Fredagsmys!

Sitter och tittar på filmen Red Eye som går på kanal 5 tillsammans med Tess som ska nanna här och M&M. :) I helgen har vi huset för oss själva. Yey! Jag och min övernattar-kompis har precis smällt i oss en sån här...



Mums!


Nej, nu är pausen slut!
Mycket spännande ska det bli med Idol-resultaten senare också! Och som vanligt hejjar vi på våran Robin Ericsson, som btw gjorde ett grymt uppträdande idag! :)

Gårkvällen & tankar

Jag säger bara:
2 timmar i kö, regn, blåst, tår som domnat bort.
Jag stod som tur med Revin killpolare i kön och han höll mig faktiskt kvar av någon konstig anledning, till slut fick vi i alla fall komma in, ca 22.00, då hade D.A.D spelat färdigt, sjukt trist men tre band var kvar och framför allt Takida som spelade sists...och det var bra. :) Lite besviken över att det bara framförde två låtar, kändes som om man hade väntat lite i onödan men ja, kvällen i sig var bra, det brukar ju blir bra efter några jägershots..och nu skrattar vi lite åt kö-upplevelsen. Även om jag typ fortfarande skakade i några minuter när jag väl kom in.

Bilder kommer upp så fort bandit fått upp dem på hemsidan (obs! om bilderna är vis-bara!)

Två vänner har kommit mig mycket närmare på sista tiden..de har liksom flyttat närmare mitt hjärta och nu är det så att båda två ska åka härifrån. Långt härifrån. 
En av dem har ett datum och det datumet äger rum om ynka 2 veckor, denne vet inte hur länge vistelsen blir men hembiljetten är bokad i juni. Sen kan ju den ombokas...
Den andra har inget datum och kan åka härifrån när som helst i princip, inget kommer denne säga heller tror jag och det gör ont, denne kanske inte heller kommer tillbaka, någonsin..


Bara något jag ligger och tänker på om kvällarna och mornarna nu för tiden..för det börjar bli lite jobbigt nu.

Nu ska jag sticka till jobbet..13-19 pass idag.

Rock the night away!

Ikväll är det banditfestHarry B James och det är såklart jag ska dit! Revin är ju festfixaren. ;)
Band som kommer att spela live är D.A.D, Takida (!), Itchy Daze och Norma Bates. Bäst att komma i tid, första bandet börjar spela kl 21:00, jag tänker åka in till stan direkt efter jobbet och alltså vara där redan runt 20:00! :)

Egentligen skulle jag haft sällskap (av Sandra med som tyvärr "can't make it") och förhoppningsvis får jag det av Freddan i alla fall som planerat..om han inte jobbar hela natten.. =/



Bild/länk fr: http://bandit.se/

Hur som helst lär det bli hög musik, för mycket folk och helgalet! :D

Men först ska jag jobba..från 15-19:00. :)


Natti natti

Åkte och lämna in min kära mobiltelefon idag i alla fall, hoppas nu att det går fort att reparera den och ännu hellre, att det inte kommer att kosta mig något..men som sagt det felet borde gå på garantin...

Jag skaffade mig även ett abonnemang idag hos Tele2! Med det fick jag ett dyrt headset. Kanon! Vuxenpoäng på det tycker jag. Lätt!


Usch vad det känns långt till första (riktiga) lönen och den 15:e november när man inte har några pengar. Som alltid. Hittade såklart jättesöta saker idag jag gärna vill ha...så fort som möjligt...

Nej, nu ska jag gå och lägga mig.
Nighty!



Send it, print it, fax me, name it.

Har dammsugit hela huset idag, torkat stora ytor och diskat med..känner mig lite duktig faktiskt. :) Och rent blev det också, då trivs jag.

Just nu sitter jag och kollar lite inne på... andrahand.se

Ja, någon gång skulle ju bli den första. :)


Ringde nyss till The Phone House där jag köpte min mobil och pratade lite med en mycket trevlig tjej. Och det ser ljust ut! :) Jag har 2 års garanti och hon tyckte att det lät som ett mjukvarufel och då är det bara för mig att gå till en av deras butiker och lämna in den, helt gratis! :)
Blir nog av redan idag!


Mobiltrassel..

Min mobil vill inte vara med längre visade den igår....alls, och just nu lånar jag en av mamma som jag kommer få ha tills jag hittat (läs köpt) en ny. Så tråkigt, gillade den mobilen starkt annars..


R.I.P...My beautiful baby. :(





Ikväll har jag varit här hemma med min Tess, vi har kollat på Beck. :)
Nu ska jag nanna henne, för hon ska upp tidigt imorn, själv jobbar man mellan 17-20:20 så jag blir nog uppe en stund till, kollar just nu på Rosa bandet galan.


"Människan är för dum för sitt eget bästa"

Är himla trött trots mina 12 timmars sömn inatt....men har man bara ätit några ostbågar mellan 12-20:30 får man nog skylla sig själv, energin borde inte vara på topp då..inte bra, men oj vad jag gluffsade i mig när jag kom hem. :)

Kom på en händelse från igår som jag tyckte var lite kul..jag och Fredrik ligger i sängen, hyffsat nyvakna, jag pratar på som alltid, och denna gång var ämnet djupare än vanligt,"vad jag tror på". Jag kom in på både det ena å det andra, ödet, liv efter döden, spöken, jade jade...aliens...jade jade...och till slut frågade jag Fredrik vad han trodde på och killen svarar "Jag tror att människan är för dum för sitt eget bästa"......That's it?!! 
HAHA! Fler människor som han behövs, så jävla bra. ;D

Här är lite pics från igår...



