Hur tänker killar?

Innan jag börjar mitt klagomål tänker jag meddela att jag inte kommer dra alla över en gräns. Jag menar inte alla killar i det som jag ska skriva. Det finns bra också, det finns smarta och normala killar, jag lovar. Kan vara svårt att tro men det är sant! Jag har en pojkvän som är ett bra exempel på det. Tack för att du är normal! Tack för att du inte är dum i huvudet! Haha, normal kanske låter tråkigt men det jag menar är att det finns killar som tänker på det mest konstiga sättet. Läs och lär.

Igår när jag var påväg hem från skolan hörde jag ett samtal mellan två unga tjejer som går i samma skola som mig. Bor i samma område också däremot men det hör inte hit. Ville bara tillägga det om någon av förmodan skulle råka hamna här på min blogg och känna igen sig i situationen.
Well..
Den ena tjejen (kan kalla henne för A) var irriterad och arg, hennes tjejkompis (B) frågade vad det var som gjorde henne så upprörd. Hon sa "Han kallar mig hora!" B: Va? Vadå sa han det? A: Jaa, han tycker att det jag har på mig, den här tröjan ska man ha till jeans och inte leggings. Han sa till mig att jag ser ut som en hora! (Den här "han" är alltså hennes pojkvän) Resten av samtalet kan ni kanske lista ut själva, hörde inte allt men det blir ju såklart skitsnack och fula ord om hennes pojkvän. Det vet vi tjejer.

Han har påpekat hennes klädstil som "horig". Notera nu, hon hade en tunika på sig (som föresten var väldigt söt, vill ha) över ett par svarta leggings. Okej tunikor räcker inte ner till knäna men den täcker ju rumpan och en bit över låren och ner. Jag fattar inte, vad fan var det som var horigt men det? Blev så jävla frustrerad..och han var pojkvän till henne! Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor ibland... Många tjejer har varit med om någon gång att de blivit kallade för hora av sin pojkvän..men varför? Av vilken anledning har de rätt att kalla oss hora? Vet killar vad en hora är?

"Hora är en nedsättande benämning på en prostituerad kvinna."
och prostitution är när en person utför sexuella handlingar åt en annan för pengar!

Okej, vi ändrar lite på det, pojkvännen till A kanske tyckte att hon såg "billig" ut. Men billig? Alltså, vad får en tjej ha på sig idag? En overol kanske, möjligen? Jag hade kunnat hållt med om hon hade världens minsta kjol och magtröja på sig men wtf, leggings och tunika? Hur i helvete tänker du?!

Jag tycker att du, pojkvännen, ska börja tänka i nya banor. Du har ju ingen koll alls. Jag tror att du av rädlsa för att andra ska se hennes skönhet kallar henne fula saker så att hon inte mer använder snygga kläder som andra kan ge henne komplimanger för. Om du nu vill ha kvar henne är du inne på helt fel spår killen. Se hur fin din tjej är istället för att trycka ner henne! Ge henne komplimanger istället så kanske du har en chans i alla fall!

Lyd mitt råd.
/S

Shoppingtankar på.. (bilder)

Hey you!
Veckan har gått fort, imorgon är det fredag igen, skönt :D
Det muntliga provet på boken idag gick bra..iaf vad det kändes som. :)
Imorgon är det psykologiprov (skrev fel i förra inlägget) så efter dansträningen idag blir det bara plugg resten av kvällen, mys! Nej, inte så kul kanske men tur är i alla fall att jag finner psykologi väldigt intressant.. Det blir ju lättare då.. att plugga menar jag. I veckan är det väl det jag gjort, pluggat och varit med älsklingen. :) Men nog om plugg nu. Usch.

Om det går som jag vill så ska jag klippa håret i helgen, kanske t.o.m imorn men får se. Hoppas på färgning också, hade tänkt mig en mörkare nyans slingor, tröttnat på det här jätteblonda nu..vill fortfarande vara blond men mörkare blond..inte så konstigt att jag tröttnat kanske efter typ 4 år med samma hårfärg..inte exakt men nästan. Kul att jag är så varierande..haha :P Men nu är det på gång. Tummen upp för mig!

