Linus 20 år


Ja, nu är han 20 år! Måste säga grattis igen älsklingen på födelsedagen! :D Grattis, grattis, grattis! :)
image441

Har precis blivit klar med provet..gick rätt bra faktiskt..hoppas det iaf, skönt att det är över, nu kan jag bara slappna av och koncentrera mig på eftermiddagen som jag planerat för min sötnos. :) Han vet nu att vi ska vara häggvik ikväll, i mosters lägenhet som från idag är helt tom och 2 veckor framöver, vi ska ju bo där sista veckan. Mysigt det ska bli! :) Ja, så jag ska fixa och hålla på innan och sen ska han komma dit mellan7-8. :) Vet inte om jag ska åka hem till honom för att hämta honom..får se om jag hinner. Men men det kommer nog bli bra hur som helst. :) Då ska han få sina presenter också!

Och i morgon är det fredag, så skönt! :) Tror inte jag ska göra något speciellt imorn men måste iaf lämna lite cv:n här och där.


På lördag tror jag att det blir dekorations-shopping för mig och Sandra till festen. :) Vill att den 9:e ska vara nu i helgen! Det kommer blir så kul och bra! :) Vet inte vad jag ska ha på mig än..men kanske jag hittar någon fin svart sak på rea i helgen? Hoppas det. Hade tänkt ha guldaccessoarer till också..mer kan jag ju inte matcha själva lokaldekorationen ;D Guld och svart alltså. ;P
Och på lördagskvällen blir det som sagt middag för Linus. :) Tror det var rotebro krog. Blir nog trevligt det med. :)

Sen är det söndag igen och då ska jag väl bara slappa..kanske läsa lite i min bok som ska vara färdigläst på torsdag nästa vecka? Och jag har inte börjat..ja, det borde jag göra. Lägga mig och läsa i några timmar, det är ju bara avslappnande och skönt i sig. Tror jag ska sola i helgen också, söndag blir bra.

Nu snart har jag graf..

Morgonfrilla

En spännande morgon.
Haha, jag och Linus vaknar upp typ en kvart innan vi måste springa till bussen, okej han hinner ju lätt som vanligt  eftersom att han inte har nått smink han måste sätta på sig eller linser! Men jag han! Otroligt! :P Och på väg till bussen stannar Nic till med en bil och tutar på oss, så Linus får stjuss till stationen och jag till skolan, sköönt! :) Kom i och för sig hit tio i tio och det kändes väl rätt onödigt men skönare att åka bil än buss. Fick tid att sminka mig färdigt i bilen också. :P Åh, vilken bra timing och början på dagen! :)

Imorgon är det mkom prov..blää, blev inte mycket gjort igår alltså..det är 3 1/2 vecka kvar av plugg i skolan! Helt jä*la sjukt, underbart, otroligt och fantastiskt! Och det känns ju nästan som om jag skulle kunna orka anstränga mig lite när det ändå är så pass lite kvar nu? But no. Ha.

Har en så jävla ångest över helgen..jag skulle egentligen ha åkt med på kryssning på lördag, en 24a timmars med Minna, Ellen och Sofie..men killen ska ju firas lite på lördag med en middag på en restaurang...jag vill verkligen följa med på båda grejerna..sviker någon hur jag än gör..man fyller bara år en gång om året och 20 år speciellt...och jag umgås inte mycket med tjejerna.. :( vad ska jag göra?! bestämde mig typ igår att jag skulle vara hemma men..jag vet inte!


Snart börjar min lektion..

Nick Pitera

Alltså, lyssna och njut! Har inga ord! Aldrig hört något liknande! Är killen grym eller är han grym!?



Kolla gärna efter fler videos på honom! Vissa Disney låtar till exempel är helt underbart vackra! :D

Dagens bild

image439
Bara helt enkelt för att det är så superdupertrupersötaa!

Planerat in i minsta detalj..

