I just love that cloud..

Vilken lördag det blev då! Heeelt galen! :D Har nog aldrig haft så roligt i den här lägenheten någonsin! MYCKET lyckad förfest! Tyvärr splittrades vi, hälften av brudarna (inkl mig) drog till Olearys i Sollentuna medan de andra fortsatte i stan.

Hur som helst, hade jag en toppenkväll och jag mådde som jag förtjänade i söndags.. Hade ändå en jättemysig kväll hos mammi igår.. ♥

weheartit

Seg måndag. Nu blir det krubb och tvhäng!

Grab somebody sexy tell ‘em hey!

Helg = fest, fest och mera fest!
Igår blev det en spontanutgång. Riktigt kul! Förade hemma hos Gabbi med mina älskade systrar. Och plötsligt stod vi och shottade tequila på Solidaritet.

Lagom trött brud var hemma hos morsan kl 2 för att fira syster som fyller 16 idag. Älskade lillasyster, hur gammal du än blir kommer du alltid vara så liten för mig.. ♥


Några damer har redan börjat ramla in och jag har börjat kvällens alkoholintag. Förfest hos mig sen gör jag och en massa snygga tjejer stan osäker!

SKÅL FÖR FAN!

Baby, you're a fool

Nu är det nära!
Efter lite krubb tänkte jag städa lite och dansa med disken till NRJ..det måste ju vara snyggt här när man får finbesök på lördag ;) Jag har lyan för mig själv i helgen och då förstår ni ställer jag till med kalas så det heter duga!


Fuck! You did it again!

Hela dagen längtade jag till klockan skulle slå 17:00.
Då stack jag från arbetet till Kista c för att äta middag med 3 söta damer (Mickan, Becka & Gabbi), sen gick vi på bio och såg Baksmällan 2! Oh-my-god vad bra den va! Ni måste se den! Minst lika bra som första filmen! I know, hur lyckades dom!?! XD


Nej, nu vill jag ha helg, då ska det bli kalas så det står härliga till!

Postcard killers

Har börjat läsa en ny bok av Liza Marklund..
Läste boken hon skrev innan denna (En plats i solen) på resan och gillade den starkt. Hoppas den här är minst lika bra! Det tror jag.. ;)


Kommer med betyg när jag avslutat den såklart!

Smile like you mean it

Då var det slut på att leka rövare då..för den här gången.
Hade himla roligt i lördags, över förväntan faktiskt! Efter att ha ätit en 3-rätters middag, druckit för mycket alkohol, skrikit och gapat med mina kollegor (+ några 100 pers till) på Tyrol begav jag mig till Debaser där jag mötte upp en hel drös med vänner som fortsatte kvällen med mig.. :)

weheartit

Idag kommer svt till vår butik..jag måste sitta i kassan. Hjälp! Hoppas jag inte behöver säga något. Räcker väl med om jag flirtar med kameran.. Har ingen riktig koll på vad de ska göra där men har för mig att de ska följa en av våra kunder under en dag..

Annars är allt som vanligt. Allmänt förvirrad och tankspridd.

Tja fan..

Nä, nu tar jag mitt pick och pack och drar mot staden!
Vad jag ska ha för hyss för mig idag kan ni läsa i föregående blogginlägg ;)
Skål på er alla rockers!

We are all born superstars

Kvällens underhållning blev inte riktigt som jag tänkt men har hunnit med att både städa, diska och tvätta kläder. Duktig tjej!

Men imorgon blir det minsann andra bullar!
Då blir det en heldag med mina tokiga arbetskollegor. Vi börjar i solen på en uteservering i stan, sen ska vi ta oss ett åk på grönan och sen förstår ni blir det middag och mer alkohol på Tyrol. Kommer nog bli riktigt skoj. :)

Nej..lite film och SIAs kladdkaka-glass på det här..

Control yourself..

Här har ni en brud som är trött, efter att jag försov mig i morse har dagen varit riktigt seg. Men slutade tidigt (kl 3) och hann därför med att knata i stan med Jossan. :) Imorgon jobbar jag bara mellan 9-14 och sen är det helg mina vänner, fan så skönt!

Just det. Jag har blivit med Peace & Love biljett. Åh, längtar mig sjuk!




Ähh..slagga nu tror jag innan huvudet slår i tangenterna..

It's a pirate's life for me..

Jag var självfallet och såg världspremiären av Pirates Of The Caribbean - On Stranger Tides mellan klockan 23:59 - 02.20 denna natt. Och jag måste ge 5 av 5 toasters! Fortfarande lika spännande och underhållande som de andra filmerna :) Inte en död sekund! Se den mina damer och herrar!

Nästa veckas premiär: Baksmällan 2 med tre andra fina damer. Fan så kul!
Hon här till vänster ska med till exempel..

Rock n' roll

Puh..inge kul alls att gå upp kl 9 när man är ledig, speciellt när man bara sovit 3 timmar. Igår rockade jag med vänner på både ROQ och Harry B James...mycke bra kväll!

Anledningen till att jag var uppe så tidigt var för att jag och systrarna skulle åka ut till farmor och farfar på Grasö. Så himla mysigt att träffa dom igen. ♥ Fan vad bra att vi fick tummen ur röven och äntligen tog oss tid.

Copyright © 2011 Crank it up
Vi tog 3 foton och fotografen väljer denna, när jag grimaserar..vad snällt!

