i högtalarna. Men det är bra det med. ;D

Ikväll ska 10 centimetersklackarna på. För då blire pa-pa-pa-paarty!



Cheers! :)

Volbeat 5/3

Nu är det bekräftat. Både med biljetter och jobb-ledighet. Den 5 Mars ska jag se VolbeatArenan. Linus, hans far och Helene är mitt sällskap. Awsome! :)


(Bild fr: länk)

Dance fucker, dance!

Ikväll var jag och såg min syster dansa.
Det var vackert och lite upprörande. Vill så gärna också..har haft uppehåll i ett år nu. Ett helt jä*la år. Nog nu. Attans att det ska vara så jä*lans dyrt..men vill man något riktigt mycket så får man väl görat ändå! Får ta och titta på lite kurser till i höst.

Dansen visade den gråa vardagen. Ilska. Lekfullhet. Förändring. Ensamhet. Sensualism. Rödsla. Natt och dag. Kärlek. Längtan.



Less på mig själv

Hittade inga spets-strumpbyxor igår..som jag tyckte om...får förtsätta leta...för ett par ska jag ha.

Jobbade idag mellan 9-15. Eftermiddagen var ovanligt flummig.
Ska strax bege mig mot Sollentuna för att möta upp Revin, vi tänkte titta lite i centrum innan träningen. 
Idag ska vi vara med på passen: Bas Jympa 18.30-19.30 och efter det Ki-Yoga 19.30-20.30. Har aldrig testat Yoga så det ska bli spännande och kul.  


(Foto fr: länk)


Tänkte berätta att jag nu bestämt mig för att trappa ner på skrivandet i bloggen, för det känns bara onödigt och leder ofta till desperation när jag inte "berättat om vad jag gjort" i bloggen. Går flera dagar blir det bara jobbigt. Visst, det kan vara skönt med dagboksliknande inlägg ibland...men inte varje dag.
Jag tycker själv inte att det är det roligaste att läsa i andras bloggar så varför ska jag plåga de få läsare jag har med det?

Så från och med nu - mer egna bilder, mindre text.
Låt mig få försöka i alla fall..

Puss!

Vänskap

Det gick bra att gymma igår, körde hela kroppen. :) Kändes rejält efteråt men har ändå inte så faslig träningsvärk idag..

Jag och Minna åt middag på en pizzeria vid Väsby station. Men pizza blev det inte, utan en sallad och en pasta. Det var gott. Snacka kan vi också. Från det att vi satte oss vid bordet till det att vi skildes åt vid åtta. Timmarna bara flög iväg. Men det var himla kul att ses igen och vi hade mycket att prata om. Minst sagt. Kunde nog ha fortsatt hela natten. :) Och vi ska absolut skärpa oss med att ses oftare.



Jag sov hos killen i natt och ska snart dra mig här ifrån för en snabbis till väsby centrum. Tänkte nämnligen inhandla ett par spets-strumpbyxor.
Jobba ska jag också göra idag, mellan 16-20.

Puss!

Kompis, det går bra nu

Igår var det alla hjärtans dag.
Egentligen tycker jag att det här med alla hjärtans dag är överskattat men kunde ändå inte hålla mig från att köpa söta kort och geléhjärtan tidigare i veckan.
De senaste två veckorna har varit de mest rosa och gulliga veckorna som under det kommande året. Tur att det är över. Jag förstår inte varför vi gör en så stor grej av det. Överallt. Lambi byter ut designen på sina toalettpapper för en vecka för att det ska passa in. Tidningarna byter ut färgen på den där linjen som skiljer de olika texterna åt. Och alla måste vara så goa och glada. Inte konstigt att man får för höga förväntingar av alla jä*lars hjärtans dag.


(Foto fr: länk)

Well...
Var hos kusinerna på dagen igår för att fika och fira att en har fyllt år och en annan fyller idag.
På kvällen blev det dubbeldejt. Jag, killen, syrran och Micke bestämde oss efter många om och men att äta på den indiska restaurangen i Rotsunda. Lika gott som vanligt.
Ännu senare på kvällen blev det Melodifestival. Vi var ju bara tvugna att titta och heja på H.E.A.T. :) Himla kul att de grabbarna var med...och ännu roligare att de gick till final i Globen! :) Grattis grattis.