Har kollat in lite kläder i H&M katalogen också..fastnade för dessa.. :) Hoppas på att beställa dem i helgen också.

 

Jackan är väl bara en dröm..behöver lite mera pengar för att kunna köpa den, ska ju satsa på en ny vinterjacka i år men la ändå upp en bild på den för den är ju så fin, eller hur? :)

Lite lek i photoshop..bild på älskling :)



Nu ska jag till lektionen..Mors! :)

Check it out!

I fredags blev det en mysig hemmakväll :) Tacomiddag som sagt och sen bara slapp framför tv:n.. ;D I lördags blev det lite annat.. middag hemma hos Åström med plankstek, yummi! :D och lite drinkar..bild på den mest lyckade här..









Vi mixade ihop is, sprite, frysta hallon och blådär och blandade det med Bacardi Raspberry..var faktiskt jättegod. :)
Blev btw en jättetrevlig kväll med en del härliga skratt! ;D

Igår tog vi det lugnt också..drog hem till mig sådär vid halv sex tiden, svängde in på Kom på pris extra och köpte nachochips och guacamole till kvällen och Shake 'n bake på Vivo vid rotebro station..jag hade choklad-muffins-abstinens! :P Blev faktiskt jättelyckat, så goda så.. :) Bilder på våra skapelser kan ni se på älsklingens blogg..när han lägger upp bilderna så att säga..kan ju ta sin lilla tid det med. :P

Idag ska jag nog vara med killen med men får inte glömma att plugga också..har psykologiprov på torsdag..och ska ha läst klart Doktor Glas då..redovisnings-prov på den då också..trååk.

Nu ska jag surfa vidare. Hejsvej!

<3

image175

Därför är den här dagen speciell..

För att jag och min älskling har en månad! :D Hihi, mys :) Så lycklig över att du vill vara med mig, njuter av varje minut, tacksam för varje sekund, puss på dig sötnos! :)

Får se vad vi hittar på ikväll men det blir en god middag här hemma iaf..tacos ;D my favorite!
Mötte älskling nyss...han hade en ros med sig..så himla underbar! :) Tack. <3

Dagen har varit bra..ingen skola..eget arbete på projektarbetet...kollade på två filmer hemma hos Sofie som har med min grupps projektarbete att göra..mys med filmer, kladdkaka, muffins och tjejerna..haha, inte arbete för mig men filmerna handlade ju om det vi använder i vårt projektarbete.. Nazism.. Amerikan History X och This is England... de var bra.. hade glömt bort att jag hade sett Amerikan History X men det var ju ett tag sen..den är ju så bra! This is England var också helt okej..går tydligen på bio nu.

Nu ska jag vara med min pojk..hörs senare i helgen!
Bye bye!

More, more, more!

Hej igen!

Denna gång tog det iaf inte en vecka innan jag skrev igen.. snarare en och en halvtimma.. ;D
Men jag ville ju berätta om den händelserika söndagen jag och älsklingen hade i helgen..
Jo, det började med att syrran och micke (hennes pöjk) väcker oss genom att knacka på min dörr och frågor om Linus och jag också ska ha pizza.. Pizza till frukost? Det har man ju bara drömt om? Eller hur var det Linus, haha ;P
Men vi var på..även om vi inte var lika hungriga som de..blev till att dela på en hawaii..smarr!
Dagen fortsätter i vanlig anda med en film och slapp i soffhörnet. Efter det bestämmer vi oss för att åka hem till killen för att bla. hämta och byta kläder..en hamburgare med bröd passade vi också på att trycka i oss. Haha, nyttig kost denna dag.. men nog om det, vi står och väntar på bussen från mig och vi väntar..och väntar.. ca tio minuter senare kommer bussen och då inser vi att vi redan har missat bussen från stationen som går till Linus.. En halvtimme senare skulle nästa komma.. Och regnet vräker ner... =/ Vad gör vi nu? Jo, Linus ringer sin käre mor och ber om hämtning, så snäll och gullig som hon är kommer hon..men stannar typ 20-30 meter ifrån oss...vad nu? Han ringer och kollar..punktering..haha, skoja inte! Skratta eller gråta frågar Linus.. Jag skrattar :P Jo, högra framdäcket var platt! Vad kan ytterligare gå snett nu? Jag får sätta mig i bilen medans älsklingen byter däck i ösregn och Görel håller paraplyt över honom för att han inte ska bli överdivet blöt.. Det hjälpte nog inte så mycket :P
Så mycket för att vara snäll och hämta oss.. Det var väl en rolig dag.. ;D



