Nej, det är ingen vanlig dag...

...för det är Linus födelsedag hurra, hurra, hurra. :)
Grattis älskling på 21:års dagen! Hoppas du har en bra dag på jobbet och att kvällen blir lyckad. Jag ska försöka vara snäll mot dig.

Hipp hipp hurra!

En massa födelsedagspussar på min partyprisse.


Ikväll ska alltså min älskling firas med fest. Vilken timing att jag hämtade ut mitt nya leg idag då.. ;)
Först ska vi alltså samla ihop oss flera stycken runt  21:00 och föra i Hld på Saxen. Sen drar vi vidare, vart är ännu oklart, men det ska bli kul och jag hoppas att det blir en lyckad kväll. :)

Party, party!

Kyckling på fredag

Idag har jag varit i stan med Bella nästan hela eftermiddan. :)
Det var trevligt. Blev fika och en massa shopping, i alla fall för min del.


Detta fick följa med hem idag:


 




Är hemma hos killen nu. Ikväll har vi ätit en mumsig middag (kroketter med kycklingklubbor och tzatziki) och tittat på Let's Dance. 

I morgon fyller faktiskt min älskling år! 21! Fan vad gamla alla blir. Han syster yster fyllde ju 23 i onsdags.
Hur som helst, hans "huvud" presenter så att säga är lite på villovägar, tyvärr, så han får en liten (ursäkta-att-dina-riktiga-presenter-är-sena-grej) i natt när klockan slagit tolv och de andra i början av nästa veckan.
Så imorn kväll blire party party för min baby.

Men nu är det natti natti för bloggen.


Stormen före lugnet..?

God kväll!
Klockan är 19.49 och jag sitter och väntar på en buss så jag tänkte fördriva tiden lite genom att blogga.
Efter jobbet (9-15) idag åkte jag till Tessi för att snacka lite skit och nu är jag påväg där ifrån till Linus för en lugn och stilla kväll hos honom.

Imorn är man ledig. :)
Då ska jag träffa Bella inne i stan för en fika och vise versa. :)


(Foto fr: länk)

Förresten! Här om dan fick jag nog, så på söndag kirrar jag och Revin varsitt gymkort på Friskis&Svettis i Sollentuna! No återvändo! :D

Booomchackalack!

Benjamin Buttons otroliga liv

Elin och jag var hemma hos mig igår när jag jobbat färdigt. Vi tittade på Hundtricket tillsammans med en påse chips. När hon åkte hem bestämde vi att nästa gång vi ses inte ska vara om ett halvår.

En timma senare satt jag på bussen. I Kista mötte jag upp älsklingen. Där blev det middag och bio. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Och den var ju otroligt bra! :) Enligt Linus t.o.m. "ett masterpeace". Så jag vågar väl påstå att jag rekomenderar den starkt. ;)


(Bilder fr: länk och länk)


Idag har vi bara tagit det lugnt, eftersom att Linus är ledig och jag jobbar ikväll mellan 16-20.
Chipp!

Första dagen på resten av veckan

Hej!
Lördagen blev faktiskt himla lyckad. :)
Som sagt, först var vi flera stycken hos Johan eller rättare sagt i hans och alla andra studenters gemensamma kök i en student-korridor vid Universitetet. Nu vet jag att det aldrig kommer bli ett alternativ för mig. Men visst är det ganska smart. Påminde mig dock för mycket om ett visst vandrarhem jag fick tillbringa en vecka av förra sommaren i... ;P

När klockan var runt 23 var vi på plats vid Odenplan i rockbaren ROQ. Där blev det drinkar, live musik, för mycket jägermeister och biljardspel. Himla skoj faktiskt. :) Jag börjar ju bli riktigt bra på det där....eller inte.
Hur som helst blev vi tvugna att dra där ifrån när det stängde (03:00) och jag var som vanligt inte alls färdig med kvällen och blev himla chockad över att klockan redan var så mycket.
Men det blev ett besök på donken och sen for vi alla hemåt åt olika håll.

Lite bilder från lördagen:



Igår var jag kvar hemma hos Linus från det att han så duktigt gick till jobbet på morgonen till att han kom hem 6 på eftermiddan. Ja, och resten av kvällen också.. Då tittade vi på två filmer: Pippi Långstrump på rymmen och Mer om oss barn i bullerbyn. :D Underbart.