Idag däremot blir det träning med Revin. Om 15 min bär det av mot gymmet. :)
Och ikväll ska jag äta middag med ingen mindre än...Minna. :) Länge sen vi sågs nu. Usch, vad dåliga vi är. Skärpning!

Nu måste jag fixa i ordning mig..

P.S VI HAR NU BOKAT LÄGENHET PÅ GOTLAND VECKA 29! BOYAA!
SOMMAR, KOM!


Trötter

Sitter hemma hos killen.. 
Jobbade bara mellan 15-19 idag men fy vad trött jag blev av det. Har väl också min kvinnliga vecka att tacka för det. Mag och rygg-värk på samma gång. Kul...
Men i morgon är jag faktiskt ledig! Mycket tacksamt.
Blir träning (gym) och lite annat fix på eftermiddagen och senare på kvällen ska jag leka med min Tess.


(Foto: länk)

Igår när Linus var hemma hos mig tittade vi på filmen Fröken Sverige...och den var ju...intressant. Ingen röd tråd över huvudtaget eller handling...men ändå underhållande på något konstigt sett.
Nu ska jag lägga mig i sängen och göra han sällskap.

Out!

När jag körde på en gammal tant

Igår kunde ha varit som vilken annan dag som helst på jobbet - om inte.

Strax efter min lunch, tog jag som vanligt på tisdagar en vagn att köra ut full med varor som jag skulle ställa upp ute i butiken. Jag kör den fram till våra svängdörrar, genom dom...och pang!
Där stod hon, minst 70 år gammal, hukad, tittandes på äggen (som vi måste ha precis utanför dörren!) och jag kör på henne från sidan. Hon ramlar. Mina absolut längsta sekunder i mitt liv hittills.
Jag hjälper henne upp, ber tusen gånger om ursäkt och skäms som jag aldrig gjort förut. Och hela dan efter det.

Jag berättade detta för mina arbetskollegor, som skrattade, och som tur är, har även de puttat omkull folk när det skjutit upp dörrarna. Det vanligaste är småbarn. Men inte 70 år gamla tanter.
Nu kommer jag nog inte till himlen.



Well...efter jobbet tränade jag med Revin så jag fick något annat att tänka på för några timmar. Det var skönt. Jympa i en timma, dusch och bastu. Så avslappnande. :)

Idag jobbar jag mellan 14-20. Sen ska jag leka med Linus här hemma.
Ciao!

When the moon hits your eye like a big pizzapie...

Igår natt var månen otroligt vacker.
Det var fullmåne och den lös så klart att jag blev bländad av att titta upp mot den. Men jag kunde inte annat när jag tittade upp på den mörkblå himlen. Skuggor bildades på marken och molnen strök förbi ovanligt fort.
Jag upptäckte detta när jag såg hur det starka, blå skenet la sig på mitt golv. Det var så vackert. Varför tog jag inte kort på det.. Det hade i och för sig aldrig varit detsamma.
Och idag var solen stark istället. Bort med snön. Ge mig vår..


(Foto: länk)

Idag har jag jobbat mellan 16-20.
Jag hatar en-minut-i-åtta-kunder. Vänta bara tills jag möter er i en mörk gränd..

Nu ska jag titta på älskade Prison Break. Det sägs vara det näst-sista eller det sista avsnittet för den här säsongen och...alltid?! Usch, jag kommer känna mig så tom...

Imorgon jobbar jag 9-17. Sen ska jag träna med Revin..tjohej!

Working out..

Att träna på en dagen-efter dag trodde jag aldrig skulle ske...men om 20 min är jag på väg till Sollentuna och Friskis&Svettis för att träna med Revin. Idag blir det först spinning och sen Jympa. :)

Igår var jag alltså ute - med Emilia, Roxanna, syrran och Diana (- Diana). Hon fick nämnligen migrän och kunde inte göra oss sällskap, det var tråkigt tyckte vi men bestämde oss för att ha kul ändå. Och det gick ju hur bra som helst!
Förandes på Nivå 22 lättade vi upp stämningen och sen begav vi oss till Pans i Gamla Stan.
Första gången jag var där faktiskt, kanske hade något för höga förväntningar efter Emilias utlåtande "Det är det bästa stället av alla jag varit på!". Och den tjejen har varit på det flesta ställen..
Men Pans var helt okej. Bra musik. Roliga korridorer och kryp in. Drinkbiljetter (= en gratis drink, vin eller öl, slå det Huset!)
För att toppa kvällen hann till och med jag och syrran med sista tåget (01:50). Vad häpna vi blev. Men åh, så uppskattat. Blev dock ingen donken tack vare det. Vet inte om det var bra eller dåligt.