Har hållt på med en hemlis idag på eftermiddan (fick sluta en timma tidigare :D) som älsklingen ska få på torsdag när han fyller år, så kul..hihi blir nog bra. :)

Men igår var det någon annan som fyllde år och henne firade vi med en operatårta och ett stearinljus, haha ;D hon dekorerade själv hennes och Linus fot med den, riktigt underhållande faktiskt ;D lite presenter fick hon också :) Linus ska ju självklart vara värst och köpt 10 st dvd filmer. :P
Annars gjorde vi inte så mycket mer igår, klockan blev rätt mycket..käkade pizza med Linus också innan fikat typ så vi var väl lite trötta efter all mat.. :P

Borde plugga nu..ska göra mat också..och han kommer hit lite senare också. :) <3

Tidig hemgång

Åh, så skönt att sluta tidigare idag..får reda på det vid 13:40 när en lektion slutar..jahapp tänkte jag, här ska man sitta på hålet till 15:00 för då börjar svenskan..men så helt plötsligt blir Minna en räddande ängel och påminner mig med att svenskan är inställd pga. att vi hade nationella i fredags! Ja! Vad glad jag blev, bara att gå ner till 13:47 bussen och åka direkt hem. :)

Har suttit här sen halv tre alltså och hållit på med mina auktioner, alla blev ju typ sålda, endast 5 som inte blev det av 24, rätt bra tycker jag ;D Har hållt på och skrivit ner alla olika adresser och lagt allt på en våg och skrivit mail..och ja..nu är jag klar och ska börja plugga på ett mediekom. prov som jag har på torsdag... då fyller även min älskade snutt 20 år! :) 

Nu ska jag försöka plugga lite..

Min helg..i princip

Morn morn!

I fredags då..jo jag och Tessi åkte in till stan och kollade lite, jag köpte inget men hon hittade lite grejer, fikade på café Albert..tror jag det heter på Östermalm, jättemysigt var det! :) Och drog vidare till hennes lägenhet i Fresta i Väsby..fast först handlade vi lite inför kvällen och så. Lagade middag, åt middag, kollade på en jättebra film (Heartbreak Hotel) med bla. Helena Bergström och Maria Lundqvist i huvudrollerna, haha se den om du inte sett den! Helkul! :D
Jaa..vi gick väl och la oss vid tolvsnåret eftersom att båda var rätt trötta men vi somnade väl inte förrän en timma efter det. :P
I lördags blev det en lugn förmiddag hos Tessi men eftermiddan inte lika lugn..stressade till väsby c eftersom att hon hade bokat tid hos Din syn för att prova häftiga bruna linser, mycket snyggt! Träffade några tjejer där, hon fick sminka mig i centrum eftersom att jag inte hann åka hem till henne igen, drog till Linberg direkt efter det och hon hem för att göra sig iordnig (utan alls några problem?! Taxi alltså..bussarna hade använts som ersättningsbussar till tågen som inte gick pga. en "olycka" som vanligt) Tur att jag och Linus, som jag mötte upp vid centrum, hade gångavstånd till Adde.
Kvällen började alltså med förande med fruktsoda och malibu, (överaskande gott och nästan för lättdrucket! :P) och middag hos Adde och Benjamin med massa folk, alltid lika trevligt. :) Kul med en pizza lika stor som bordet i princip också...som tog slut på ca..5 sek ;D Tyvärr drog vi ju därifrån eftersom att Linus lovat att hänga med Viktor och Jossan och några andra in till stan..så vid tio drog vi några stycken iväg och tog tåget in till stan (mötte upp Tessi där). Blev Odenplan, Hot Company :P Inte varit där förut och jag kan väl säga att musiken inte var min smak men några låtar som kom under kvällen var iaf dansvänliga, haha. Kvällen slutade väl lite konstigt men vi hade väl rätt kul i helhel ;D Små baggateller är inget att prata om men jag drar nog inte dit igen kan jag ju söga, haha tur att man var där med rätt folk iaf. :) Jag och lInus var hemma hos honom vid halv fyra - fyra skulle jag gissa.