Jag kallar den första "En mycket ofrivillig Fredrik".
Jag kallar den andra "Ser man att jag har festat eller?"


En annat roligt svar jag fick i lördags kom från Revin som ringde mig när jag fortfarande låg i sängen, något död, hon försökte få med mig och träna men fick såklart tillbaka ett nej då min kropp INTE kände för det riktigt....fick tillbaka "Sabina, du kan inte bara dricka å slappa hela dagarna!?"
Haha, kontrade med "Åh, jo du det går så jääävla bra!" ;D


Imorn ska jag jobba mellan 8:50-15:00.

Snart är det bästa Prison Break! :D

En annan dag

Lördagskvällen blev lyckad! :)
Som sagt började det hemma hos Pia, eller hos hennes granne? (bra att ta fel hus det första man gör, haha!), med cider, flera lime-drinkar, för många våfflor, TP och "jag har aldrig"..eller ska jag skriva "jag gillar att vara överst"...bara allmänt, haha någon förstod inte riktigt konceptet med "jag har aldrig" men det var rätt uppskattat å kul det med på sitt sätt. ;D

Vid elva-tiden drog vi in mot staden, 9 brudar det var...7 det blev, när vi kom fram..tror jag? Och delade på oss gjorde vi då med pga. delade meningar om vart vi skulle, jag, Sandra och Eva hamnde i alla fall på White Room, och visst hade vi kul, dansade till svetten rann och drack medsmugglad vin på toaletten men det tog dock alldeles för mycket i inträde och var inte direkt mitt ställe då nästan alla av någon konstig anledning klädde upp sig som om vi var på Östermalm. ;) Haha.... Men ett plus! Det har öppet till fem!
Vid fyra trängde vi oss ut därifrån och drog till donken, där mötte jag Fredrik och efter en jobbig bussresa till Märsta (då busschauffören tappade bort sig, körde fel och frågade om vägen 1400 ggr!) hamnade vi i alla fall hemma hos honom.

Igår var vi alltså bakis tillsammans i Märsta. :) På eftermiddan drog jag dock vidare till Tess och spenderade resten av söndagen där med djupa samtalsämnen, film och mys. :)
Hon skulle dock upp halv 6 imorse och lämnade mig där, Fredrik kom och hämtade mig för ett tag sen och nu sitter jag hemma hos honom. :) Försöker desperat att få i en kula i min ring till örat jag lånat av honom...


Klockan 4 börjar jag jobba! Stänger idag.
Puh!

Just Dance! ;D

Igår var det mysigt!
Blev middag inne i stan med Syster, Emilia och Diana på Kungshallarna. Medans de tre åt sushi (bästa på hela kvällen - Emilia är skeptisk till hennes andra sushi-måltid och plockar ut riset från rullen! "Alla äter sushi på olika sätt!") stoppade jag i mig riktigt käk - friterad kyckling med sötsur-sås och ris! Namnam! Och jag skojar inte när jag skriver att de bokstavligt, alla tre hoppar på de rester jag lämnade kvar på tallriken! Sorgligt...
Men oj vad vi skrattade åt den situationen! ;) Efter de behövde dem även lite fika (ja, ät riktigt mat å bli mätt!) så vi gick neråt till Café Avenyn, där spenderade vi några timmar till med ännu mer prat och skratt! :)
Vid tio-tiden fick vi även för oss att sätta oss på någon lämplig pub..och efter ett jävla bra tags letande och många stånk och stön hamnade vi till slut på Tempel Bar i gamla stan, i ca en halvtimma...sen drog vi hem, haha, "varför kunde vi inte bara avslutat kvällen på cafét!" ;D

Nåja...en jättebra och mysig kväll var det såklart med dem. :)

Denna lördagskväll blir något o-lugnare, ska möta upp Sandra för inköp av groggvirke lite senare, sen blir det fix och trix här hemma och vid 7-tiden befinner vi oss hos Pia för våfflor å sprit! Och en utgång på det ännu senare! :)





En skål på det!

En kväll i Stockholm

Sitter hemma hos Revin, idag har vi varit i Sollentuna på Friskis & Svettis för att kolla in priserna och lokalen, det ser lovande ut och inom en snar framtid kommer vi båda skaffa gymkort där. :)

Ska strax åka här ifrån för att hinna vara hemma i typ 15 min innan jag ska dra igen, ikväll blir det nämnligen middag inne i stan med Emilia, Diana och syster. Tessi kommer också in senare. Det ska bli himla mys. :) Lär bli en hel del prat och skratt!

Lite bilder från en annan dag med Revin.. :)



Ha en bra fredag!

Happy-face!

Sitter just nu hemma hos Diana och snackar skit med henne och syrran efter en liten promenad.. :)

Imorse..eller kan väl inte kalla det imorse egentligen men tidigare idag innan jag begav mig till jobbet blev det pannkaks-frukost hemma med Fredda och sis. :) Med grädde och sylt...mmm...det var gott!

Ska träffa Revin imorn istället på dan, vi hann inte riktigt med det idag..och så är man ju ledig imorn så för mig är det lite fredagskänsla redan idag, så skönt! Långhelg! :)


(Foto fr: http://photobucket.com)


Have a nice evening!

