We all deserve to die!

Mr. T
image487
image488
Sweeny Todd / Benjamin Barker och Mrs. Lovett

Jag får då säga att jag var helt såld efter att endast introt spelats, haha men det är sant, Tim Burton har gjort det igen. Shit va cool den var! :D Tänkte inte ens på att det var en musikal, jag som till och med brukar ha svårt för sånna. Men nej då, är det Depp som sjunger lyssnar jag gärna. ;D och att han till och med kunde sjunga så jävla bra visste jag inte!? Okej att han spelade lite i ett band när han var yngre men...han kan ju allt! ;D Hur som helst, skitbra var den! :) Väldigt snyggt gjord. Alla miljöerna i filmen ska jag inte ens prata om..Helena Bonham Carter och Depp passade verkligen skitbra tillsammans i denna film och gör det så snyggt! Lika snygga och läskiga.. ;) Gå och se den bara om du inte gjort det än! Gör det!
Jag och älsklingen käkade i Kista innan bion igår också..blev en nacho-tallrik som vanligt, haha, men det är ju så gott! Vi blev då lite överraskade av att det var så få som tittade på filmen, vi satt i mitten, i mitten...alltså i mitten? och inte en kotte var varken bredvid eller framför oss..haha, tomt och fritt för alla kroppsdelar! ;D Nej men det var skönt..konstigt bara, men det kanske berodde på att det var torsdag. Inte så många som orkar se 21:20 bion då kanske..
Nåja, en mycket mysig kväll var det, tack för det älskling. :)

Blev jogging innan bion med Anna, riktigt stolt att jag hann med det också, känns skönt att ha kommit in i en rutin nu. Var rätt bra väder igår också så det kändes lite dumt att inte göra det. Skulle det regnat är det ju en hel annan sak.. :P Rätt kul att vi också träffas oftare pga. joggingen, hinner ju snacka en del skit. :) På söndag joggas det igen. Hoppas på sol. :)

Ikväll blir det en mysig hemmakväll hos älsklingen då..någon god middag och senare lite fest för oss, haha, killen är ju otroligt nog ledig imorn, det ska firas! Han hade tänkt dricka en del öl från hans nya Draught Master och själv ska jag nog ta några groggar..får se hur denna kväll slutar. ;P Blir trevligt. :)
Sista dagen på lovet idag då, om man inte räknar med helgen, sista jobbdagen iaf för detta lov, känns skönt att ca 3000 kommer in på konton nästa månad. Kashing!

Nej, nu ska jag göra något annat. Ha en trevlig fredagkväll!

Dagens bild

Mjau!

image486
Varför Britney..varför...



Och en elvis..bara för att..jag älskar den serien!
image484
Erkänn lite rolig var den.. ;D

Hard work work

Jaha är det såhär det känns att jobba...trött. Haha, blev rätt sent igår, syrran och jag jobbar ju hos morsan nu under lovet, hjälper folket lite där borta med grejer de inte hinner med, kontorsarbete alltså, jättekul..mmm.. ;D Men det är pengar! All that matters! Satt över igår för att stackars mamma ändå gjorde det, klockan 10 kom vi där ifrån, på kvällen..då var väl det mesta roligt för mig och syrran...humorn var på låg nivå med andra ord, när vi sorterade papper kunde det låta ungefär såhär: S som ääär....snopp... I som ääär...Isterband....vad fan är..?... A som äär.....apa.... K som är...Knu...krulla..... B som ääär.....bög...
Ja ni förstår. Men idag var jag ändå hyffsat pigg även om vi satt så länge..morsan och mickan vad däremot ganska sega men de behöver ju en kopp kaffe varje kvart för att vara på topp...Själv dricker jag inte det och nöjde mig med 5 koppar varm choklad igår, haha ja vi fikar ofta. Men det är ju så gott. :)

Har inte blivit något bloggande men har inte hunnit...såå..lite uppdateraing..vad har jag gjort? Måndags? Jobbade till fem, kom hem, åkte till Linus senare..igår åkte jag ifrån honom vid åtta till stationen, morsan och mickan hämtade mig där, jobbade till tio som sagt, kom hem och gick och la mig i princip bara, och idag jobbade vi till fem..blir samma imorn fast då åker vi in och hem komunalt eftersom att morsan ska ut med jobbet efter vi slutat. Blir kanske jobbing när jag kommit hem, om jag orkar och om det inte är lika pissigt väder som det var/är idag..då kände man ju inte för att vara ute direkt.
Imorn ska jag och min älskling gå på bio och se Sweeny Todd iaf, jaa :D Äta gör vi i kista innan också, mums.. :)
Möter honom vid sollentuna när han slutat, vid sju och så drar vi vidare.. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till Linus! :) Ikväll ska vi vara pizzabagare!


En lång och seg dag

Idag har man inte gjort mycket, haha så lite som möjligt tror jag..om man bara hade ett jobb..kollat i nya La Redoute katalogen som kom i mitt namn av någon anledning..hittade mycket fint men att läsa igenom ca 300 sidor av bara dam-modet tog sin lilla tid..gick up med Linus när han skulle till jobbet så dagen har kännt så låång..tittat lite på filmer från när syrran och jag var små..och bara tittat på tv typ..började lyssna på en ljudbok för typ en timma sen av Stieg Larsson men vet inte om det är min grej..blev bara jättetrött.

Nu ska jag iaf ut och jogga med Anna och syrran. :)
Sen kommer älsklingen hit och vi ska äta nått med familjen, i natt blir det oscarsgalan!
Hoppas på att Mr. Depp får sina oscar som han förtjänar ochäven filmerna som han är med i som är nominerade, Sweeny Todd och Pirates 3 :D

Nej, nu ska jag ut, bye bye!