Igår var bara en allmänt stressig dag, iaf på för- och eftermiddan. Käkade frulle, var tvungen att möta upp Tessi för att byta tillbaka massa kläder och grejer, springa tillbaka till Linus, duscha på typ fem minuter, åka till rotebro station för att ta tåget (för att jag inte hann med bussen) till häggvik station och gå till moster, syster kom med bussen typ 5 min efter. Drack te och snackade om hur vi ska göra när hon är borta och blir brun. :P Stressade igen till bussen för att åka hem och duscha och göra sig iordning för en härlig middag på en liten indones..indonesisk? restaurang i Rotsunda torg, mycket god mat och mycket trevligt sällskap. Linus, Sandra och Görel. :) En födelsedagsmiddag var det för Sandra som idag faktiskt fyller 22, Grattis på dig! :D Ikväll blir det presentutdelning och glass../tårta? för henne. :)

Nu är det lunch.. eller frukost!

11:03..

Slutligen vill jag citera Bob Hansson (f. 1970), Bräcklighetens poetik, 2003 "det minsta man är skyldig sina drömmar är att tro på dem".

..japp, då lämnade jag in mitt svenska nationella prov, och det gick ju rätt smidigt och fort, haha vem fan är kvar till halv två tro? Nobody! Var fem pers typ kvar när jag drog.. :P Kändes bra, hoppas det gick bra också! :)

Snart kommer väl Tessi ringa och blir förvånad över att jag redan är hemma, men då kan vi ju åka in till staden på en gång istället för att någon ska vänta på någon som vi trodde skulle hända. Åh vad kul det ska bli att träffa henne igen! :) Mys!

Imorn blir det nog utgång med några stycken och Linus.. :) Hur kvällen kommer att se ut från början till slut är ännu inte klart men kul kommer det säkert bli. :)

På söndag ska jag och sis hem till moster, snacka lite om hur vi ska ta hand om lägenheten och Tusse på bästa sett medans hon är i Kambodja och lyxar sig. ;D

Skrev ut en del..eller vänta nu, Linus skrev ut en del cv:n till mig på hans jobb går, min skrivare här hemma ville inte sammarbeta för fem öre och efter typ 10 försök och ett antal bråk med den så jag bad honom istället, ska ge några seriösa försök att få ett jobb de närmsta veckorrna nu. Börjar närma mig det desperata tillståndet utan pengar. Behöver, vill ha, nu. Nu.

Ha en trevlig fredag kväll! Puss!

The day after yesterday

Idag är jag så jä*la trött..och det blir ju inte bättre av att man bara behövde vara på svenska lektionen i en timma som egentligen skulle ha varit två..har hål till lunchen..suck.

Hur bounce var igår? Ja, så klart helt fricking amazing! ;D Nej men det var så bra som jag trodde att det skulle vara..om inte bättre! Så jäkla häftigt! De är så grymma! Om du inte sett föreställningen..se den! Jag klappade händerna när salongen blev svart och musiken sattes på, haha ;D Jag var i en drömvärld, i alla fall i en annan värld som inte var verkligheten.. :) I 80 minuter flydde jag och fick uppleva något riktigt bra. Alltså de som inte sett den måste se den! Tyvärr är ju alla föreställningar slutsålda för den här gången men jag är säker på att det kommer tillbaka med Gökboet, det här var ju tredje gången liksom. Det var häftigt eftersom att det känns som att jag sett filmen nu eller läst boken som föreställningen är baserad på. De dansade, spelade teater och gjorde en jä*la bra show!

Imorgon är det skriftliga nationella i svenska..jippi. Börjar 8:20 och slutar 13:30..okej man behöver ju inte sitta så länge om man inte vill eller blir klar tidigare. Skönt det iaf, att man slutar tidigare än vanligt. Vet inte om jag är så nervös egentligen..tycker bara att det ska bli jobbigt att sitta på en stol i flera timmar och skriva så att handen värker..men det går nog bra. Bäst att ta med sig mat och dryck imorn, annars är man ju körd. Typiskt sak som jag skulle kunna glömmma.