Ikväll har jag jobbat mellan 16-20. Imorgon bir det 9-15. Efter det ska jag vara med Elin. :)
Nu börjar älskade Prison Break. :D

My new jeans

Igårkväll blev jag hembjuden till min vän Revin. Så jag bytte i princip bara om när jag hade kommit hem från jobbet, och åkte dit. En alldeles lagom fredag tycker jag. Vi åt middag, annat smått och gott och medans vi hade vårat tjejsnack som bara vi kan ha drack vi vin. Sen deckade båda två till scrubs. :P
Vaknade utvilad vid halv 12 idag. Det är någon speciellt med Revins säng..sover alltid så gott i den.

Jag igår kväll i mina nya jeans:



Hur som haver.
Var hemma vid 3 i eftermiddags och har sedan dess fixat i ordning mig i lugn och ro för kvällen. 
Runt 8 ikväll ska vi vara hemma hos Johan i stan för att föra lite. Vi blir några stycken i alla fall och Revin ska med. :) Senare drar vi nog till ROQ vid Odenplan där de vankas liveband. :) Dessa: Itchy Daze, Mike och Sthlm Syndrome. Har bara hört Itchy Daze live och de var ju himlans bra så det ska bli kul.

Jag ikväll, i mina nya jeans:



Cheers!


Bloggar från mobilen

Igår hjälpde älsklingen mig att fixa internet på min mobil, så nu bloggar jag från mobilen! Kul! Jä*ligt smidigt är det också. :) Så detta är egentligen ett test-inlägg. Hoppas det ser bra ut. :) Förutom att ha varit här hos killen ikväll har jag också jobbat 16-19. Imorn blir det mellan 13-19. Hurra! För då är det fredag! :) And......off I go!

Min lediga dag

Dålig uppdatering tycker jag...
Igår jobbade jag mellan 9-17 och fixade ett nytt leg! Känns himla skönt att det är avklarat. Nu slipper man tänka på det ett bra tag framöver.
Blev lite halvstressigt när syrran påminde mig om att våra leg går ut den 27:e.. Det bästa med att fixa nytt leg är att man får ändra sin bild. F*n, det är ju bara en ren tur att jag kommer in på krogen fortfarande med tanke på det där äckliga kortet.

Idag har jag: kollat på Alla vi barn i Bullerbyn filmen med älsklingen och på eftemiddan varit i Sollentuna med Roxanna. :) Vi solade, fikade och kollade lite i några butiker. Borde verkligen ses oftare.
Jag hittade lite grejer som vanligt: nya vantar + matchande halsduk, ögonbrynspenna och ögonskugga. :)



Ikväll ska jag och Linus bara vara hemma hos mig och mysa. För vi har 1-år-och-5-månaders-dag idag. :P

And......off!


Måndagsångest? Nope.

Att somna och vakna till Sex and the City det är allt mysigt det. Tack älskling än en gång för min fin fina julklapp.

Igår kväll efter fikat hos moster var jag med Tessi, först åt vi middag här, sen åkte vi och köpte godis och satt och snackade hos henne om allt och inget i 2 1/2 timme innan hon skjutsade hem mig. Mycket mysigt.

Ska röra mig mot jobbet om 45 min. Ska vara där mellan 16-20.20 ikväll.
Men innan jag ska åka hinner jag titta en stund på Du är inte klok Madicken! :D Underbar.


(Foto fr: länk)

Ha en bra dag!

Sunday, Bloody Sunday..

God morgon!
Sitter hemma hos killen och slöar...
Ska väl dra mig hemåt snart. Klockan 2 blir det fika hemma hos moster. :)



Bild från när vi var på kryssning i somras. Blir nog av snart igen. :)



Ha en bra söndag!
Vill hälsa till våran Sandra som är på luffen, miss u! Hoppas du har det bra. (Det vet jag)

Make my saturday!

Hejsan hejsan!