Read me

Jahapp..då har man nyss cyklat ner till centrum för att träffa Emilia. :) Hon klippte och färgade håret och jag passade på att träffa henne då för att snacka lite skit eftersom att vi typ aldrig ses längre. :( Och inte kunde vi ses på lovet heller eftersom att bruden ska till Göteborg. Men vad fin hon blev! Som alltid :) Nu skulle hon till jobbet så jag cyklade hem igen i det soliga men dock blåsiga vädret.
Hade en läskig tanke där ett tag på att cykla till sollentuna och överraska Linus men..nej, inte idag. Haha, undrar om någon hade trott mig om jag hade gjort det..inte så troligt..men som sagt det var för blåsigt. Men dock underbara 7 plusgrader idag igen! :) Låt det bli meer!

Blir inge öppet hus hos moster idag heller...tråkigt. Hon är fortfarande sjuk av hennes turistbakterier från Kambodja..krya på dig! <3
I eftermiddag kommer i alla fall älsklingen hit igen efter jobbet. :)

Nu ska jag skriva en utvärdering till min lärare och sen skicka iväg det med ett mejl..sen ska jag nog gosa ner mig i soffan och bara..inte göra ett skit. Love it.

Tjohej!


Stress och panik!

Haha ja, då har jag väl aldrig varit med på maken till mycket i huvudet!

Dagen började med stress och slutar med ännu mer stress..så är min dag i skolan.
Min grupp i graf skulle ju redovisa olika förslag på nya loggor åt ett företag i sollentuna idag och som alltid blir inte allt klart i tid och alla ska skriva ut samtidigt (typ 100 ggr var) och vi fick kuta till bussen, men vi hann med några minuters försening och det gick bra. Sen var det bara tillbaka till skolan igen och äta gott som jag reda skrivit om i mitt tidigare inlägg.

Då var det dags igen att sitta över..ett kompendium skulle nämnligen vara inne idag i kursen mediekommmunikation med allt vi gjort i kursen i artikelform, framsida, innehållsförteckning, allt material på typ 20 sidor och en baksida....yes..på lektionen idag hann vi absolut inte få klart det så vi fick sätta oss vid tre när vi slutat..och vi satt och vi satt..Minna och Sofie gick hem och jag satt ytterligare en timma med Revin som också höll på med hennes grupps kompendium, som vanligt..haha alltid vi två, vi bor typ i skolan ;D eller hur babe? Sorgligt men vad ska man göra liksom..
Hur som helst, då plötsligt strax innan sex kommer en man in i salen från ingenstans som ska larma och typ skriker på oss, han blir i alla fall skit sur för att vi fortfarande är kvar och skäller på oss ungefär såhär: "Men hallå, jag måste faktiskt larma! Och jag slutar nu! ..och jag vill gå hem! Jag har faktiskt folk som väntar på mig! Nu blir jag riktigt besviken på er! Nu ska ni ut härifrån! Amen nu larmar jag!"

Liksom...va?!!?! Vad f*n står han och säger? F*n vad sur jag blev! Som om vi suttit kvar i skolan i tre timmar extra för att vi vill det på en fredag dessutom och inte har något annat för oss! F*n j*vla drygj*vel! Vilken j*vla lust jag hade att säga att jag slutade faktiskt tre! Han såg ju på oss hur stressade vi var, och han gör det ju inte så mycket bättre av att typ skrika på oss! Dumj*vel..F*n vad jag svär, men blir så j*vla sur! Haha jag och Revin visste inte om vi skulle skratta eller gråta..men vi hann skicka iväg allt iaf..jag fick inte med en baksida till vårat kompendium men det är ju inte det viktigaste.. Andas. Okej. Nu är jag lugn.

Så...nu sitter jag här och snart kommer min älskling och då ska vi äta lasagne.. :) Blir morotsstänger, gurkstänger och dip ikväll med, nam nam. :) Säkert till Let's Dance.. :)
Om jag ändå kunde säga att jag nu på måndag har mitt välförtjänta lov..men icke. Ska jobba. Men jag behöver verkligen pengarna. Måste verkligen få tag i en praktikplats på måndag också, skulle göra det idag och inte sluta ringa förrän jag fått en plats men jag glömde bort det i all stress och har föresten inte haft tid med det heller, kom på det efter fem när vi satt med det där arbetet..och då mådde jag inge bra..då har ju alla slutat..aja, måndag it is.

Suck. pust. Och stön. Ibland skulle jag bara vilja vara barn igen för en stund och sätta mig på golvet och gråta för att någon sen skulle komma och  hålla om mig tills jag slutat gråta.

image483

and theen..

Åh, en känsla som påminner om att ett sommarlov närmar sig hade jag nyss! Lämnade in alla mina böcker till bokförrådet och sådant gör man ju bara när man inte ska ha mer läxor och prov! Vilket jag inte har! Så skönt! :D Bara nått i arbetsmiljö och säkerhet men det är ju under praktiken typ..bortsett från det är jag fri!

En annan grej..fick mvg på min genusperspektiv-analys! Ja!

Åt nyss två goda (och stora) portioner nacho-tallrikar med all dess tillbehör, mumma! Ibland tycker jag om skolmaten..

Visst blir man glad av detta väder? Jaa! Vill bara hoppa i vårjackan och mina nya converse! :) Snart så. Snaart.

Nu ska jag föra över allt jag har på mitt konto på en skiva eftersom att kontot kommer raderas senare och då vill jag inte förlora allt som jag gjort tidigare..


Revins bh och annat..