Känner mig inte lika stressad längre över det här med present till älsklingen som fyller 20 om en vecka..det fixade jag lite igår..ska se om ja hittar nått mer nästa vecka också. :) Ska träffas senare. :) Hihi, sov ju inte tillsammans inatt och då får jag Linus-abstinens. :P Läskigt hur beroende man kan bli av en persons närhet egentligen..

Nu ska jag hitta på nått annat skoj.
Over and out!

Heath Ledger

How come the world won't stop spinning now that you'r gone..?
I know every end has beginnings but this was so wrong..so wrong..

image434 

Kan inte fatta det, jag var i badrummet och går in till Linus rum som ligger och sappar på tv:n och har textv uppe, "Heath Ledger är död.." "Va?!" "Han är död.." Jag kollar på tv:n och läser, det är alltså sant.. Vi höll mer eller mindre flera tysta minuter..
Hela filmvärlden sörjer..och det gick inte att gå miste om det i skolan.
Varför han? Varför så ung?! Har inte sett alla hans filmer men de jag har sett är ju så jävla bra! Nu vet jag inte ens om jag vill se dem igen eller de andra..fast det vore väl en heder egentligen. Den nya rollen som joker i batnman filmen som kommer visas i sommar.
Det sägs ju att det skulle kunna varit ett misstag, det där med sömntabletterna eftersom att döden var så plötslig för alla anhöriga, då är ju allt ännu mer sorgligt!

Själv har jag och syster tänt varsit ljus bredvid en ram med artikeln från metro i.

Nej, orkar inte skriva mer..snart ska jag åka in till stan för att titta på bounce och bli på bättre humör.

Bounce, bounce baby!

Glömde berätta att jag störde mig något så otroligt mycket på vädret imorse..f*n jag som hade ställt in på mig att våren skulle komma nu..och så var det snö ute!..trodde ju att det snöat för sista gången år..konstigt nog. Det här är ju ändå typisk svensk vinter liksom..men jag ville så gärna att den skulle vara över nu. Ville så gärna.

Imorn är det bounce som gäller! :D 19.00 i Dansens hus, jag och sis! haha kommer vara så extas efteråt! Kommer bli så jä*la häftigt! :D

Snart ska det göra pancakes..eller ugnspannkaka, men det är ju lika gott det, t.o.m godare. :) "Pancakes, pancakes!" Haha oh no, flashbacks från högstadiet. ;D Those were the days..


men jag kallar henne Tess..

Åh, jag är så glad! :) Pratade nyss med Tessi i telefon, åh vad jag har saknat henne! Har inte hört från henne på flera, flera månader så jag skickade ett mess för en månad sen typ och ett idag (med mitt mobilnummer) haha och det resulterade i att hon ringde! Snackade i en timma och vi ska träffas på fredag, åh på vilket bra humör jag är nu! :D Hade så mycket att snacka om och så mycket mer kommer vi att snacka om på fredag! Blir en tur inne stan och lite fika, sedan hem till henne och en myskväll. Sover över också. :)

Jag saknar dig och våra minnen ihop.
Jag saknar dig och våra skratt ihop.
Jag saknar dig och våra sjuka ideér vi kunde få ihop.
Jag saknar dig och tiden märsta.
Jag saknar dig.
Min bästa vän var du ju. Hoppas att vi blir lika tajta igen som vi en gång varit. Älskar ju dig <3
Känns helt sjukt att jag inte längre visste vart du bodde, hur du mådde eller om du ens levde. Men nu vet jag och jag ska aldrig låta oss tappa kontakten igen.


En tyst minut..
Såja, hehe vad gjorde jag och min älskling igår då?
Jo, vi åt god mat med Sandra och snackade skit, skrattade, käkade en jättemumsi efterrätt (bananer med glass, smält blockchoklad och jordgubbar ;D) och kollade på shrek tre (som var jätterolig) med godisskålen och sen somnade vi. :P Ska iväg nu snart igen till honom och äta pancakes!

