Bloggnörd

Med mitt stjätte inlägg idag känner jag mig nöjd och belåten.

Kolla! En länk till Dagens Media där en film finns på det jag länge pratat om och skrivit om, Hemglass var det Volt jobbade/jobbar för. Och där mina teckningar ska kunna skymta till på väggarna..men än så länge har jag inte sett någon. Men kul ändå. Tryck och titta!

http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=162557

På tisdag blir det en sväng till Farsta Strand för att titta på David LaChapelle utställningen med Sandra. Tror det var tisdag i alla fall vi bokade in igår...preliminärt.. Hur som helst. Det ser jag fram emot. Han är ju så grym! Den är nog skitbra och cool. Har ju varit och kollat på en fotoutställning tidigare i Factory i Nacka Strand så jag vet hur bra det kan vara eftersom att det har så stor lokal.

Nu ska jag gå och hämta en glas i Volt-Hemglass-frysboxen. Sen är det minuter kvar tills bussen går.

P.s. När jag var ute nyss åkte jag upp till taket och fotade...åh vilken utsikt. Tänk solnedgång över Stockholm.
image627
image628

Körsbärsträd är de vackraste träd jag vet. På sommaren.
image629
image630

Party party

Snacka om att festandet för mig kan variera. Ibland går jag inte ut eller dricker på flera veckor i rad och så plötsligt blir det flera gånger i veckan. Kan väl i och för sig tacka skivorna lite för det just nu. Förra helgen var det en skiva, i lördags var det en till, imorn blir det festande och firande av mösspåtagning + valborg, på fredag är det en fest i rotan som Linus tjejkompis har för att hon fyllt år, (bara kanske än så länge iof) men på lördag ska vi ut för att fira Jossan med flera. :) Woho! Partyprissar. Tungt med tre dar denna vecka..om jag pallar. Men kul!

image626
Nu ska jag ut i solen och fota lite för mitt egna projekt här..vårbilder it is! :)

Min vän Leonard

Åh, jag visste inte ens att det fanns en till! Det finns en efterföljare! Måste haa, måste läsa! :D Berättade nyss för några här att jag äntligen läst ut Tusen små bitar och hur bra jag tycker att den är och då får jag reda på att det finns en till. Haha jaaa! :D

Tänker inte skriva någon recension på Min vän Leonard här eftersom att jag vet att minst en som läser min blogg ska läsa Tusen små bitar nu och det står ju om slutet i den i recensionen så det får va..men jag rös. Och jag måste få läsa den.


image625

Slutläst

Glömt berätta att jag läste ut Tusen små bitar i fredags. Tur att jag satt på bussen påväg till stinsen. Och att det inte satt så många på den. För när jag läste de sista meningarna i det sista kapitlet hände något med mig jag inte var beredd på. Jag grät. Jag grät! Jag har aldrig gråtit pga en roman förut, eller en bok över huvudtaget! Aldrig! Har inte ens i närheten blivit så berörd av en bok! Det är sant. Och några böcker har jag ändå läst. Några bra böcker som många lätt blir berörda av som jag läst är tex. Pojken som kallades Det triologin. Och dom är hemska. Men inte ens i närheten.

Ja, det är den bästa bok jag läst.

Vilket klipp!

Usch vad skönt det är ute! Blev en lunch med Citty utanför Garnisonen på en gräsplätt. Mycket trevligt. Var ett tag sen. :P Jag åt en god leverpastejbaguett. Mätt som en plätt. Det brände skönt på ryggen också fast jag bara satt i linne. Meraaa, meraa!

Imorse fick vi kolla på några filmer de spelade in v.16. Kul! Eftersom att jag varit med på möterna där de bestämt hur allting ska se ut och gå till kändes det extra kul att se den slutliga produktionen. Det var som att jag hade sett den förut. Coolt..nu vet jag ungefär iaf hur många steg det tar innan en slutproduktion är helt färdig. Många steg. Före, under och efter.

Precis innan lunchen tog Sophie bilder på mig hon ska använda till ett projekt på hennes kurs. Jag gapar och från en kanna över mig ramlar det ner massa ord i min mun. Tycker det blev himla bra. Även om jag själv tycker att jag ser skitdum ut men hela idén är kul.

Nu ska jag fortsätta med det jag hållt på med hela dan och kommer få hålla på med tills det är färdigt. Hjälpa Sophie och Sofia med att klippa och klistra ihop inbjudningskort till vårsalongen de ska ha här den 29:e. Som jag förhoppningsvis ska gå på också.

Klipp, klipp!

Stor sol och 20+

Tisdagsmorgon..känner mig rätt pigg ändå. Men det måste nog bero på min vetskap om min långa sovmorgon imorn. Ja, så är det nog.

Igår provade jag min studentklänning..eller ja, delar av den. Min underbara syster syr ju den. Tack än en gång. Du är bäst. Kändes så bra, tyvärr måste hon sy om en del men ååh, vad bra det kändes! Snart får jag prova hela också! Haha :D Och på tal om känslor kring studenten, för 567:e gången. Det är mösspåtagning imorn! Känns så rätt men ändå så fel att sätta på sig mössan redan imorn, hallå det är en månad kvar liksom! Jag kommer ju bara längta ännu mer då! Tydligen tog man på sig en helt annan mössa förut, det gjorde iaf Sofia på mitt jobb/min praktik. Hon berättade igår att de fick en extra mössa för att kunna sätta på sig den på mösspåtagningen och den riktiga den stora dan. Vore inte helt fel med två tycker jag.. Och enligt Linus (som oftast har rätt om allt) hade man på sig mössan i skolan från mösspåtagnings-dagen fram till student-dagen och då fick man slänga av den. Fast det är ju ännu längre bak i tiden. Rätt coolt det med men..nää. Föredrar nog denna tradition. Åh vad kul det ska bli!

Idag visar väderprognosen 20+ och stor sol, utan några moln alls! Så långt ögat kan nå! Underbart! Det måste ju bli varmaste dagen hittills idag. Fast hade nog velat haft det imorn istället..i och för sig ska det inte vara så mycket mer moln eller färre grader. Blir nog bra. Undrar vad jag ska ha på mig..

Igår blev jag sur vid elva på kvällen. Riktigt sur. För vad berättade gubben i rutan på kanal tre då? Jo, att Prison Break sände sitt sista avsnitt av denna säsongen igår. Och det kommer tillbaka till hösten. Uh! Alltid! Varför alltid så långa uppehåll med så få avsnitt (8-10 typ) på varje!? Förstår inte! Vill inte! Måste f*n börja ladda ner det. Orkar inte vänta! Dumma!

Igår gav jag min Linus blommor. För att visa att jag tycker om honom. Mycket. <3

image624

Glöm inte..

..att köpa biljetter till mediaskivan på onsdag allihopa! Ni som inte gjort det alltså. Då ska jag köpa mina. Sista dagen för betalning då! Alla MP3:or måste gå på middagen! Inga undantag! Annars är ni inga riktiga MP3:or! Woohoo! Den 28:e smäller det! :D

Partyyyyy

Time is waiting

Måndagar går så fort. Det är tack vare mötet vi alltid har på måndagsmornar. Det känns bra. Lite kul med uppdatering sådär. Speciellt denna morgon då Jocke även visade upp slutresultatet av en Arvid Nordquist-annons som ska komma i en tidning i Solna. Det var ju det jag hjälpte till med nere i fotostudion i fredags. Så det var kul att se hur det blev..stackarn har ju retushat hela helgen men det blev jättesnyggt. Jocke visade även vad han med flera håller på att jobba med för MSN. Sånt är alltid kul, när det gäller grejer man är bekant med. Även denna idé är rolig. Man kommer kunna bjuda folk på fika via msn genom att trycka på en kaffekopp som kommer finnas inne i en konversationsruta och så kan man välja karaktär som ska berätta det. Denna idé är fortfarande inne på "inte helt hundra" konceptet som jag tycker är kul. Kanske inte ska berätta för mycket men det kommer som sagt upp snart på msn och då får ni se själva. ;D Ibland är man lite stolt att praktisera här på Volt när de gör så mycket som visas på tv, ute och på internet. De är grymma.

Okej, 13:30 alltså på onsdag. Skööön sovmorgon! Vi ses där alla MP3:or och blivande studenter. :D Jaho!

Ska nog vara med Linus idag tror jag men måste plugga också..uääh. Hela veckan blir en pluggvecka..dubbel-uääh. Eller den borde vara det iaf om jag ska hinna skriva APU-rapporten och få in lagom mycket i huvudet för att kunna provet på måndag.


Bam bam bam bam bam...

Uppdatering innan lunch

Måndag..bara två dagar denna vecka..naaahaajs!
På onsdag är det mösspåtagning som jag redan nämnt! Ja ja ja! :) Någon som vet vilken tid det är? Haha, kan vara bra å veta....