Nyss visade Revin bh:n för våran graflärare! Hahaha :D
Egentligen var det väl så att hon skulle visa den för mig men när vi kände hur tyst det blev i klassrummet (som bestod av fyra personer) så tittar vi upp och ser vår lärare rå-stirra och frågar "vad gör ni?" Hahaha :D

..och nu är de tydligen mitt fel! :O haha!

..och jag ska jobba hos morsan under sportlovet!
..och nu är 4 biljetter fixade till vevax! ;D
..och det viktigaste av allt, idag har jag och min underbara älskling 6 mån. :)

Kan tyvärr inte vara med honom pga av att jag ska dansa och då blir det alltid så sent..men han ska veta att jag älskar honom mer och mer för varje månad han spenderar med mig, varje vecka, dag, timme, minut och sekund..ja till och med hundradel! Love you baby! <3

image482

..sist men inte minst..jag måste sitta över lite för att jobba med min logga som vi ska presentera för ett företag imorn 10:30..

Bye bye then.

Studentskivor i all ära

Gick förbi cafeterian idag för att titta lite på hur många skivor som blivit fixade än sålänge..och detta fick jag se. :) Åh vad kul! :)

image481


De jag tittade lite extra på och nog kommer gå på är 80-tals skivan, vad vill du bli när du blir stor?-skivan, Moviestar-skivan, Goo vs Bad-skivan, och såklart utanför dem skivan som bla. Diana och Malin håller i men som inte än fått ett tema och som kanske tom. kmr strykas (årets första skiva ;D) men om den kommer ligga kvar ska jag på den, mediaskivan och gubbskivan!

Woho!

Nu ska jag fixa med ett kompendie..




The hair issue

Är lite glad nu, fick nyss reda på att jag fick mitt VG i Svenska B...kul :) Sista lektionen hölls nyss..sorgligt. Fan vad tiden gått fort, imorn är det fredag sen har jag ett välförtjänt sportlov! Och sen är det praktik..måste verkligen börja ringa nu..ska nog ta tag i det under den här håltimman..

"Vi ses på studenten.." Gah! Jaaa! :D F*n vad jag längtar! Ge mig sommar, grönt gräs, strålande sol, varma nätter, klänningar och flipp flopps!

Har nu som typ alla andra funderat lite på det här hur jag vill ha mitt hår..ibland vill jag ha det som det är, ibland vill jag ha det längre och funderar på att köpa extensions, ibland vill jag ha det..lite kortare..men hur som helst vet jag inte om jag skulle våga klippa av det..men man kan ju alltid lossas att jag har gjort det..vad tycker ni om det?

image477image478image479

Nej, nog om mig..nu borde jag göra något viktigare..

Figaro, figaro!

Jaaa, provet är gjort och det gick braa! I hope..kände så i alla fall..får reda på svaret på fredag. Kanske blir det tom. ett vg? Det tycker jag..
Nu ska jag bara vara hemma i ca 40 min och sen väg in till stan, ska ju kolla på teater med svenska gruppen. Figaros bröllop i stadsteatern. Lär bli rätt kul, jag är väl vanligtvis ingen person som man skulle kunna tro gillar att gå på teater men det är faktiskt häftigt. :P Och vi fick ju komp. för det i måndags, riktigt skönt med lång sovmorgon.
Efter det åker jag direkt till min Linus och äter middag. :) Undrar vad vi ska hitta på idag..

Lite vad föreställningen kommer att handla om:

"Figaro vill gifta sig med Susanna. Men åtrår han också andra?

Figaros chef Greven har varit gift i tre år, börjar bli uttråkad och uppvaktar nu - Susanna. Grevinnan sörjer men drömmer samtidigt om tonårige Querubin. Som gärna älskar alla men särskilt unga Blanquita.

Är det så här kärleken ser ut? Går det att slippa rollen som den trista, försmådda? Yes. Det går. Susanna och Grevinnan har en plan."

Fanns lite roligare bilder på www.stadsteatern.stockholm.se också.. ;P


Nej nu ska jag ringa lite samtal.. Hejsvejs!

Vilken tur jag har..

..som har en syster som ska sy min studentklänning :D Jag kan ju tack vare det få den exakt som jag vill :D Jag ska bara rita en exakt design på den och lämna den till henne. :) Vad jag vet ska det i alla fall vara en vit tubtopp klänning och ha en rosett på sig under bysten. :) Me love rosettes! Eh, ja..så ser den ut i mitt huvud hittills i alla fall.. :) Love you sis!

Igår åkte jag hem till min snutt och käkade en god kassler, ris, sås och ananas gegga med sandra och han. Mums. Efter det kollade vi på Tillbaka till framtiden 2 med chips och dip och jag blev så trött så jag stupade direkt efter den. :P

Nu ska jag arbeta på min logga till företaget vi besökte i förra veckan..
Så skönt att börja ett idag ^^, Senare ska jag hem och plugga till provet imorn..uh vill bara få det överstökat. När det är gjort har jag ingenting kvar!
Imorn ska jag på teater också med svenskan, vi ska se Figaros bröllop på stadsteatern klockan 6. Ska bli rätt kul faktiskt.

Nej nu måste jag fortsätta pilla på loggan..

Vevax!

