The final countdown!

Jepp..i natt sker det..vid tolvslaget hamnar vi i ännu ett nytt år med nya förhoppniningar. Fan vad tiden har gått fort..vad har jag gjort egentligen? Nåja..det blir säkert kul. Ska till Lindberg, Linus killkompis och äta middag med några andra sen blir det ferre såklart med flera. :) Och visst slår vi på stort..en vodka flarra, en jäger och en champagne..men den är ju såklart bara där för sakens skull, att skaka och spruta ;P Och jag tror inte eller snarare hoppas inte att allt går åt ikväll för så roligt vill vi inte ha det imorn. :P Men men det blir nog en hel del goda drinkar med vodkan iaf och resten av groggvirket. :) Köpt tillbehör så det räcker till en del pina colada, san francisco och nån melondrink. :) Gott gott.

I resten av mellandagarna har jag inte gjort så mycket..åkte in till stan med diana, ellen och revin för att filma inför projektarbetet i lördags och visst blev det även lite butiksärenden när vi ändå var där..var även en stund i Karlberg och filmade lite..men sen tyckte vi att det dög och for hemåt :P på kvällen var jag hemma hos killen och åt tacos. :) Träffade girlsen igår och fikade på östermalm, kollade lite butiker och sånt. Mys. :) Senare åkte jag hem till killen för en pizza -och filmkväll. :)

Nu snart ska jag hoppa in i duschen för att sakta men säkert börja fixa iordning mig för kvällen.

Gott nytt år! :)


Var bara tvungen att lägga upp denna..vad passar inte bättre liksom..Europe är ju så bra =)

Dagens bild

image373
Fick samma bild som en affisch 60x90 av älsklingen i julklapp :D

Och det här var ju..kul

Lite kul det här med olika tester och påhitt tycker jag..många har säkert redan sett den i andra bloggar...eller inte..vet ju inte vem det var som kom på den men jag hittade den i alla fall i Pias blogg, Sandras friend, ville också göra den och se hur kul jag kunde ha på en skala.. :P värt att testa i alla fall.. ;D

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra random i din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Älskar dig bejbi

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
God jul hoppas du får en trevlig julafton puss

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Älskar dig med, saknar dig. Hör av dig senare

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Går ner nu

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vi på Tele2 vill önska dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År och samtidigt berätta att för varje MMS som sänds under december skänker vi 19 öre till BRIS


Resultatet, jo visst var det kul, haha ;D gillade att jag säger god jul till min vän som precis blir påkörd ;D haha!

Skärpning!

Åh, måste blogga oftare..varför blir det alltid så..på smålov eller helger att jag inte bloggar..så mycket har jag faktiskt inte att göra..suck. Måste skärpa mig. Skärpning, skärpning!

Sitter här med en kopp te och två skinksmörgåsar..mmm. :) Bara jag som inte tröttnat på julmaten ännu?

Så vad har jag gjort sen den..23:e..? Jaaa..jag hade julafton här med massa folk. :( Alltid lika mysigt ochalltid lika mycket kaos? Nej, jag minns våra jular faktiskt som lite lugnare men i år jävlar vad kusinerna höll igång, haha nåja..det blev en hel mysig dag iaf.. :) åkte till älsklingen senare på kvällen också och öppnade lite klappar. :) Tack för allt allihopa. Den dagen kunde inte blivit bättre. <3 eller jo..sjuk hade jag i och för sig kunnat skippa att vara..och inte är jag frisk än..nej näsan bara rinner och hostan vill aldrig ge med sig heller.. usch. :( Låt mig slippa på nyårsafton i alla fall, snälla!

Den 26:e åkte jag och syrran till farmor..farsan kom och hämtade oss vid kvart i elva på onsdags förmiddagen..tar ju en och en halvtimme dit men det kändes knappt när man pratar på. Jag, mickan, pappa, Kicki, Malte och Ludde var med..och visst, farmor och farfar blir lika glada varje gång. Och vad mysigt det var. Lika mysigt som alltid. :) Åt julbord, pratade, fikade, pratade, fikade och pratade. :) Måste träffas oftare.. Vi var hemma vid halv åtta och då drog jag till Linus igen. :)

Jaa..annars har jag inte gjort så mycket..bara varit med min älskling.. :) Det som jag gillar bäst. Igår var vi i alla fall i kista och jag hittade lite grejer.. bland annat en nyårsklänning..tror den kan bli bra. :) Hittade även en topp och lite smycken. åh, mellandagsrea rules!

Nu ska jag försöka börja plugga lite..jepp that's right...har lite grejer som ska vara klart när skolan börjar.


Dan före dopparedan

Jaa, äntligen jullov! Och imorgon är det julafton :D Kan det bli bättre? Hihi, är på ett jättebra humör men tyvärr har jag också börjat bli sjuk som alla andra..förkyld alltså. Sitter och knaprar halstabletter nu i hopp om att det ska försvinna tills imorn. Då vill man ju inte vara sjuk. Åh, längtar som ett litet barn, haha :)

I fredags då...jaa det blev fika och prat med mentorsgruppen och sen var det bara att gå ner till aulan för att titta på årets sista sho, julshowen. Men som alla vet, eller inte alla men de som har gått på rudbeck de senaste åren och möjligtvis hört om det är att det väldigt, och då menar jag väldigt ofta går brandlarm..så varför inte under julshowen? Joda, jajamensan, missade i och för sig bara ca 15 min men ändå, kul att alla i aulan reser sig upp samtidigt som lärar-bandet spelar för fullt, haha de slutade nog inte förrän alla var på bäg ut ur dörrarna. :P Ja, så kan det bli. Blev inte ett dugg överraskad. 
Hur som helst, efter det drog jag och Sofie hem till mig för att hämta pengar och sen vidare till väsby centrum för att hitta de sista julklapparna och hälsa på killen och så skulle jag köpa nya p-piller...såklart så fanns inte just min sort där så jag fick åka till stinsen, som tur var skulle ändå Sofie och hennes mamma dit så jag hängde på dem. :) Var där en stund och sen fick jag även skjuts hem. :) (Lägg extra mycket märke till min rättstavning av ordet "skjuts") haha stolt ;D