I torsdags kväll var det trevligt. :) Även om Robin hade så hög feber att de först hade tänkt ställla in spelningen lät det skitbra! Som alltid, en mycket bra show grabbar. :) Ni är awsome! 
Jag, Linus och syster var inne på Harry B James ca 22 och slog oss ned med syster Becka och hennes vän Emelie en stund. Efter ett tag hittade vi även Revin, Daniel och Emanuel vid ett bord och slog ihop oss istället vid ett större mittemot scenen. :)





En lyckad och lagom lång kväll med sista tåget hem. Alla skulle ju jobba dagen efter. Jag jobbade som sagt först 9-13 igår och även 16-20 på extrajobbet tillsammans med Görel. :)

I min såkallade långa "rast" var jag i Väsby centrum och hittade en del fina grejer. Detta:




Hittills idag har jag varit och solat med Tess och Kim och kollat på flera avsnitt av Pippi Långstrump här hemma hos killen. Blir mer senare. Linus beställde nämnligen alla Pippi Långstrump och Alla vi barn i Bullerbyn avsnitt här om dagen. Underbart, älskvärt och så jä*la roligt. :)

Blir en lugn kväll. Mycket skönt. Var rätt slut igår kväll när jag kom hit. En ledig helg var efterlängtad.
Snart ska vi ner och handla middag.
Ha en bra lördag allesammans!

UPDATE

Jag hinner visst med något mer än att bara jobba idag, glömde bort att det är ju faktiskt ikväll som jag och Linus bland annat ska åka in till stan för att lyssna och titta på vårat Degreed som spelar på Harry B James. :)
Hinner vara hemma i en halvtimma och fixa mig lite innan jag ska åka igen. De skulle börja spela ca 22. Ska bli kul. :)


Snart ska jag åka och jobba, 11-20.
Imorn kommer en trött Sabina jobba 9-13 och kanske även 16-20 på ett annat ställe.

Ps. Vi måste vara de enda som har julgranen kvar.

Idag är jag trött

Man vet att Sabina är trött på jobbet när hon börjar en konversation med "Vill du ha kvittot?" till en kund....alltså hinnan "Hej", "Var det bra så?", "33,50 blev det då" och "Tack"....

Efter jobbet idag kom Tessi och hämtade mig, vi åkte och solade, det var riktigt skönt och efterlängtat. :)
Hon var här en stund också och snacka skit men nu har hon åkt och lämnat mig ensam. Lite senare kommer Linus på linjen och gör mig sällskap i alla fall. :)



I morgon har jag ett riktigt kul pass (inte) på jobbet mellan 11-20.20.
Ja, mycket mer hinner jag inte med imorn.

I morn är det även den 15:e och vad händer då?! Jo, jag får min lön. ;D

You are the dancing queen..

Jag hoppas att ingen missade Guldbagge galan igår kväll.
Det gjorde i alla fall inte jag och ooo vad bra den var. ;) Mycket underhållande med Johan Glans som programledare och Abba-uppträdandet av honom och såklart Björn Gustafsson. Hysteriskt! Kvällens bästa! Och Mikael Persbrant som äntligen fick sin bagge. Det var kul. :)
Och jag bara måste måste måste se Låt den rätte komma in nu! På momangen!


Foto: SVT

Och direkt efter Guldbaggegalan sappade jag snabbt över till 3:an där älskade Prison Break började och visade det roligaste avsnittet hittills i denna sägong. Underbart. :D


Idag har jag jobbat mellan 08:20-17. Om 40 minuter åker jag med killen hem till honom. Får se vad vi hittar på, jag vill i alla fall se The Guru ikväll kl. 21. Den är rätt kul. ;)

Men nu är det in i duschen som gäller.
I morgon jobbar jag mellan 09-16.

Have a nice evening..


Söndag

Jag trodde att jag skulle behöva skriva "Jag är för gammal för det här" efter igår men nej..det gick ju fin fint att festa två dagar i rad fortfarande..not so bad ey. ;D

Hur som helst..
I fredags var det fest hos söta Revin som fyllde 19. :) Där drack vi, minglade, åt god morotskaka, drack mer, spelade ölspelet, charader (Åh vad kul det var!! Hade glömt hur kul!), limbo och snurra flaskan! En hel del lekar alltså.. :) Mycket underhållande..oh yeah. :D
Det som ändå tog priset var när alla reser sig upp i all sin kraft för att skrika ut "Hej knäckt!" eftersom att någon tog upp ett knäckt-kort när vi spelade ölspelet och Revin som inte var liika snabb slänger sig upp och ropar ut "Hitler!!". Haha, åh vilken härlig stund...den kan jag leva på ett tag.
Gällande ölspelet vet vi ju redan att reglerna som bara blir fler och fler och mer absurda är ju så hysteriskt. När vi var på slutet av spelet fick vi inte nämna ordet "du", inte svära, inte peka, alla klunkar hade fördubblats, vi skulle dricka med vänster hand med tre fingrar och de klunkar Mickan drack skulle jag dricka dubbelt.. Haha, inte konstigt att det alltid spårar ur.