Ah, känns skönt att jag börjar 12.40 idag och slutar 13:40 ;D Man vill ju nästan strunta i att gå överhuvudtaget men den enda lektionen är ju som sagt mkoma och då måste jag gå! Jag vill gå på de lektionerna nu! Vi håller ju på och fixar med vevax! :D Jag är med i scenografigruppen så vi har ansvaret för att pimpa och dekorera scenen :D Det är så kul! Vi är snart klara med vår brunn som vi byggt och målat men också två väggar, de ska fortsätta att målas på idag. :) Vi har även skurit ut två hål i vardera vägg till fönster och målat läskiga saker på fyra papper som ska sitta fast bakom dem, och när vi belyser dem...uuuh scary ;) haha, det kommer bli så jä*la bra! Inte långt kvar nu! Tisdagen efter lovet (den 4:e) kör vi! ;D Måndagen tillbringar vi med att bygga upp allt och köra något genrep ;D
Och veckan efter det..börjar praktiken! No more school!
I förra veckan kom även upp bilder i korridorerna i skolan på personer från filmer som: The ring, DET, The Grudge, Freddy vs. Jason, Exorcisten mfl..haha riktigt kul när folk går förbi dem.. ;) Ja, det är tema skräck.
Denna vecka kommer vevax video awards affischerna upp och biljetterna går att hämta ;D

image475 image476
Bilderna är från www.cine.se och www.mtv.com
Och det här är lindriga ;P

Nu ska jag göra det jag satte mig vid datorn för att göra..plugga.
Ikväll ska jag hem till min älskling. :)

Vårkänslor!

ååh Gyllene tider spelas på radion och allt är underbart! haha och varför är Sabina så lycklig denna dag? Jo för att det är 7+ ute! 7 plusgrader har det ju inte varit på typ månader! Haha det är ju jättevarmt! Och det är sol ute! :D

Det var jättetrevligt igår, hade superkul hemma hos Minna, som alltid :) Blev kanske lite mycket vin till slutet men vad spelar det för roll när jag mår jättebra idag! :D Jag och Diana kom dit vid åtta och då hade alla andra redan kommit förutom David som kom senare, vi var inte så många där men vi har alltid skitkul ändå ;D Vi var väl 10 tjejer och en kille, haha ;D Vi snackade, åt snacks som minna fixat och kollade på när hon öppnade presenterna :) Resten av kvällen bestod av fotografering, vin, allsång och dans! :D David hade ju med sig guran och kunde spela allt vi ville typ, tänk er tio tjejer som försöker sjunga till olika klassiker. te.x. kung av sand men pga dricka blir det med gap och skrik, haha det var hysteriskt och vackert! Kvällen tog väl slut tidigare för vissa än för andra och jag, ellen, sofie och hanna togen taxi, bara jag och hanna som skulle vidare till rotebro, men tur att man kunde dela den med någon iaf, har ju så lite pengar som det går just nu typ ;D Hur som helst så var det jätteskönt att komma hem till Linus så snabbt, mötte väl honom strax efter 2. :) Var lite borta då fortfarande men jag tror tiden är rätt... ;) Bilder kommer var så säker...många ;D Janina sprang ju runt med den underbara systemkameran..så bra bilder är det med ;)

Hur som helst..kvällen blev lyckad. :) Det blir en kväll att minnas, helt klart. :)
Åkte hem från Linus för typ en timma sen, åh vad lycklig jag blev när jag öppnade dörren, det var ljust och varmt! Ville knappt kliva på bussen när den kom, solen värmde så härligt ju! Tänkte nästan gå hem frin stationen men eftersom att bussen stod där så tog jag de iaf..ska ut snart ändå! Idag är ju första dagen på syrrans, min och annas joggingdagar, har ju bestämt att jogga nu varje tisdag och söndag, denna dag kunde inte bli mycket bättre att jogga på! :)
Min älskling kommer hit också efter jobbet :) Vi ska käka jättegott ikväll med familjen..förrätt och grejer.

Nu ska jag försöka få tag i dem och plugga lite...ja på en söndag.

Dagens bild

image474
www.yazgulu.com

Mihi, kolla ungens ögon!



I'll be there for you..

Puh..precis städat klart i lägenheten..moster kommer ju hem inatt, brun och dann :P Sitter och kollar på allas våra vänner och äter geléhjärtan. :) Mamma ska snart komma förbi och hämta mig efter att hon handlat, har så mycket att bära på..exakt två väskor och tre påsar, så jag bad om en hämtning.
Fick göra provet på onsdag som tur var. Nu känns det mycket bättre, måste fortfarande skriva en mvg-analys och en projektrapport när jag kommer hem..eller iaf börja på dem..men iaf..ikväll kommer killen till mig efter att han käkat med jobbet. :)

Imorn blir det en inflyttnings -och födelsedagsfest hemma hos Minna :) Det ser jag fram emot, blir alltid så lyckade partyn där. ;D Drar dit vid sju med Diana, innan det ska jag åka till Max i Solna för att möta upp henne på jobbet och sen direkt till solna c för att köpa nått kul åt Minna. :) Vinet är fixat också och inte i sista stunden för en gång skull, det är så skönt att älsklingen blivit 20, haha ;D

Nu ska jag titta vidare på vänner..

image472
www.moviezine.se

And she said...

En chans på mijlonen att jag skulle klara av provet idag...satt klockan elva igår efter middagen typ och försökte...satt och tänkte på hur f*n jag skulle kunna lära mig allt innan jag ska upp igen..så jag gick och la mig med älsklingen..blir alltså inget prov för mig idag och hoppas på att min förklaring till honom senare kan ge mig en chans att göra det nästa vecka..hoppas, hoppas. Annars är det kört.