I fredags kväll tog jag det lugnt med älsklingen hemma hos mig, så mysigt så.
I lördags eftermiddag åkte typ hela familjen till en försäljning av kläder som inte blivit sålda i butiker som pieces, Vero Moda, Jack and Jones mfl. Perfekt ju! Och billigt var det! :) Hittade tre linnen, en klänning och ett par örhängen. :) Mycket nöjd. Dit måste jag igen.
Efter shoppingen åkte jag, syrran, Linus och Micke hem till Linus för att hämta grejer till honom för kvällen. När Micke ändå hade bilen är det bäst att passa på. Och resten av eftermiddagen tog vi det lugnt med lite dricka på altanen hos oss. Mickan och Mamma skulle ju in tidigare eftersom att dom skulle på middan på skivan och Mickan skulle föra någonstans innan det också så jag, Linus och Micke var hemma och hade jaa..några timmar att fixa i ordning oss innan vi skulle dra in vid nio. Micke och Linus började dricka vid två, så dom var väl lagom glada när vi skulle dra. Jag hade annat att tänka på men en drink, en cider och två shots hann ner iaf. ;P
Vi åkte in till centralen, jag och Linus tappade bort Micke, åkte in till djurgårn/gröna lund med taxi, kom in på Lejonbacken och träffade allt folk. Lite strul blev det i början av kvällen med efter ett tag löste allt sig och kvällen blev bra! Kunde varit mer folk där men rätt folk var det iaf. Man hade träffar dem förut. :) Mycket trevlig kväll får jag säga. :) Bilder där ifrån har jag inga än, det kommer...men så här såg jag ut iaf:

image620 image622image621

Linnet är btw det linne jag åkte och köpte i fredags! Nu syns ju typ en fjärdedel men det ser likadant ut hela vägen ner. So cute!

Söndagen blev också lugn och vi mådde bra, Linus var ledig igår med så vi njöt av att vi kunde vakna och dra oss tillsammans. :) Vi åkte hem till honom på eftermiddan och köpte pizza. Mycket passande och god middag. När vi ätit färdigt var det bara att vänta till klockan nio då Sanningens ögonblick gick. Så det blev en film från Linus stora utbud. Man går ju hellre till "Linus filmer" nu för tiden än till Vivo eller kiosken vid centrum och hyr film. 28 veckor senare blev det, uppföljaren till 28 dagar senare, vi såg den på bio för ett tag sen. Haha, nästan så att den var läbbigare igår. Sandra var ju inte lite bra på att tagga upp stämningen. Vi skrek ju innan den börjat. Haha, nej men har ärligt talat aldrig sett en person så skrämd för en film. Såg du ens någonting bakom den kudden Sandra? Eller jo, deras mamma vägrade faktiskt vissa delar i filmen. Hon satt på golvet lite längre bort ett bra tag. Haha gullisar! Iof satt jag och med en kudde upptryckt i ansiktet stora delar av filmen och jag hade ju sett den en gång tidigare. Men jag kollade och bra är den. ;) Riktigt bra.

image623

Nu är det lunch och jag är hungrig! Ica here I come!

Glader

Måste bara skriva ett inlägg innan jag sticker! Jag och Sofie satt nyss och snackade om hur mycket bara vädret kan göra egentligen. För ca två veckor sen satt man här och kände att fredagen var såå lång och man ville bara gå hem. Men med rätt väder (alltså över 15+ och sol) känns allt mycket lättare och roligare. Man blir t.o.m. piggare. Undrar varför.. Hela veckan har varit så bra! Tack vare vädret! Man blir bara så glad! Alla är så glada! Jag är så glad! :D

Trevlig helg allihopa! :)

image619
www.reseguiden.se

Åh, resa..åh, strand..åh, hav..snart så. Snart. :)

Snart helg

Jahapp. Då har förmiddagen gått då. Och den tillbringade jag nere i mörket i källaren med Björn och fotografen som är här för en plåtning till en av deras jobb. :P Men kul är det. Att se hur en riktig fotograf arbetar alltså, (källaren är inte lika spännande längre) eftersom att jag är intresserad av det. Tur att jag gått några fotokurser annars hade jag inte förstått mycket..fotografsnack är krångligare än man tror. ;)
När jag kom upp igen kändes det skumt hur glad jag blev över hur ljust och varmt det var, haha.

Lunchen idag spenderade jag på samma sätt som igår. Lovley! Satt dock idag på en bänk på Karlaplan och njöt av solen som brände på min kropp. Glassigt!

Ska tillbringa lite eftermiddag i källaren också faktiskt, för att se hur allt blir, ringa ett par samtal, skriva in lite grejer på intra nätet och klippa ut fler pappersfigurer..det är väl typ det, sen är det helg! :P

Ha en skön fredag i solen för det ska jag ha!




Fredagsfräsh

Good morning everybody, how are you today? :)

Superväder idag med! :D Måste verkligen passa på att utnyttja det idag, ännu mer, eftersom att det tydligen ska bli molning och regnigt i helgen och början av nästa vecka. Uääh. Tummen ner för det tycker jag.
Nästa vecka är en kort vecka i alla fall. Måndag och tisdag är jag här. Onsdag är jag väl i skolan två timmar typ för då är det..mösspåtagning! Woooho! :) Ska bli riktigt kul. :) Samma dag som valborgsmässoafton..ännu mer skäl att fira! Tippar på att det blir lite festande av. ;D

Torsdag, ledig, dansar sista gången innan uppvisningen på söndag. Naaajs. :)
Fredag, ledig. Naaajs! :)
Nästa vecka känns rätt lugn och bra men vet att jag måste plugga en del också. En APU-rapport ska nämnligen vara inne den 5:e och då ska även ett arbetsmiljö-prov göras i skolan. Blä.

I look like this today.

image617image618

Idag ska jag vara med min Linus. Mys. :) Men först ska jag åka till Stinsen en snabbis efter jag slutat för att köpa ett linne på gina trico jag fastnat mycket för jag såg på en blogg. Att läsa bloggar ger ju mer än man tror. :P

Nu ska jag fortsätta klippa ut små pappersfigurer. Haaard work. ;)


Lunch i solen

Lunch från Ica på Karlaplan blev det idag. Underbart. Att kunna ligga och sola på lunchen igen. Trodde att det skulle försvinna helt med att jag inte var i skolan längre, då man kunde ligga utanför skolan på gräsmattan på lunchen. Här kan jag också göra det. :)

Bilderna säger väl det mesta.

image616
image612image613
image614image615

Lär bli många sådanna luncher framöver om vädret inte sviker. :)

"Det är fortfarande kö, tack för att du väntar"

Nu har jag fixat fakturakonto på La Redoute också. Suveränt. :) Ringde och beställde mina tre favorit toppar nyss. Det tog sin tid i telefonen. Tydligen lång kö. Men med lite Abba - Dancing Queen är det väl okej att sitta och vänta. :P Nu är det bara att vänta på några paket som ska komma till mig. :) Vem har sagt att lycka inte att köpas för pengar? Hahaha, bullshit! ^^

image611
www.laredoute.com


Snart är det lunch också, woho! :)
Tjohej!

Hela världen är så underbar

När man går ner för att äta frukost klockan sju på morgonen och det är 13 plus grader ute kan man inte bli annat än lycklig. Riktigt lycklig. Bra morgon! :)

Idag är det torsdag. Snart helg. Skönt. På lördag blir det fest! Då ska jag på syrrans skiva! "Dress to impress" hmm, vet inte vad jag ska ha på mig än..men det vet jag väl i sista sekund som vanligt. Lite svårt tema tycker jag, fick tydligen tolka det hur man ville. Kommer bli skita sköj i alla fall! :D Perfekt är ju att lönen kommer in dagen innan. ;) Ska iof lägga in dem direkt på sparkonot till i sommar men någon hundring kanske man kan låna..

Vad händer idag då? Jo, jag dansar för näst sista gången innan uppvisningen den 4:e. Lika kul och sorgligt som vanligt. :P Öva, öva, öva! Ska alltså gå lite tidigare idag då. Hoppas att ingen lastbil krockar på Essingeleden idag. Det tog en timma för mig att komma härifrån till Karlberg stn igår. 1 timma! Med bussen som brukar ta tjugo minuter! Och jag hade ingen bok med mig!

Fredag då..blir nog lugn, kommer vara med älsklingen eftersom att vi inte träffades igår eller ska träffas idag. Mys mys. Bra väder ska det vara då med. :)

Beställde för övrigt en jättefin skjortklänning från halens igår. :) Blev ingen beställning från H&M för toppen
jag ville ha var slut..tråkigt men ska nog försöka beställa från La Reduote idag också så det kanske kompenserar lite. 3 toppar blir det där ifrån. :) Igår ville inte riktigt ansökan om falktura vilja fungera men då försöker man igen!

Nu, jobbelijobba.

image610

Blek och fet

Lunchen blev inte på nått mysigt fik som jag planerat..helst ute i solen. Nej. Lunchen blev inne på..donken. Sämst. Big no no! Aldrig mer! Om inte en sallad, högst! Hm. Dåligt Sabina. Dåligt.

Men men..gott var det och mätt blev jag. Då blir det väl en banan till middag. Typ.
Måste verkligen börja träna på riktigt nu. Inte långt kvar till beach 08! Ångest ångest!

Vem vill inte ha en fast rumpa och tvättbräda till sommaren liksom.

image609

Blekfis

Jag ångrar mig. Hoppas inte alls längre att hitta fler bilder från i fredags. Såg en i Dianas blogg och..oh nej. Kändes inte helt hundra (<-haha) att stå bredvid dem! WHITEY! :/ Usch, måste börja sola igen alltså.

image608

Såhär brun vill jag vara, året om!

Beställer nog lite kläder från La Redoute och H&M ikväll. Hittat några favoriter. :) Favoriterna från La Redoute.

Underbart väder idag med. Kan inte begära mer. :) Kanske blir en lunch på en uteservering idag med då. :) Vore himla mysigt.

"Destination Tender Bar"

Jag var flygvärdinna i fredags och detta är vad jag hade att komma med:




Hoppas som sagt på att hitta fler bilder på oss som var där.