Var ju bara tvungen att skriva det där.. :P
Aja, här kmr en bild på älskling och mig från Rock&Blues "festivalen" som jag hittade på syrrans bilddagbok.. :)



Puss! <3



Och några bilder från i lördags som jag lovade.. :P



Wtf, vad gör jag? :S Aja, den bjuder jag på.. Diana, varför blundar du när du skrattar? Haha ;D

Det var det..ikväll är det dans igen..weii :D
Måste föresten bara tillägga det här med lokaltrafik på mornarna, fyfan vad jag längtar till den dag då jag har körkort.. Imorse tog jag 08:02 tåget från rotebro.. Jag har ändå åkt tåg mycket i mina dar :P men det här var det värsta jag varit med om, det slår ju nästan bussarna från skolan! (nästan!) Det var hysteri, ett tiotal personer kom inte ens på tåget, kunde ha varit ett tjugotal också, svårt att säga, ja vad jag vet mellan stationerna rotebro och sollentuna iaf..galet, det var varmt och äckligt! Jag fick väl springa fram till en av de sista vagnarna för att komma med..usch vad trångt det var! När jag trycker mig ur tåget ser jag folk springa fram och tillbaka mellan vagnarna..någon skriker "Stockholms lokaltrafik!" Nej, det var hysteriskt..

Det var allt. Mors!

I'm sorry..

Okej, nu är det en vecka sen jag blogga sist..detta måste göras någonting åt.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag har varit upptagen med annat och får inte tiden att räcka till riktigt.
Nu har jag lunch och passar på att skriva några rader.. Mer om vad jag gjort hela veckan senare..

Min "arbetsplats".. En vanlig dag i skolan framför datorn :P
Mac's nya datorskärmar och tangentbord inne i ljudsalen är allt annat än fula ;D Vill ha!



Här kommer en bild på Millan, Linus söta hårboll :)
Hon har hittat en ny sovplats...och detta mina vänner är en kattlåda! ;D



I det senaste inlägget skrev jag om en uppgift jag skulle göra samma dag..det blev så att vi åkte till Kista Galleria och vad händer när tre tjejer åker till ett köpcentrum? Ja, inte blir det så mycket jobb gjort iaf..haha, jag investerade i nya skor iaf. :D Och hittade fler grejer som jag köpte dagen efter..Bilder på de här:




Skorna köpte jag i torsdags alltså..på bianco, väldigt bra kap tyckte jag :)
Och ett jordgubbshalsband från guldfynd som jag länge tittat efter och ett linne från MQ :) Kanske inte syns så jättemycket men hade ingen bätttre bild..den är btw från i lördags då det var tjejkväll hemma hos mig och syrran :) Emilia och Diana kom på middag och senare kom Roxanna också..början av kvällen blev väldigt lyckad med bla. ölspelet.. :P Men senare blev det rätt segt så hemgång blev det väl senast 1 för alla.. Vi måste bli bättre på att planera tjejer! :P Bilder från den kvällen lägger jag också upp senare idag om jag hinner..

