Tv-kväll

Det är ju ikväll vi alla här hemma ska heja på Robin när Idol visas! Igår var det ju tjejerna som sjöng och tävlade mot varandra.

Senare är det också SYTYCD! Och det ses som vanligt fram emot. :)

Har precis ätit en mycket god sallad som min kära mor tillagade. Med coscos, bacon, kyckling, ananas, sallad, gurka, tomat och ägg. :)

Ha en mysig kväll!


Foto: David Perry

Dagens tips

Ett till tips från Niveau, kolla in sidorna (8-9) i denna pdf och spara ned!


Don't give up

Idag gäller fler försök att skaffa ett jobb, fler cv inlämningar och telefonsamtal..jag ger inte upp!

Känns som om jag har vaknat åt "MAIL MOTHERFUCKER!!" två veckor i sträck nu..men jag kan bara inte sätta mobilen på ljudlös, det skulle ju kunna vara något viktigt...eller inte.
Aja, sover länge gör jag ju ändå och sms är ju alltid trevligt... ;) Om det inte är Tele2 som påminner en om att prisplanen comviq kompis snart går ut. För det känns jävligt onödigt att vakna för.


Foto: David Perry

Han tar himla coola foton.

God natt



Nu säger jag god natt med en fin bild.

Mimmi-style

Titta vad som låg i min brevlåda idag:
So cute!

Nu sitter jag här, duschad och väntar på dagens middag.
Höll på att glömma att det stod träning på schemat idag men nej, så lätt slipper jag inte undan. Både en rask promenad/joggingtur på 30 min + det vanliga programmet. Idag tog jag verkligen i! Jobbigt och svettigt men nu känner man sig så bra! :) Jajamensan!

Inte missar man Idol ikväll heller. Känner ju..eller min syrra känner Robin Ericsson som är med. Min syrras pojkvän spelar nämnligen i samma band som Robin, Degreed.
Skryt, skryt. Haha. Men då blir det lite mer spännande att titta ju. ;)


Och bilderna..

Bandit.se har redan lagt upp bilderna från i lördags! Titta vad jag hittade nyss:


Varför ser jag så rädd ut? Haha!

And up you go! Haha!

Nej men ärligt talat, vad kul jag hade! Ska nog tacka Revin för det. :) Jag måste till ROQ igen! Till en början sög jag verkligen på biljard men ju senare det blev och ju mer jägern värkte blev jag också mer hajj på spelet. Konstigt nog. Jag till och med lyckades putta till några kulor. Ha!


Det gäller och leta lite...hittade även denna bild från förra helgens Bandit Unsigned delfinal på Harry B James! :)

Typ puss på dig!!


Foton: © Bence Vajda

Inte utan mitt vatten



Precis vad rubriken säger. Idag har det varit en inte-utan-mitt-vatten-dag. Denna flaska har fått följa med mig över allt idag, t.o.m. till Diana (som åker imorn till Thailandet, inte alls avis!). Alltså lite bakis idag kanske...
Om man bortser från att jag och syrran var hos Diana i 2 1/2 timme ikväll så har jag faktiskt bara legat i soffan idag, mer fanns det inte ork till..möjligtvis att jag reste mig upp för att fylla på min vattenflaska.

Och detta måste ju ha sina orsaker! Ja, shit vad kul vi hade igår! :) Det där behövde jag!
Efter några groggar här hemma åkte Fredrik och jag in mot stan vid tio-tiden, väl på tåget pratade vi med en sur men söt 40++ tant, sen tappade vi bort oss i Karlberg..men efter en stunds letande och svordommar hittade vi till Odenplan och ROQ! Beställde två jägershots det första jag gjorde, sen gick det bara utför..haha. Fler jägershottar, öl(!), rockmusik, biljardspel i minst 4 timmar med Revin och vinnaren av gårdagens Banditmästerskapen i biljard där! Rättvist att spela mot dom liksom..eh, nja. Det gick väl sådär för mig.. Men åh så kul! Banditchefen Mattias joinade oss en stund också. ;)
Klockan 3 och med en aning svarta fötter blev det hemgång. På ett ganska svajigt vis.



Nu ska jag fortsätta titta på Bourne Identity.
Hoppas jag kan hålla mig vaken resten av filmen, med 4 timmars sömn är mitt huvud väldigt, väldigt långsamt idag.. Jäsp och god natt.

Party like a rock star!

Sitter och dricker tutti frutti vodka + äppelcider. Mums!
Så här ser jag ut för kvällen:
 




Fredrik är på väg hit. Ikväll drar vi in till Odenplan!
Min Revin håller nämnligen i en banditfest ikväll på ROQ! Så man står ju på gästlistan. ;) Det ska bli himla kul! Länk!