Sommarsol

Åt på Wookhouse idag där jag, Ellen och Sofie åt förut. Tyvärr kunde jag inte luncha med dem idag men det får bli en annan dag. :) Hur som helst åt jag en himla god lunch, nämnligen en hälsotallrik. Och var åt jag den? Jo, på deras uteservering. Där verkade inte en enda vind komma in så till slut blev det så varmt i solen att jag knappt kunde ha min kortärmade tunika på mig. Nästan tur att lunchen tog slut då. Men jag ville inte tillbaka. Det måste ha varit över 20 grader där. Vet inte hur varmt det är i solen men det ligger väl någonstans där.. Så underbaaaart! :) Sommarkänslor!

image602

När jag hittade den här bilden var det första jag ville göra att öppna käften och skrika rakt ut. Så vackert är det. Så underbart ser det ut. Tänk att kunna ligga i den där hängmattan.. Att kunna bada i varmt, glasklart vatten.. Vill vara där! Vill ha sommar! Vill åka utomlands! Nu!

Gårdagen med sol och bilder

Så vad gjorde jag igår när jag stannade hemma?
Jo, jag vaknade bredvid min älskling som var ledig. Vi lyssnade på sommarmusik som Gyllene Tider och Ted Gärdestad. :) Pratade sommar och studenten. (Ahh!! Längtar!!) Gick ner och handlade en utsökt frukost till oss. Och efter frukosten duschade vi och tog en låång promenad i det underbara vårvädret(!) :) Med en varsin glass. Som vi även behövde dela med oss av till änderna.
Men man kan ju inte bli annat än lycklig! Det var så varmt att jag var tvungen att gå i t-shirt ibland! Underbaart! :)

En sak som gjorde gårdagen ännu mer speciell och bra var att jag och älsklingen hade 8 månaders-dag igår. :) Mys! <3

image580image582
image583image584
image594
image586image587
image588
image589image591
image592image593
image596image595
image601image599

Efter vår två timmars härliga promenad köpte vi middag. Det blev taco-gratäng. Mums! Love it! Men innan vi lagade middag var vi faktiskt mycket duktiga och storstädade balkongen. Vilket jobb och slit! Men det blev rent. :) Och som vi trodde var det värt det, att kunna sitta där ute i solen. :) Snart så kan vi även äta frukost och/eller middag där ute. :)

Igår hände äntligen något mycket bra och roligt! Resan till Gotland är nämnligen bokad! :) Tack sis för all ansträngning! Du ska ha en stor eloge för detta! Utan dig hade vi aldrig kommit iväg! Och det ska bli så himla kul! :) Vecka 29 drar vi! :D Jag, Mickan, Emilia och Revin!

Nu e det lunch.. :)

Det är vår!

Förlåt, förlåt, förlåt! För att jag är en sån dålig och hemsk människa! Haha jag kan verkligen inte blogga under helger! Och eftersom att jag var hemma igår bloggade jag inte heller..för då blev det ju som en extra lån helg. Hm, måste verkligen bryta dena dåliga vana. På riktigt nu.

Så vad har hänt?..lika bra att ta det så kort som jag kan som jag brukar..

Fredag:
Utång för min första skiva. Och den blev bra. :) Riktigt kul att träffa de som man inte träffat på länge. Det fanns såklart några minus som gjorde min kväll sämre än vad den kunde ha blivit men det är bara att satsa på nästa skiva. Det jobbiga var att jag var sjuk, tog en ipren innan jag drog och trodde då att jag skulle bli pigg men icke. Febern verkade inte gå ner för det. Men visst, jag dansade på riktigt bra ändå tycker jag. Kom väl in kvart i elva tiden och drog två timmar efter. Och inte då bara för att jag mådde dåligt utan för att Bella och två till skulle hem då eftersom att Bellas pojkvän Johan kom och hämtade dem med bilen. Klart att man hängde på. Hur skönt som helst att få skjuts till Linus.
Hoppas att jag hittar lite bilder på oss därifrån. Annars har jag bara på lilla mig på mobilen.
Föresten hade Tender bar en himla schysst lokal, lagom stor och fräsh! Kändes mycket modern. Så det var ett stor plus. :) Kanske inte gillar den lilla "rampen" de har ner till det andra rummet eftersom att jag, bara efter några minuter där inne riktigt slog på arslet. Wooow! *Duns!* Sliiide! Någon hade spillt och mina klackar gillade det inte. Jag riktigt for bak och fram, ner på mage och typ gled en halvmeter. Uh. Kul. Speciellt när jag inte hade druckit en droppe alkohol. Tur att Diana var framför mig och kunde rädda mig genom att stoppa mig från ännu mer glid. Slide!
Kom upp fort kan jag säga.

Lördag:
Var hemma hos Linus och åt en himla god middag med honom och hans mammi. :) Senare togs det fram alkohol av olika slag och Linus mammas kille gjorde oss sällskap. :) Jag visste att det skulle gå utför när Linus tog fram jägern. Det går alltid utför då! Men jag hängde på. Kul hade vi. :P Ännu roligare hade Linus mammas kille, Lasse som han heter på toaletten. En porslinshund avled och igår fick dem en ny toalett. Mer behöver jag väl inte säga. Roligt hade vi åt det i alla fall. Några gånger. Linus och jag gick väl och la oss vid ett tiden efter en långpromenad i vårnatten. :) Mysigt och behövt för att må bra dagen efter. :)

Söndag:
Och bra mådde vi! Vilket väder! :) Halleluja! Linus drog till jobbet som vanligt och lite senare drog jag till pappa med Mickan. Där var det lika trevligt som vanligt. I söndags också speciellt för att Syrran Rebecka var där. :) Jag och Mickan var väl hemma vid fem-tiden och jag drog strax där efter till Linus igen. :) Där hemma åt vi pizza med hans mammi och Lasse. Lite tv hann vi också med innan sovdags. Det där nya "Sanningens ögonblick" är ju bara för skrämmande. Haha, stackars kille men samtidigt..hur kan man vara så dum att gå med i något sånt. Allt för pengar.

Nu blev det här inlägget liite långt..därför tänkte jag ta upp det jag gjorde igår i ett nytt inlägg med massor av bilder. :)

Kostym

Ja! Äntligen har jag kommit fram till vad jag ska vara ikväll på skivan! Haha, sent ute? Inte alls. Men det är ju så svårt. Och när jag trodde att jag hade valt yrke så fick jag veta att diana och bella typ ska vara det. Då blir det för tråkigt. Men nu vet jag. Det ända som behövs är ju att googla lite. ;) Tänker inte avslöja än. Men ni lär ju få se en del bilder från ikväll. :P Kul som f*n ska det bli i alla fall! :) Nu vet jag också vart det är. På Tender Bar. Aldrig varit där så det blir intressant.

Det har gått bara bra med växeln idag..rätt lugnt på fredagar I guess..
Fast lite besviken över att detta hänt två gånger redan.

"Välkommen till Volt det är Sabina..Hej Camilla, jag heter ***** och söker ******."

Och det firas med..

En lite större profilbild på min blogg och en liten vit converse innan rubriken på mina inlägg..den gillade jag verkligen..den blev så söt! :D

Något ska väl bloggen få på sin födelsedag när den orkat med mig i ett helt år. ;)

Bloggen ett år! Grattis!

Hade aldrig kommit ihåg det om det inte var tack vare min gulliga mamma som har en sån koll! ^^,
Så min blogg är ett år idag precis! Grattis! :D Hipp hipp hurra!
Kul. :) Tiden går fort.

image574

Tidig morgon med baciller

Usch och så börjar man bli sjuk då. :( Trodde jag skulle få slippa undan. Kände att jag började få ont i halsen igår. Borde inte dansat med det. Då blir det alltid bara värre. Och det blev det. Men vill inte. Inte nu. Aldrig. Speciellt inte nu. Idag.

Jag tog en ipren och sprang till 06:23 bussen imorse i alla fall. Man ställer väl upp för laget liksom. Men mår inge bra alls nu. Tror jag har lite feber..och ont i halsen. Men jag ska ju på skiva ikväll! Skiter i! Jag ska gå!

Frukostseminariet imorse mellan 07:30-09:15 var super bra hur som helst. Faktiskt värt att gå upp en timma tidigare för. Jag skojar inte. När jag kom in på restaurangen Combo imorse var massa ljus tända, lugn musik spelades och belysningen var dämpad. Kändes som om jag hade kommit in på ett spa. Det är så fint där inne. Och vilken frukost! Jag tog både juice, latte, nygräddat bröd med olika pålägg, världens godaste croissant och en fruktcocktail. Orkar jag någon lunch? Gott var det i alla fall. En sådan frukost borde man äta varje dag. Mumsfilibabba.
En föreläsning av en kille som heter Mikael som grundat Multisport hölls också. Och den var helt fantastisk. Så himla intressant och inspirerande. Kul. :)

Så morgonen har i alla fall börjat bra och jag har fått mitt första samtal på växeln. Det var Jocke som sa att mina teckningar gjorde succé där nere på filminspelningen. Haha :D Det är så kul att det kommer visas på tv! Mina teckningar i en reklamfilm! Haha ;D Kan inte avslöja än på bloggen vilka det gör en reklamfilm för men den kommer bli skitkul och bra! :)

That's the way aha aha.