En jättekul grej tyckte jag var igår när Sandra hittade en grupp på Facebook och hittade typiska grejer som 80-talisterna varit med om, allt från kläder, musik, tv-program och mycket mer! Längtar tillbaka alltså! :D
"Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs." haha så sant! Det var tider det.. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, mors!
(Längtar till fredag!)

5 månader

Åh, det är så skönt att vara ledig idag! :D Måste i och för sig börja plugga snart men ändå. Ska skriva en artikel till imorgon om hur barn far illa. Inge kul ämne men det är ju inte jag som väljer och så är det en övning till nationella som vi har på fredag.. =/ vill inte..
 
Aja..åkte först till väsby c igår faktiskt innan märsta där vi skulle filma lite, Minna skickade sms om att hon gärna ville att jag skulle komma för hon jobbade och hade så tråkigt och jag var ju ändå så nära..så jag åkte. :) Kunde ju samtidigt hälsa på Linus..och Evie som också jobbade, och syster Linn som jag stötte på. Haha vem var inte där? HIttade en tröja hos Minna på FLash iaf..inte bra men jag bara var tvungen att köpa den ;D Det var ju trots allt en "typisk Sabina tröja" ;P
Mötte Revin på tåget och var i Märsta vid halv tre, där vi ytterligare mötte upp Sofie, Ellen och Hampus..filmade lite och sen bar det av till Helenelund, så skönt att åka bil, tack för det Sofie! :P Jag, Revin och hon kom fram vid kvart över tre och mötte upp Hannes och Patrik som var våra skådespelare. Och det gick ju som smort, blir nog jättebra! ;D Lite småskumma blickar fick vi när två grabbar stod och målade grafitti (bl.a ett hakkors) på en vägg i tunneln men vi försökte att förklara att det bara var till en film och att vi hade plast på väggen, haha.
Var med Linus som sagt igår, och vi tog det bara lugnt. Kollade på Bröllopsfixaren. :) Ska hem till honom sen när han slutat. Vi har ju 5 månader idag. :) Så vi ska väl äta nått gott. Tiden går fort alltså..men det känns som om det skulle kunna vara 5 dagar, är så lycklig med dig. Älskar dig baby! <3

image433


Har ju fått äran att bo hos moster i två veckor när hon åker till Kambodja den 31:a, lyckos. Vi ska vara kattvakt, hihi så vi får väl se om det går bra eller om vi går varandra på nerverna, haha men det tvivlar jag på! ;D Är ju nästan 24/7 med varandra redan nu. Vill ju bo tillsammans med honom så nu har vi chansen, i två veckor iaf. :P

La upp många fler auktioner igår föresten, så nu har jag 24 stycken på tradera, inga bud än men får hoppas att det kommer. :P
Aja nu ska jag titta lite på svenska uppgiften och sen lägga mig framför tv:n igen..

Solsken

Ja, solen lyser för fullt där ute! Åh på vilket bra humör jag blir! :D Vill ut nu! Fast vet inte vad jag skulle göra ute..ska ändå åka här ifrån killen om två timmar. Tills dess får jag stå vid fönstret och blunda. :)
Ska ju filma idag..och vi börjar i märsta. Hoppas att allt går smidigt och hyffsat fort idag. Åh, vad glad jag är för att det är så bra väder! :D Det kunde man inte tro om man var ute igår, höll ju på att blåsa bort! Nej usch vilket äckelväder det var igår..men nu! :) haha, okej nu skriver jag bara om vädret, men det är ju så fint! :)
Hur som helst..la ut fem grejer igår på tradera i alla fall och ska nog lägga in några idag med när jag kommer hem, vill du kolla på dem är mitt alias Bina_J där. Fotade som en galning igår men det blev nog bra. :P Nu hoppas man bara på att man kan få någonting för grejerna. :P

Linus på linjen ska hem till mig efter han slutat också..det blir mys. :)

image432

Nu ska jag titta ut genom fönstret igen. :)

Dagens bild

image431
Bilden är som ni ser tagen från www.yazgulu.com, finns hur fina bilder som helst där på bebisar :D
Älskling, detta är ingen hint, lovar.