Jaa, sen var det ju bara att åka hem och börja fixa sig för kvällens äventyr..Jag och syrran drog vid halv sju och mötte typ alla andra på väg till den andra bussen mot rotsunda och väsby...var vid lokalen några minuter i sju. Och vad kul vi hade! Haha, det börjar med att alla får ett "uppdrag"  på en lapp som de ska utföra under kvällen fram till strax innan nio typ och man får absolut inte säga vad som står på lappen. :P Jag fick uppdraget att kind-pussa alla jag träffar/pratar med under kvällen. :P Men roligaste var Ellens uppdrag, hon skulle få alla att be en bordsbön innan maten, och jag trodde hon var seriös hela tiden! "Typiskt dig Ellen" "Eehh hehe va?" haha :D Och Jaa, det var en massa roliga och sjuka uppdrag men orkar inte skriva alla :P
Vi åt tacos och förade till halv tio tror jag och därefter drog vi in till stan..the vibe var våran slutstation..och det blev en mycket bättre kväll än vad jag kunde hoppats på, verkligen! :D Superkul! Drack och dansade så det stod härliga till! Haha min kropp kände av det igår, helt slut och gjorde illa min ben också, men vilken dum jävel byger upp en "scen" eller snarare en upphöjning  på ca 3 decimeter där man kan dansa på och har ett mellanrum mitt i upphöjningen på ca 2 decimeter?! Vem har inte ramlat ner i det hålet likom?! Farligt ju! Någon kan ju ramla och slå sig! I fredags var det min tur och det pinsammaste var att jag inte ens var så påverkad då. Sabina dansar med mickan och Emilia och plötsligt...försvinner hon ner i ett..svart hål? Borde ha sett lite kul ut men..har en stor bula på smalbenet som värker som f*n! Och det är ju mindre kul. Som tur är ser jag i alla fall inget blåmärke än så länge.

Måste bara ta upp två grejer som hände under kvällen som gav mig ett gott skratt. Simone vill smaka av min cider och blev helt fascinerad av att jag hade ett sugrör i flaskan, hon ska då ta tag i sugröret men lyckas peta ner det i flaskan i stället, hm, hon stoppar ner fingret för att få upp sugröret igen men fastnar! Hon försöker dra ur fingret och plötsligt flyger det ut med sugröret, haha sugröret flyger dock lite längre än hennes finger och hamnar på golvet. Jag gick och hämtade ett nytt. :P
Och den andra grejen var att det kommer fram en kille till mig och Roxanna, tror emilia var med också..eller var det mickan? Nåja, hur som helst, han ber oss att stanna kvar vid baren för att han skulle komma tillbaka med något till oss..och han kommer tillbaka med the vibe kort..hade ju redan ett men tydligen gäller inte det längre, kul att jag kunde anväda det hela kvällen, haha aja vi skulle tydligen säga vårat förnamn för att få vår första bokstav på ett klistermärke som skulle sitta på kortet..hänger ni med? Och så här gick det för mig: Han "Vad heter du?"  "Sabina" "Va?"  "Sabina!"  "Pernilla?"  "SABINA!"  "Sss" (Leter efter ett klistermärke med S på) "De är slut, ditt efternamn?"  "Jakobsson"  "Va?"  "JAKOBSSON!, J!" (pekar på klistermärket med ett J på) Han tar ett klistermärke med ett i på sätter det på ett kort och ger det till mig.. hur svårt kan det vara!? Haha "iakobsson, that's me" ;)
Nåja, kvällen i helhet var hur bra som helst! :) Fick ju t.o.m sällskap ända hem till Linus eftersom att jag träffade på Sandra och Pia vid centralen, mycket glad överraskning tyckte jag. :) Vilka/vad är pella och pocka? Fniss.. alltid lika kul med felformuleringar och när flera ord eller namn blir till ett sammansatt. Det tycker jag är kul.

Idag har jag faktiskt varit en snabbis i väsby centrum för att köpa den sista julklappen, nej jag skojar inte. Haha det har aldrig hänt förr, och jag som klagat på alla andra som är sent ute. :P Nåja, nu är alla klara och inpacketerade :) Slog in alla igår. :) Igår bakades det även en hel de här igår, blev nä'stan illamående av all godis..eller var det kanske för baksmällan? Hm, vilket som..kläddes även granen igår, jag hann sätta i en kula innan jag drog till min Linus..men fick vara med och klä deras igår så det jämnade väl ut sig. :) Båda är himla fina. :)

Nej, nu ska jag sluta skriva för det är ändå ingen som kommer läsa allt. En eloge till den alltså. Men imorn kommer släkten hit och sen bär det av till killen för mer klappar. :) tihi, mys!
God Jul skriver jag nu för imorn lär jag ju inte skriva nått. :D
Bilder från i fredags kommer en annan dag, nu orkar jag inte lägga in. :P


It's a secret..

Sköönt, bara imorgn kvar nu. Och då är det bara julfika med mentorsgruppen och se på en julshow i en timma som gäller sen är det loov! :D Klockan elva sådär slutar väl jag..najs, najs. :) Och efter det ska jag inhandla de sista klapparna.. :) Sen på kvällen blir det ju ferre av! :) Ska bli kul. Inte ofta typ alla närmsta kompisar är samlade på ett ställe.:) På middan blir vi ca 27 pers, hej och hå. :) Sen ska vi in till stan, blir nog the vibe. Hoppas bara att det blir en mer lyckad kväll där imorn men det tror jag.