Då ska jag också berätta om min och Linus ovanligt otursfulla söndag.. ;D

Här kommer flera bilder! :P Satt och pillade lite på www.sp-studio.de igår.. Man gör egna south park gubbar där, gjorde mig själv och Linus..och Sparrow såklart ;D



Söta va? :D

Nej, nu måste jag kila till lektionen..Blogg you later!
/ S

..and she's dancing like she's never danced before!

http://www.youtube.com/watch?v=2edOMRen7gQ 

Flashdance.. love this scene :)

Ja, ikväll är det dansen som gäller igen.. kul :D Så skönt att den äntligen har börjat.. :) Har verkligen saknat den under sommarlovet..men nu är man igång igen.. Love it! :D

Nu sitter jag och väntar på att första lektionen ska ta slut..hade ju novellanalys prov i morse och jag var med i den första gruppen som hade provet mellan 8:20-8:50.. Tror det gick rätt bra.. Sitter nu och väntar på  mina "gruppmedlemmar" från mediekommunikationen.. :P Vi ska åka någonstans på håltimma(r)n(a) efter första lektionen som slutar 10:10 och göra en uppgift vi fått.. Kul, kul.. Har hål ända till min sista lektion som börjar tre.. Jippi!

Läser Doktor Glas av Hjalmar Söderberg.. den är lite småknepig.. men börjar äntligen att komma in i den hyffsat iaf.. Har räknat ut att jag måste läsa ca 60 sidor per vecka om jag ska hinna läsa klart den till vecka 39..just nu är jag på sida 72..imorn ska jag vara på sida 120 om jag inte vill tillbringa ögonen i boken hela helgen, hmm.. läs på :P
Nej, jag hinner väl läsa ganska mycket iof om vi åker buss till dansen idag..annars får jag läsa innan jag nannar ikväll :P

Oh well, inte mycket att skriva om.. 
Var med Linus igår :) Vi gjorde tacos..nammi nam nam :D 
Blev lite besviken på vädret igår dock, det skulle visst ha varit solsken hela dan med mycket värme...yeah right. Fick iof en kort stund lycka av solens existens när jag var påväg hem..satt och väntade på 520..åh, det värmde så gott där inne i busskuren där vinden inte fick komma in..slöt ögonen och drömde mig bort..vill tillbaka till värmen! Sen kom nått stort och rött körande..parkerade framför mig och därav blockerade solens strålar..(suck) och jag måste lämna min varma plats och hoppa på bussen.. När bussen stannat och jag kliver av går solen i moln och ca en timma senare var regnet igång igen..så mycket för den väderprognosen.. Tack!


Nu ska jag fortsätta läsa lite..hörs någon annan dag!
/ S




My Tuesday

Hey!
Vad har hänt idag?

Jo, började 10:25, fick stressa som vanligt och kom lite för sent till svenska lektionen...:P dock i rättan tid till min gruppsredovisning..kändes ändå rätt skönt att det precis var våran tur när jag knappt hunnit sätta mig, när man sitter och lyssnar på alla andra som redovisar bygger man ju bara upp förväntningarna på sig själv och det är ju det som skapar nervositeten...det hann jag inte göra idag och då kändes det jättebra! Kunde ha stått där uppe och babblat hur länge som helst kändes det som..coolt :P

Slutade två och direkt efter det går jag ju som alltid varje tisdag och hämtar småknottarna (kusinerna) :P Efter barnpassningen fick jag stjuss hem och här sitter jag nu.. :) Ska strax börja läsa en novell som jag har novellanalys prov på, på torsdag.. Jippi, vad kul det lät! Nåja, så tråkigt är det inte. :P

Lite senare ska killen komma också..mys :) Väntar på att han ska ringa och tala om att han är på väg hem från far sin i sigtuna och berätta när han kommer till mig.. :) Miss him!

Mer än så var det inte..Ciao! ;D


Pics

Hej, här kommer lite bilder som jag lovade att lägga upp från Minna i fredas ;D


Matdags! :D Yummi! Taggade tjejer? ;)


Smile to the camera ;)


Mys med Minna &Sofie :) Peace, Bella ;P


Sofie tyckte inte om vinet :P Smile!


Kamerarädd?