Så..igår kom mormor med kusinerna och hämtade mig efter skolan och var hemma (lägenheten) ett tag för att hälsa på katten och ge mig lite alla-hjärtans-dag-presenter, fick jättefina örhängen och ett halsband som hör till av mormor och även två nyckelringar, den ena var en nyckel (till Linus) och den andra var ett hjärta med ett nyckelhål i (till mig), så söta! :) Min mormor är bäst!
När de hade sagt hejdå satte jag mig för att titta lite i religionsboken och plötsligt blev klockan sju och jag var tvungen att gå ner till bussen som syrran satt på för att åka till sollentuna där Anna kom med bilen..vi åkte till dansen. :) Roligare igår, sträckte mig inte någonstans. Var alltså inte mördbultad imorse. :)

Igår kväll när jag kom hem gav jag och älsklingen lite alla-hjärtans-dag-gifts åt varandra också och åt sedan middag med de underbara vänner-avsnitten som vi gjort hela veckan. Taha! :)

Nu ska jag ner och jobba med kulisserna till vevax! :)

07:43!

Vaknar jag och måste gå högst tio minuter senare för att hinna med bussen (!) Panik alltså! Men jag hann otroligt nog, på med kläderna, pissa, borsta tänderna och på med glasögonen! Fick sminka mig med det viktigaste på bussen.
Nej, jag kunde inte ta nästa buss, var tvungen att vara i skolan vid åtta för att fixa OH-papper och grejer inför redovisningen som jag hade 08:20..Jag och Jessica stressade som bara den och saker och ting gick lite snett innan vi fick till det och visst vi kom lite för sent men vi fick det gjort iaf och eftersom att vi fick göra det direkt när vi kom in i klassrummet hann jag inte bli nervös, så skönt när sånt händer!

Så...en sv redovisning är avklarad, nu är det bara religionsprovet som återstår..imorn är det, och jag har kollat i boken? Nej. Och idag är det ju även dans och alla hjärtans dag..hur mkt kommer jag hinna/vilja plugga då?! Blir helt tokig på det här..varför ska lärare alltid vara så otroligt bra på att lägga in prov eller annat på så otroligt fel datum!? Usch!

Har nu hål till 11:15...kuul.

Kan alltså konstatera att dagen inte börjat speciellt bra (om jag bortser från att redovisningen är över) och hoppas på att resten av den blir bättre..

My Valentine <3

image471

Magnus Betnér

Måste bara skriva en grej jag glömde..idag var det ju för övrigt z-dag och 1:orna och 2:orna i skolan hade livslustdag, jaa vi mediatreor var ju tvungna att vara i skolan från 08:20-16:00 pga projektarbetsredovisningarna men iaf..Magnus Betner var i aulan under ett tag vid lunch just för deras livslustdag och snackade lite, tycker det var skitkul att han kom till vår skola men blev samtidigt rätt besviken för att vi förra året på livslustdagen inte fick någon ståuppkomiker utan istället någon gubbe typ som försökte vara rolig..så en del smet in i aulan för att lyssna vid lunch, jag var en av dem, åh vad kul det var haha riktigt kul att se han på riktigt;D Spelade både in och tog kort med mobilen. ;D Har inte lagt upp något än på datorn så här kommer två andra bilder. De är lite av två favoriter på honom ;D


image469 image470

Bilderna är tagna av Cathrine Edvall och Mats Betnér.
www.magnusbetner.com

Festen

Har nog aldrig varit så inaktiv med min blogg tidigare...om man inte bortser från de två veckorna  Spain i somras...åh sommar..vill ha..det var faktiskt lite sol idag, gjorde mig lite gladare. :) Även om jag bara suttit inne hela dan så var det skönt att stå vid ett fönster.
Anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är simpel, har inte haft tid, har inte det egentligen nu heller, måste egentligen plugga till ett prov men..fick abstinens.

Hur som helst..ferren i lördags blev hur lyckad som helst! :D Så lyckad att vi fick slänga ut de sista personerna som fortfarande stod och rockade på dansgolvet vid 4 (?) om jag inte har helt fel på söndags morgonen..haha, lite kul. :) Men då kände vi att nej, vi borde avsluta här och på så sätt blev kvällens slut även lyckad.
Tidigare på eftermiddan under lördagen (12-16) när vi fixade i lokalen blev det också väldigt bra. Kunde nog inte blivit mycket bättre dekorerat. ;) Linus hade hyrt riktigt häftig ljudanläggning också med stora högtalare och typ ett discjocky-bord...närmsta förklringen jag kom haha, men har bild på det så...det kommer komma upp här senare.. ;)
Blev riktigt stressigt för oss när vi sen skulle hem och duscha och fixa oss alla fyra i deras lägenhet på en dusch..haha tyckte Sandra hade en riktigt bra jämförelse med ett klipp från en Sune film där alla i familjen ska fotograferas i en automat och alla ska komma på ett varsitt kort för att spara på pengar typ...så gjorde vi det..fast vi skulle spara tid..."Iiiiiiin" och "Uuuut" hahaha den är riktigt kul. ;D Men vi blev klara i tid iaf :) Jaa..alla förutom Linus, han hade lite problem med slipsknuten precis innan vi skulle gå men det löste sig sen det med. Var i lokalen igen strax innan 6 och fixade med det sista, sen började de första gästerna ramla in. När alla de närmsta i släkt och vännerkretsen hade kommit så käkade vi. Gott gott. Middagen flöt på bra och vid halv tio snåret kom de första party-gästerna...Linus och Sandras vänner alltså..de kom nya under hela kvällen och som mest i lokalen var vi väl 50-60 st och åh vad kul det var! :D Vilken bra stämning!
Kvällen i helhet var alltså skitkul!