Too Late

Idag för första gången kändes det som om tiden ibland stod still på jobbet, faktiskt, det gick himla trögt vissa stunder men men, så är det ibland...

Ikväll har tv:n visat Oskyldigt dömd och Världens härligaste män...mycket uppskattade program må jag säga. Yes! :) Snart kommer Fredda hit, vi kompenserade med att träffas nu ikväll eftersom att jobbet kom ivägen imorse, så det så! :)

Imorn ska jag leka med Revin innan jobbet - (15-19). Det ska bli kul. :)



Jag har något för Kate Moss alltså..

(Foto fr: www.pulp.co.nz)

Promenad i mörkret..

..sånt gillar vi!
Speciellt om man promenerar med någon så mysig som Sandra. :) Kom nyss in (20 min sen) från ett två-timmars pass med henne, har bara gått runt här utanför mig typ..kanske något i cirklar, haha, men det gick det med, började kännas lite i benen efter två timmar men vi avslutade det ganska bra tror jag..fick nog ut allt jag hade på hjärtat och lite till. ;D Haha, en del skratt och en pinsam situation blev det. Ja, pinsamt för mig, katt-jävel! ;D Hon fick nog ut en del med tror jag..och åh, vad det känns bra nu! :D Sånt där behöver man! Tack.

Ser fram emot lördag då jag får träffa den bruden igen, utgång står på schemat med henne å Pia. Jao! :)


Träffade även älsklings-Tess en stund ikväll efter middan, blev ingen promenad men vi satt å pratade en stund vi med och det var lika trevligt som vanligt. :) Ska träffa henne i helgen med. Mys!

Nej, nu säger jag..eller bloggen säger godnatt för idag nu iaf, imorn blir man typ väckt av Fredrik, vi ska hitta på ngt här innan jag sticker iväg till jobbet å sliter (mellan 14-20.20). ;)



(Foto fr: www.smoothjazzy.files.wordpress.com)

Don't know, don't care.

Jag förstår verkligen inte varför det ska vara så svårt att somna när jag vet att jag måste upp tidigare än vanligt..men det är väl just därför..fick inte mycket sömn i natt..uh! Hur som helst flöt dagen i alla fall på bra idag på jobbet, jobbade från 9-15.

Åh, igår var Prison Break bara så bra ju!!! Äntligen kan jag riktigt njuta av att kolla på tv och bara stänga av allt annat så lätt för att vara så fokuserad som möjligt. Ja, så bra är det. Blev lite blödig en stund t.o.m..åh, vad bra det är!


Ikväll ska jag träffa min fina Tess! =)



(Foto fr: www.thesun.co.uk)

Step 1

Har tänkt ett tag och nu bestämt mig för att göra en uttöjning i vänster öra, första hålet. :)
Steg 1 blir nu att försöka pressa in en "klo" så långt det går,som jag har fått låna av Hasse tills jag köper en egen. Tänkte ändå haka på Freddan in till stan snart när han ska köpa en 12 mm till sitt öra..






NU BÖRJAR PRISON BREAK!!!!!! :D


Lite finare, lite bättre

Snart ska jag cykla iväg till jobbet i min underbara nya kappa som låg i brevlådan idag.. :) Tänkte också vara smart å ta med mig vantar, i fredags kväll tog det ett tag att få känseln tillbaka i fingrarna efter hemfärden..

Jobbar från 16-20.20 idag..kommer längta hela dagen och kvällen på att klockan ska slå 22.00! För då börjar äntligen mitt älskade Prison Break!! Avsnitt ett av säsong 4! :D Bäst, bäst, bäääst!


Foto fr: http://picasaweb.google.com

Det där ögonen alltså....

Trötter

Gårkvällen var himla trevlig. Blev dock inte så slirig som jag hade planerat men men..en dag i veckan räcker väl..  ;)

Vi hamnade i alla fall till slut på Harry B James med lite folk. (Idol) Robin Eriksson som hade sin enda lediga dag denna vecka och joinade med flickvän, det var kul. :) Jag minns att jag frågade hur Idol-livet är, haha, som om han inte får höra annat..
Hur som helst, vi drog där ifrån vid tolv av någon konstig anleding, hamnade lite längre bort på puben Dovas, var där till ett och sen blev det såklart donken..kändes sådär att träffa på en bekant som precis hade kommit in till stan och skulle börja kvällen när vi avslutade våran, ja, det blev en hyffsad tidig kväll men trevligt hade vi ändå! :)
Och trevligare blev det då vi överraskande träffade på Freddan vid nattbussarna. :) Behövde inte vara bakis själv idag tack vare det! 
På tal om nattbussarna..fick vara med om en riktigt, riktigt jobbig, pinsam och skämmig situation med en annan bekant..visste faktiskt inte om jag skulle skratta eller gråta.

Har inte hittat några bilder från någon utgång i helgen...så jag bjussar på en rolig från förra!



VILKEN JÄVLA KVÄLL!

Haha! Gårkvällen blir svår att slå alltså! Vad hände inte igår?! Jees..

Mådde väl sådär imorse men nu har man smällt i sig en massa pizza och tagit sig en återställare och då är man på G igen!