Minna efter klädesbyte med Jocke..
Har dock ingen bild på honom..än, haha stackarn fick tvinga på sig en klänning :P



Det var det.. :P
Nu kommer lite update om helgens andra äventyr.. Jag och Linus gick ju och såg 28 veckor senare, uppföljaren till 28 dagar senare..men det kanske man fattar? :P Hur som helst så var den jättebra! :) Lite mera "titut-secener" i denna än i första i think.. scary ;D Nej men man hoppade till riktigt ordentligt vissa gånger faktiskt :P Så den rekomenderas! En annan helkul grej var att vi träffade på min syrra Rebecka och hennes pojkvän, det skulle se samma film samma tid som oss, vad är oddsen liksom? :D Men det var kul..hade ju inte träffat henne på hela sommarn :)

Idag efter skolan ska jag vara med älsklingen igen..får aldrig nog! :D hihi, vet inte vad vi ska hitta på men men.. nu ska jag snart kila iväg till min andra och sista lektion.. :P

Blogg you later!

Borttappad röst, regn och lift..

Jaa..det är precis vad som beskriver min dag hittills... :P
Vart ska jag börja?..Jo, jag åkte hem efter plugget och började bakade min chokladkaka..ett jävla jobb ska jag säga..fyfan..haha men det blev lyckad iaf enligt mig och några till :) tänkte faktiskt ta hem det som blev över men imorse när jag skulle hämta den så var det ingenting kvar.. någon som käkat under natten när alla sov? :P Probably..well, well det är ju bara att göra en ny ;P

Hur som helst..det blev stressigt såklart i sista sekunden..alltid jag och komma på att flera saker jag måste hinna göra innan man sticker till bussen fortf. är ogjorda..men vi hann iaf..Jag, Linus och Simone..vid stationen går Linusen till sin buss och vi till tåget..Kom till Minna vid kvart i sju kanske..Började fixa i ordning allting, laga mat etc..och under den tiden hoppade det in mera folk.. :) Maria och Bella som kom med en senare buss...Gill och Denise som kom med bilen.. :) Ja.. sen började vi äta när allt var klart och hej vad mycket mat det blev! :D Mums! (Har kort på det som ni får se vid ett senare tillfälle tsm med alla andra bilder från igår ;D) Ja, efter maten blev det mera dricka och kortspel och mera folk.. :P Sen...blev det mera kortspel och mera dricka! haha :P Måste tillägga att vi inte spelar nått "finns i sjön"...ölspelet var igång några ggr med olika regler och som alla andra kvällar hemma hos Minna så kom sanning och konka kortspelet fram ovkså..alltid lika kul :P behövde dock inte sjunga eller jucka på en kudde igår.. :D haha

Klockan var strax över tre när jag somnade iaf..vaknade som resten vid halv tio ungefär..Minna talar om att det går en buss tjugo över tio och vi bestämmer oss för att ta den..Lyssna noga nu..det roliga med att Minna bor ute på landet (Odensala) är att (ring)bussarna där går typ bara fem ggr om dan! Om man inte förbeställer! Haha och vad gör jag, Simone och Maria? Jo vi missar den! Jävla skit! Okej..nästa buss går om lite mer än en timma..och det tar ungefär en timma att gå de fem km som leder till Märsta station..och det regnar på oss..vad fan gör vi..haha jo, liftar såklart! Första bilen..andra bilen..tredje bilen! Vilket flyt! Hmm..två skumma typer sitter i framsätet..men vafan vi vill komma hem idag..hoppa in ba! Haha, men det gick bra eftersom att jag sitter här och skriver ;P Inga sönderskurna fingrar den här gången heller ;P

Men utifrån det och att min röst typ e borta och väldigt hes (av någon anledning försvinner min röst stegvis under kvällens gång när jag dricker samtidigt som jag är förkyld, samma sak förra helgen) så mår jag prima! Dock lite trött men det är väl en grej man får ta efter varje fylla ;D Men jag har fantastiskt nog klarat mig från baksmällor de senaste 5 ggr nu..ganska imponerande.. ;P

En annan grej jag blev informerad om idag av Linus var att våran bild från Candy förra fredan är en av de tre populäraste bilderna denna veckan..haha, yeah baby! ;D

Bildbevis:
 
image111

;D

Tidsfördriv..