Ha en bra lördagkväll!
Skål för fan! :D

Som ett ljus i mörkret


Baksidan med äng och golfbana.
Notera hur några solstrålar tränger sig genom molnen på denna bild. Så fint.

Igår kom Diana hit och tillsammans med en skål popcorn tittade vi på Monster till Svärmor. Den är himla kul faktiskt! Mysigt var det och jag kommer sakna henne när hon åker till Thailandet på måndag. Hoppas hinna träffa henne en gång till innan hon åker. Annars får jag vänta 2 1/2 vecka på det..

Har nyss tränat, ska snart hoppa i duschen.
Ikväll blir det party! Fullt ös medvetslös!

Fredagsmys

Idag har jag varit duktig! En rask promenad med syrran på 40 min + det vanliga hemma program-träningen! Gjorde mitt program igår också. Då kommer jag ju träna 3 dagar i rad denna vecka...duktigt.. ;)

Har en känsla av att långa inlägg inte är så uppskattade.. Ska försöka vara mer kortfattad. Men har man mycket att berätta så har man. :P Hm. Måste lära mig att sluta skriva...när jag borde sluta skriva.

Ikväll blir det nog bara en hemma-mys-kväll med Diana. :) En ev. utgång för min del förflyttas till imorn!
ska jag även ringa runt till en massa olika butiker/företag som jag har skrivit ner på en post-it. Desperat efter jobb. Hann inte med det idag heller av någon anledning....men jag har beställt nya linser! Plus för det! Så snart ser jag bättre än vanligt! :)

Den här blomman fick jag av min syster igår. Söt.


Ha en mysig kväll!


Fjärde gången gillt?

Dagens nyhet (eller snarare nattens):
Det kommer en till Pirates of the Caribbean film!! JAAAAAAA!!!! :'D Det kommer en fyra!!! Och såklart har min favorit Mr. Depp inte tackat nej till att göra en till!! Åh, vad glad jag blev när jag läste det!! Vet dock inte när den ska börja göras eller visas men jag längtar!! Åh, detta gjorde verkligen min dag igår!! :D Inte för att det var så mycket kvar av den men i alla fall!! 
Funderar redan nu om jag ska gå utklädd som Jack Sparrow på den premiären också..haha eller om en gång räcker (till tredje filmen)..

Jag som Jack Sparrow! :D Snyggare har jag aldrig varit.



Han har också tackat ja till två andra filmer nyligen:

Västernfilmen "The Lone Ranger" där han ska spela cowboyhjältens trogne följeslagare..indianen Tonto!
Tim Burtons "Alice i Underlandet" där han ska spela den galna hattmakaren! MÅSTE bara se! Den här filmen kommer jag också att få längta efter att få se. Burton + Depp är som sagt oslagbart. Den har premiär 2010...och det gör ju lite ont. Men vet att den är värd att vänta på. :)

Lite fler filmer som han medverkar i och ska komma..

2009 - Sin City 2

2009 - The Rum Diary (även produktion)

2009 - Public Enemies

2009 - The Imaginarium of Doctor Parnassus



Du är min Gud.


Be strong

Jahapp! Jag som inte hade planerat något idag blev istället borta hela dagen och har än sålänge bara hunnit med en sak jag skrev om imorse..synundersökningen. Den gick ju bra och hon sa det jag visste att hon skulle säga. Att min syn har blivit sämre..och för allas säkerhet, jag får inte köra bil med glasögonen jag har nu. "Var det länge sen du köpte dem?" Hm...5 år? Dags att spara pengar till något vettigt Sabina. Nya glasses.

Jag har alltså varit i stinsen hela dan med syrran och även en snabbis inne i stan då jag mötte upp en tjej jag skulle köpa en jacka av. En jacka som inte ens är "jag". Så jag ska leta vidare och då blir den nog att sälja igen...haha vad komplicerad jag ska vara..

Detta hittade jag idag, kunde inte hålla mig (det är en sjukdom!):

 
Body, kjol och 2 hotpants - Gina Tricot (Jag är kär i kjolen!)
Har kommit på mig själv att jag aldrig har köpt så mycket trosor som jag gjort de senaste månaderna..hm, konstigt..men det kan man väl inte få för många av.

Såhär såg det ut på vår baksida när jag och mickan kom hem:

Fotbollsplan i tjock dimma. Kusligt..man ser hur mycket fukt det är i luften..

Nu, natti natti.

Not a very good night's sleep

Torsdag...shit vad veckorna går fort nu för tiden.