Ikväll kommer min älskling hit, mys :) Ska bland annat kolla på Magnus Betnér - Inget är heligt klockan 9! :D Får inte missas! En timma håller han på. :D Nästan så bra att man kanske ska spela in det? ^^

Lite ledsen över att första säsongen redan är över av Prison Break..var inte ens beredd på det. :( Tillbaka i april. Skoj.

Idag åkte jag, Minna och Sofie in till kista under hålet..kollade lite efter julklappar, jag hittade inget men ska ju som sagt åka iväg imorn igen och kolla..och så käkade vi..för mig blev det taco bar, mumma. :) Vilken lust vi hade att åk tillbaka till skolan sen då. Jättekul. Men dagen gick rätt fort ändå. :)

Nu ska jag pilla lite till på datorn med hemlisar och sen kanske slå in lite julklappar :) och efter det lägga mig i soffan för att göra absolut ingenting. :)

Diana är liten, men idag lite större

Idag möttes jag av några tomtenissar när jag kom till skolan, de delade ut lussebullar så min frukost blev..två lussebullar, nam nam. :)

Nu är det bara två dagar kvar. Låt det gå fort, fort! :D

Dagens logiska(?): "Åh, jag gillar verkligen inte stora böcker, de är så...stora."

Imorgon eller på fredag ska jag köpa de sista julklapparna..fick ju pengar av pappsen i måndags så nu är jag inte fattig länge. :D Har råd att köpa de sista julklapparna iaf..hah :) åh..sen är det bara helgen kvar och sen är det julafton! :D
på fredag blir det ju partaj för lilla Diana som äntligen fyller 18 idag, Grattis älsklingen! :D Hoppas att du får en underbar dag. :) Vi ska ha så kul på fredag. :D Först blir det ju lite förfestande och middag i en lokal i rotan och sen blir det utgång. :)

Och på tal om festande..här kommer några bilder från i lördags. På Minna och mig. :)


Fixar mig lite..och lite senare på kvällen blev det sånna här bilder..undvek att lägga ut några andra, hah *censur*

To do

Nu ska jag börja skriva på min krönika som ska vara inne på torsdag..men det gäller ju bara att komma igång. Jag ska skriva en krönika om julens budskap enligt mig. Nej, valde inte ämnet själv. Men jag tror att den kan bli bra. Gillar ju att skriva krönikor, eftersom att de är subjektiva. Lite som att blogga.. Man får ju använda sina egna åsikter. :)

Nu börjar jag..

An escape from reality

Ibland tycker jag om att komma bort lite..även om det bara gäller för en stund, att stänga in sig på sitt rum fungerar ibland, men inte i längden. Och att sitta och dagdrömma är väl inte heller så populärt av allmänheten. Att komma hem till pappa däremot är ett alldeles perfekt  alternativ. Med andra ord, det var jättemysigt där igår. :) Ser alltid fram emot att komma dit. Vi borde träffas oftare tycker jag.

Pappa hämtade mickan och mig på solna station vid fyra och sen bar det av hem till honom, Kicki och småbröderna. Vi pratade som vanligt en lång stund, mest om New York eftersom att de två åker dit den andra januari, inte alls avundsjuk. Inte alls. Men syrran och jag gav i alla fall tips på grejer vi gärna skulle vilja ha där ifrån sen får man ju se vad de kommer hem med. :D Sen åt vi och efter de ännu mer prat och Kickis goda efterrätt. :) Blev en del skratt också. :P Kollade på Let's Dance och efter de stjussade pappa hem oss. Pratade också om att följa med till farmor och farfar i mellandagarna. Alltid lika kul att överaska dem. :) Hoppas på det blir av.

Idag började ju jag som sagt 12:20...trodde aldrig att de kunde vara negativt att sova för länge, har ju aldrig haft den inställningen. Men idag var det det. Jag är ju skittrött. Längtar efter lovet nu. Inte långt kvar...

 

5 days to go!

Yees! Julavslutning på fredag..börjar 9:30 slutar 11:00 :D sen är det looov i två veckor! :D jag har ju en del att göra under lovet också men sånt får man väl ta när man fortfarande pluggar..snart är det över. :)

Slutade 10:10 idag..så sköönt :) eller, inte egentligen men jag skippade den sista lektionen..hade ett stort hål och när jag väl var hemma för att duscha kände bara att..nej jag pallar inte åka tillbaka för en lektion..tar längre tid dit och tillbaka ju..så..snart ska jag åka för att 15:30 har jag tid hos ungdomsmottagningen..ska fixa nytt recept på lite piller tänkte jag. :P och efter det ska jag och syrran åka till pappa..blir middag där ikväll. :)  blir säkert lika mysigt som vanligt . :)

Ikväll är det ingen prison break, whyyy?! :'(

Imorgon börjar jag 12:20! Oh yeah! :D

This is it

Okej..bloggabstinens.

Att blogga under helgerna är för mig underskattat, det skulle verkligen behövas, men då är jag upptagen..eller? Varför bloggar jag inte under helgerna? Hm, ska försöka göra det, det blir ju bara jobbigt att skriva allt jag gjort på måndagens inlägg istället.