En promenad på stan

Den här dagen går lite fortare än andra. Inte så konstigt eftersom att jag inte har behövt sitta här hela dan. Har gått hela 6628 steg idag sen jag kom hit. Haha, ja, jag har en stegräknare på mig. Tydligen ska en kvinna mellan 18-40 år ta 12.000 steg per dag. Då har jag hälften kvar. Känns ändå rätt säkert eftersom att jag dansar idag. :)

Solen sken faktiskt när vi begav oss till Moderna Museet med en buss och en promenad och än skiner den. Det är så varmt och skönt! Speciellt när det inte blåser. Underbart.
Hur som helst så var Andy Warhol utställningen hur cool och bra som helst. Lite över mina förväntingar faktiskt. Moderna hade gjort det riktigt snyggt alltså. Gå dit och se det om du inte gjort det! Kan rekomendera det! Det är ju gratis.
Vi åt en jättegod lunch också på deras restaurang efteråt. Ja, min lunch var i alla fall jättegod. Lax. Mmm.
Efter de tog vi oss tillbaka hit till volt på olika sätt, vissa med taxi, buss eller färja. Jag tog färjan med fyra till. Jättemysigt nere vid vattnet. Synd att det typ tar 2 sekunder över med djurgårdsfärjan.
Kände mig som ett barn igen när jag kom för nära Gröna Lund..måste verkligen dit snart! I sommar, då! Längtar! Haha jag älskar tivoli! Blev en långpromenad tillbaka hit men det var skönt. Solen svek mig inte idag.

Tog några fina bilder också.

image566 image567
image568 image569
image570 image571
image573 image572

Snart är det dags att rulla hemmåt.
Det blir en intressant dag imorgon. Vill nämnligen vara med på ett frukostseminarium som Volt har ordnat här nere på den fantastiska restaurangen Combo åt sina kunder med mycket god mat, mycket härlig inredning och stämning. Ska alltså vara här 07:30(!). Men det är nog värt det. God frukost får jag i alla fall. Annars är väl dagen som vanligt här på volt förutom att det är jag som är ansvarig för växeln imorn. Sophie är sjuk och kommer inte imorn som brukar ha den och sen är de två tjejer som brukar ta den om Sophie inte är här inte heller här. Så jag skickade nyss ut ett mejl om att jag blir Sophie för en dag som tar hand om bud som ska iväg och växeln. Tänker göra så gott jag kan skrev jag. Fick bara positiva reaktioner tillbaka. Så det känns skönt. :) Dessutom är det inte så många som ska vara här imorn och eftersom att växeln "krånglar" ska jag bara be de som ringer att testa på mobilen istället på den personen de söker. Kan ju inte vara för svårt..eller.

Wentworth Miller - Gay?!

Gay! Åhnej! Herregud det kan inte vara sant! Inte han också! Okej, jag har inget emot homosexuella, absolut inte men..men..det är feel! I alla fall när det gäller han! Inte Prison Break hunken! Inte han med den där rösten! Ta någon annan med er! Jag hade ingen aning..

http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectID=23369

http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=9600

Jag blir ledsen..

Nåja..han är fortfarande en jättebra skådespelare i min favoritserie.

På tal om serier så började Sex and the city igår igen. Det var kul. :) Konstigt nog började de inte med första sängonen utan första programmet i en annan sägong. Aja..vill köpa den boxen.

Andy Warhol and Pirates

Vi ska gå härifrån vid 11:30 till moderna museet så jag hoppas solen kommer fram mer snart så att vi kan få en varm promad dit. :) Efter vi kollat på utställningen ska vi även sätta oss vid våra bokade bord där och äta lunch. :) Blir nog trevligt och kul.

Det ska faktiskt vara sol idag och 9+ grader så kom igen nuu. Det här har jag nog aldrig sagt och kommer nog aldrig säga igen men jag längtar faktiskt till måndag. För då ska de bli 13+ med stor sol enligt dagens väderprognos i punkt se. Hoppas hoppas hoppas. Och sen kan det bara bli bättre tycker jag. :) Sol och värme åt folket! Sommarkläder åt folket!

I tisdags gjorde min älskling något oväntat och knasigt. Han har väl nu typ köpt 30 filmer bara den senaste månaden. Och bra filmer dessutom. :) Men i tisdags när han satt och kollade in cdon.com så måste han såklart beställa typ tio stycken till. Och tre av dem är mina. Mina absoluta favorit filmer. Ni vet vilka de är. Mina pirates filmer. Triologi boxen. Den boxen jag önskade mig i julklapp och i födelsedagspresent men som ingen köpt. Då gjorde han det nu. Han vet hur mycket jag vill ha den. Jag vet inte om jag kan ta emot den. När han sa det blev jag liksom chockad. Det känns konstigt att äntligen få de filmerna. Efter så långt tjatande och önskade och drömmande. Jag älskar de filmerna. Jag älskar dem.

image565

Snitt snapp snut..

..så var denna arbetsdag slut.
Snart är det dags att röra sig hemåt. :) Skönt. Den här dagen har varit såå låång.
Ska hem till min älskling senare ikväll när han slutat, laga middag, kanske blir det någon film. :) Vi är sådanna filmfreaks!

Blev ingen att luncha med idag (om det inte räknas att flera sitter inne på volt i samma matrum) på grund av lite krångel, jag ska ju helst äta mellan 12-13, en halvtimme fram eller tillbaka är nog inte hela världen heller men idag blev det lite sent för Sofie och Ellen så vi får äta tillsammans igen nästa vecka. :) För imorn blir man nog bjuden på lunch när vi varit på Moderna museet och på fredag bestämde jag mig för att ta med mat hemifrån, så duktig så.

Hittade en fin bild på snutten i en av Mickans mappar hon har här på datorn sedan hos var här.. Visst är han fin!? :)

image562

"Top that!"

Snart e det lurre! :) Får se vad jag och tjejerna äter någonstans.
Varit ute en snabbis idag redan och det var himla skönt. Hoppas solen och värmen håller i sig. :)

Lite planer:
Imorn ska jag med flera härifrån volt gå och se Andy Warhol utställningen på Moderna museet, coolt och kul tycker jag. :) Lunch blir det med dem också. :)
Eftersom att det är torsdag imorn behöver jag även gå tidigare för jag dansar, ska bli kul. :) Speciellt eftersom att Anna är hemma nu och säkert jättebrun, orättvist, vill också utomlands.

image561
Klassiska Marilynbilden, konst av Andy Warhol, bild från www.konstenattleva.wordpress.com

På fredag går jag på min första skiva. Vad-du-vill-bli-när-du-blir-stor-skivan, kommer bli grymt kul! :D Diana skulle fixa biljetterna ikväll. :) Lite osäker på vad jag ska klä ut mig till än men det kommer jag säkert på. Woho!

Lördag blir nog en lugn dag, är förhoppningsvis med Linus och tar det lugnt efter han slutat jobbet. :) Ska bli fint väder så kanske det blir en promenad.

På söndag blir det fika hemma hos pappa och Kicki. Blir nog mysigt som vanligt. :) Så det ser jag fram emot. Extra kul är det såklart när de är jag och syrran som firas lite sådär efteråt. Och lillebror Malte med föresten. :) Många som blir ett år äldre på samma gång..senaste gången vi var där firade vi ju Ludde. Hihi

That's all folks!

Bildfrossa!

Ja, då är dagen snart slut och hjälp vad trött jag är, i både kropp och själ.
Haha, har sammanlagt gått runt och åkt tunnelbana med den där systemkameran här vid karlberg/östermalm, centralen, odenplan m.m i över tre timmar. Vill bara hem och sooovaa.
Många bilder blev det i alla fall och ska lägga in dem i en mapp innan jag drar.

Tänk vad mycket jag hunnit med den här dagen.

Lunchen blev btw på en restaurang vid karlaplan med Sofie och Ellen. Och herregud vad gott! Måste dit igen! :)
Jag tog en nachotallrik och de andra tog en hälsosamtallrik. :P Såg också sjukt god ut. Måste testas.

Kolla bara!

image552 image553

Övade på min engelska idag genom att ringa ett hotell i Milano. "Hello madame" Var dock inte riktigt beredd på att man skulle bli så fint bemött. :P Lite kul. Så trevliga borde alla stockholmare vara också.

Träffade den största näsan jag sett idag inne vid centralen när jag höll på att fota annonser. Jag fick den-största-näsan jag-sett's mail. "Everybody needs a friend"

Såg typ en häst-och-polis-parad gå förbi vid karlaplan. Måste ha varit minst 50 hästar. Lite häftigt. Fina var dom men de stoppade trafiken. :P

Klart att jag hade kameran till hands.

image554 image555

Annan fakta:
Min tumnagel mår bra och det gör inte ont längre men den har ett blått fult sträck över sig som ser ut att behöva växa ut. Suck..

Jag tände ett ljus för Engla och alla andra barn som far illa i vår grymma värld igår. Hoppas ni också gjorde det.

Idag när solen sken och jag gick runt här ute kände jag mig mycket glad. Vårkänslor. :) Tog lite bilder..

Blåsippor..(visst heter det så?)..hur som helst, det finns det gott om här. :)
image556 image557
image558 image559
image560
Mycket blåsippor som sagt..


Time to go!

I brist på annat..

..gör jag en sandra gör en pia.