Keep bleeding love..

Idag är det lördag (måndag?)..har precis ätit gulashsoppa..mums. One of my favorites.

Var hos killen igår :) gjorde inte så mycket, beställde hem pizza och sallad, jag var den duktiga som valde sallad ;P Kollade på Let's Dance, blev trötta och nannade. :P
Idag var det öppet hus i skolan och allt som hör där till (alltså väldigt mycket folk!) så jag var där på en halvtimmes lektion. Mycket nödvändigt tyckte jag. Inte. Åkte tillbaka till älsklingen (som tog extra lång tid idag eftersom att all lokaltrafik tydligen skulle vara försenat) och åt frukost, kollade på Dream girls som vi hyrde igår men inte orkade se..och åt chips och dip. :P Mys, mys  :) Vid sex åkte han och jag till rotebro station där vi skildes åt eftersom att han skulle ta tåget och jag bussen till mig. Han är på middag nu med några blivande arbetskollegor hos hans chef, ska åka med honom hem ikväll igen. :)

Tänkte passa på att fota lite kläder och annat som jag ska lägga upp på tradera. Blev lite inspererad av Linus när hans grejer såldes som smör i solsken. :P

Imorgon är det söndag och då ska det filmas med projektgruppen.
I övermorgon är det måndag.. (lördag?) och då ska jag sova ut när alla andra ska till jobbet och skolan! Pilutta er! Behöver i och för sig plugga lite också men det kan jag ju göra senare..har ju heelaa dagen på mig!

En ny favvo.. Bleeding love med Leona Lewis


Tankar om studenten

Blev inget skrivande igår, tyckte inte att jag hade något vettigt att skriva om helt enkelt.

Flaket är bokat nu! Wiho! Den 5:e Juni smäller det! Åååh längtaaar! 20 veckor kvar exakt, idag! Hahaha lycka! Fucka ur! :D

Men vad gör man sen..jag lär bli helt hysterisk och gråtfärdig dagen då jag vaknar så bakfull med alla det där känslorna i kroppen, som L sa, man känner sig helt tom, och ja, det förstår jag så väl, (både av alla spyattacker) men dock nog mest på grund av att allt är slut, dagen man väntat på och kämpat för i 12 år är äntligen kommen och så plötsligt är den över, allt är över, de där 12 åren har fått sitt slut, sommarlovet väntar, mitt underbaraste sommarlov väntar, mitt sista sommarlov väntar..
Ja, jag kan inte tro att det är sant, jag närmar mig studenten med säkra men samtidigt långsamma steg..jag har väntat så länge på den där dagen att jag inte fattar att den verkligen snart är här, det går så fort, för fort. Men åh vad jag samtidigt vill ha den nu. Jag vill ha sommar, jag vill ha min efterlängtade sommar med min underbara pojkvän, jag vill ha våran så länge planerade skärgårdsluff, jag vill ha tillbaka våra sommarnätter.
Tillbaka till studenten. Hur kommer jag att klara av tankarna när jag vaknar den 6:e (förhoppningsvis i min säng)? Jag blir bara dum i huvudet av att tänka på det nu. Vad händer nu? Vad ska jag jobba med? Ska jag plugga vidare? Ska jag jobba först? Vad ska jag i så fall plugga till? Om jag ska jobba, när ska jag i så fall börja?
I tolv år har jag alltid haft en säker plats att kunna gå tillbaka till efter ett underbart sommarlov med mycket vilande, skolan. I skolan har jag varit trygg, där har man ju alltid haft sina vänner. Men om 5 månader har jag ingen skola där i princip alla vännerna finns. Då finns ingen skola som ja obligatoriskt måste gå till. Då finns bara en massa frågor.
Jag måste klara mig själv, jag måste tänka själv, och välja själv vad jag vill göra. Läskigt. Och hur blir det med vännerna här. Hur träffas man sen? Kommer vi ha tid med det? Kommer jag förlora mina vänner? Kommer att kunna ses ofta? Suck..vi måste klara av det. Vi måste hålla kvar kontakten. Måste.