Men men..vad har jag gjort då? Nu måste jag tänka tillbaka lite..(tääänk) Jo! I fredags tog jag det bara lugnt..var här hemma med killen.. :) Och i lördags drog vi in till väsby centrum på dan med Mickan och Sandra..blev ingen julklappsshopping för mig direkt men de hittade en del. Ja, mickan åkte tidigare och jag var tvungen och skiljas från dem när jag skulle fortsätta med bussen till Rotebro station..skulle ju på fest!
hehe kul det lät..men det skulle jag ju..och blev som vanligt så jävla stessigt och missade bussar och fick stressmage och inget att ha på sig, hann inte äta och allt det där andra..usch! Men sen kom Hasse som en räddare i nöden och stjussade mig till Simone..så jag hann äta några mackor iaf.. :) Lite kul det där..det tog typ en kvart att åka här ifrån till henne (Järfälla) fast med buss, tåg, tåg, buss skulle det ta ca en timma..! Men eftersom att jag fick stjuss var jag iaf en av de första så det kändes bra. :) Såå..vi var där, förade och Simone öppnade sina paket.. :) Jaa..förade fram till halv tio och sen bar det av till stan..först hamnade vi på Vanilla night club..tydligen något nytt ställe men där var det inte så kul så hälften drog till the Wibe typ..efter någon cider..och där har jag ju inte varit förut..schysst lokal får jag lov att säga och bra musik..men vi hade nog otur med folket i lördags..inte så många som var där faktiskt..fel dag? eller var vi lite tidiga kanske? haha, hur som helst så kände jag och Minna för att dra hem med sista tåget..och det gjorde vi.. eller jag åkte hem till min Linus såklart.. :P
Så..inte en hellyckad kväll med andra ord men så kan det ju bli ibland, hade kul hos Simone iaf.. :) <3

Och igår..ja igår gjorde jag faktiskt så mycket ingentig att jag kom på mig själv att så mycket ingenting har jag inte gjort på länge! Så skönt! Linus åkte till jobbet och jag drog hemåt..käkade frukost och sen låg jag i soffan konstant tills jag skulle åka tillbaka till honom..vid fem typ, haha nej okej duschade också men..vilken soffpotatis man kan va! Men men..vi käkade där och sen kollade vi på film och mös resten av kvällen.. :)

Alltså ingen kommer ju ändå att orka läsa allt detta..så jag skriver om denna dag i nästa inlägg. :P

A dream

Ja, det är fredag! Så skönt! Känns verkligen inte som det..snarare som en onsdag typ..så trött. Konstigt nog gjorde gårdagens måndagsschema något spratt i huvudet..men det var ju inte måndag igår..det var ju torsdag och idag är det fredag! Ge mig en fredagskänsla då! Nej, jag är bara trött..allmänt trött. Men snart, snart så är det looov! :D

Usch, hade en jätteläskig dröm inatt, vaknade typ kallsvettig och skakig två ggr..ville bara krama om min kille som låg bredvid mig för att inte behöva vara rädd men ville inte väcka honom, så jag flyttade bara lite närmare för att känna hans närhet..hos dig är jag trygg älskling.

Haha, Minna håller på och skriver upp oss som ska ut på lördag på en gästlista till en efterfest..Ace har tydligen gjort något extra på lördag och öppnar 02:00 och stänger tidigast 06:30, haha får se om man pallar ;D men försöka ska vi!

Oj, nu börjar jag.. hejsvej!

Dagens tips!



Den här underbara saken kan rädda en eller annan dag ska jag säga, torrschampo! Har det inte hänt dig någon gång att du har bråttom någonstans och inte hinner tvätta håret? Eller att din utväxt blir fet mycket snabbare än resten av håret? Då är torrschampo svaret på dina bekymmer! Haha ;D Jag bara måste ha en!
Ca 80kr på Kicks! En räddare i nöden. :D

Jag kanske borde satsa på marknadsföring? :P

Ibland blir man bara så glad!

Ja, och denna gång tack vare min nya, kära svenska lärare! :D Vår nästa uppgift är att skriva en egen krönika, som för det första är jättelätt och ska vara inne på torsdag nästa vecka, och inte nog med att vi får en hel vecka på oss, vi får även ledigt både från måndags och tisdags lektionen :D Och vad betyder det? Jo, att jag slutar tjugo i två på måndag och börjar 12:20 på tisdag, kan ju inte bli så mycket bättre! :D Eller jo det kan det..han gav t.o.m oss sovmorgon på torsdag till halv tio då vi ska lämna in krönikan. :D Naajs!

Snackade med Sandra idag om lördagen också..och varken hon eller jag har pengar egentigen för att kunna dra ut efteråt med alla andra men som en räddande ängel skriver Simone till mig på msn lite senare och säger att hon skrivit upp mig på gästlistan dit vi ska, haha perfekt! :D Då har jag ju t.o.m "råd" att föra innan också för mina lånade pengar. :D Ibland blir jag bara så glad! :)

Ska snart hem till min Linus och bara ta det lugnt.. :) för jag har ingenting som ska vara inlämnat eller gjort till imorgon. Så skönt! :D och till middag ska vi äta gröt! :D första gången för den här julen. :)

Har föresten börjat söka praktikplats nu hos några reklambyråer..får se hur det går..men nu har jag iaf börjat.. :) skickade ut några mejl idag..duktig flicka!

image356

Några eftersläntare..

Inte mycket att göra..så jag lägger in några bilder.


Är det inte den minsta julblomma du sett? :D Min glittriga och söta, haha :)


Julgranen utanför sollentuna centrum.. :) Mysigt.

Skriv ditt namn med..

skriv ditt namn med lillfingret: sabina
skriv ditt namn med armbågen: sdas biknm as

skriv ditt namn med pannan: wqwwgh8uihjq

skriv ditt namn med foten: sxabinhaz (Pretty good!!)
Skriv ditt namn med näsan: sabina (YES!!)
skriv ditt namn med örat: xzzq hm az
skriv ditt namn med munnen: bma (nu blev jag besviken..)

inte så många rätt va..haha men kul var det!
haha, underhållning på hög nivå! Pröva! ;D

tog denna från lilla julia, jullee.blogg.se :)

Sankta Lucia skänk mig en tia..