Idag har jag inte planerat  mycket..men ska i alla fall fixa några saker.
Nu först ska jag iväg på synundersökning vid 2, ska vara kl 3 med syrran (som dock kommer lite senare)..men vi fick tider efter varandra. Denna vecka har nämnligen synsam ett väldigt bra pris på synundersökningar..40 ynka kronor! Då bokar man tid såklart..tror nämnligen att jag har fått lite sämre syn och jag måste beställa nya linser idag..där var andra grejen jag ska fixa.
Den tredje är att ringa upp ett företag Revin tipsade mig om igår. Hon har fått jobb där och hon påstår att det viktigaste är att man har "rätt personlighet" för att få jobbet..typ..och det kan jag väl fixa. Det är ett telefonförsäljarföretag, något som jag aldrig trodde att jag skulle vilja ens söka till men nu är jag desperat. Jag måste ha ett jobb. Nu.
Får se hur det går...berättar mer senare..

Nu ska jag duscha och inte stoppa i linser i ögonen..



When the Moon hits your eye lika big pizza pie..

Idag är vädret underbart..


Dagens tips

Ett sminktips från Niveau! Kopiera den och förstora den så går det bättre att läsa vad som står..
Eller kolla in dessa sidor (12-13) i tidningens pdf.


I'm not worth a single word..

Det fina vädret verkar hålla i sig idag med..soliga, varma höstdagar! Underbart. Försvinn inte!
Men då kan jag ju inte bara sitta här inne och bli grå..ut med mig! Ja, strax ska jag ut på en prommis med vovven!

Föresten, fick min lön idag, kändes himla tungt faktiskt..hade räknat helt fel..en hel tusenlapp fel....
Men nu är i alla fall mina fakturor betalda. Check.

Har börjat träna regelbuntet igen föresten och bestämt att inte sluta denna gång. Det har gått 5 dagar nu och än så länge håller det i sig i alla fall..undrar om det kan vara för att jag har det uppskrivet i kalendern den här gången eller om det är min osynliga  jätte-plansh med en halvnaken-super-duper-slimmad-brutta på väggen som har någon påverkan..
Ohwell..






Nej, nu ska jag ut och andas!


Höst och danskänslor

Börjar med höstkänslorna..sådant är det mycket av nu! Men inte tycker jag att man ska bli deppig! Hösten är ju så vacker! Och det kan inte få mig deppig i alla fall. :)
Idag när jag var inne i stan med Simone och promenerade runt djurgårn fotade jag därför lite extra än vanligt..
(Tyvärr får man såklart aldrig med de vackra färgerna som egentligen finns..men några hyffsade bilder blev det väl..)







Och så klätteraporna själva..


Efter promenaden hamnade vi på ett fik på Norrmalm. Där blev det mycket snack och liten verkstad. Tack gumman för en supermysig dag!

Mycket bilder att titta igenom...men sånt uppskattas väl..eller?
Har nu ikväll tittat på Idol, F&F och SYTYCD (som för övrigt hade sitt bästa avsnitt någonsin kväll!!!) Åh, vad grymma de är!
Bästa numret ikväll var dock detta (NI MÅSTE SE DET OM NI INTE GJORT DET!):



Modern såklart..alltså gåshud! Så jä*la vackert!
Älskar när Katee "går" i luften och Joshuas hopp som ser tyngdlöst ut! Magnifikt!!!!

Nu, natti natti folks!

Dagens outfit




Uppsatt eller utsläppt..svårt det där..

Linne - H&M
Chinos - H&M
Hängslen (love them!) - Gina Tricot

Nu ska jag åka in till stan för att träffa Simone som jag saknar så mycket! Vi ska promenera runt djurgårn'. :)
Ha en fin höstdag! Det ska jag ha..för solen skiner! :)

I like it loud

Och där var helgen slut..
Och den har jag tillbringat hemma hos Revin. :) Mycket mysigt. (Därav också anledningen till utblivet bloggande=Revins internet är förtillfället nere.)

Lördagskvällen tillbringades som sagt på Harry B James. Det var delfinal av Bandit Unsigned och det innebar jägermeistershottar, jägermeisterprylar, mycket hårdrock, spya, mycket folk, mycket skrik och huvudvärk..

Vid två-tiden drog vi vidare till donken, träffade på Krille (trummisen i Takida) och efter det fick vi åka en lite mer...aggressiv bussresa hem till Kärrdal för att äntligen få sova..haha

Min lördagsoutfit:





Och detta kom jag över: en jägersjal, två jägerprovrör och en jägerkondom. :)

Jag får lov att säga att det var en mycket händelserik och kul kväll/natt!
Söndagen fördrev vi med ätande, tv-tittande, träning, girl-talk, en promenad och..inte så mycket mer.

