Life

Hade en mycket bra lördagskväll med syster och en massa fina grabbar. Grillat och sangria.. Vilken bra kombo! Vi fortsatte kvällen på Harry B James men avslutade den inte förrän ett antal timmar senare hemma hos mor igen. Kom i säng vid 6.30 nånting.. Ett trött gäng åt pizza och kollade på The Hangover i söndags, det var väl det vi orkade med.. Nu sitter jag på tuben på väg till jobbet. :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/234583/images/2012/pic_5017af01ddf2b35f9400001c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/234583/images/2012/pic_5017af039606ee5efe0001a1.jpg" class="image">


Saturday braces

Vi firade vår Dzesika igår kväll med ett besök på Grönan och ett på Debaser Slussen.. :) För en gång skull drog jag hem i bra tid och fick mina 8 timmar under täcket innan det var dags att öppna dom blå igen. Några timmars jobb tänkte jag nämligen hinna med idag innan jag drar hem till mamma (FF!) och grillar med några vänner.. :) Gårdagen (gruppfotot är lånat av Paulie) och dagens outfit.. Muumuumumumu!


Svett

Igår hade jag en helt perfekt ledig dag.. Kl. 11 var jag på plats i Skanstull för sol och bad i några timmar på Eriksdalsbadet med mina brudar.. Fortsatte med lite shopping på eftermiddagen.. Sen avslutar jag och Mickan kvällen hos moster med glass och Friends Trivia.. Kul, speciellt kul för att jag vann! ;D Nu är jag framme på Friskis för ett svettigt gympass med syster! Sen ska jag svettas på jobbet! :) (ACn är trasig) Svett, svett..


Off to work

På g till jobbet.. Ikväll när jag stängt butiken ska jag åka till min fina vän Revin och kolla in hennes nya lägenhet. :) Igår blev min älskade syster Rebecka ett år vackrare och det firades med god mat och dryck på Mamas and Tapas på Söder. :) Instagram: sabina_j


Sorry..

..för uteblivet bloggande. De senaste dagarna har jag jobbat, haft världens träningsvärk, var ute med tjejerna i fredags och svängde våra lurviga på Amba fram till småtimmarna.. :) Igår var jag ledig, låg mest i sängen och njöt av sällskapet jag hade hela dan.. :) Nu är jag på g till Söder och butiken för jobb mellan 11-17. Ikväll ska jag hem till mor min <3


Ledig

Måndag och tisdag såg i princip likadana ut. Först ett gympass med syster och efter det ett arbetspass. :) Idag är jag ledig och stängde av alarmet för en gång skull.. Träningen blir av i alla fall men senare ikväll. Jag och syster har anmält oss till ett gym/crossfit pass halv 6. :) Lär bli tufft som fan. Önska mig lycka till!


Dark Shadows

Jobbat hela helgen och bara umgåtts med min älskling.. Igår kväll bakade vi kladdkaka, en lite nyttigare sådan men go blev den! Mindre socker å inget smör, kesella är bra grejer det.. Efter jobbet idag gick jag och mötte Elias, vi åt middag och såg Dark Shadows med Depp i huvudrollen. Bra grejer! Men säg något som Tim Burton inte lyckats med. :) Nu tv-häng innan vi släcker för kvällen..


Lunch

Tänkte jag kunde hinna uppdatera lite på lunchen.. Igår var jag ledig, tredje gympasset för denna vecka körde jag igenom med syster, lunchade med sushi i solen med min Elin och åt middag i Bålsta hemma hos "svärmor". Inte en så tokig torsdag. :) 10-19.15 i butiken idag. :) Det blir nog soffläge framför en rulle ikväll.. Gårdagen och lurren kommer här..


Nya tag!

Äntligen funkar appen igen! Glädjeskutt! Efter för mycket festande och alldeles för lite träning gjorde jag å syster ett bra mage och bröstpass igår. Idag fick rygg och biceps lida. Imorn kl 11 kör vi triceps och ben! Skönt att vara igång igen och dessutom träna med sällskap. Nu gäller det att inte tappa! Annars har jag haft en jättemysig kväll med mina brudar, en massa skratt som vanligt.. :)


Bildbomb

Efter att vi festat klart hos G-star i fredags fortsatte vi på Patricia där jag blev kvar ända till stängning.. (5.00).
 
En trött tjej drog från jobbet i lördags kväll mot Hässelby och nästa fest. Trodde aldrig att jag skulle orka hela kvällen men efter några groggar var man ju igång igen! Avslutade kvällen på Sommar med mina systrar och knäppa vänner. ♥
 
Igår fick vi inte mycket gjort.. Åt och slappa framför tv'n.. Såg bla. American Pie: Reunion, lika underhållande som vanligt. ;)
 
Tänkte passa på att slänga upp lite foton när jag ändå rotat fram datorn och slagit på den..
 
Picknick i sumpan 3/6, Brännboll Carlings VS JC 4/6
Grönan 26/5 och Midsommar i Knåda 
 
 
 
 
 

Friday

Jag lovar er en bildbomb snart...
 
Jobbar 14-19.15 sen bär det av mot Münchenbryggeriet för jeansfest (G-star) med mina fina kollegor. :)
 
Annars är det fredag gott folk och jag önskar er alla en grym helg!
 
 

Summertimes

Har varit ledig i 3 dar men ändå inte bloggat.. Sorry..
Igår hade jag en helt underbar dag. Fick träffa många vänner, var en snabbis på Ikea med Elias, picknicka, spela kubb och solen värmde hela dan. ♥
 
På g till jobbet nu, är där till stängning och sen ska vi visa vad vi går för i brännboll! Carlings-butikerna VS JC-butikerna. :D

RSS 2.0