Ska försöka sammanfatta gårkvällen/natten..
Detta hände:
Jag mötte upp Tess i väsby, vi drog till The English Pub (samma bygnad, precis bredvid frabror som var stängt igår), där försvann några timmar med sentimentala pratstunder, vin (både som vi drack och spillde ut), cider, shottar, dans, obehagliga och konstiga situationer! Haha!
Fredrik kom även och gjorde oss sällskap senare, då hade vi även hittat tre andra bekanta killar, (Filip Björn var en av dem btw, kul!) och ännu senare hamnade två ytterligare bekanta ansikten där.
Nyktra Freddan var så söt så han skjutsade mig och Tessi vidare till Märsta och KC när klockan var runt 00:30..Tess kom halvvägs på att hennes mobil inte var med, vi fick åka tillbaka och sen till Märsta igen för att mobilen hittades. Väl inne på KC spenderades de sista timmarna med mer vin, bekanta ansikten (Ellen tog priset när det gällde att vara glad över att se mig! :D), gjorde även ett riktigt kärt återseende med en gammal killkompis som jag inte träffat på ca 6 år! Så bäst!

Nu till det värsta: En kvart innan stängning kommer jag på mig själv att min mobil inte ligger i shorts-fickan där den varit hela kvällen, paniksituation!, som vi letade och ringde och frågade....utan resultat, åkte hem med Freddan som kom å hämtade ledsna mig.
Försökte planera imorse hur jag kunde fixa till allting så gott som det gick men kände det rätt hopplöst...Tur nog(!) ringde en kille upp Fredrik och berättade att han hittat min mobil och att han jobbade på KC igår...så jag får tillbaka min käraste, käraste ägodel senare ikväll då jag ska möta upp honom! Det finns i alla fall goda människor. :) Var så säker på att den var stulen..usch, vad jag mådde dåligt över det.
Aldrig mer ska jag vara så slarvig och okontrollerad! Aldrig! My baby!! Ska bli kul å se hur poulär man varit när man inte varit kontaktbar..nu vet ni det som försökt nå handikapp-mig idag!

Ikväll ska vi parta! Och ska hålla så hårt i min mobil som jag aldrig gjort tidigare. :) Nu kör vi! :D
Vet inte än vart vi ska till 100% ännu..har varit en hel del (vilda) diskussioner om det, men hittills vet jag att Micke, Mickan, Jessica och Revin ska med sen får vi se vilka vi mer möter upp! Nu kör vi!



Cheers!

Har precis käkat en mumsig thairätt här hemma med hela familjen. :) Perfekt fredagsmiddag!
Och nu strax bär det iväg till väsby, det blir ett eller två glas på farbror ikväll med Tess. :) Eventuellt någon eller några till men det blir trevligt, lagom liksom. :) Sen får vi ju se om vi drar vidare.. ;)



Foto fr: www.wineanswers.com

Fredag!

Ska cykla iväg till jobbet om ca 15 min. 13-18 pass idag..och efter det eller lite senare ska jag vara med Tessi. :) Vet dock inte än vad vi ska hitta på, kanske utgång kanske hemmakväll, det blir säkert bra vilket som.. :)

Ha en bra fredag!

Jag menar det..

Jobbet gick bra..fikastunden hos morbror och c.o med allt folk var trevlig..inga märkvärdigheter. :)
Eller jo! Morbror berättade att det är en ny "Festival" den 13:e November på Bobos igen, "Lucia Rock"..hette det så? I alla fall är det där kvällarna alltid lika trevliga med dricka, liveband tillsammans med alla nära och kära, alltid lika uppskattat. Oja. :)
Den första jag tänkte på då var Sandra..en månad har hon varit borta då, och jag som hade velat bjuda hela familjen Åström..nåja, hon har det nog mer spännande på sitt håll då, haha..

Men! Ännu en grej att se fram emot alltså. :)

Bestämde mig att lägga mig senast 00:00 idag..behöver ju inte sitta uppe hela natten varje dag, även om man börjar jobba sent på dagarna, so...good night!



Foto fr: www.theworldsbestever.com

Äckel-väder!

Usch vilket tråkigt väder..nu vill man ju bara hålla sig inne hela dan, blä.. Men Diana är här inne med oss i alla fall..mys, mys..dock måste jag åka till jobbet strax så hon och syrran får fortsätta umgås utan mig, just nu tittar det på Shrek 1, en himla bra film det där!

Idag jobbar jag mellan 15-19 och efter det åker jag direkt till morbror och kusinerna, morbror och kusinen Oskar ska nämnligen firas lite med tårta och fika. :) Det blir säkert trevligt, mormor är här i Sollentuna också, extra kul att träffa henne med. :)

Ha en bra är-det-redan-torsdag!



Foto: Frank Schott

Sweet dreams

Det där gick ju inge vidare om jag får säga det själv...
Haha, jag och Fredrik tyckte att det var en ytterst bra idé att sätta oss på ett fik och få oss nått i magen när jag kom in till stan, när vi äntligen nöjde oss med Café Nova (som för övrigt var ett himla mysigt ställe!) i Gamla Stan efter en stunds letande (klockan 5) kom vi inte där ifrån..förrän det sa till oss typ, haha alltså klockan åtta, då det stängde..
Så, ingen shopping idag, det får bli en annan gång! Mysigt var det i alla fall! :) Prat i 3 timmar om viktiga och mindre viktiga saker..att tiden alltid ska gå så fort när man fikar!