Träna var det ja....det ska bli skönt...mors!

Lördags äventyr

Idag vaknade jag pigg. Det var ett tag sen faktiskt.
Vaknade hemma hos killen efter en himla mysig kväll, först åt vi gott, indiskt och sen när vi kom hem vid halv tolv fortsatte vi att dricka och prata in på småtimmarna.

Idag har jag varit hemma hos min Tessi. Där blev det ap-prat, grillad kyckling, hår-fix och en massa hårbollar.

Nu är jag fixad och påväg till tåget med syrran. Jag ska ut med henne, Roxanna, Emilia och Diana. Det ska bli kul för det var ett bra tag sen vi fem träffades.
Så alldeles snart sitter jag på tåget mot stan för att svänga mina lurviga, som Linus mamma säger.

Puss och kram skumbanan!

100 år gammal idag

Fredaalalalalaaa....
Igen!

Jag hann träna igår innan jobbet så idag har jag kännt mig som hundra år gammal. Varken mer eller mindre. Träningsvärk? Ja.

Men att vara i hela gymmet tillsammans med 4 stycken andra slog det mesta. Så skönt. Och sen helt ensam i omklädningsrummet, bara jag och bastun. :)

Idag har jag också jobbat minsann, mellan 13-18.
Och ikväll blir det indisk middag tillsammans med Linus och Görel på restaurangen här i Rotsunda. Det ska bli himla mysigt och gott. :)


(Foto: länk)

Ha en bra helg! :)

Onsdags ledig

Idag har jag varit ledig. Och alltså inte gjort så mycket nytta.

Jag kom ut en stund i alla fall då jag åkte till Sollentuna för att sola med Tessi. Annars har jag varit här hos killen och tagit det lugnt framför tv:n framför olika serier.
Just nu tittar vi på det spännande Det Okända.Snart börjar Efterlyst.



Imorn jobbar jag mellan 15-19. Hoppas att jag ska hinna med och träna innan. Har faktiskt riktig träningsvärk idag i magen från Core-passet igår.
God natt säger bloggen.

Gymma...jag?

Ikväll ska jag gymma.
Jag ska befinna mig i ett gym och jag ska träna och svettas. Jag som inte har befunnit mig i ett gym på år och dagar. Okej, jag har tränat lite smått hemma men det är väl inget att skryta om direkt. Eller för den delen hänga i julgranen..
Men nu så. Nu ska jag börja träna igen och det med råge! Jag och Revin. Men ikväll ska jag tyvärr inte träna med henne då hon inte mår så bra. 

Så istället för att vara tvungen och träna själv ska jag testa och träna på det nyöppnade stället - Sollentuna Wellness här vid stationen. Med Mickan och Diana. För man tränar tydligen gratis där denna vecka. Antingen gym eller Core-pass. Eller båda. Det får jag se..




Annars har jag jobbat idag mellan 9-15.
Morsning!

Måndag

Är hemma hos Linus med honom..solen skiner ute och fåglarna kvittrar, små vårkänslor kryper på...

Det var faktiskt himla kul i lördags! Tycker i helhet att hela kvällen blev lyckad. Både förandet på Saxen och forsättningen på Huset i Gamla Stan. På Huset har man alltid kul i och för sig... :) Med rätt folk. Och det flesta hängde med in till stan. Ooze, fina skor, drinkar, onda fötter, födelsedags-sång, cider, jäger, borttappning av varandra, upphittande av varandra, donken, en för avslappnad Linus på buss och hemgång får sammanfatta kvällen. 
Jag och Linus låg till sängs kl 05:00.






Men igår mådde vi ändå bra. Kanske något ont i kroppen men vad gör det när man får pizza till "frukost".
Igår kirrade jag och Revin gymkort på Friskis & Svettis! Årskort! 2700 spänn! Så nu är det bara att börja röra på sig. ;)

Jobbar idag mellan 15-20.
Tjipptjopp!

RSS 2.0