Och nu är jag hemma och nyduschad!
Ska ner till centrum strax, inget annat planerat ikväll men den som lever får se. ;)
Pusshej!

Focus on me!

Nu har jag städat, tränat lite och duschat..och snart bär det av mot Revin. :)
Ikväll blir det festande på Harry B James!



Jag och Revin med tiden som gått..


Skolavslutningen, åk 2  (Juni-07)


Utanför 360 (Juli-07)


Gotland v.29, haha :D (Juli-08)


Go 08! (Aug-08)

Kommer inte skriva mer idag så..ha en bra lördag! :)
Mors!

Stöd Childhood du med!

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta. "

Länka du med!

http://www.uppdragbarn.se



En bättre lördag

Solen skiner på våra höströda träd utanför fönstret men än har inte så många löv fallit av..det är vackert. Hösten är vacker. Och snart är den här på riktigt.
Fast just nu skulle jag vilja tillbringa den någon annanstans. Kanske i New York. Ja, varför inte. Det sägs att det är den vackraste årstiden där.

Nåväl..har man inga pengar får man bara drömma. Men nästa höst...då kanske jag kan få vara någon annanstans. :)
Blev inget med Tess idag med, kaos på jobbet stackarn..får se vad jag hittar på idag då.



Ha en härlig lördag!

Keep you'r head up..

Blev inte mycket av denna fredag men det kan ju vara skönt det med.
Ska träffa Tessi imorn istället och hitta på något. :)

Lekte lite i PSP nyss, länge sen jag fick pilla i det eftersom att vi inte haft det på datorn på ett bra tag.
Kanske kommer kunskaperna tillbaka om jag får sitta en stund då och då..men just nu känns det som om allt är borta. Haha.



Det här får bli en godnatt-puss för nu ska jag gå till Diana och hänga lite med henne, hennes cp-nacke och Bella. :P
Skriver imorn!

Blinded by the light..

Vill mer än gärna göra en koreografi till den där Disturbia..för inte kommer någon annan att göra det åt mig..något att fundera på.. :)

 
 
 
Bilder fr: www.posh24.se

HETT!

Idag är det fredag! :)
Veckan har faktiskt gått rätt fort, men jag tycker att den gärna får gå lite fortare..och nästa vecka också..bara jag får träffa dig.

Idag ska jag nog träffa Tessi. :) Det ska bli kul.
Uppdaterar mer lite senare..


Disturbia

Var bara tvungen att lägga in ett till inlägg innan läggdags, denna låt och video är såååå bra! Videon speciellt, så häftig.


Rihanna - Disturbia



Åh, vad snygg! Åh, vad snygg! :D



It's a thief in the night
To come and grab you
It can creep up inside you
And consume you
A disease of the mind
It can control you
I feel like a monster..

Natti natti

Mitt trevliga sällskap Revin har åkt och vi har tittat på Idol och F&F, haha, ingen kan slå Filip & Fredrik! Ja, hittills i alla fall..spännande, nästa tävlande tävlar om 1,5 mille! Inte dåligt, men nu vill jag se en tjej!

Det blev våfflor till middag..mums. :) Med glass och sylt! Bästa bästa!


Bild fr: www.arla.se

Nu säger jag och bloggen god natt.


En ny dag

Jag har bara legat i sängen hittills för jag har inte lust med något annat.
Och om ca 2 timmar är min Revin här för att göra mig sällskap. :)

Ska nog hinna ut och promenera/jogga innan hon kommer också. Jag behöver rensa tankarna.


Tittade nyss igenom bilderna från Spanien förra sommarn, åh vad jag vill härifrån till något varmt ställe..
Kom ju aldrig i väg i sommras men i vinter, då!

 


Vart är brännan? Nu är jag lika blek som linnet. Typ. Blä!

Besviken

Det här blev inget bra slut på dagen alls..

Skitkväll!

SYTYCD är slut för den här veckan och min favoritdansare, Will, åkte ut ikväll!! Jag fattar inte!! Hur fan röstar dom!! Åh, helvete vad sur jag blir!! Att både Twitch och Will var dom två som skulle hänga löst trodde jag aldrig! Dom är ju de två bästa dansarna i tävlingen! ÅHHH!!!

Tur iaf att Comfort åkte. But still....Will är så jävla GRYM!!! :(



Nu kan man ju lika gärna gå å dö. Typ.

Nej, okej, men jag tänker i alla fall gå och lägga mig under ett täcke och ja, där tänker jag ligga..