Ditt fullständiga namn: Sabina Thomasine Jakobsson
Längd: 1,62..hoppas på mer.
Familj: Mamma, Hasse, pappa, en bonus syster, en tvillingsyster, 2 halvsystrar, 2 halvbröder, älskade moster och Picke Mersson, underbara mormor och morfar, farmor och farfar, johnne och Camilla och alla kusinerna. :) En hund, 2 kaniner, 2 fiskar, en chinchilla. Haha var tvungen att skriva alla. <3
Födelsedatum:
890318
Hur bor du & med vem/vilka: I ett radhus med Mamma, tvillingsyster, halvsyster Linn, Hasse, bonus syster ibland och alla djuren.
Sysselsättning:
Går tredje och sista året på mediaprogrammet i Rudbecksskolan, just nu praktiserar jag på en reklambyrå fram till studenten.
Spelar du något instrument: Nej men kan busvissla!
Vad vill du ha just nu: Sommar! ..och lite mer pengar i plånboken.
Vilka sjukdomar har du: Är pedant(ism) en sjukdom?
Fobier: Hm..tror inte jag har någon.
Har du körkort: Nej...
Åsikt om jultomten: Han var himla lik min lillasyster för några jular sedan..
Vill du gifta dig: Ja, jag tror det.
Gillar du dina svärföräldrar: Jepp jepp!
Din hårfärg: Det vette f*n..nån blanding mellan blont och brunt.
Har du glasögon: Ja. -O.O-
Hur ser din plånbok ut: Den är svart och stor. Tom på pengar dock..
Favorittv-program: Prison Break for the win!
Vad köpte du senast: Tre chokladkakor på pressbyrån igår när jag åkte hem.
Hur mycket pengar har du: Just nu? Räknas 4000:- på sparkontot? Då har jag 4140:- typ..
Hur svarar du i telefonen hemma: "HALLÅ DÄR!" eh, nej..jag säger "Sabina"
Senast kramat: Min Linus
Vem sov du hos senast: Linus linus linus linus
Stjärntecken: Firre
Ögonfärg: Blå
Kall favoritdricka: Vatten/Coca Cola
Varm favoritdricka: Choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: Vet inte..flera st.
Säger ofta: "bah"
Saknar du någon: Flera.
Du fikade senast: Åt en daim i morse..?
Senast sedda film: Jurassic Park 3
Hur känner du dig nu: Ja..hungrig. Snart lunch.
Kan du laga mat: Jo det skulle jag väl våga påstå..med hjälp av min älskling.
När och varför grät du senast: Kanske kom det en tår imorse av den där hemska mardrömmen..annars minns ej.
Dagens låt:
Antal kuddar i sängen: Eh..när den är bäddad? 4 stora, 2 halvstora, 4 små. :) Mys!
4 Bästa platser på jorden: Eh, min säng..utomlands...kommer ej på fler nu.
Favoritrestaurang:
Fridays!
Favoritfika: Varm choklad..självklart håller jag med Sandra, glass (speciellt) på sommarn.
Favoritgodis: Svårt..får bli en delad etta mellan naturgodis och lösgodis.
Favoritmat: Tacos!
Kammar håret: Every day..det här svaret hade varit roligare om min syrra svarat på frågan.
Ogillar mest hos folk: Falskhet, lögner..oj det finns mkt mer.
På Lördag ska jag: Tror vi skulle fika hos pappa men får se..
Skonummer: 38
Tror på evig kärlek: Yes I do.
De tre dyraste utgifterna denna månad: Hm..studentskivorna.
Stockholm eller Uppsala: STHLM is teh shit!
Vad sålde du senast: Tröjor på tradera..
Vad skulle göra din dag:
Att få sluta tidigare. Typ.

Så..det var ju kul. Nu är jag klar med allt material till reklamfilmen..nu är det snart lunch sen ska jag iväg och fota som bara den!

Ha en bra tisdag!

Lite smått och gått

Imorse såg jag någonting jag bara har sett på film tidigare, en kille på en cykel som åker snålskjuts bakom en lastbil genom att hålla i kanten på lastbilen. Haha, såg kul ut. :P Och snabbt gick det. Mitt minne flög genast in i en scen i början av filmen Tillbaka till framtiden.

Får väl ta och skriva god morgon. Är inte så trött just nu men inte så pigg heller som igår då jag vaknade tio minuter innan alarmet skulle börja och kände att jag sovit ut, måste vara tack vare mina långa nätter i helgen. Imorse vaknade jag dock innan alarmet (typ 2 min) men inte pågrund av att jag kände mig pigg, utan av en mardröm. Mådde inge bra. Måste ringa farmor när jag kommer hem..

Det är sol idag! Känns underbart. Hoppas det håller i sig. :) Vill inte ha en dag som igår, okej det var jättefint igår med..i omgångar. Sol, spöregn, sol, spöregn i 3 min, sol...mulet. Så var det i alla fall här, vet inte hur det var på alla andra ställen igår. Men hoppas på bra väder hur som helst, ska ju mestadels vara ute idag och fotografera alla Norwegian annonser, eller så många som möjligt. Men shit, räknade typ till 11 på bussen hit, bara här närmast karlaplan och karlberg. Blir som sagt en lång dag. Undrar hur det blir med lunchen..skulle ju luncha med tjejorna. Hm, får lösa det på nått sätt. Fotograferingen kanske blir av efter lunch..aja får se hur det blir. Slutpratat om deet.

Juste, det blir nog något ändrade planer i sommar, igår kom älsklingen med ett nytt förslag att istället för att vara typ i grekland i en vecka för 4000:- så kan vi tågluffa i Europa i två veckor för halva priset och på så sätt se fler platser men ändå få sol och semester. Jag tror att det blir bra. :) Först var jag lite skeptisk kanske men så länge man inte typ sitter på ett tåg i två veckor så låter det bra. För min prioritering i sommar..och alla somrar är ju att ta det lugnt, äta gott, sola och bada..och kanske festa lite. ;P
Nåja får se hur det blir. :)

Just nu sitter jag och dansar i huvudet till vår låt på dansen som spelas på radion. :)
Nu, jobbelijobb.

Ps. Var hos älsklingen igårkväll och åt gott och tittade på mitt älskade Prison Break. Kliffhanger säger jag bara!! Love it! :) Kom just på att jag nu kan lägga upp bilden på maten vi gjorde i söndags! För jag fick Photoshop och Indesign på "min" dator igår. Jippi. :)

image551
Mummaaa!

Att gå vilse runt Karlaplan

Ja, idag fick jag äntligen luncha med Soffipropp och Ellen. :) Så trevligt så. Imorn blir det av igen. Så kul att ha någon/några att luncha med igen. :)

Dagens lunchställe var väl inte minst sagt lätt att hitta. Vi tänkte gå till ett ställa jag brukar gå till. Efter typ 30 min promenad och letande efter Garnisonen (där jag arbetar i) gav vi upp och bestämde oss att gå in på nån första bästa restaurang istället. Var så hungriga. Där blev det en god "Dagens", pasta. :) Haha är fortfarande helt förvirrad över hur vi kunde gå så fel, hur jag kunde gå så fel. Vi tappade verkligen bort oss. Som tur var hittade jag tillbaka.

Undrar vad det blir imorn..tror vi pratade om en thai/kina restaurang. Mums. :)

Nu ska jag fortsätta att skriva ut och rita rekvisita till reklamfilmen.

P.s. Idag lanseras även Norwegians nya reklamfilm på tv som volt varit med och gjort! Haha, den är så rolig! :D "Kämpe torsk!!" Imorn ska jag plåta deras annonser ute i stan. Det lär också bli en rätt lång dag..det finns hur många som helst. Inte för att jag behöver fota alla men så många som möjligt lär ju vara bra..

Hittade den. Här är en länk till Resumes hemsida. Kolla in Norwegians annonser men framför allt deras reklamfilm!

http://www.resume.se/nyheter/2008/04/14/fredrik-lindstrom-hjalper-/index.xml

/S

About me

Fick en himla rolig uppgift i morse av Jocke här på volt. Ska leta efter vägg-rekvisita på nätet till reklamfilmen de ska spela in tors-fre. Alltså tavlor och foton. Ska även skriva och rita för hand som ska likna arkitektblad på A4 och A3 som ska finnas med i filmen, på väggarna. Kul om det syns i filmen. :P Inte för att någon kommer att veta att jag gjort dem men ändå. :P Några som jag berättar det för i alla fall. :) Haha, ingen stor grej men ändåå..för mig är det alltid nått att vara mallig över. ^^

Helgens bravader då?
Vi hade jättekul i fredags faktiskt, modevisningen gick jättebra och shit var kul det var. :) Jag slog mitt mål i att ha större hår än Linus och fick samtidigt gå på en "catwalk" som var mer en röda matta nedanför scenen med hög musik och applåder. Inte illa. Vilken känsla det var. :)
Kommer nog upp bilder på mig och syrran här sen så ni får se hur galna vi såg ut. ;P
Efter den andra modevisningen och typ 7:e gången på catwalken var det slut och vi började städa. Behövde dock inte vara där så länge innan allt var färdig städat eftersom att vi var så många. Då var det utgång som gällde. :) Jag, Linus, Mickan, Micke och några av syrrans tjejkompisar drog till Dovas för årets snabbaste förkrök med shots och öl och sen vidare till Huset vid gamla stan som vi hade höga förväntningar på. Kom in innan halv elva och därmed fri entré. Kanon. Och visst var det bra! Riktigt bra faktiskt! Hur bra priser som helst under Happy Hour, hur bra lokal som helst, stort, typ 3-4 barer och lika många dansgolv. En liten utegård för rökarna, alltså inte så kallt eftersom att området var skyddat från vindar av höga hus. Och sist men inte minst, hur trevliga vakter som helst. :) Great! Dit måste vi igen! Finns en bild på mig och killen där ifrån också som kommer upp här sen. :)
Runt två-tiden skulle jag tro drog vi fyra mot donken och hem med nattbussen strax där efter. På den träffade jag flera roliga prickar man inte sett på länge och vissa man sett..på länge. :P Typ som kusinen och Janina. Men med Janina var Ellen och henne hade jag inte träffat sen vi började praktiken så det var kul. :) Satt och snackade med dem hela hemresan. :)

Eh..ja lördagen blev lugn, jag var hemma hos älsklingen och tog det lugnt med honom. Myskväll med pizza och Corpse Bride och ännu senare chips och dip med Jurassic Park 3. Nu har vi sett alla. :P

Söndagen blev lika lugn och mysig. :) Lagade en fantastisk god middag på kvällen som bestod av klyft potatis, schnitzlar, vitlöksbröd och bea sås. Mumma. Tror Linus fick en mat-orgasm undet tiden typ. Det enda man hörde från hans sida av bordet under middagen var vrål. Det spelade ingen roll vad jag sa eller frågade, fick alltid responsen: "Åååhh!" "Vad gooottt, ååh!!" "Mmmm!!" Hm, kanske överdrev en smula. Men ja, det var gott. ^^, Måste säga, vi lyckades med klyftpotatisarna, mest tack vare mig med inspiration från Jamie Oliver. ;D Jaaa, visst.