Mådde som vi...förtjänade? Nej jag tycker inte att jag förtjänade det..men iaf..kommer inte ihåg senast jag mådde så dåligt som jag gjorde i söndags i några timmar. Hade dels ont som f*n i kroppen, sovit typ sju timmar som då kändes som typ..två..och vilken baksmälla sen...höll ju på till fem på eftermiddan. Usch haha men kunde skratta lite åt det iaf. Var så värt det! ;P Var inte det roligaste att ta sig upp ur sängen vid två..tror jag att det var..för att åka och städa i lokalen men är så glad över att det inte var tidigare. Uh vilken hemsk sak att göra, det är bara så att man inte ska åka tillbaka dagen efter..bara lukten och smutsen gjorde mig bakis, haha men vad fint det blev till slut efter lite slit och flera timmar. :) Efter ett tag mådde jag iaf bra och jag och Linus fick stjuss av hans mamma till stinsen för att handla mat för kvällen, vi var rätt hungriga med tanke på att vi inte hade ätit nått på hela dan, blev middag och efterätt. :) Och mitt gröna äpple! Haha hade ett så konstigt bakismat-måste-ha tidigare så det äpplet var tvungen att hamna i korgen, oh var så gott som jag föreställde mig! Snacka om att magen fick sig en chock efter all mat senare. Men fortfarande, så värt det.

Slingade håret i fredags föresten, blev nog rätt bra iaf. :) Fick hjälp av Linus på natten. Vill man vara fin får man..stanna uppe sent på natten för att färga håret eftersom att jag inte hade tid tidgare på dan. :P Då solade jag och gjorde nått annat..typ. :P Men det blev gjort iaf.

Denna vecka har bara varit allmänt jobbig, väldigt mycket i skolan just nu..idag blev iaf projektredovisningen gjord, kändes bra. :)

Imorn är det sv redovisning som gäller och på fredag är det prov i religion..
Nu måste jag plugga.
Om ca en timma kommer också älsklingen hem..åh vad skönt det är att skriva hem...det är min mosters lägenhet fortfarande men vi bor ju här fram till fredag..mys. <3 Bara vi.


Student

Idag är sista dagen att betala sin studentmössa..min mammi betalade den förra veckan så det är inget problem :) På min står det fr vänster: Sabina Media 08, ååh vill ha den dagen här och nu! Underbara 5 Juni kom. :D


Den äldsta bevarade studentmössan är från 1847. Den tillhörde E. Flygare i Uppsala. Skärmen är av läder och fodret av rött siden.

image467 image468

Det utvecklades åt rätt håll va? Haha och jag klagar på att den är ful nu! Ska nog vara tyst.

Älskling..

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?
När idag blir igår kommer du att älska mig då?


Jag behöver dig..


image464
image465



En gammal favorit: Kent - Berg och Dalvana

Take a chill-pill..

Jaa vad kul det var igår på dansen! :) Ny lärare för den här terminen och det visste jag skulle resultera i väldigt mycket värk idag..sträckte båda benen och bröstmuskeln igår...yeah, kunde typ inte dansa när vi väl började med koreografin. =/ Hade så jävla ont..haha, men var rätt duktig med strechingen igår iaf, brukar hoppa över det, inte bra. Så idag mår jag hyffsat bra i kroppen, benen är bara allmänt tunga..trodde faktiskt att det skulle vara mycket värre men det hjälpte ju hur bra som helst! Är nog därför jag inte brukar strecha, för att jag inte tror att det kommer hjälpa, but it does! :)

Idag ska jag sola efter skolan..vill slinga håret idag med, ska bara hitta någon som vill hjälpa mig, kanske mamma vill senare. Måste åka och köpa färgen också..vore en bra början..måste skriva analysen också, gjorde inte det igår, orkade inte..packade typ ihop allt igår också för lördag och hela nästa vecka, ska ju flytta in i mosters lägenhet ikväll..uh, måste skaffa jobb, fort..måste skaffa praktikplats..åh, så mycket jag borde göra, så mycket att tänka på, för lite tid (!) ..ibland blir det bara för mycket för mig, igår var en sån dag, en sån dag då mitt huvud inte orkade mer, allt bara släppte och brast. Men det var skönt på något sett. Jag borde verkligen tänka mer på mitt motto att "ta dagen som sen kommer" eller "ta en dag i taget" blir bara dåligare och dåligare på det..

Ibland vill jag bara göra såhär..

image462


Nu borde jag börja arbeta lite..lektionen har börjat..kaffekartongerna börjar likna något nu.

Dagens bild

image461
www.sincomentarios.net

Äntligen!

Efter flera veckor av väntan kunde jag äntligen hämta ut min skoltröja idag! :D Den är grå och har en svart text fram där det står Rudbeck gymnasium med en krona och lite kruddilutter. Nej, hittade inget bättre ord. :P Där bak står det...STUDENT 08!!! :D


Nu ska jag kladda med lim och tidningspapper..ska bygga våran brunn till vevax.. ;D

She's a maniac on the floor..

Börjar nog få lite färg nu iaf tycker jag.. :) Åkte direkt från solningen till killen igår, eftersom att jag hämtade H&M kläderna innan jag hoppade på bussen till järfälla fick jag pröva kläderna hemma hos honom. Och jag blev nog rätt nöjd med alla plagg förutom jeansen som var..ehm, lite förstora..hur kunde jag ta så fel storlek..aja de andra behåller jag iaf, halsbandet ska jag ha på lördag. :) Har jättesvårt för shorts för jag tycker aldrig att de sitter bra men jag måste verkligen försöka vänja mig, alla ska väl ha ett bra utbud av shorts på sommaren liksom.

Idag är det dans! :D Ska bli riktigt kul!

Romanen ska vara färdigläst på tisdag, skönt. Nu släppte lite av stressen iaf. Jag har ju redovisning då. Men måste fortfarande sitta ikväll med min analys-uppgift. Uh. Ska inte träffa killen ikväll, det brukat inte bli så när jag dansar eftersom att de blir så sent så jag har ju lite extra tid över att plugga då. Och det är ju..bra.