Idag är det måndag.

Alltid lika mysigt med lucia. :) Både påväg till skolan och på morgonen här. :) Imorse hade ju någon stackare sattit ut marshaller längs vägarna och i rondellerna i rotebro..väldigt fint tycker jag. :) Men det är väl en tradition.. det där med marshallerna längs vägarna runt om i landet. :P Och så i morse då..efter att två grupper hade redovisat på religionen, vår grupp var en av dem, och det gick nog rätt bra, känder bra iaf. :) Ja, då gick vi ut från klassrummet för att titta på det traditionella luciatåget och lyssna på några sånger. Alltid lika fint. :)
Och på grund av detta har nog julstämningen smugit sig på ännu närmare. :) Men vi har ingen gran ännu! Hallå, tiden börjar rinna iväg! Och snälla, låt det inte bli som förra året..då hade vi en växt med lite julglitter i..please! Haha, fast då var ju bortförklaringen att vi nyss flyttat in i huset..aja vill bara ha en bra jul..och då kan ju snön komma någon gång också! Det är väl inte så mycket begärt?

Tomten jag önskar mig snö på julafton. Mycket snö.

Igår åkte ju jag som sagt till killen och käkade..en jättegod thairätt. :) Mina favoriter när det är Linus som lagar maten. :) Mums. Och tiden sprang iväg, hann i princip bara duscha och sen var det läggdags. Trött imorse. Men nu är det bara en vecka kvar. :D Känns underbart.

Och så lite om helgens äventyr..jaa imorn är det olika tankar och planer mellan mig och älsklingen men får se vad som händer..vi ska iaf tillbringa morgondagen tsm. :) På lördag fyller min Simone år, haha äntligen 18! Känns så konstigt..jag blir ju liksom 19 om 3 månader..haha stackarn..och samma sak med Diana som jag ska fira nästa helg. ;D Så det blir lite föra med massa folk hos henne först och sen blir det utgång. :) Blir nog jättekul. :) Söndagen eller snarare söndagskvällen tillbringar jag nog hos kusinerna..för lite barnvakt. Har så lite pengar som man kan få i princip, ligger på minus..så jag ska försöka skrapa ihop lite som desperat-barnvakt. :P Måste ju låna lite bara för att kunna följa med på lördag liksom.. men det ordnar nog sig..sankta lucia skänk mig en tia? eller..bör jag börja söka lite mer seriöst när det gäller deltids jobb kanske? Jaa..men jag kommer aldrig till skott. Men jag ska. Jag ska.

Nu har jag hål..måste ta reda på om vi har en lektion efter lunch..det går lite rykten om att man kanske kan strunta i den..och om så är fallet tänkte jag att jag kan sticka redan nu..för min nästa lektion är klockan 3..och den orkar jag ju inte vänta på. Bara lämna in artikeln i lärarens fack eller nått så kan jag sticka sen..men har jag lektion efter lunch, ja då blir jag nog kvar här..bara så jobbigt..eftersom att det är måndagsschema idag har jag så mycket hål..

Hörs senare.

Dagens bild

image353
Jessica Alba

Nothing to say..today.

Sitter och skriver lite..imorn ska en artikel in och en redovisning hållas..bäst att man är hyffsat förberedd...och när det är avklarat ska jag till Åström's :) haha..lät lite som jag menade ett företag eller kanske..ett paket köttbullar..? Men det är det ju inte..ska bara hem till killen ju. :P bara och bara..men iaf.. strunt samma. Har inget vettigt att skriva och då får det va!

Har däremot inte lagt in en "dagens bild" på länge..det kan jag ju göra.

Plötsligt vänder oturen..

Jag har nu i över en vecka väntat på ett par stövlar som ska komma på posten..och när de inte kom igår började jag bli orolig..kanske hade de kommit bort med posten? Och det är ju så jobbigt att vänta på något som man ser fram emot eller längtar efter. Och så det första jag gjorde idag när jag kom hem var att leta efter lapp där det stod att jag kan komma och hämta ett paket..men icke..jag suckade och när jag vände mig om stod Hasse men värsta flinet och höll i ett paket, haha det hade kommit, ända hem också, äntligen! :D Och det passade perfekt! :D Jättefina och varma eftersom att det är fodrade med något slags ull. :) och det är ju skitbra nu när det är så mycket snö. :D

En annan grej som hänt idag, egentligen bara för några minuter sen och förde mitt humör ännu längre upp på glad-skalan var att jag hittade mitt kära pilgrim-halsband som jag trott jag tappat och varit borta i flera månader. :D Åh, blir så glad när jag hittar saker som jag trott jag förlorat :D speciellt när de är presenter och rätt dyra..men vem blir inte glad för det liksom..

En mindre rolig grej är att jag har huvudvärk och ska skriva lite på en religions redovisning nu...men ändå är jag så glad :D Ska träffa min älskling lite senare också när han slutat jobba och äta något gott tsm med honom. :)

Time to go.


Färsk frukt?

Då och då måste man ju bara lägga upp ett klipp från tuben ;D
Har aldrig och kommer nog aldrig förstå innebörden med de här klippen..men det körde en parodi av dem på NT-showen och man skrattar faktiskt åt dem..bara för att typ. Fattar inte varför jag skrattar. Aja, här är ett klipp iaf, finns flera..