Var tvungen att ta en bild såklart men kan inte rotera den i rätt läge på den här datorn. Suck, kanske lägger upp den sen eller en annan dag.

Kollade på A Beutiful Mind innan vi somnade. Den var himla bra men kan våga påstå liite seg i början.
Nej, nu ska jag jobba vidare fram till lunchen. 10 min kvar. Mycket jag hinner göra..

Surprise surprise..

Intressant och rolig morgon må jag säga. :) Var på ett möte mellan 12 och 13, himla kul möte faktiskt. :) Och vem är med på mötet som man träffade på i korridoren strax innan? Fabian! Haha "vad gör du häär?!" För er som inte vet går han i min parallelklass och kom hit tillsammans med några vi skulle ha mötet med, där han praktiserar. Kul sammanträffande hur som helst. :P

Nu ska jag skriva ut syrrans bilder en gång för alla och vid kvart i tre sticker jag.
Ha en bra fredag! :) Det ska i alla fall jag ha!

image549

Modevisning och utgång

Ja det är väl dagens höjdpunkter. :)

Måste dra härifrån strax innan tre eftersom att jag ska vara på Lava vid tre idag som sagt för genrepet. Ska vara tillbaka där senast halv sju igen eftesom att Jenny ska fixa smink och hår på mig och syrran innan så om genrepet tar lite tid lär jag vara där hela efter middan. Från tre till nio. Känns som att det kommer blir en lång dag. Men även hur rolig som helst.
Mamma, Hasse och lillsyrran kommer, även Micke och Linus såklart. :) Efter modevisningen och annat vid nio blir det även utgång med lite folk. Jag, Linus, Syrran, Micke och flera av hennes tjejkomopisar och några pojkvänner till dem. :P Blir nog kul. :) Det sägs att vi först ska till Nivå 22 och sedan vidare till Huset i gamla stan, det stället vi tänkte testa förrförra helgen. Lär bli en lyckad kväll. Sådär lagom. Min plånbok godkänner inte vad som helst heller så det känns bra.

image548


Så det blir mycket av och på när det gäller kläder i eftermiddag. Bakom scenen och efter allting. En outfit för jobbet (1) , en för catwalken gång ett (2), en för catwalken gång två (3), en för utgången ikväll (4). Som tur är har jag en extra kasse med mig med allting. Har ett par nya skor på mig nu som jag även ska ha ikväll om mina fötter fortfarande tillåter det. Fick dem av min moster igår. Har velat köpa dem så det är jag glad för. Svarta är dem med flätade små rep typ som kilklack och peeptoe från H&M. :)

Dansen gick för övrigt bra igår, även fast jag var trött, nu är den som gott som klar, hela koreografin är finish! :) Känns bra också. Den satt rätt bra igår även om jag inte hade övat så mycket i veckan som jag velat och lovat mig själv.

Nej, nog om mig. Nu ska jag vara lite social med mina sysslor. :P
Kaffebryggaren here I come!

Flo Ride feat. T-Pain - Low

Äntligen hittar jag låten vi har till koreografin på dansen. Denna är det. :)



Koreografin är riktigt bra och kul till den här låten, och ibland går det så snabbt att jag inte hinner med. Men om en månad ska den sitta till 110% och då ska vi vara grymma på scenen. ;) Yeah!

Trött

Usch vad trött jag är idag, igår, denna vecka. Vet inte varför. Jag är bara så trött. Somnade jag igår när du duschade älskling? Fick jag inte säga god natt? Bara deckade tror jag. Minns inte att du kom tillbaka i rummet. Hm. Ska nog försöka sova ut i helgen, på riktigt.

image547

Idag är det dans. Jag som lovade att öva påriktigt, flera gånger den här veckan så att koreografin sitter. Men nej, som om jag tänkt på det, som om jag hunnit. Måste gå tidigare idag bara för att hinna hem och käka och byta om innan jag måste dra igen så då hinner jag ju inte heller. Suck.. Det är uppvisning om en månad. Ska bli kul. :)
Till hösten kommer jag nog att byta dansskola men fortfarande gå på street/hiphop, kommer nog också att börja på modern dans, jazz eller något liknande också förhoppningsvis. :)

Nu ska jag skriva ut bilderna till mickans projektarbete som jag var här ochfotade förra veckan. Kommer ni till Lava i kulturhusetfredag eller? Alltså imorn! Mode och design treorna från St Martins gymnasium kommer att visa deras projektarbeten som är designarbeten, kläder de sytt och mycket annat. Detta sker mellan 19:00-21:00, det är gratis och det bjuds på tilltugg. ;) Juste, måste komma ihåg att be om att få gå tidigare imorn, ska vara på Lava vid 15:00 för att hinna genrepa.

Blogg yah later!

News:

- Köpte hårfärg idag. Guldblond. Hoppas att det blir bra, blir färgning i veckan eller helgen. :) Behövs.

- Bröt mitt mönster idag. Ätit skagensrörsbaguetter typ 5 dagar i rad nu till lunch här. Idag åt jag en köttbullsbaguett. Bra där! Med en pucko från en sån där äckelautomat på Karlaplan. Gott var det i alla fall.

- Igår klämde jag min högertumme i toalettdörren. Gick in tog tag i handtaget med vänsterhand och tänker inte på att min högerhand håller i väggen och därav kommer min tumme emellan dörren och väggen när jag stänger. Jag känner att det gör så jä*la ont och hör min tumme knaka.
Den är lite blå och röd nu längst ner på nageln och gör ont. Tur i alla fall att det inte blev så allvarligt som när jag var mindre och smällde igen ytterdörren på samma tumme. Då gjorde det ont. Då ramlade nageln av efter några dagar. Skulle den ramla av nu kommer den väl inte tillbaka. Haha och det vore ju..synd.

- Jag ska skaffa abonnemang till min mobil.

- Jag tror jag vet vilken tatuering som blir min number 2. Men om min vilja fortfarande sitter kvar blir den dock till hösten, I think.

- Det snöade idag..eller det kanske inte var nått nytt men det är hemskt. Från och med nu hatar jag april. Hatar, hatar, hatar.

Tror det var allt..ska ringa lite samtal nu.
One hour to go. Ska hem till min snutt ikväll. Mys. :)

Ha en trevlig onsdagskväll! :) Tjolahopp!

Studentmössan!

Jag och Revin åkte och hämtade dem på lunchen, åh vad lycklig jag blev när jag öppnade det som ser ut att vara en tårtkartong. Det var en känsla av frihet, kärlek, sommar och allt underbart. Ja, så glad blev jag! Här ska ni få se den. Den är precis som den ska vara. Den är precis som jag vill ha den. Den är perfekt. Jag längtar. Åh, vad jag längtar. Den dagen kommer att bli perfekt.

Det står Sabina, Media 08, RBK i guldstrass där bak för skolan (Rudbbeck). :)

image545 image546

För vi ska ta studenten!

På tal om det börjar mina utgångar nästa vecka på skivorna. Tagga!

Edward Scissorhands

Ja, den filmen köpte min älskling igår! :D + Corpse Bride! :D Som är skitbra! Båda filmerna har en fantastisk duo, Mr Depp och Mr Burton. När det samarbetar i filmer kan det inte bli annat än skitbra. De får aldrig sluta. Love it. Extra speciellt är det ju också med Edward Scissorhands eftersom att det är deras första film tillsammans. :) Andra filmer de samarbetat i är Ed Wood (rätt skum men kul, speciellt att se Depp som transvestit), Kalle och chokladfabriken (jättebra, tänk stort, fantasi, färger, äventyr, barn), Corpse Bride, (han gör huvudpersonens röst, som jag skrev, jättebra, dödligt vacker), Sweeny Todd (såg nyligen på bio, vacker, brutal, smutsig, fängslande).

Såklart att vi såg Edward Scissorhands igårkväll också tillsammans med chips och dipp. Den var lika bra som jag trodde. Lite sorgligare kanske. Och nu har jag äntligen sett den! :) Yes. Måste se Corpse Bride snart igen också eftersom att Linus inte sett den. Waaa. :)

image544
Vacker.

När jag ändå skriver om Depp och filmer så kan jag även berätta att det snart kommer flera nya. :) De är dessa: The rum diary (2009), Shantaram (2009), The imaginarium of doctor Parnassus (2009) och Public Enemies (2009). Ser jag fram emot. Jaaa. :)

Nu ska jag göra annat.


P.s. Förhoppningsvis hämtar jag och Revin våra studentmössor i skolan på lunchen. :D Annars blir det av imorn. Spännande!

Hejsvejs!

Underhållning på hög nivå

Haha förstår inte hur en sån simpel uppgift kan bli så..rolig. :P

Har fått en uppgift att ringa upp ett flertal företag för att få deras marknadschefs mejl så att volt kan skicka ut en företagspresentation till honom/henne.