Såja..kände bara att jag ville få ut det där. :)
Ska snart ha min sista lektion, graf. Imorgon är det redovisning av våra affischer så de måste bli klara idag men jag har kommit rätt långt så det ska jag nog fixa, det är bara en affisch som inte är klar ännu.
Slutar fyra, ska hem och bara ta det lugnt och sen kommer älslingen. :) Var med han igår med, åt lite gott och tittade på Tro, hopp och kärlek, en gammal goding. :P

Imorgon är det fredag, skööönt! Men ska nog inte göra något speciellt i helgen förutom att min lördag blir en måndag och min måndag blir en lördag. Låter det krångligt? Haha, har öppet hus på lördag, ska bara vara här i 30 min..mellan 11:50-12:20, lätt värt en ledig måndag. :)
Så är det.

Du är min drog

image430

Moviefreaks

Igår kollade jag för första gången på 8 mile..lite kul att fundera över hur jag kunnat undvika att se den..som L nämnde när han föreslog den igår. Jag bara måste se den ju! :P Och visst var den bra, så bra som jag trodde. :) Jag hade bara en aning otur i mitt val av ordförråd och tänkande när jag kommenterade sexscenen i filmen. "Någon kommer säkert komma." L: "Eh, ja, kanske killen...?" Det tar en stund.. S: "Haha, jaha! Men jag mena inte så! Alltså att någon kommer komma och störa dem!" Bra där Sabina, tänk först, prata sen.

Sitter och pillar på mina affischer som ska vara färdiga på fredag..får gå hem om en timma.
Ska hem och göra en religions uppgift och sen vidare till älsklingen, ikväll ska vi se Blow med Mr Johnny Depp :D Har ju inte sett den! Så det ser jag fram emot. Kul att Penelope Cruz är med också.

image427
Bilden är från www.askmen.com

Spain 07

Åh..sitter och kollar på bilder från Spanien i somras..usch, vill ha sommar nu! Nu, nu, nu!

Minnen..vill tillbaka. :)

  
     
    
   

ojoj, många bilder det blev, men kom på att jag har nog aldrig lagt upp några här i bloggen så då går det jämt ut ;D

Kvällstrött

Måndag igen då..tungt att gå upp sju imorse..men måste man så måste man.

Ja, vad gjordes i lördags då? Jo, som vanligt blev det stressigt och jag och syrran fick stjuss dit strax efter sju när vi käkat. Kom till Revin och förade lite och käkade massa gott, t.ex. glassbomb och kladdkaka :D mumma! Den satt där den skulle! ;D Ja, det var riktigt trevligt och kul, skrattade så jag fick ont i magen! Vi var ju några där, vissa drog tyvärr när vi skulle vidare vid tio men vi hade kul ändå..mötte upp resten inne i stan och inne på vibe så det var lugnt. :) Visst hade vi kul men kvällen blev rätt lugnt så jag, syrran, Diana och Roxanna tog sista tåget hem igen..eller ja, roxie stannade vid centralen för att möta Niklas och åka hem till honom. Så det blev en tidig utgång och en tidig hemgång men det var kul så länge det varade. :) Var hemma vid halv två. Micke och Linus hade ju spenderat kvällen här med massa öl, chips och Guitar Hero så de var på rätt bra humör när vi kom. :)

Gårdagen blev rätt slapp, var här ett tag och sen drog vi hem till Linus, käkade tacos och kollade på The break-up, som är så rolig! Enligt mig i alla fall. :) Somnade rätt sent iof..kunde inte somna, var bara allmänt pigg. Usch vad jag hatar att ligga i sängen och bara säga till kroppen att somna men det går inte! Inte kul..men kom ju iaf upp imorse. Bara det som räknas. Typ.