Nej, nu måste jag sova..ögonen svider...och imorn är man inte ledig. Så bums i min mysiga säng med mig nu!



Natti natti folks...

Grupptryck

Neger-Diana är hemma från Thailandet igen!! :D Träffade henne idag med syster innan frukost till och med! Fick reda på att syster redan var hos henne när jag precis hade vaknat och cyklade dit så fort jag kunde! Typ! :D Så kul at t träffa henne igen..hade mycket att prata om. Mmm.

By the way...Revin har redan avslöjat mig i hennes blogg så jag kan väl lika gärna skriva det här med.
Hör och häpna! JAG har skaffat facebook. Måste vara den sista personen på jorden. Nja, inte riktigt men nästan så känns det..
Jepp, håna mig, gör det, kalla mig svag men i natt hade jag ingenting att göra framför datorn..så jag tänkte, why not?
Och faktiskt skyller jag lite på Sandra. (Jepp, någon måste man skylla på!) Nej men ärligt talat, det var en bra anledning varför jag skaffade det..jag måste ha någon kontakt med den bruden när hon åker bort. Hon åker långt bort, till Australien och vet inte hur länge hon blir borta exakt. Minst i flera månader. Och om en månad har hon åkt. Och jag vill följa hennes äventyr så gott det går. :)



Så ligger det till..

Då är man ledig idag.. och nu ska jag dra in till stan å hänga med Fredde-vännen! Eller..hjälpa honom att shoppa. :)

Puss!


Mys-tisdag

Träffade min underbara underbara Tessi ute ikväll i någon timma, vi pratade om allt och lite till, det var himla mys. Behövdes verkligen. :) Ska leka med henne i helgen också. Det ses fram emot. Ja. :) Hon får alltid mig på så bra humör!

Nu är det filmen Me, Myself and Irene (2000) med bästa Jim Carrey som gäller på tv (kanal 3) tillsammans med mitt naturgodis jag köpte idag på jobbet!


I'm ignored.

Halloj!

Samma sak imorse som förra veckans tidiga dag, jag gick upp 07:30, lyssnar på Vakna med The Voice medans jag gör mig i ordning och dansar! Underbar morgon skulle jag vilja påstå. :) Mmm!


Bild: www.thevoice.se

Lika kul på jobbet idag som vanligt. :) Trivs så! Två av mina gamla lärare på högstadiet handlade av mig idag, det var himla kul! :) Saknar dem och den tiden mest av allt. Fick även in en objuden gäst vid 9 tiden. En sparv skulle jag gissa, den flaxade runt bland frukt och grönt då när jag märkte den. Vet dock inte om den kom ut eller om den fortfarande gömmer sig någonstans inne på Vi..

Himla skönt att bara jobba till 3 idag och imorn är jag ledig! Nice!



Hide n' seek..

2 månader kvar till 3:e advent. Panik! Men så mys!


Godnatt måndag

Idag har det varit bra på jobbet, inga märkvärdigheter..har för det mesta töntat mig med Tim. Stängde ihop med Johanna och cyklade hem på en alldeles för hög cykel..(fick bråttom imorse då bussen inte gick som den brukar..tog då en cykel och hann inte ställa om sadeln till min nivå!)

Ikväll har jag tittat på I ditt ansikte och skrattat åt Betner. Idag besökte de MUF men det roligaste i dagens avsnitt tycker jag var när Betner gjorde stand-up på dagiset Växthuset, haha! Kanske sitter kiss och bajs-humorn i sig fortfarande? Jaa..han är bara för bra. En sån skulle man gifta sig med. :D

Styrketräningen är avslutad och nu ska jag hoppa i duschen.
Imorgon ska jag upp 07:30. Jobbar mellan 9-15.
Så nu säger jag och bloggen godnatt..




Godnatt.


Oförglömliga minnen

Om en timma är jag på jobbet. Idag ska jag vara där mellan 14:50-20.20.

Just nu är det Ellen på tv..som gästas i detta program av självaste Justin Timberlake! :) Det var hennes 50-års present sa hon. Ja, vem önskar sig inte honom på födelsedagen. ^^

Jag går lätt på nästa konsert som han kommer ha här..om han nu kommer ha det igen, drömma och önska går ju i alla fall. Förra sommaren gick jag och Diana på hans konsert som hölls i ett fullsatt Globen, FutureSex/LoveSounds, helt jävla otroligt. Top 5 av de bästa som hänt mig och det mest underbara ögonblicken i mitt liv. Mitt inlägg jag skrev efter upplevelsen.

Foto från ett fullsatt Globen den 19/6 2007.

Foto: Andreas Bardell (www.aftonbladet.se)

Magiskt.

Mys

Det börjar närma sig läggdags..
Jag har haft en sådan lust att baka de senaste dagarna så idag efter att jag och mamma hade varit och handlat blev det bak-kalas, hittade ett recept som lockade i bakboken..vi gjorde cookies..mums. :) Bullar var det också tänkt men det får bli en annan dag.




Film blev det också ikväll..tittade nyss klart på A Dry White Season (1989). Rätt bra men hemsk..speciellt när man måste inse att det är så världen sett ut eller ser ut...