I morgon är det fredag..och sen är det lördag! Det som har varit planerat så länge och som vi gått och väntat på har äntligen närmat sig. :) Är ivrig över att fixa mig, fixa i ordning allt, och att festa! Ja, hela lördagen i sig! Så det ska bli najs. :) Kommer bli riktigt roligt tror jag. Blir bara taggad av all musik som vi suttit med och sorterat till festen under de senaste dagarna. ;D Söndagen känns dock mer avlägsen..vill inte ens tänka på hur jag kommer må då. Men det kommer vara så värt det! Det vet jag. Hah. Och bilderna efter festen. Herregud.. :D

I brist på annat..en egobild, om en halvtimma är det lurre!

image460

Satisfied

Blev lite ordnat igår iaf..åkte till sollentuna c efter skolan och hälsade på killen och lämnade in ett cv på ica..åkte hem och åkte tillbaka till sollentuna igen vid sju, jag och Linus åkte därifrån till kista och kollade lite, han hittade en snygg skjorta till lördag och jag en svart klänning som jag hoppades på att hitta. :) Observera! För 29 kr! :D Hur tur kan man ha?! :D Gina tricot har nämnligen rea rea rea! Thank you! Hade inte egentligen råd med något nytt men seriös, 29 kr!? Vilket kap! Mycket nöjd! :D
Linus och jag fick gå från sollentuna c till lägenheten i häggvik för att på vägen hämta en nyckel dit, hah smart av syrran att inte ge mig den innan hon drog till micke. Not. Men vi kom fram iaf och lagade middag vid halv tio typ :P Kollade på några vänneravsnitt (moster har ju alla säsonger! i love you!) och käkade lite chips och dip. :P Somnade som stockar.
Fick även H&M paketet igår men hann inte hämta ut det på posten så det ska jag göra i eftermiddag. :) Innan solningen. Hoppas på att halsbandet har kommit som jag beställde..kanske kan ha det på lördag med då.

Ikväll ska jag till killen också tror jag.. :)
Måste läsa 230 sidor i min roman till imorn..lycka till. Fast har ju ändå rätt mycket tid att läsa på bussen fram och tillbaka till Järfälla där jag ska sola.
Har även en MVG-analys av reklamfilmer till fredag..hmm..vill ju slinga håret innan lördag också..känns som att jag kom av mig lite..hur som helst..mycket att göra i veckan, för lite tid.

Snart börjar min lektion..

image459
Mine, mine, mine, mine!

Seg morgon

Ja, jag solade igår och luktade bränt fläsk resten av kvällen men det blev en mysig middag hemma hos killen iaf..tacodinner med han och Sandra. Mums. :)

Kom hit 9 imorse när jag egentligen kunde varit här halv tio..kändes inte så himla bra..så j*vla trött som vanligt. Har kommit på att en helg med sovmornar inte räcker för mig, två dar att kunna sova ut på och ta igen en hel vecka som spenderats i skolan...nej det räcker inte, förut var ju endast söndagen en ledig dag och jag är glad att lördagen blev det med men varför inte fredagen också? Då blir det lite mer rättvist i systemet i alla fall, varför ska jobbdagarna vara så många fler än helgdagarna? Uh orkar inte..ögonen vill bara blunda.

Efter skolan ska jag till sollentuna c och lämna in ytterligare ett cv som jag inte kunde göra i söndags eftersom att jag skulle lämna det till en speciell person som inte var där, hoppas hon är där idag så jag får det gjort. Ska även hälsa på min Linus som jobbar där denna vecka. :) Sen ska jag hem och fixa lite med en uppgift som ska vara inne på fredag. När sötisen har slutat jobba ska vi även till Kista c för att kolla lite. :) Han efter en skjorta till lördag och jag får väl mest fönstershoppa. :/ Sover i mosters lägenhet ikväll, syrran ville tydligen sova hos Micke så vi ställde upp. :P Ska ju i alla fall bo där i en vecka från fredag eller lördag.

Ska sola imorn igen, hoppas på att få lite färg till lördagen. Ska sola även på fredag. :) Så skönt så.. På torsdag börjar jag dansa igen! :D Äntligen! Ska bli riktigt kul och skönt att få röra på sig igen :)

Lite bilder från kvällen som jag ordnade på Linus 20 års dag:

image456 image457

Mysigt var det. :)

Nu börjar min lektion..hörs sen!

Ibland..

ibland blir jag bara så jävla trött..ibland blir jag bara så j*vla arg!

Min blåsapa

För ungefär en vecka sen fick jag äntligen min blåsapa, en försenad julklapp av älsklingen :D Söt va?
För de som inte vet vad en blåsapa är - det är en liten söt apa som blåser naglarna torr när man målat dem ;D och den funkar faktiskt, haha ;)

image454

Blev inget solande igår..får se om jag ska göra det med syrran idag..ska iaf till älsklingen idag. :)

Nu ska jag ner och käka, puss!

Take me..out of here

Uh..vet inte vart jag ska börja..borde skriva mer under helgerna...