Jaa, nu sitter jag här framför datorn igen i plugget eftersom att jag har hål fram till lunch..men hittade faktiskt något att göra för en gångs skull..jag öppnade photoshop för att återfå mina kunskaper lite granna..ett foto på mig och Linus blev offerbilden.. :) Den togs för två helger sen när det var utgång för oss, syrran och hennes pojke micke. :) Lite halvbra kvalitet kanske men kan ju lägga till att den är tagen av syrrans mobil och vi sitter ju faktiskt på ett skakande tåg.. Mickan hade också börjar dricka vid detta tillfälle..vet inte om det också hjälpte till.. :P

image110

Efter plugget ska jag vara med Linus och baka efterätt hihi..typ kladdkaka..Ikväll ska jag nämnligen gå på knytkalas som jag kallar det hos Minna..alla tjejerna som kommer tar med något att äta och så tar man vad man vill ha där..kommer säkert bli jättetrevligt och kul.. :) Jag som lovade mig själv att inte dricka i helgen igen..haha, får se om jag håller det...grupptryck..nerå ;P Och sen är det ju det här med tågtider och sovplats...ska jag ska hem och sova måste jag dra med sista tåget från märsta och det suger ju..känns så tidigt så jag ska fråga Minna om jag kan slagga där tsm med henne och Simone.. :P Men det är nog lugna puckar.. :P


Det var det. Heddå! / S

Kolla in..

Hej, ville bara gå in och tala om att Linus hemsida (inkl. blogg) också ligger uppe här som en länk på min blogg..fast längre ner på sidan..därför skriver jag ett inlägg eftersom att man inte ser länken ifall man inte scrollar ner..men gå in där och kolla vettja! ;D Den är jättebra gjord enligt mig! :) Webbradio finns det också och andra roliga saker att fördriva tiden med ;P


http://www.denois.nu

Lill-lördag

Idag är det lill-lördag men inget jag utnyttjat direkt..mer än att ta det lugnt :P igår var jag i plugget..slutade två och efter det hämtade jag kusinerna på dagis och skola som vanligt...mindre kul att springa i regnet igår iof..haha såklart att det ska börja spöregna när jag ska gå i tjugo minuter fram och tillbaka till Häggvik station (där moster bor)..det var iof uppehåll en stund på vägen tillbaka men vädret i största allmänhet nu är ju skit :( bara kallt och kladdigt...usch! Men vad gör man inte för lite fickpengar och tid med små kusinerna, höhö ;D Men men efter det drog jag direkt till Linus och lagade middag.. :) och vid tio tiden tog vi en kvällspromenad till mig.. alltid lika mysigt :) men mindre bekvämt igår iof..hade pumpsen på mig.. :P

Idag har jag också varit i plugget, sovmorron till halv ett, alltid lika skönt ;D och slutade halv tre, haha..skulle egentligen slutat fyra men eftersom att sista lektionen var projektarbete och vi i gruppen bara skulle presentera våran projektplan för våran handledare idag så blev det mycket tid över...och då var det ju bara att dra hem! :) Överaskade Linus med att direkt dra till honom.. :) och är fortf. kvar.. har iof varit hemma en snabbis för att hämta andra kläder till imorn men efter det drog jag hit direkt igen och lagade mat med honom.. :P vi kom på att egentligen borde vi skriva ner våra recept på alla våra matträtter vi gör..tänk vad bra tips för andra..vi gör ju ändå olika hela tiden..och väldigt goda om jag får säga det själv ;D så kanske ska man börja göra det...haha ;) idag åt vi iaf tunnbrödrulle med lövbiff potatismos och sallad i...mumsi! :)