En superduperbra nyhet: Säsong 4 av Prison Break (världens bästa serie!!) börjar äntligen den 20 oktober kl. 22.00 på kanal 5!! Åh, vad jag har väntat och längtat!! ÅHH ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄÄNTLIGEEN!! :D


Mitt allt för tacksamma skrivbordsunderlägg..

I'm fine..thanks for asking!

God morgon..eller nått!

Igår var det trevligt..blev väl inte riktigt som någon hade tänkt sig men..trevligt! Efter flera om och men, in och ut hamnade de flesta i alla fall på Helens bakficka på mariatorget. :) Tyvärr fick inte alla plats så flera drog någon annan stans, tex. Robin och hans Idolvänner men det fick gå ändå.
Härlig (men lite konstig) popmusik, tända ljus och trevligt sällskap får summera kvällen. :)
Blev en ganska sen och irriterande bussfärd hem då en kille var helt inställd på att jag inte fick somna och åka förbi min hållplats och väcka mig varje gång jag slumrade till..(trots att jag berättade att jag redan skulle hem med två andra och att de tittar till mig!) Jees...
Nåväl..efter två efterlängtade mackor (som gärna hade fått varit något helt annat) somnade jag gott i sängen strax efter kl 04:30.

Idag blir en himla lugn dag och det känns så sköönt...


Foto fr: www.iainclaridge.co.uk

Kvällens!

Rockabilly!




Nu drar vi in till stan! Ska möta upp Johanna och Chiba på tåget..resten av allt folk möter vi inne i stan! :) 5 stycken drar Robin med sig från Idol-gänget! Det här kommer bli kul!
Ha en bra lördagskväll!

Skål! :D

Dancing With Myself!

Nu sitter jag i princip och bara väntar på att timmarna ska gå..så att jag får hoppa på tåget mot stan någon gång! Taggad för fest ikväll? Oja! ;D
Och mycket folk blir det som ska fira Micke! :) Ca 30 pers surrade syster om.. Och Robin verkar även få med sig några från Idol-gänget! Det blir kul. :P

Blev hemskjutsad av Fredrik för ca 2 timmar sen. Han skulle iväg och därför blir det bara att gå runt här och vänta tills det händer något..har dock ett klädvals-problem som vanligt som måste lösas innan dess.. Igår var det trevligt! Taco-middag, tv (LaChapelle dokumentär, Idol och den underbara filmen Shall we dance?) och en hel del snack såklart. :)

Från Shall we dance? (2004): Richard Gere och Jennifer Lopez dansar...så vackert!


Foto fr: www.dvdbeaver.com

Nu doftar det mat.. :)

Den där låten gör mig glad

Det är fredag!
Och jag är ledig i helgen, naaajs! ;D Har faktiskt fått mitt schema nu och jag kommer vara ledig varje helg + en dag i veckan fram till vecka 51..om inte spontan-förändringar sker såklart. Det är ju alldeles lagom.. ;)

Ikväll ska jag vara hemma hos Fredrik..blir en lugn kväll alltså. :)
Men imorn blir det utgång! För idag fyller allas våran Micke 21 år!
Grattis boy! :D




Imorn ska du supas ner! Puss på dig! <3
Du och syrran kommer få en superbra kväll ikväll. :) Hoppas du gillar hennes överaskningspresent..äh, det vet jag att du gör. Lite avis bara.

Ha en bra kväll allihopa!

UPDATE: OUTFIT




It's like I waited my whole life,
for this one night.
It's gon' be me, you and the dance floor.
'Cause we only got one night.
Double your pleasure,
Double your fun.
And dance forever, ever, ever..

My year book

Åh vad jag trivs på jobbet. :) Mmm. Imorn kör jag mellan 10:50-15:00 ;)


Detta var underhållningen för ikväll! Hysteriskt!


Mamma 1976          Mamma 2000


Mickan 1958


Micke 1958          Micke 1976


Jag 1966          Jag 1990


HAHA! Mickes bilder är så jävla snygga!


www.yearbookyourself.com


A good day!

Titta vad som landade i min brevlåda igår:



Läppglanset från Mary Kay!
Färg: Melon Rush
Nu doftar mina läppar ljuvligt..någon som vill pussas lite? :)

Kom även på härom kvällen att jag och Sandra faktiskt blev fotade på KC i fredags..detta måste ju kollas upp och..


Foto: www.kungcarl.nu


Snart ska jag bege mig till jobbet...tänkte bara lämna några sanningens ord från mig först..

Livet är ett dansgolv.

For now

Idag har de varit en bra dag. Har ingen egentlig orsak till det..mår bara så bra just nu. :)
Jobbet flöt på rätt bra idag med och jag ska även jobba imorn och på fredag. Jag tackar och tar emot. Jajamensan.

Imorn gäller det mellan 13:50-19:00

Ikväll har jag tittat på tv..bland annat första avsnittet av "Världens härligaste män" med Ann Söderlund. Mycket underhållande...om inte minst för ögoneni detta avsnitt. :) Det kommer jag absolut att fortsätta titta på! :)


Foto fr: www.kanal5.se

Är så himla trött, det bara kom som ett slag, PANG!, så nu blir det natti natti...zZzZZZ....

Forever on the dancefloor

Igår var det en ganska intressant och händelserik dag på jobbet må jag säga...haha. Det långa passet gick kanske därför så fort..
Ikväll jobbar jag mellan 15:50-20:20. :)

Igår lekte jag även med Fredrik. Hemma hos honom blev det mycket snack, skratt-attacker så jag fick ont i huvudet, tv-tittande och ugnspannkaka. :) Mycket trevligt!