God natt.

Dagens kap: 2 nya klänningar



Båda två hängde på 1/2 priset-snurran inne på Gina Tricot. :)
Tutop-klänningen är blå/vit randig och den andra är mörkblå. :) Fin fint.

Har fått iväg ytterligare några cv:n också.
För det var ju det som var tanken idag...
Nu är det Idol!

Nobody puts Baby in the corner

God middag!

Kollade på bästa SYTYCD igårkväll såklart. kväll åker två till ut.. Nu börjar det blir svårt alltså. några kvar. duktiga. Men jag har två favoriter. Jepp, Katee och Will. Och jag tror att Mark och Comfort kommer åka ikväll. Och det hoppas jag också. Alla de andra är så enastående bra.

Igår var favoritnumret ett modernt nummer med Katee och Twitch. Åh, vad häftigt det var! Koreografen var såklart ingen annan än Mia Michaels. Varför kan hon inte bara göra..typ alla koreografier?! Så jä*la GRYM!!!

Hittade den på tuben så nu kan alla se det om ni missade det igår!



Otroligt bra.

Nu ska jag fixa i ordning mig för om en stund ska jag och sis åka runt och lämna in cv:n...
Ha en bra dag!

Knackelibang on the door!

Ibland kan man få behöva skratta lite.




Go Shyffert!!

Gör det själv!

Det är precis vad jag gjorde,
ringde nyss upp det stället där jag var på intervju i fredags och...f*n, f*n, f*n! Det gick inte så bra..som jag hade hoppats, de hade valt någon annan för tjänsten. Även om det är en tröst att hon gärna ville behålla mitt namn och telefon nr "om det skulle komma upp något".
Men jag hoppades så mycket..åh, vad jobbigt..nu är jag tillbaks på ruta ett. :(
Tungt.

Hade en jättemysig kväll hos Ellen igår i alla fall!
Det blev lasagne, vin, annat gott och mycket, mycket SATC! :D Kollade även på premiären av "I ditt ansikte" och fick oss en hel del skratt! Haha, älskar Betnér! :D


Bild fr: www.kanal5.se

I should have known

Ännu en dag i arbetslösa Sabinas liv..
Jag bara går runt och väntar på ett samtal..

Åh, vad mysigt det var att träffa Tess igår! Vart var vi om inte i Märsta? Såklart. Herregud vilka minnen.. Vi gick till de ställerna som betyder mest och har format oss, de ställerna där vi levde för några år sen. De ställerna som var vårt hem. Jag skojar inte när jag klart och tydligt kunde se oss springa förbi där som vi gjorde förr. Det blev nästan jobbigt. T'änk om man kunde vrida tillbaka tiden, bara för en dag. Det hade varit oslagbart.
Fast vi pratade inte bara minnen..eller jo.

Hamnade i alla fall hos killen senare. Tv-tittande var huvudämnet för igårkväll. Ovanligt. Men Hål i väggen var ju bara SÅ kul! Och Bridget Jones är aldrig fel. Vad de filmerna är bra! Igår visades tvåan.



Senare idag ska jag träffa Ellen. :)
Men nu ska jag fortsätta titta på tv och en annan Ellen..


Happyness!

Åh, vilken bra kväll det var igår! Kunde inte blivit mycket bättre! :D
Vad är liksom bättre än detta(?):
Favvotjejerna på samma plats, en hel del vin+sprite, kareoke, annat i alkohol-form, obekväma skor, nattamat på max, prat och skratt + långa promenader i obekväma skor!

Haha, tack mina älsklingstjejer för en supertrevlig och rolig kväll! Det där gör vi om! Absolut!

Lite bilder från igår, Roxannas (-länk till hennes fina blogg):


Nej, vi står inte alls i längdordning. Och jag är definitivt inte längst till höger.

Okej, alla gör något galet och inte alls spontant nu. Håll kvar posen..1, 2, 3...

Vad har jag i munnen?!

De som lyssnade har nog aldrig hört något så vackert.. och vi sjöng ju inte bara en, eller två eller tre låtar.. haha!
Men mysigt var det!


Alla utan Mickan somnade i Solna någonstans för hon...hade hickan?..i alla fall och där tog kvällen slut. :P Typ. Haha.

Nu ska jag ringa Tessi för idag har vi bestämt att ses, efter en sentimental stund igårkväll. :D Åh!
Saknar henne enormt! Bästa vän!

Bara duschen kvar då så känner man sig som en människa igen, frukost tröck jag i mig nyss, kunde inte göra annat efter Dianas och mina mat-frestelser på vägen hem..