Julbak, julmarknad, jul, jul! :P

Jaha, nu har man då ganska mycket att skriva och tala om.. i fredags, jaa det blev en vanlig mys-fredags-kväll hemma hos mig..med idolfinalen som slutade rätt rättvist enligt mig.. :)

I lördags åkte jag till väsby centrum för att möta Linus och Sandra..vi skulle shoppa lite dricka till kvällen :P eller snarare Sandra..men snart älskling så får du köpa också, snart! :P Hur som helst så blev de rätt segt eftersom att Linus arbetskamrat såklart var försenad med en timma..men jag och Sandra gick runt lite i affärer så länge. När han fick sluta så gick vi även in på Ica för att köpa tomtemössor som vi hade på oss på kvällen. ;D Sen åkte vi till Vi och köpte ännu mer grejer..alla ingredienser för bakingen såklart . :P
Jaa, det blev faktiskt en riktigt trevlig kväll med lite glögg och x-mas cider :) och all julbak och all Tomterockers såklart :D vilken Tomterockers låt lyssnade vi inte på 253 ggr den kvällen? :P Linus gjorde någon jul-limpa, som blev jättegod btw :D Görel stod väl mest för lassekuttarna (Skratt! ;D) och jag, Sandra och Linus hjälpes åt med Rocky road, mamma vad gott :D Jaa det blev en bra kväll med många skratt och kosntiga samtalsämnen och även mycket spelande av Guitar Hero ;D i like! Även om jag suger just när det gäller Guitar Hero.. :P

Under bakningens gång och på våra fina skapelser:
 


GOTT! :D

Söndagen då? Jo den var ju egentligen inte så väl-planerad för Linus och mig eftersom att han egentligen skulle jobbat men det slapp han så vi och Sandra drog till Märsta och gick på Sigtunas julmarknad med deras pappa + familj :D Jättemysigt! :) Fast något kallt..och efter det drog vi vidare hem till deras pappa för ännu mer glögg och julmys med julfika. :) Lite halvjobbigt bara när vi tittade på Lasses (deras pappa) och Helens (hans sambo) semestervideo från deras vistelse i Thailand för några veckor sen...nä, nä blev inte allsl sugen! Åååh..börja spara pengar? Vilka pengar?! Åh! Hur som helst så beställde vi lite thaimat och käkade där. :) Mycket gott, och tror aldrig att det varit så svårt att beställa hämtmat förut..eller rättare sagt ha-ha-roligt att beställa hämtmat förut..som egentligen skulle bli en leverans.. haha latte, latte! :D men det gick bra till slut och var som sagt riktigt smarrigt. :)
Vi fick stjuss också hem som en guldkant på dagen, mycket skönt :) Haha "Fa-an vad ni babblade då! Hörde ju knappt vad hon sa!" haha :P "Märsta station? Rotebro station? Sollentuna? Hejdå rotebro!" Haha, what?

Never mind :P En mycket trevlig helg har det varit och idag är det måndag igen..usch, hade sååån lust att ligga kvar i sängen i morse men nej, det blev inte riktigt så, och det var väl lika bra, bara två veckor kvar nu tills lovet, fortsätt kämpa! :P Åh, det ska bli så skönt med lov. :)

Nu snart ska jag möta diana och äta lunch med henne.. :)
Pusshej!

Utan nycklar..

..och pengar på mobilen är man utelåst..kort sagt. Glömde mina nycklar i en annan väska i morse och kom inte in när jag åkte hem..Syrran skulle ju vara hemma! Men icke sa nicke..där stod jag i regnet med posten i min hand och hoppades på att syrran bara var ute med Akira och snart skulle komma tillbaka men..nej..jag kunde inte göra annat än att åka hit..till väsby centrum och min älskling..så nu står jag här i montern och skriver..och plånboken är också hemma så jag har inte alls mycket att göra..segt. Ska väl stå/sitta här tills vi drar hem till mig..

NT-showen var föresten helt okej..besviken över att hela konceptet är borta...men den var underhållande i alla fall, även om jag inte skulle kalla det för en NT-show..bara show.. :P Båda programmen showade ju tillsammans..det var lite trist men ja..helt okej, man fick ju sig några goda skratt i alla fall.. :) Kanske lägger upp någon bild senare..

Nu ska jag fördriva tiden ännu mer..med absolut ingenting. :P

it's all right..

Sitter och gör absolut ingenting..men snart så..snart ska jag börja göra nånting..kolla upp flera praktikplatser och skriva ut fejk biljetter till en annan show..ett-showen..istället för att sitta här och vänta till tre bestämde jag och Revin oss för att gå på ett-showen istället..biljetterna är ju så löjligt lätta att göra..en vit liten lapp med typsnittet Arial, storlek 18.. typ ;D haha

Ikväll är det Idol-final! Måste kolla :P Vet fan inte vem jag vill ska vinna, gillar både Marie och Amanda..men Marie känns mer som om hon kan sjunga lite mer varierande medans Amanda showar bättre, så svåårt.. men den rätta vinner säkert. :) Huvudsaken är ju att det var dom två som gick vidare till globen.

Nu ska jag göra lite nytta...Puss!

NT-show och Julpyssel

Sitter på en låång graflektion..slutar om cirkus en timma..sen har jag typ tre och 1/2 timmas hål...kuligt! Nej..jag ska väl spendera den tiden med att skriva på min artikel som ska vara inne på måndag..enda anledningen till att jag har en så lång håltimma är för att det äre NT-show-dag idag..alltså alla NT-shower visas idag under flera olika föreställningar och därav ställs flera lektioner in..mina två sista till exempel och den show jag ska se börjar klockan tre..haha smidigt. Nej inte särskilt..finns ju vissa funderingar på att dra hem istället men det spelar inte så stor roll..har inte så mycket annat att göra hemma ändå..Linus slutar ju klockan sju så jag får vilket som vänta en stund på honom när jag kommit hem. :P Vad gör man inte för att se NT-showen? :P En rolig grej är bara det att när biljetterna släpptes till kvälls-showen som dom kallar det, var det typ tio pers i "kön" i veckan och om jag minns rätt svimmade typ tre personer förra året när biljetterna släpptes eftersom att det var sådant kaos! Egentligen brukar ju kvälls-showen vara klockan nio och sex-showen brukar kallas för föräldra-showen men som många vet har det skett många förändringar tack vare någon ungjävel och media...ibland skäms jag för att vara en av dem..och detta år blir ingen riktig nio-show. Piss.