All you gotta do is watch me,
Look what I can do with my feet.
Baby, feel the beat inside.


Idag har jag promenerat snabbt med syrran i 1 tim och 10 min..och styrketränat.. :) Dutti flikka!

På tal om ingenting...
En bra sak - Förändra synen på våldtäkt! Skriv på HÄR!

Work it ;)

Idag fick jag testa på det mesta på jobbet..kassan, sopa, fronta varor, ställa in frukt och liknande som ska vara i kylen under natten, låsa och stänga allt. Det var kul. :)

Just nu pendlar jag mellan tv:n och I ditt ansikte och datorn..idag besöker de Greenpeace, haha, så hysteriskt kul! :D


Bild: www.kanal5.se

Imorn är det jobb mellan 8.50-15.00. :) Lång pass..


Converse i all ära

Favorit i repris.

Okej, jag älskar skor. Vilken nyhet! Men ett speciellt märke jag älskar är Converse! De har ett sånt stort utbud av skorna vad gäller färg, form och design, de är sköna och de passar alla...ja, nästan. ;)

Dessa godingar vill jag fylla ut mitt converseutbud med och inhandla här näst:

Klassiska Converse All Star Hi, i färgen ljusrosa.

Och denna nya ursnygga modellen:
Converse All Star Light Acoustic Hi, i färgen vit.



Love them!! HA-BEGÄR! Men just nu är dessa jätteslut på Junkyard.se, i små storlekar.. :( Typiskt..

Idag blir det jobb mellan 16-20:20. :)


Dubbeldejt

Sorry för himla dålig uppdatering men idag har jag haft fullt upp!

Det sket sig igår med bullkalaset tyvärr så jag och Revin åkte tillbaka hem till henne och hade en hemmakväll istället, rätt mysigt det med iof. Och vi pratade faktiskt om vårat lilla äventyr fram och tillbaka kunde klassas som en utgång...haha, vi var ju trots allt inne i stan, både på stureplan och östermalmstorg (perrongerna) och sedan blev det nattmat. ;P Men tveksamt va...

Hur som helst!
Imorse blev det bråttom! Hem, duscha och göra sig i ordning! Mötte upp moster vid södra station för kl. 14:15 var det bio på medis, vi såg Tropic Thunder! Så bra! Riktigt kul alltså! Rekomenderas starkt! Oja! ;D 


Lånad fr: www.filmgrenade.files.wordpress.com

Och efter bion mötte vi upp mamma och Mickan. Dubbeldejt med systrarna. Så mysigt så. :) Blev middag på ett sushiställe. Måste dit igen..bara pga den mysiga lokalen! De hade liksom bås man kunde sitta i. Första gången jag åt sushi faktiskt! Vuxenpoäng till mig! Och..det var lite tveksamt först men helt klart intressanta smaker...ja, mer kan jag inte säga. Haha. Måste nog äta det igen för att lära mig tycka om det. Men de har tydligen de flesta fått göra. :P



(Obs! Skit-taskig bildkvalité!)
Muntert värre...haha, speciellt syster ser himla munter ut! Nej, det var trevligt. :) Varför gör vi inte sånt tillsammans oftare...

Efter sushin åkte jag, moster och mamma vidare till Zinkensdam! Kl: 18:00 väntade nämnligen en sminkkursMary Kay! Lika kul som vanligt. :) Och denna gång bestämde faktiskt jag att köpa något också..tack vare moster som ska lägga ut så länge. :P Unnade mig ett dyrt läppglans som jag tycker mycket om. Det kommer på posten sen. :) 

Nu, natti natti

Det där var kul!


Gårkvällens.

Idag känns det där väldigt långt bort.. Haha..en stor t-shirt och mjukisar är väldigt tacksamt just nu.

Det blev mycket igår! Förande här hemma först som sagt. Vin, mintshottar och cider! Fortsatte till väsby och F&Co, där kunde vi dock räkna personerna så det fick bli en till shott innan vi drog vidare till KC i märsta istället! Haha..där inne blev det ännu mer vin, mintshottar och dans till svettet rann! ;D Oja! När vi var ute efter stängning (03:00) letade vi desperat efter en donken eller en burger king..och den skulle helst ligga i väsby. Sandra blev då påminnd om att hon var i märsta av en förbivandrande och vi tog nattbussen hem..

 

Lite suddigt? Ja. Lite bakis? Ja! Men en bra kväll var det. ;) Det gör vi om Sandy!

 

Idag har jag bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv...sen gick jag och la mig igen och sov ett tag till men när jag trodde att det inte skulle bli mer än så av den här dagen ringde Revin och fick upp mig, så nu sitter jag här hos henne och kvällen äventyr lyder:

Mälarhöjden hos hennes killkompisar, ca 100 kanelbullar..mer än så vet jag inte nu. ;)

Puss!


Spontan-partaj!

Vem f*n ville sitta hemma ikväll! Inte jag i alla fall! Det tog inte så lång tid efter kvällens middag att inse.. (En fredag! Näää nu!) Och Sandra var inte svårflirtad hon! Hon kommer hit strax, här ska det föras på vin (för min del något utspädad) och sen drar vi vidare till ett entré-fritt Farbror & Co! Ikväll är det Malibu Charter Party! Haha!