Och vad händer imorn? Jo, imorn börjar dansen, äntligen! :D Hihi, det ska bli kul och dessutom ska Anna börja dansa med mig och syrran igen..det var ju några år sen vi dansade alla ihop..ska bli kul. :) Som på den gamla goda tiden ;P Nej, det har varit ett alldeles för långt uppehåll den här gången tycker jag med dansen..typ 14 veckors sommarlov, man börjar ju sakna det lite då.. :P Men imorn gäller det, då sätter det igång igen, weeii :)

Just nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag lyssnar på när han klinkar lite på gitarren...så mysigt :) tänkte kolla på vänner-avsnitt innan vi ska sova också så om vi ska hinna med det borde jag sluta skriva nu och bli lite mer social.. :P Och har faktiskt inte sovmorron imorn med...nej då är det gamla hedliga 8:20 som gäller och så passar det sig inte att vara uppe hela natten.. :P

Vi hörs en annan dag!
Puss o kram!


Du

Jag ville bara smyga in en snabbis och ägna ett blogginlägg till en viss person som jag tycker mycket om och som i över tre år funnits i mitt liv men som på senare tid blivit en allt mer viktig del, de flesta kanske redan vet vem jag menar men..tänkte bara skriva lite till denne för att visa min uppskattning av hans närvaro som jag är rädd att han inte förstått..och jag vet inte hur jag ska säga det till honom..så jag skriver istället..som alltid.


Du
Du gör mig glad
Du får mig att må bra, hela tiden
Du får mig att le utan någon som helst anledning
Du gör mig varm
Du gör mig nervös
Du gör mig lycklig
Du gör mig osäker
Du gör mig säkrare än jag någonsin varit
Du finns i mitt hjärta
Du finns i mina tankar
Du får mig att glömma allt
Du får mig att skratta
Du får mig att trivas
Du gör mig trygg
Du gör mig modig
Du gör mig knäsvag
Du får mitt hjärta att slå ett extra slag
Du gör mig hel
Du

<3

Rock n' Roll

Jahapp..då var det söndag igen..usch och blä! =/ Men det har varit en lyckad helg igen :)
I fredags blev det ju utgång med Linus och några av hans kompisar :) Först förade vi hemma hos Viktor och sen drog vi in till stan och hamnade på Candy (lokalen är Berzelii bar)..najs ställe men dyrt ;P Stureplan, då får man väl räkna med det, haha :P Men hade skitkul iaf :)

Var väl hemma vid kvart i fem..lagom pigg igår..då var det morsans födelsedag så då var det inte en lugn stund heller..bara att börja fixa sig i stort sett när man vaknade, städa och laga mat :P sen kom det gäster vid fem och strax innan sju drog vi ju till Rock&Blues festivalen som ägde rum inne på Bobo's krog...blev en helkväll med mer dricka.. vänner och familj :D ja, mycket släktingar var det :D snacka om blandat folk asså men drag var det ;D Två av de fem livebanden som spelade var ju syrrans pojkväns band.. Degreed :D Hur bra som helst ju! Och såklart morbrors band.. Moosebrothers..kör covers från Bluesbrothers..alltid lika bra ;D haha, såg t.o.m rektorn för rudbeckskolan.. Bosse Milton, tyckte jag och Linus var roligt ;D stod i barkön samtidigt som oss :P men det var en helkul och mysig kväll iaf :) Idag har det varit mer slappande och slöande...gäster har varit här under dagen för morsan skull men annars har det inte varit så mkt mer.. :P

Har dock börjar fundera på det här med mitt drickande.. haha förra helgen var det både fredag och lördag och samma denna helg...dricker ju inte hur mycket som helst men ändå..det kan väl inte vara bra för mig? eller? :P Skyller det på Linus också..haha, nej men det är väl rätt kul ;P 
Well, well..här kommer två bilder från i fredags :) (Mina läppar är blåa pga en viss klubba jag sög på tidigare! :P) 


  


Nej, nu ska jag göra lite nytta och skriva på ett "arbete" som ska vara inne imorn..blä.. redan grejer och göra =/ men lika bra att göra det nu för sen kommer Linus tbx och då vill jag ju vara med honom.. :)
Vi hörs en annan dag. Tjao!

RSS 2.0