Okej..i fredags blev det tyvärr inget kista c eller sollentuna c men däremot farsta c där Linus började jobba eftersom att jag kom på att jag var tvungen att hämta nycklarna till mosters lägenhet som han hade för att mickan och micke skulle ha dem på fredagen, nu har det bott där sen dess och det verkar ju flyta på..senare i veckan flyttar jag och min pojke i.. :) spännande. spännande.. :P Hur som helst blev det en del stress i fredags men kvällen slutade hemma hos Linus med pizza..alltid uppskattande. :)

I lördags drog jag och Sandra in till stan för att shoppa lite inför festen, dekoration och sådant till middagen, blev nog bra till slut iaf ;D och roligare kommer de bli att ordna upp allt! Vi fick tag i skor också :) jag hade väl egentligen inte råd med mina men de var ju så söta! Tjingade till den 9:e ;D
På kvällen blev det middag för Linus med Sandra, Görel, Lasse på rotebro krog, mycket trevlig och mycket god mat! :)

Igår hann jag däremot med att dra till sollentuna c en snabbis för att lämna in några cv:n..i fyra olika butiker iaf, får hoppas på de bästa de närmsta dagarna/veckorna nu, behöver verkligen ett jobb! Sen kom Linus hem till mig, vi åt hemlagad pizza och sen drog vi till in medborgarplatsen för att gå på Debaser, haha konstig det kändes att dra ut en söndag, har nog aldrig hänt förut..kanske inte för Linus som är ledig idag.. hur som heslt var vi där för att se Degreed (syrrans pojkväns band) spela, de tävlade om ett skivkontrakt på en miljon dollar, inte illa..och självklart vill man vara där och stötta och rösta på dem, och visst var det skitbra! Som alltid, men ett band gick vidare för att tävla i Danmark och de var inte dem..men de kom till en andra chans iaf. Tycker iaf att ha kommit en tredje gång till Debaser och tävlar och gått vidare och till slut iaf till en andra chans av hur många band som helst är grymt bra gjort, MEN de färtjänade att vara det band som gick vidare! Aja...keep up the good work grabbar! :)

image451image452
image453

Inte de bästa bilderna med mobilkameran men iaf.

Micke stjussade hem oss också innan han och mickan skulle till lägenheten och sova så jag och Linus var väl hemma hos mig strax innan tolv iaf..skönt att slippa ta tåget :) blev inte så sent som man kunnat tro men fan vad trögt det var att gå upp i morse..!


Nu ska jag titta lite på mina arbeten som jag kan skapa en portfolio av..
Om ca 30 min e det lunch...

Studentklänning

Shopaholic..oh yes I am..
Sitter och kollar lite på asos och top shop..smygletar redan efter en studentklänning och de har jättefina klänningar, åh vad jag längtar! :) Hittar lite annat fint också.. :)
Beställde lite kläder från hm i söndags föresten, en par jeans (äntligen!), två par shorts (vita och biega), en klänning, ett halsband och en cardigan..tror det var det. :)

Lite bilder från asos.com

Något sånt här till den stora dagen kanske?
image442 image449

Det här är några andra fina saker som jag skulle vilja ha. :)
image444 image450

Mina vänner..

Under de senaste graflektionerna har vi fått kaffe på mornarna, mycket gott och bra tycker jag, på så sätt blir man altlid lite piggare. Men imorse var det ingen bra idé för Revin att dricka, haha eller så fick hon i sig för mycket på för kort tid, tjejen börjar sjunga och prata konstant (och högt)! Jag som sitter bredvid henne kunde bara acceptera läget. Gumman, tycker om dig iaf. ;P

Diana har bara allmänt varit elak mot mig idag..eller de senaste dagarna. Hon tycker inte om mig. Eller är det kanske så att kärlek börjar med bråk? ;)
Hon skrev på whiteboarden nyss att jag är en tönt och att alla elever och lärare ska sparka på mig. :( Diana du är tönten och kan kyssa mig där bak! ;)

Ska sitta kvar i skolan lite när jag slutat vid tre för att fixa ihop en portfolio som jag ska ta med mig till min förhoppningsvis blivande praktikplats..måste bara fixa en intervju först med någon byrå..

Sen när jag är klar med det ska jag till häggvik för att städa lite, syrran och micke ska ju bo där från och med idag och jag hann inte plocka bort allt igår..och sen ska jag en snabbis sollentuna för att läman lite cv:n..sen ska jag vidare till Kista med Dianabanana och kolla lite. :)

Puss!

Freaky friday!

Oh ja, det blev nog bra i alla fall. :) Linus kom till mig (mosters lägenhet) strax innan åtta eftersom att jag blev lite stressad av tanken att han skulle vara där halv..så, så blev det. Och jag tror han blev glad över min lilla suprise..hoppas det i alla fal. :P Hallen, sovrummet och vardagsrummet (där vi käkade) var upplysta med ex antal värmeljus och på möblerna låg det rosblad. :) I mitten på vardagsrumsbordet stod 10 rosor i en vas också, och hans tre filmer låg inslagna på soffan, det verkade också vara en glad överaskning. :)
Till middag hade jag gjort en mer eller mindre lyckad salladskyckling, med mozarella ost, tomater och basilika. :P Och till efterrätt, som blev lite mer lyckad, var det glass-sandwisch, alltså en cookie under en "bit" glass och en över den som tak. :P Och runt denna sandwich var det rykande apelsinsaft med jordgubbar. Mums! Måste vi göra igen. :) Hade fler jordgubbar, glass, cookies och chokladsås som tilltugg. :P
Så var det. :) Linus blev i alla fall förvånad över mina kunnigheter som jag hämtade på tasteline.se. ;D Efter maten tittade vi på Hitch eftersom att han inte hade sett den och skrattade lite. :) Den är ju skitkul!

Imorse var det ju mer eller mindre kul att gå upp av två anledningar, sovit högst 5 timmar och min sötnos låg ju kvar i den sköna sängen och kunde sova längre..snoozade en halvtimma och fick springa till bussen..uh!

Sitter och äter en halv sportbulle som jag fick av Diana..mums! Jag som inte hann med någon frukost..
Idag är det fredag, skööönt!

RSS 2.0