I could be anything you like

Nu är jag hemkommen från dop i Botkyrka och efter-fika i Nacka. Har egentliga inga kommentarer om det. Det var väl som ett dop(p), dopning?, brukar vara. Trevlig stämning, fina ord, ofrivillga ungar som blir skvätt med vatten i ansiktet och presenter. Ja, bara bra helt enkelt. :)

Ska äta något med syrran om en stund och göra i ordning mig inför kvällen. För kl. 7 ska favoritbruttorna ses hemma hos Emilia för att föra! :) Ikväll blir det nämnligen lite firande av henne som fyllt 20. Inte alls avis.
Vid nio-rycket blir det..hör och häpna..vidare till Saxen i hld och sen hamnar vi väl där vi hamnar. Man har ju, hrmf, en del minnen eller ska jag säga svag minnen från att man varit på saxen tidigare..på något konstigt sätt blir man..så full..så lätt där..haha.
Det ska bli himla kul i alla fall! :) Länge sen bara "vi fem" gjorde något nu.

Var helt säker på att jag skulle ha en fin bild här på oss allihopa men..hittade ingen på datorn. De som finns på alla oss fem tillsammans är på någon cd som jag inte orkar leta rätt på just nu.
Vi får ta nya kort ikväll!


Ha en bra kväll! För det ska jag ha! :)

Friday evening

Pizzan är i ugnen och jag kan höra guitar hero spelas för fullt. Det är en fredagkväll hemma hos Åström's! ;D

Intervjun gick skitbra btw! :D Känner mig jättenöjd! Nu väntar jag bara på en samtal. Hoppas, hoppas, hoppas...

Lunchen tidigare med pappsen och syrran var trevlig och mys också..vi satt på en ställe i stinsen. Mycket att prata om när vi inte setts på flera veckor. :)

12:15 i morgon bär det av till Alby där vi ska på dop! Killens kusinbarn ska döpas. :) Trevligt, trevligt.
Och imornkväll blir det lite firande av Emilia som fyllt 20 år i veckan! Det ska bli najs! :) Favorit-barndoms-tjejkompisarna på en och samma plats. <3 Haaa.



Nu ska det ätas!
Ha en bra kväll! :)

Today it's the day

Måste egentligen hoppa in i duschen men ville bara uppdatera lite innan dess!

Idag ska jag och syrran träffa pappsen för en lunch/fika..inne i stan antar jag. Det ska bli mys. Var ett tag sen nu.
Sen! Klockan 2 ska jag på arbetsintervju! Håll tummarna för mig!

Och efter det blir det iväg på något annat kul. Då ska jag och älsklingen nämnligen köpa en dop-present till hans lilla kusin som ska döpas imorn.


En egopic..bara för att fylla ut inlägget lite.


Morr! Haha!

Skriver senare om hur allt gick!
Ha en fin dag!

Mors!


Nyhet

Har glömt berätta att jag ska på en arbetsintervju imorn! Önska mig lycka till! Åh, vad jag vill att det ska gå bra!

Trött på att vara arbetslös nu. Så tråkigt att inte göra något under dagarna! Blir så deppig.



13 November it is

Då, ska jag göra min andra tatuering! Wee! :D
Ses fram emot! Jag och syrran gör "tillsammans", alltså efter varandra denna gång med. Mys :) 13 November.

Blev en hel dag på stan med sis efter bokningen också..passade på liksom, det var mys. :) Ibland behövs det, bara hon å jag.
Fast jag kan inte hata vädret mer nu faktiskt. Snälla släpp taget någon gång! Låt det spöregna, låt det snöa, vad som helst! Bara det här äckel-dugg-regnet försvinner! Om regnet bara kunde stå på sig lite och göra det på riktigt och låta det regna ordentligt någon gång så hade man sluppit det här! Men nej, det ska istället småregna lite hela-jä*la-dan! Så onödigt! Hate it! Blä!

Nog om regn. Nu är jag inomhus och är torr.
Har precis flyttat mig från tv:n till datorn.
Denna kväll var det detta som gällde: Idol, Vem kan slå Filip & Fredrik (mycket roligt faktiskt, ska följas!) och det bästa bästa So you think you can dance! Tänk om man kunde vara publik där för en kväll. Det hade varit något..Jomän.

Ikväll åkte Gev och Kherington ut. Inte helt rättvist enligt mig. Gillar Kherington starkt. För hon dansar så vackert och med en sån känsla! Lite synd men dock inte min favoritdansare. Det är Will. Och jag är helt säker på att det blir en kille som vinner i år. Dom är så grymma i år! Jag förstår inte ibland hur man kan vara så jävla bra. Underbart. Obegripligt.