Detta får man bla. höra:

- Välkommen till ***** detärKATARINA!! (Jäklar vad fort vissa människor kan prata och kraxa högt! Ett bra exempel!)

- Hejdåhejdå!! (Ville bli av med mig?)

- Jasså det vill du..? (Vad vill du...? hahahah)

- Ja då ska du få prata med agnes, ett ögonblick..
Jag - Tack. (går några signaler och jag är tillbaka hos reseptionisten) - Eh..Er marknadschef Agnes svarade inte skulle jag kunna få hennes mailadress?
- Jaaa.. det är anders.*****@****.se
- Tack! (Slängde på luren, pinsamt. Tala t y d l i g t människa! Anders kunde så ha varit Agnes!)

- Haijovilkommen till *****. Det e kräleröärkhisa. hurkanjageidtsotiltjenst?
- (Shit, okej danska. Kör hårt.) HEJ. J A G. H E T E R. S A B I N A. ...blablabla...
(Förstod rätt snabbt att jag förstod henne och hon mig. Övertydlig i onödan?)

Efter vissa telefonsamtal la jag mig med huvudet i händerna på bordet och asgarva...undrar vad voltarna som gick förbi trodde...var det så jobbigt att ringa? gråter hon?

Nu efter en fika med kaffe och en chokladboll ska jag ringa vidare! :D

Favorit i repris

Ja! Och nu med rätt musikvideo! :D Haha



Den är ju så braa! Videon också..himla cool. :) Tic tac tic tac ti tac...


We only got 4 minutes to save the world!

Hallelujah

Bon Jovi sjunger Leonard Cohens Hallelujah. Rufus Wainwright är också en som gör den skitbra.





Underbar, underbar, underbar låt. Vad ska man säga..underbar. Den är perfekt.

God morgon!

Naturgodis är så gott! Åt precis upp den sista lilla biten i påsen. Har tänkt att jag ska köpa det i flera dagar nu. Och igår blev det av, var en stund i stan igår efter jag slutade och påväg hem blev det köpt. Men nu är det slut. Vill ha mer! Favoriterna är abslout "majs crackers" som de heter som Roxanna tipsade mig om i somras. Tack! Haha :)

image542
Visst är det så himla gott!? Bilden är från www.solberga.nu

Var hos älsklingen igår, vi lagade något lite lättare till middag..tror jag, det blev nudlar och wookgrönsaker i söt-sur sås. Gott, gott. :) Efter det kollade vi på det underbara Prison Break, lika spännande som vanligt. :) Love it.

image543
Bildern är från www.tvtid.wordpress.com

Nej nu ska jag göra något vettigare. Som..typ börja jobba. Small you later!

Katherine Heigl

image541


Så bra skådespelare och så snygg!

Det är blött och kallt ute..

..och jag är lika dålig som alltid på att blogga under helgen. Så här kommer en sammanfattning.

Fredags - överaskade älsklingen med att åka till Farsta c direkt efter jag slutade, gick runt lite där men köpte inget..förutom massa att stoppa i munnen. Åkte hem tillsammans med honom, köpte pizza, kollade på tv och somnade. :P

Lördags - Åt frukost till en film, tog en låångpromenad i det underbara vårvädret, så mysigt. :) Köpte glass, åkte hem till mig, fixade i ordning oss, hoppade på en ersättningsbuss för tåget mot stan, (vi hade bokad två biobiljetter på sergel), mårkte att vi skulle komma för sent och bli av med biljetterna och knappt hinna äta innan, tog en mycket snabbt beslut vid sollentuna stn, hoppade av bussen och åkte till kista c istället, köpte två biljetter där istället till 27 Dresses som gick 21:30, åt en mycket god middag på food court (kina mat), och kollade på filmen och åkte hem till mig för att sova. :) Den var skitbra måste jag säga! Bättre och roligare än vad jag trodde faktiskt. :) Stolt över att vara svensk när man såg Malin Åkerman på duken (som jag inte ens tänkte på förrän efter filmen), hon är ju grym! Rekomenderas! :) Till och med killen tyckte att den var bra även om det är en chickflick. ;)

image540

Söndags - Gick upp samtidigt som älsklingen, fast han skulle iväg och jobba, gjorde i ordning en smarrig frukost som innehöll varm choklad och äggmackor och la mig i sängen framför Bring it on. :) Gjorde i ordning mig för liten shopping i kista c. Blev ett nytt halsband, linne och en väska. :) Åkte efter det till sollentuna c för att stänga tillsammans med Linus och åka hem till honom efter det. :) Där blev det en mycket god taco-middag med hela familjen. :) Jag och Linus hade ju planerat att sitta uppe till halv ett för att då kolla på Edward Sissorhands, för tro det eller ej, jag har inte sett den. Skäms. Men efter Jurassic Park 2 var vi alldeles för trötta och det kändes inget vidare att bara få sova 4 timmar. Får köpa den istället.

Nu sitter jag här och ska snart trycka i mig ett smaskigt wienerbröd till frukost, tack till er som säljer tre fikabröd för en tia på karlberg stn! Love it!

Dagens krönika - Killar, fram med rakapparaten!

Är ni sådana som kan sitta och titta på en person på bussen eller tåget och störa dig på hur hon eller han ser ut? Det är jag. Jag kan sitta hur länge som helst och bara stirra (dock diskret) på den där fula färgen på jackan eller på den där överdrivna sminkningen. Yes, jag erkänner. Jag vill nu inte att ni ska få fel uppfattning av vad jag menar. Jag tycker att alla ska få bestämma över hur de ska se ut och uttrycka sig. Det som kan störa mig är hur de gör det. Vissa personer kan se så mycket bättre ut om de bara skulle anstränga sig lite. Think outside the box! Ge dig själv 5 minuter på morgonen, please!
Idag när jag var på väg hit med tåget satt jag och kollade på en man med en kal fläck på huvudet. Ni vet en sån där som aldrig ger upp det lilla hår som finns kvar på skallen. Man ser dem jämt och överallt och när jag ser dem tänker jag mig alltid dem utan hår överhuvudtaget på huvudet och alltid, ja alltid, skulle männen se så mycket bättre ut om de tog fram rakapparaten. Det är sant. Varför hamnar nästan alla män där? I håravfalls-krisen, där hårstråna en efter en faller av men de som lyckas hålla sig kvar får bli kvar. Why? Det är så himla fult! Vågar de inte ta bort de få strån som är kvar på huvudet för att de tror att det unga i dem försvinner för gott då? De ser ju äldre ut med lite hår på huvudet. Speciellt om det är grått, come on! Varför ser inte dem det vi ser? Att det skulle se bättre ut utan hår? Ser det inte att de yngre killarna har det och att det ser bra ut? Jag förstår inte.
Jag har nu upptäckt att det finns flera typer av denna fläck på huvudet. Antingen är det en rund kal fläck mitt på huvudet med hår runt om eller så börjar hårfästet mitt på huvudet, och det värsta av allt (mest sedd på mycket äldre män, gubbar) hårfästet börjar väldigt långt ner på huvudet, nästan vid nacken som de slickar fram eller åt sidorna.
I morse satt det 7 stycken av dessa sorgliga män i min vagn, 7 stycken! Ja, jag räknade. Jag säger bara, ta fram rakapparaten killar! Jag gör er en tjänst! Gör det. Nu!
Sabina Jakobsson

Photoshoot-time

Äh, gårdagen blev inte så planerad som jag hade tänkt mig, mötet drog över 40 min och där försvann min lunch. Fick äta den påväg till skolan men det gick väl det med antar jag. Mötet var hur som helst kul. Blev en allmänt mycket-stress-och-åk-så-mycket-lokaltrafik-du-kan-dag för mig igår. Hoppas att denna dag -timeblir mer än så.
Men tack vare det kunde jag hälsa på killen i sollentuna hela två ggr! Efter att jag hade varit i plugget (då investerade jag även i en ny bikini topp, två bh:ar och ett linne) och när jag skulle åka till dansen med syrran. Den sista fick bli en springa-förbi-puss-innan-bussen-går men vad gör man inte. :P

Linus köpte förresten tre filmer till mig i onsdags. Han har väl tröttnat på att se min hylla utan några filmer. Nu har jag iaf en påbörjad samling. Fick de underbara chick-flick filmerna som Bring it on, Vad kvinnor vill ha och Notting Hill. Tack igen älskling. :)

image539

Den här är bäst.

Klockan 11 kommer syrran då vi ska ner här i källaren till fotostudion, ska fota henne med hennes kläder på till hennes projekt. Själv ska jag även vara modell för hennes kläder på en "catwalk" på Lava inne i stan i kulturhuset nästa fredag (11/4). Hennes och hennes klasskompisars kläder de sytt kommer alltså att visas där, på foton och på catwalken. Det är gratis. Jag som sett flera av deras kreationer och modevisningar tidigare kan verkligen garantera att se detta. De gör allt så jä*la snyggt och är så duktiga! Det kommer bli kul. Kom!

In i minsta detalj..

Vissa dagar på volt kan vara hur långsamma som helst och då jag inte har något att göra på flera timmar medans vissa dagar är tvugna att vara planerade in i minsta detalj för att jag ska hinna med allt. Idag är en sådan dag. I like it. Hellre ha mycket saker att göra så att dagen går lite fortare.

Idag blir min dag kort. Det är pga att jag måste dra kvart i tre för att hinna till skolan innan den stänger. Måste lämna in den där närvarorapporten och få fler rikskuponger. Suck, kunde dom inte ordnat det på ett smidigare sätt än att man måste dra här ifrån typ 3 timmar tidigare. Känns bara så dumt. Nåja, det måste ju fixas.