Idag ska vi nog inte göra något speciellt..lite fredagsmys hemma säkert. :) Imorgon blir det julpyssel :) Ska hem till Linus och julbaka med dem. :) Under söndagen lär nog inte heller så mycket hända faktiskt..kanske lite julhandel? Får se..har ju några klappar kvar..

Nu tänkte jag leta lite praktikplatser..morsning!

Tänk först, prata sen.

Dagens citat av den alltid lika smarta Sabina Jakobosson - "Jag ska gå och pilla med min nu.." (eh!)

Hm, fel ordval? Kan tänkas..

More pics

Ingenting att göra..sitter bara och väntar på att lektionen ska börja..och kom på att det var länge sen jag la in en bild på min tuffs Akira..så nu lägger jag in några stycken.. :)

image332
image334

Tuffs <3 :)

Pics

Här kommer lite blandade bilder som jag glömt att lägga in.



NT-veckan har kommit till rudbeck och bombningen med den! ;D



Så såg jag ut i helgen på dansuppvisningarna, rätt hett va? ;D I'm a doll!

och dagen började bra?

Om...det började med att jag tar bussen som jag alltid gör från Linus på mornarna och hoppas på att jag hinner med 520 vid rotebro station..och det gjorde jag. :) Men sen kände jag att nej jag pallar fan inte stå hela vägen till skolan så jag hoppar av hållplatsen efter typ..eller två..trafikplatsen och ser att den andra 520 kommer..så jag hoppar på den och känner mig rätt nöjd, skönt en sittplats..men varför känns det fel? Varför ser jag inga kända UNGA ansikten på bussen? Hmm..bussen ser annorlunda ut..och varför klev inte den där killen på som jag VET också går på rudbeck? Hmm...rutan, eller jag vet inte vad det heter, men rutan där vägnamnen kommer upp byter och det står.. Gisslinge...wt..?!? FAN! Jag är på fel bussjävel! Jaha, det här var ju jävligt kul! Hur fan gör jag nu?! Jo, självklart plingar jag och går av nästa hållplats..vid Gisslinge..och hamnar HELT fel..borta vid stallet, Överby...oh nej..det tar minst en halvtimme att knata här ifrån hem..fan jag skiter i första lektionen, tänkte jag..dum som jag är och inte tänker på att det borde ju gå en buss tillbaka också..det komemr jag på när jag hunnit en liten bit och springer tillbaka, haha och jag matchar bussen rätt bra, den var lute försenad men jag var tillbaka vid rotebro station redan 10 minuter senare och började om igen...haha kändes så jävla dumt. Men jag tog 520 igen  08:12 från station och då flöt det bara på..bussen gick inte genom viby och då kom jag bara typ 10 minuter försent..helt sanslöst. Haha trött man kan vara..men imponerad över att jag bara blev lite försenad. :P

Well well, nu är jag precis tillbaka från sollentuna..har varit och tagit ut pengar..älsklingen är så snäll och lånar mig pengar till en skoltröja..mina egna som är kvar är ju bara till julklappar..så snart ska jag gå ner och testa lite tjocktröjor och beställa en..en grå i think. :)

Idag är det torsdag..och det är ingen dans! Hm, känns lite skumt faktiskt..det är iof bara några veckors uppehåll men låt det gå fort! :) Annars lär jag få dansabstinens!

Föresten, igår åt älsklingen och jag nått supersmarrigt, vi ställde en form i ugnen men lager av nacho-chips, tacoköttfärs och ost..sen när det var klart hällde vi över tacosås och gräddfil...MAT-ORGASM. Åh, i love it! :D Tänkte lägga upp en bild för att retas men gör det en annan gång..det går inte nu. :P

Dagens citat från min nya, unga, värmländska, bo-på-söder, lite halvfjolliga lärare Sebastian - "I like it!" och "Wich who i know." hahha :D har en känsla av att jag kommer få flera skratt åt den killen ;D en hel skön typ! :P

Snart är det mat och jag ska gå ner för lite skoltröj-shopping. :P
Hungrig, hungrig, hungrig...

Dagens bild

image318
Allas våran Marilyn Monroe.

that went pretty good actually..

Yees...kom hem för en stund sen, har varit i sollentuna centrum hela eftermiddagen..fick sluta tidigare idag..kvart i 3 för att vara exakt och då tänkte jag att det är väl lika bra att gå runt i sollentuna centrum och kolla efter lite julklappar..hade ju ändå inget för mig. :) Och så blev det..köpte lite smågrejer till mig själv också.. :) ..hittade jättemycket faktiskt, rätt nöjd :D speciellt men en grej som är till Linus..när jag såg den sa det bara "klick" haha "den måste han ha" tänkte jag.. :) och sånt är ju alltid skönt..så nu är det bara tre smågrejer kvar att köpa..men det flesta är fixat, skönt :D Efter det är det bara julklappsinslagningen som är kvar och det är ju nästan lika pirrigt det :) åh, vad tiden går fort, inte långt kvar nu..och ingen snö får vi heller. :( Jävla skit. Men lite jul-mysigt var det i alla fall utanför sollentuna centrum..där har det fixat en jätte-gran med belysning, som jag fotade säklart. ;D

Nu försöker jag bara få tiden att gå..ska snart iväg till min pojke och fixa i ordning lite god mat.. :)
Pusshej!