Det kallar jag spontan-partaj! :D



Ha en bra fredagkväll! SKÅL! :D

Jag ska få plats!

Titta vad jag och Sandra hittade i stallet i onsdags:

 

En KATT-KORG! (ALT. KORG-KATT?)


Ja, både och är det nog..hon var söt och snorig..


Och min första dag på jobbet gick bra! :) Jobbade från 13-17, satt mest i kassan, nu i hegen blir det plugg av PLU-koder för varorna...kuul. ;) På måndag jobbar jag igen mellan 16-20.20. :)

First day

Idag slet syster upp mig ur sängen för ännu en timmas promenad.

Nu ska jag åka iväg till mitt nya jobb. :) Berättar vad jag fått göra när jag kommer hem, vet dock inte när det blir... :)
Svarar även då på kommentarerna..

Ha en bra fredag! :)

Nighty


Foto: Frank Schott


Det var allt för idag..
Natti natti.

Play with me.. ;)

Hittade denna i Roxannas blogg och tycker sånt här kan vara så kul..så jag är på!

Gör så här:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Aja :P
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Kommer hem imorn ist.
3. Vilket sms blev du mest berörd av? Hej brudar tyvärr så blir det ingenting på onsdag heller det är svårt att passa in när alla kan.
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Okej tack ;)
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Men..jag har ju redan tagit hålet :S
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Vaddå 17?
7. Vad vill du höra mest av allt? Hej gumman.
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? Svara på telefonen
9. Din romantiska replik? Okej. Kram
10. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Okej..

Okej, jag fick kanske inte de roligaste svaren..men kopiera den av mig och gör samma sak, vill gärna läsa era svar också! :P


Idag har jag:
Powerwalkat 1 tim med sis + gjort det vanliga träningsprogrammet. Även denna vecka blir det 3-dagar-i-rad-träning pga. systers spontan-promenader...känns himla bra. ;)

I morgon är första dagen på mitt nya jobb! :D Ska vara där kl 1 och lära mig kassan bla. Så kul! Åh, vad bra det känns!


Dagens.

Nu är det Idol! Och ikväll hejjar vi och röstar på vår Robin som vanligt. :)

So you think you can dance?

Herregud säger jag bara!
23:45 igår kväll slutade denna säsong (4) av SYTYCD och det har enligt mig varit den bästa säsongen hittills!! Så fantastiskt jä*la bra dansnummer har skådats att man inte kan vara annat än lycklig!! Det är konst!! Ren jä*la konst!!
Och vinnaren då? Jo, det är Joshua!! :D
Ååh, de sista fyra (Twitch, Josh, Katee och Courtney) var verkligen värda att stå där! Enastående dansare allihopa!! Och enligt mig var det jättesvårt att veta vem av Twitch och Jousha som skulle vinna! Båda är lika grymma! Men nu vann Joshua. Så jävla grym (oskolad!) dansare att det inte är klokt..
Blev lite känsligt där mot slutet..

Vad ska man nu titta på liksom? Finns inget liknande. Längtar till nästa säsong!!



Sista programmet igår var så sjuuuukt bra! Kunde inte blivit bättre!
De bästa dansnumren enligt jurymedlemmarna fick visas igen och stjärndansarna från de tidigare säsongerna kom på besök! :D

ÅÅÅHH VAD BRA DET VAR!!! HELT SJUKT!!

Ett av mina favoritnummer (inte modernt denna gång!) som även fick visas igår igen,
med Chelsea och Mark (kom också väldigt långt!):



Lyrisk Hip Hop. Det känns i hjärtat. Bara..så snyggt, så vackert. Så äkta.

YEAH BABY, YEAH!!!! :D

Idag fick jag äntligen vakna av klockan som ringde. Haha, missförstå mig inte nu, men det är faktiskt inte så kul att få sova hur länge man vill flera veckor i rad..jag tycker i alla fall inte det och att ställa klockan på morgonen när man ändå inte ska göra något..nej, det går inte, nej.

Jag var uppe 9 imorse för att följa med Sandra till stallet. :) Det var himla kul att träffa henne igen, vi lunchfodrade och fixade med annat och jag vågade mig till och med upp på hästen (ungefär här blev jag avbruten med ett samtal från ett jobb jag var på intervju hos för flera veckor sen, de behövde nu mig och jag ska få börja på fredag!!!!) Är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! :D Åh, vad skönt!!!! :D Jag har äntligen ett jobb!!! Haha :D :D :D

Men jag måste ju berätta klart om dagens äventyr. Vart var jag?
Jo..jag vågade mig till och med upp på hästen..skritt..lite trav (Obs: Sandra småsprang bredvid och höll i tyglarna)...ojoj...skritt...lite trav igen..oojoj! Haha, lite läskigt kan jag erkänna att det var men himlans kul. ;) Var ju så länge sen jag red så det är väl inte så konstigt ändå..ska nog följa med Sandra på fredag också. :) Mysiga djur det där.. Mm. :)

Vi gick även förbi Görels jobb, himla skönt och kul att träffa henne igen också måste jag säga. :) Saknat de där två.



Såhär glad är jag nu om inte mer.. :D


Och ikväll ska de firas för att jag äntligen fått jobb! Haha, så det blir tacos till middag. Jag fick själv välja! :D


Mums!

RSS 2.0