Idag har jag:
Gått ett ärende åt Sophie på Ica
Såhär ser resten av dagen ut:
Vara med på ett möte kl.10-12
Lunch 12-13
Åka till Odenplan och Centralen för att fota och föra över bilderna på datorn 13:00->
Hinna med att trycka in lite tid åt två bilder jag ska fixa åt Johan
Åka till skolan 14:45

Sådär ja, ser väl rätt bra ut ändå..men jag skulle ju ringa runt till företag idag också, när ska jag hinna med det? Får nog bli imorn.
Igår kom älsklingen till mig efter jobbet. Vi åt middag och tittade på tv. :) Idag kan jag inte träffa honom eftersom att jag ska dansa! Men det ser jag fram emot. Woho!

Nu möte. Later!

Timbaland - Scream feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger



Scream! :)

Egon

image537

Tyckte en bild behövdes, ett tag sen jag la upp någon på mig..

Det gick bra igår föresten med aprilskämtet med syrran, joda, jag fortsatte skämtet när jag kom hem och hon gick på det såklart. Haha, hennes min var rätt kul när hon sprang ut i hallen och frågade "Har du något till mig?!" Jag måste ju vara världens sämsta syster om jag inte passade på att ta en autograf av Persbrant om jag skulle stöta på honom någonstans men jag hade ju inget med mig till henne. Haha, hon blev sur en stund men jag kunde inte hålla mig så länge från att fråga vilken dag det var igår..hon kom på det och resten av familjen visste ju redan, de spelade bara med, pinsamt mickan, men tydligen får jag inte skämta om något sådant. Det är ett alldeles för känsligt ämne. Typ.


Idag har jag:
- Letat efter flyg och hotell till Måns
- Bokat flyg och hotell till Måns
- Gått ett ärende åt Sofia
- Plåtat nere i studion åt Johan

Cirkus en timma kvar, sen hemgång.


Ett tomt hål

Jag hade ett hål inom mig och ju mer du närmade dig mig förstod jag det.
Ett tomt hål

Du fyllde det
Du fyllde det med glädje
Du fyllde det med blickar
Du fyllde det med kärlek
Du fyllde det med skratt
Du fyllde det med leenden
Du fyllde det med känslor
Du fyllde det med liv
Du fyllde det med lycka
Du fyllde det med hopp
Du fyllde det med drömmar
Du fyllde det med sång
Du fyllde det med dans
Du fyllde det med fantasi
Du fyllde det med mod

Du fyllde mitt hål

Tack L.

Vårpromenad i solskenet

Ja..en sådan fick jag idag, ca en timma tog det att gå från jobbet till t-centralen och då gick jag nog inte den rakaste vägen. :P Men jag kunde verkligen inte ta bussen, det var så skönt ute och jag ville verkligen utnyttja det. Oh vad jag njöt. :) Blev tom. så varmt att jackan var av en stund. Gick förbi hamnen och kungliga teatern, underbart att se alla människor som ville sitta ute. :) Gick in på 7-eleven också för att köpa glass och det kan jag säga att jag inte var ensam om, smockfullt. :P Underbart! Vem f*n säger att det ska bli snö i helgen!? Vill inte! Jag förbjuder det!

Hälsade på älsklingen i sollentuna påväg hem från stan också och för att lämna lite grejer men sen drog jag hem och åt.

Sitter och tittar på min favvo So you think you can dance för tillfället och ska fortsätta med det nu.. :) Sen blir det väl nått annat på min lilla tv i sängen. :)

image538

Ha en fortsatt bra tisdag! Och natti natti för jag väl säga redan nu.

Det går bra för mig..

Nu ska jag ut i det fina vädret till posten för att lämna några brev och sen får jag gå hem. :) Ska svänga förbi fältöversten en snabbis men sen ska jag hemmåt.

Har försökt lura två personer hittills idag, av Linus fick jag inte den reaktionen jag hade väntat mig..skrev ett sms att Gynning hade kommit innan för dörrarna..försökte med syrran istället men med ett annorlunda sms "Vet du vem som kom innanför dörrarna nyss?!" och när hon svarade med "Vem?!" fick jag plötsligt lust att ändra namn..och jag vet inte om jag tog i för hårt men jag skrev "Persbrant!!!!!!!" Jag har nu efter ett bra tag inte fått något svar tillbaka och eftersom att han är hennes största idol typ så kan jag bara gissa på detta, antingen: Så sitter hon och gråter någonstans, skriker någonstans över ilskan att hon nu inte är jag, eller så har hon svimmat, eller dött..eller så fick hon inte mitt sms tillbaka men...vad det stör mig att hon inte skickat tillbaka än..tog jag i för hårt? April, april! :D

Nej, nu ska jag ut i solen. :)

Conserve Pornstar

eller..kanske..Converse All Star?

Hur som helst, inviger dem idag, eller egentligen igår kväll.. :D

Depp regisserar Vanessa

Läste igår på text-tv att Johnny Depp regisserar hans hustru Vanessa Paradis nya musikvideo. Låten L'incendie som den heter är från hennes senaste album. Kul tycker jag! :) Den videon måste ju bara vara så bra, vill seeee.

Divine idylle heter albumet som toppat både den franska och belgiska albumlistan.
I musikvideon dansar Paradis på en tom teaterscen framför en ensam manlig åskådare i hatt. Bara den beskrivningen låter så bra!

image535





April, april..

Jaha då kan man logga in och blogga igen då..hoppas de löser alla problem inom kort, jag kan fortfarande inte kommentera..hm.

Nåja..helgen har varit mycket bra. :) Tina vann som jag hoppats på i fredags, yes. :)
I lördags tog jag och älsklingen det lugnt hemma hos mig först men eftersom att vi var ensamma hemma hos honom drog vi dit istället och gjorde oss i ordning för utång, vid halv nio tiden kom Eiden med sin flickvän Maria, vi köpte pizza och drog upp till Linus för att fortsätta partyt. Vi åt, pratade, skrattade och förade fram till elva, då vi upptäckte att klockan blivit mycket och bestämde oss för att skynda oss in till stan. Vi sprang som galningar till bussen (jag sista biten utan pumsen som jag märkte att jag inte kunde springa i) och tror att vi missar den, men nej, den gick inte ens då, så vi får vänta där i en halvtimma. Kul.

image536

Men vi kom in iaf, det började med att vi bestämde oss för att gå till gamla stan från stockholm södra istället för att ta tunnelbanan, vi börjar gå och gå och plötsligt står vi framför en s(t)imulator, ni vet en sån där maskin man sätter sig i som rör sig fram, bak, upp ner, åt sidan, haha vi var ju bara tvugna att åka den! Och var kul det var! Undrar om det hade varit så roligt ifall vi inte var påverkade, haha vad vi flög inne i den! Bara att hålla i sig i en stång! Vi körde en bil på en mer eller mindre snabb resa. Haha måste göras om! ;D
Efter det var vi alla nog lite extra yra och promenerade vidare..och letade efter något bra ställe att hänga på fram till klockan två. Tydligen så stängde typ alla uteställen två istället för tre i lördagsnatt eftersom att vi två flyttar fram klockan en timma. Vilken miss. Till slut hittade vi faktiskt ett ställe, Medusa, men då fick jag såklart inte komma in av nån jätteosmart tjej som satt i kassan och vi fick ringa ut Maria och Eiden igen, men efter lite tjaffs och "Men kan dom två få ttillbaka sina pengar då? Vi är ju faktiskt en grupp och skulle gå in tillsammans och hon kom inte in!" Vaddå pengarna tillbaka? Vadå? Vem har sagt att hon inte kommer in? frågade en säkert högre sittande man eller vakt. "Hon!" Haha, och visst kom vi in då. "Va, nej. här betala betala. Kom in, välkomna." Han var smartare.
Vi kom in fyrtio minuter innan det stängde typ. Vi hann dricka mer, träffa på skumma typer, få krångel med betalningen, få en känsla av att vi var med i Buffy och vampyrerna, jag hann få en kyss på handen och dissa en annan kille. Linus tog hans plats bredvid mig. Haha :P

vad mycket text det blev..jobbigt, ska försöka summera resten av kvällen.
Ja, efter att det hade stängt drog vi till donken, hoppade på fel nattbuss som bara gick till sollentuna, Linus jättefull, Sabina ajaj sina fötter, Linus däcka på bussen, vi blev stående i sollentuna, ingen mer nattbuss gick, vi fick ringa efter taxi, taxin kom, vi åkte hem, deckade. :P Skönt!

I söndags var jag bara hemma hos Linus och väntade på honom tills han kom hem från jobbet, och vilket underbart väder det var, tog en liten vårpromenad och mötte honom :) sen handlade vi och gjorde i ordning middag, kollade på Wallander och deckade. :P

Igår var jag tillbaks på volt igen och var med om en oförglömlig händelse under ett litet ärende vid Karlaplan, haha stötte på världens bästa älskare, det ni. ;) Inte varje dag man gör det. Hahaaha! Orkar inte berätta mer. Inlägget är långt nog. Det som undrar kan fråga.
Var med Linus igårkväll med och kollade på mitt älskade Prison Break som äntligen är tillbaka! :D <3 Jaaaaa!

Nu ska jag leta efter en natt i Milano till Måns..

P.s Fick reda på igår att Ellen och Sofie också praktiserar vid Karlaplan, då kan vi ju luncha ihop! :)

Ps. 2 Har ni lurat någon än? Inte jag, är så dålig på det.

Back to work..

RSS 2.0