Kan ju inte detaljera hela kvällen men lyckat blev det tycker jag. :) Hade himla kul. Jag och syster drog som två av de sista strax efter 04 och sov i mormors tomma lägenhet i Edsberg. 4 minuter på nattbussen i stället för 40 kändes rätt lyx.

Bilderna får tala för sig själva.









I går, lördag, hann jag i princip bara göra detta innan jag skulle iväg på nästa fest: Sova långt in på eftermiddan, äta en ett år gammal gulashsoppa (inte varje dag man gör det) och städa lite.
Sen var vi påväg hem på bussen igen!
Jag duschade, fixade mig och åkte till Bollstanäs med Linus. Vi var där 19.00 vilket var en kvart för sent. Väl där i en lokal hade Fia och hennes nära fixat riktigt ordentligt för välkomstbål, tre-rätters, musiklek och frågerunda m.m. Mycket trevligt må jag säga. God mat var det också.
01:00 lämnade vi som var kvar lokalen och drog hem till Fia på efterfest. Kanske inte blev mycket till efterfest men det var rätt tacksamt tycker jag. Ibland kan det vara skönare å bara sitta och dricka och snacka långt in på småtimmarna. :)





Jag och Linus ramlade i säng vid 4 i morse.
Idag har det ända som betytt något varit pizza och tv...gjorde ett undantag för detta inlägg. Utöver Let's Dance reprisen, filmerna School of Rock och Snyltgästen ska vi absolut se det jag väntat på sen reklamen kom ut på tv - Trollkarlens Hemligheter! :) Klockan 9, missa inte det! Åh vad spännande!



(Foto fr: www.kanal5.se)

I morgon ska jag jobba mellan 10-16.
So long!

(KUL, DET TOG 2 JÄ*LA TIMMAR ATT GÖRA FÄRDIGT DET HÄR INLÄGGET! SEG BLOGG.SE! MEN DET ÄR JU ROLIGARE MED BILDER...)

Nu är det helg igen!

Då var det fredag igen då, det är nästan hemskt var fort den här veckan gått..well well.

Idag ska jag jobba mellan 13-19, efter det vara hemma en kort stund och försöka fixa till mig för att sen iväg igen till Revin som fyller 19  år idag. :) Ska vara hos henne kl. 21. På schemat ikväll står det: fika, party och massa folk, mest tjejer. :) Ska bli skoj.
Grattar dig ännu en gång här gumman. Grattis!!! <3


Revin och jag på Gotland v.29 förra somarn.. :) Längtar..

Hörs imorn.

Holiday wishes from me and my vulcano-friend on my forhead.


Lunch, shopping och sol

Idag var jag också ledig. Vilken lyx va...

Lunchade med killen i Sollentuna c och shoppade (läs fyndade) resten av eftermiddan: nya underkläder (2 bh, 1 trosa), hårfärg, nagelfil, mascara, volum balsam och annat smått. :)

Solade med Tessi efter det. Idag var det riktigt skönt. Idag var jag någon helt annan stans än i solariet..typ Grekland..sen blev det mörkt, kallt och jag var tillbaka till verkligeheten. Suck.

(Foto fr: länk)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n med min sova-över-kompis Tessi.
I morgon jobbar jag mellan 15-19. Thats it. Typ.

Ha de!

A day off

eller rättare sagt 2..
Så vad har jag gjort på min lediga dag då?
Jo, jag har sovit ut riktigt ordentligt. Jag har varit  i stinsen med Tessi, Mickan och Micke. Och tömt min garderob på kläder, kändes det som. 6 proppfulla kassar och 5 par skor ville jag bli av med! Det är sjukt hur mycket kläder jag har och jag kan erkänna det. Ser knappt någon skillnad efter rensingen ärligt talat. Då är det illa. Men vad ska jag säga? Jag älskar kläder och skor.



Nu måste jag bara hitta någon seriös organisation att skänka allt till..

Sitter och kollar på Drömkåken på 4:an med älsklingen. Den är ju så rolig! :P

HAR FÖRRESTEN LAGT UPP BILDERNA FRÅN HELGEN I INLÄGGET NEDAN!