Vackert ben!
En bild från tävlingen.

Nu, natti natti. Sussa så sött.

Tatueringsbokning

Ja, rubriken säger väl allt.

Om en stund ska jag och syrran åka in till stan (Hornstull) för att boka tider åt vår andra tatuering och prata lite. :) Äntligen!

Är säker på att vi även denna gång kommer att få en väntetid mellan 1-2 månader men det är det värt. De på House Of Pain är så grymma! Skulle aldrig gå någon annanstans. :)
Plus att jag inte har pengar till min andra tatuering nu, men när lönen kommer!

Ni minns väl vad jag ska göra? En rosett bak på vaden. :)



Bilden är bara så snygg. Synd att man inte vågar göra något sånt. Aj, haha

Grimm's Fairy Tales

Mer film! Jag älskar film!

Igår tittade jag och älsklingen på den andra av hans nyinköpta filmer.
The Brothers Grimm från 2005! Med Heath Ledger, Matt Damon och varför inte..vår älskade Peter Stormare! Det var kul att se! :D I vilken film är han inte med i nu för tiden liksom..hihi, totally love him.

Hur som helst..den var jättebra! Väldigt spännade och..lite läskig! :) Småmysig med alla sagor också.



Den borde ni se. :)


Take me to Neverland

Hej hallå!

Idag var jag hos tandläkaren för sista gången i år. Skönt! Jag gjorde en fyllning, ingen bedövning behövdes och det gick på ett kick. Jag var nöjd i någon minut tills tandläkaren påminde mig om att nästa gång jag är där kommer jag att behöva betala..


Det här har ju blivit lite av en filmblogg tycker jag och då kan jag lika gärna berätta vad jag och älsklingen tittade på igår som han hade köpt! Finding Neverland från 2004 med den enastående Mr. Johnny Depp. Och såklart var den bra! :) Väldigt gullig! Lite sorglig på slutet men sånt hör väl till.
En annan kul grej som jag la märke till fort som attan var att han i denna film spelar mot Freddie Highmore som han även spelar mot i Charlie and the Chocolate Factory. Där Freddie spelar just Charlie. Mycket roligt tyckte vi. Han är ju så bra! I Finding Neverland var han Peter..som i Peter Pan. Fast det kunde ju diskuteras. :)



Det här är i alla fall ingen mat-blogg men jag måste bara tipsa om middagen jag och min älskling gjorde igår!


 

3 pers (2 tortillas var)

Värm 5 dl creme fraishe, blanda i en tortilladip (ja, en sån från chipshyllan),
blanda i bitar från en hel kyckling (vi hackade sönder en nygrillad, godast så tycker jag)

 

Lägg tortillabröden på en plåt och rulla sedan in lite kycklingröra i,
"dekorera" med riven ost ovanpå och skjuts in i ugnen i några minuter så att osten får smälta.



Sist men inte minst,
toppa tortillan med salsasås och sallad bredvid. Färdigt! Och såå gott!

För en smalare variation:
Välj bara en creme fraishe med mindre fetthalt (kanske även yoghurt funkar..), ha fullkornstortillas istället och kanske t.o.m. skippa osten.


Ska iväg till killen om en stund igen..undrar vad för gott vi ska äta idag..


Dagen efter

Skepp o hoj vad kul vi hade igår!
Riktigt lyckat tycker jag att det var. :) Verkligen. Jättekul att träffa vissa som jag inte sett på ett tag!
Vi var ett gäng tjejer först hemma hos Ellen och sen blev det KC! Där hade vi också kul! Alltid lika kul att sjunga och dansa med till sommardängor. :) Eller bara andra dängor..

Jag somnade hos Ellen efter nått avsnitt SATC och kom hem för ca en timma sen. Innan jag åkte fick vi kritisera och skratta åt personer på Idol i 2 timmar (repris) och självklart titta på några extra avsnitt SATC. Ja, jag vill ha hennes fina fina rosa box!

Tack för en bra kväll Ellen! Puss!

Knasiga bilder slänger jag upp en annan dag då Ellen hittat sin kamera som vi för allt i världen inte kunde hitta idag!


Nu ska jag åka hem till älsklingen, vi är ensamma hos honom ikväll. Ja, i alla fall största delen av kvällen. Ska bli mysigt! :) Middag och film står på schemat. :)


Bild fr: www.ecofriend.org


Ha en bra kväll!


Påväg!

Jepp, jag är påväg!
I kväll blir det feeest! :D

Trevligt hade vi hos Micke. :) Alltid.
Åh, vad jag älskar smörgåstårta! Så gott! Har dock ätit liite för mycket tror jag..