Dagens bild

image317
Christina Aguilera
En av världens vackraste och sexigaste kvinnor enligt moi =) don't yah think?

och den dagen gick fort..

Hade bara två lektioner idag..eller snarare en..mentorstiden räknas väl knappast som en lektion..så en lektion har jag haft idag..en tretimmars graflektion..håller på att designa metro till en kvällstidning..eller bara framsidan men det är rätt kul.. :P anledningen till att jag bara hade den lektionen idag ä enkel, vår nya lärare dök såklart inte upp imorse när vi skulle ha svenska..alltså blir så jävla irriterad när det är första lektionen som glöms bort eller är inställd..okej om det är mitt på dan eller ännu hellre sista lektionen men vafan varför min första lektion?! Kunde ju varit i skolan 12:20 istället för 10:25 om jag vetat att han skulle vara så tankspridd! Suck..

Aja, det är väl sånt vi får leva med..i guess.

Igår åkte jag hem till älsklingen och mös.. :) Han har köpt ännu ett nytt Guitar Hero..trean..och det kom igår, haha så söt han är, blir som ett litet barn när det gäller det där.. :) men det är ju skitkul! :P Även fast jag kan bli lite tvär när det blir fel..dålig förlorare? Ja..kanske det. Men jag får öva, öva, öva!

Nu ska jag unna mig en stund framför tvn.. Morsning!


Ketchup med bröd någon?

Mmm..smarrigt. Hahavet inte hur men idag när jag, Sofie och Minna satt och snackade kom vi in på korv med bröd..och det skulle ju vara så gott och blabla..och så plötsligt fick jag minnet tillbaka!..minnet av att jag faktiskt åt korv med bröd i lördags kväll...på Bobos..:P Sandra fick pengar av sin chef och sa åt oss att gå och köpa en varsin korv..typ..eller fler? Så vi tänkte ju göra det då..en varsin och en var åt killarna..men när vi skulle beställa hade "baren" redan stängt! :P Men som vi tjatade.. eller mest Sandra, hah ;D "Inte ens en?" Men så hade dom EN korv kvar! Vilken lycka! :P Men vafan..en korv på fyra pers tänkte vi..nää..det går ju inte..tjatade lite till..men icke, de vägrade tina några fler så vi tog tre bröd med ketchup istället...eller var det fyra? usch! :P Alltså vi delade på en korv med bröd på fyra pers..lite som sista måltiden sådär..haha, nja för dagen kanske. ;D
Och ja, vi åt upp bröden.. =/

Dagens bild

image316

Monday morning..

Jääsp..ville inte gå upp i morse..usch behövde nog mer än 5 timmars sömn..

Tänkte berätta lite om helgen..fredagen? Jaa den blev väl mest lugn..åkte till väsby centrum och hälsade på Linus.. :) köpte en julklapp till honom och tittade lite..sen när han slutat åkte vi hem till mig.. :) som sagt det blev en lugn kväll..
I lördags blev det mer att göra..då hade jag dansuppvisning halv fyra och det gick superbra :D (förutom att typ 7 stycken i vår grupp inte kom, besviken!) okej vi fick reda på att vi skulle ha en uppvisning i lördags rätt sent men ändå, alla sa ju typ att det kunde komma..aja..det gick rätt bra iaf.. himla kul hade vi iaf.. ;P ja och efter det var det hemåt som gällde..vi gjorde oss i ordning lite smått och sen kom Linus och Micke..vi käkade gjorde i ordning oss lite mer..och drog till Bobos..där träffade vi flera familjemedlemmar och släktingar.. :) och Görel och Sandra.. :) (Linus mammi och sis) och Sandras Fredrik..jaa, jag tycker väl att det blev en bra kväll.. den sprang iväg fort men det som varade var kul.. :) När Morbror och hans band Tomterockers spelade blev det såklart en himla show.. :) Haha, det är inte ofta jag är sist ut någonstans men fan jag tror jag var det i lördags..en av de sista i alla fall..besviken på att det stängde så tidigt..ett liksom.. Men i det stora hela var det en himla trevlig kväll med dricka och nära och kära :D Har lite bilder som kommer upp senare..

I söndags då? Jo..igår var jag rätt seg men bara seg.. som tur var, hade ju den "viktigare" dansuppvisningen då..klockan två. :) (RIM! :D) aja.. då var alla från gruppen där i alla fall :D det gick mycket bättre då enligt de flesta och det var så kul! :D Kul också att så många kunde komma och titta, t.o.m. mormor, fick tag i en biljett till henne tillslut :) Pappa var ju också där och vi pratade om att ses snart.. :) Kvällen tillbringade i princip hela familjen framför tvn..med chips, dip, julmust, pepparkakor och lussebullar :D kollade på Harry Potter och den flammande bägaren..den är bra.. :)
Bilder från dansuppvisningarna kommer senare också. :)

Nu har vi börjat jul-pynta där hemma, så fint :D Nu börjar jag seriöst längta till jullovet och julafton.. har en del klappar kvar att köpa så det måste ju också fixas.. :)

Vilken vecka är det nu då? Jo, NT-veckan! Wohoo! :D Den bästa veckan på hela skolåret! Det som inte förstår vad jag pratar om behöver inte fråga..orkar inte förklara.. :P Som sagt har det skett en del förändringar i showen och upplägget överhuvudtaget men i princip sker allt som det brukar göra.. :D Så imorse när man kom hit var skolan bombad såklart :D Och alla som trodde att det inte skulle få bli någon bombning! Blev typ lycklig när jag såg alla färgglada lappar lysa ut från dörrarna i vinterkylan imorse :D Tyvärr är dock inte hela skolan bombad, bara en del men kan lägga upp bilder på det sen så får ni se :D

Snart är det lunch..

RSS 2.0