Att blogga eller inte blogga...

Jag är för dålig för att blogga...och kasta sten.
Skämt o sido, borde skärpa mina uppdateringar.
Oh well...

Liten snabb recap då av helgen:

Lördag: Solade med Tessi på dagen.
Hade tjejmys hemma hos min söta vän Revin på kvällen/natten med massa gott, snack, film och Sex and the city. :)



Söndag: Tess kom och hämtade mig hos Revin. Vi åkte hem till henne, städade, slog våra kloka, blonda huvuden ihop och fick idén att ha en Guitar Hero-kväll med Linus och Kim. Och så blev det. Och lite kortspel senare in på natten. Fick en lätt flashback när vi åkte fram och tillbaka mellan Väsby och Rotebro med mig sittandes (läs ihopkrupen/fastklamrad) bak på Tessis firmabil. Har för mig att vi har gjort precis det en gång tidigare. Haha. Att dricka på en söndag kändes helskumt men kul hade vi! ;D Sweet hooome alaabaama! ;D





Idag:
Sakta men säkert (hann både titta på flera avsnitt satc och en beckfilm) drog jag och Linus oss från Tessis lya tillsammans. Han åt sitt håll sen och jag åt mitt. Jobbade mellan 16-20:20.

Nu: God natt, hörs imorn (senare idag) då jag (och typ alla andra) är ledig. :)


Jag är världsförälder

Gårdagens goda gärning var att anmäla mig som världsförälder på unicef.se.



Jag har kännt mig dålig pga. av att jag varit för snål tidigare för att anmäla mig då jag inte fått in de pengar jag får in nu varje månad. Har tänkt att anmäla mig så länge men ändå har saker alltid kommit i vägen. Men inte igår kväll. Nu känns det äntligen bra. Alla borde bli världsförälder.

Har ätit frukost med Linus och nu tittar vi på tv. Snart kommer Tessi och hämtar mig, vi ska åka och sola. :)

Ikväll ska jag vara hemma hos Revin. (Sleep-over) Det blir tjejsnack, svull, nattpromenad och satc-maraton. ;D Ja, jag har ju en del avsnitt nu när jag fick hela boxen i julklapp. :D



Ha en bra lördag.


Robert Pattinson

Någon som ser likheten? Jag missade detta helt när jag såg filmen Twilight på bio. Konstigt nog.


Robert Pattinson som Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren.



Robert Pattinson som Edward Cullen i Twilight.
Nu väntar jag bara på efterföljarna...New Moon (2009) och Eclipse (2010)!! :D

Mums.

090102

Dags att uppdatera lite kanske...

Min nyårsafton var bra. Var som sagt hos Lindberg med lite folk. Började med välkomst-bål och tre-rätters middag. Kvällen var rätt lugn till sista timmen ungefär då de blev för mycket för några.. :P Syster och Micke kom förbi också innan 12-slaget, det var kul. :)
Det var väl inget storslaget fyverkeri som i Sidney direkt men det var fint ändå och rätt mycket för att vara i väsby tycker jag. :) Linus "tårta" som han ställde på en bra plats några minuter innan 12 sköt iväg 4 skott och blev sedan tyst. Smått besvikna blev vi väl men efter en 5-10 min "konstpaus" kom den igång igen. Haha. ;)







Jag och Linus var hemma ca 03 så jag fick i alla fall 6 timmars sömn innan jag skulle upp och jobba igår igen. Och jag var faktiskt nästan pigg så det kändes mycket bra. :)
Vi var väl runt 20 personer som inventerade på jobbet i par om 2. Är mycket glad och tacksam för att jag fick vara med Tim som gjort det där i många år. Räknade snabbt gjorde han också, och jag skrev. Vi var så snabba med våran sektion att vi fick ta andras delar också.
Kom där ifrån strax efter 17. Jag fick åka med Janina och hennes pöjk till Rotsunda. :) En tacksam summa pengar direkt ner i fickan. Lätt värt det. ;)

Pizza här hos killen till middag igår var också tacksamt. Även om vi tittade på Victoria Secret's Show direkt efter det. Haha, då mår man bra. ;D

Idag är jag ledig, woho! Lång helg! :) Så skönt.
God fortsättning allesammans.

RSS 2.0