Som sagt..ikväll ska Ellen firas som fyllt år och det ska göras med förkrök i hennes lägenhet och sedan utgång!
Är vi taggade!? Ja det är vi! Nu kör vi!

Musiken spelas för fulla muggar här i huset och jag håller på att fixa mig. :)
Bilder från kvällen kommer förhoppningsvis upp här senare. :)



Ha en fin kväll! :)
Skål!

Party, party!

(Något blev fel men detta inlägg skrevs 14:01 tidigare idag!)


Tänkte hinna skriva lite innan jag måste springa!

Idag ska familjen och lite annat folk fira Micke Persson som fyller år den 9:e! Det ska bli trevligt. :)

Men först nu ska jag och älsklingen hinna förbi systemet i sollentuna!

För ikväll blir det partyyy! :D Ja i alla fall för min del! :D
Ellenpellen har fyllt år och det ska firas med förkrök å annat  hemma hos henne och sedan utgång! Ska bli himla kul faktiskt! :D Taggad!


Skriver senare när jag kommit hem igen.
Svarar även då på era kommentarer. :)

Skål! :D


Det hoppas jag?

ICA's chilinötter kan innehålla spår av nötter. Ohmy.



Menar dom allvar?
 
Chockerande.


Haha!

En dag på stan

Idag har jag varit med Elin inne i stan..typ hela dan. Det var mysigt. :) Länge sen vi sågs så länge. Det var lätt att låta 2 timmar gå på donken av att bara snacka. :) Så skönt!

Tittande i butiker blev det alltså en del av. Jag hittade nya örhängen och ett nytt halsband. :) Mycket nöjd. Prövade konstiga, tajta och....helt oförståliga kläder på Åhlens också. Haha!

Nu blir det SATC x 2. :)



Säger natti natti nu!

Walk the..

Sorry porry för en himlans dålig uppdatering!!

Igår somnade jag visst hos Revin. Tihi.
Mysigt hade vi iaf! Blev en stund i Kista c, kladdkakebakning, annat att stoppa i struten och mycket, mycket tv! :P Jag skulle vilja fråga oss själva: Vad tittade vi inte på igår?  Haha!

Nåja. Åkte hem för någon timma sen och här sitter jag! Ska strax rusa igen för att möta upp älsklingen och åka till honom. Men jag hann duscha och byta kläder i alla fall! Yeah! Det är fart på kärringen!

Gårdagens outfit och andra mysiga bilder:

 

Kjol - Halens
Body - Gina Tricot

 

Ett stycke underbar kladdkaka med glass.   Ett stycke söt Revin.




Denna goda frulle gjorde Revin till mig imorse.
Juice, paprika, pitabröd och Revins specialare - äggröra med tomat, ost och kryddor. Mums!

Gotta go!
Svarar på era kommentarer lite senare! Kram!

Noll koll

Tisdag!
Jag håller ingen koll på dagarna nu för tiden. Det är faktiskt tråkigt att inte ha något jobb..på tal om det ska jag till väsby c snart för att lämna in ännu ett cv..på ett ställe där de faktiskt söker personal! Hoppas på det bästa.

Efter det ska jag förmodligen till Kista c för att träffa Revin . :) Vi ska baka kladdkaka idag hemma hos henne! :D Mums! Så länge sen jag gjorde det nu och hör här...hon med! HON! Hon var den som bakade kladdkakor stup i ett förut, hela tiden, när som helst, var som helst..ja inte riktigt..men nästan. :P
Så det ska bli sköjj och gott. :)




Skriver senare!
Pöss!


Grattis mamma på din dag!

Många skulle koppla 1 september som den första dagen på hösten..det gör nog jag med, men inte bara.

Idag är det även min mammas dag för hon fyller nämnligen 45 år. Grattis bästa bästa mamma i hela hela världen! <3
Som sagt firades hon igår med presenter å tårta. :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, letat jobb och hämtat ett efterlängtat halenspaket med syrran i centrum. Jag behåller allt förutom en vit topp, den höll inte mina förväntingar.

Min outfit igår på mammas kalas:


Skjortklänning - Halens
Skärp - Vero Moda



Puss på dig mammi. <3 (Mamma på sin bröllopsdag i år, sorry Hasse men du fick inte vara med. :P)



Fick se att jag har jättedåligt med bilder på min mamma på datorn..
Jag skyller på henne att hon aldrig vill vara med på kort!


Nu ska jag äta..senare åker jag till min kille!
Hejsvejs!


RSS 2.0