Resten av kvällen ska jag spendera framför tvn och heja på grabbarna i gulblåa tröjor! ;)

You must have mistaken me for someone who gives a shit!

Idag är någon lagom trött, lagom törstig och fötterna är lagom mosade av allt dansande i för höga klackar. Vilken kväll det blev igår! Grymt!
Det var länge sen man gick hem när det var ljust..däckade vid 5 imorse.

En annan ovanlig händelse. Jag sprang runt i stan och shoppade innan kl 11 igår. Började inte jobba förrän 14 så tänkte att jag skulle passa på. Jävligt nice, hittade en hel del fint faktiskt. :)


Idag blir det födelsedagsfika hos moster och kusinerna. Sen går vi på den igen!
Ska försöka hinna med att både kolla när Qloud Nine spelar på ROQ för att efter det skynda mig till Harry B James där Degreed ska rocka på scenen.

Längtar efter morgondagen

En kort arbetsdag imorn sen är det minsann helg!
Efter att ha jobbat 3 helger i rad tycker jag att det ska bli riktigt jävla skönt! Och så är helgen sådär roligt fullproppad med massa händelser. :) Födelsedagsfest, utgångar, lyssna på två av mina kompisars band som spelar och så hoppas vi på en eller två drinkar i solen.. yes!


Och och och! Jag får min första riktiga lön på 3 månader imorgon! Som jag har längtat! Fucking score!

Sommartider hej, hej..

Onsdag, inte många dagar kvar nu..
Igårkväll blev det grillning på balkongen med Revin och Johan, mycket trevligt :) Innan de kom satt jag bara och njöt av värmen som låg kvar i luften med en cider i hand. Älskade balkong med sol mellan 9-17, jag kommer sakna dig.


Sunny days

Fotade lite när jag var påväg hem till mammsen idag..


En underbar promenad var det. Det räckte att jag hade linne på mig.
Doften av sommar fick mig att stanna upp en stund och le för mig själv. Som en drog drar jag in så mycket av det jag kan i lungorna och blundar. Fåglarna sjöng och barnen leker i vattenspridare. Det är lycka för mig. Sommar.


Nej, läggdags tror jag..

Been there, done that

Det var den helgen det..
Igår efter jobbet var jag hemma hos Becka. Filmmys stod på schemat. Pizza, chips, godis och coca-cola lyckades vi stoppa i oss under kvällen. Tycker det blev en himla bra kväll. Kvalitetstid med syster ♥

Just nu: Soffhäng med denna nya goding från SIA..


Blueberry

Vilken toppenkväll det blev igår, fast det blir det ju alltid med mina närmaste.. ♥
Vi drack alkoholfritt och tack vare det är jag pigg en lördag för en gång skull. Thumbs up!

Morgonens frukost: Blåbär. Det smakar sommar.

Bam! Friday!

Ska röra mig mot arbetet nu...men ikväll ser jag fram emot att tokmysa med 3 favoriter. :) Det blir soffhäng och snuskprat här hemma med Roxie, Diana och syster Mickan. Mjau! Kände för att ta det lugnt denna helg. Har jobbat bakis alldeles för många helger i rad.

Fish-massage...creepy stuff

En ledig torsdag

Idag är min lediga dag denna vecka. Tänkte gå på en dejt med Elin (ska äta en sen lunch tillsammans bla.) och kvällen ska jag spendera i stinsen med syster, ladys night!

Gosh, jag trivs bättre med att vara singel än jag trodde. Behöver endast tänka på en person. Mig. Inga krav. Inget tjat. Ingen svartsjuka eller dramatik. Bara jag, mina tankar och mina behov. Och gissa om jag njuter. Det enda som saknas är ett eget place sen är allt precis som jag vill ha det.

Jo men precis. Så jeffla snyggt! Länk

Fyllde en kastrull med vatten, satte på plattan och inser att äggen är slut. Ett bra exempel på varför Sabina vill bo själv..

Kids...

Sitter och äter hemmagjord kebab med bröd till ett nytt avsnitt av How I Met Your Mother. :) Lägenheten är nystädad. Fan vad mycket man hinner med när man slutar 17.00!

Fina tider..

Annars är jag jävligt sugen på att gadda mig och skaffa gymkort, snarast!
Känns som att jag bara upprepar och snackar en hel del, where's the action?

TV-night

Måndagskvällar är nu för tiden tvkvällar.
Klockan 20:00 på kanal 5 visas Total blackout, zappar till tv4+ kl 21 och tittar på Trinny & Susannah stylar om Sverige och zappar tillbaka till kanal 5 kl 22 för att titta på underbara NittiLeaks!

Underhållning på hög nivå.
Idag var det kallt. Det gillas inte!

Nä, man skulle vara någon annanstans just nu.. Typ här.

110501

Vilken valborg! Tjo vad det svängde!
Hade en helmysig dag med systrarna i Uppsala och Revin, tack för en grym kväll/natt på Operaterassen! Jag totalt misshandlade mina knän och fötter igår av dansande och hoppande i timmar i höga skor. Men jävlar vad kul vi hade då! :)




Idag var det som vanligt tungt på jobbet. Så värt ändå.
Tänkte slänga i mig lite krubb nu och titta på Humorgalan - för varenda unge, titta ni med! Sen ska jag ta igen några timmars sömn..

RSS 2.0