Jag, Minna, Sofie och Ellen har ju ett tag snackat om den där kryssningen och det skulle ju egentligen blivit i helgen men vi skippade det och tar det när pengarna kommit istället, så den..2:a bär det av. :)

"You got a fast car, I want a ticket to anywhere..." mobilen säger till att det är dags för p-piller...spring, spring.

Sådär. Snackade idag om trötthet med Soffipropp och Emelie..rätt deprimerande må jag säga, hah. alltså först är man ju morgontrött (eller förmiddagstrött för den som vill) när man kommer till skolan och typ under första (och kanske andra?) lektionen, sen är man eftermiddagstrött..och sen är man kvällstrött, kanske om man har tur blir man lite piggare av att få komma hem men det dröjer inte länge innan man blir trött, bara trött och ska sova..ja, man blir dags-för-att-sova-trött? Hur som helst, så vårat liv går inte ut på mer än att vara trött hela dagen? Det är ju skoj att veta. Helger och lov är undantag. Ibland.

Nåja..nu ska jag vara positiv, ska snart åka till killen. Om en timma typ.. :)

God morgon!

Igår hämtade jag ut biljetterna till Bounce :D vill att det ska bli den 23:e nu! Hämtade ut dem i väsby så kunde jag åka hit med killen direkt när han slutade, blev en sån där mysig hemmakväll med snacks framför tv:n..såg The Aviator..eller såg kan jag väl inte säga att jag gjorde..eller jo, början och lite av mittenpartiet (?) iaf.. :P jag somnade ju mitt i filmen..men fan vad trött jag var..ville ju se den men får göra det en annan dag, och den ska inte börja när klockan är så mycket som 22:00.. nej det funkar inte för mig.

Ska snart hem till pappa och kicki och fika lite.. :) de har kommit hem från NY och har en del grejer med hem till mig och syster.. :D alltid kul och få presents ju. :) ska väl vara där ett tag och senare stjussar säkert pappa hem oss som vanligt..då gör vi i ordning oss för kvällen, ska ju vara hos Revin vid 19:00.. :) får se om jag hinner åka tidigare, hade ju tänkt hjälpa till lite. Blir utgång ikväll till the vibe..men jag åker nog med sista tåget. Har ju inga pengar att roa mig med. :P Ska träffa älsklingen då. :)

Imorn ska vi filma igen inför projektet, hoppas vi får med det sista då så att vi bara kan redigera och klippa filmen de kommande veckorna som är kvar..bara fyra nu...känns rätt stressigt om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag göra nått annan innan bussen går. Puss!

Åh nej!

Åh! Jag har tappat min navelpiercing! :( Såg/kände det när jag kom upp efter lunchbion, den kan vara i princip var som helst i skolan just nu. :( Mitt favorit smycke! Ett strasskors...Ååh! Har bara ett hål nu ovanför naveln och problem är att jag har ju flera smycken hemma men om jag minns rätt är alla utan en kula som kruvas på för att den inte ska ramla av..och jag har inga pengar för att köpa en ny piercing! Skitolle! Skit, skit, skit!

Bounce :D

Jepp, nu är det bokat! Igår tyckte jag och syster att det var på tiden innan biljetterna tar slut igen som förra året och vi får vänta ett år till! Eller nått...Ska se Bounce onsdagen den 23:e med syrran i dansens hus! :D Äntligen! Längtar! :D

Håkan Larsson har tagit grymt snygga foton! :D Några ex som jag hittade på pressbild.com:

image406
image407
image408


Kul också att jag nu snart ska ha min lektion där jag gör en affisch till deras uppvisning.. :D

summerbreeze

image405
Sunset Heat, Escada
Vill ha i sommar :)

Bild från parfym.se

Dagens bild(er)

image403
image404

Mina favorit hundraser, Collie och samojed :D Akira har båda de raserna i sig! :)
Men de renrasiga e söötare..sorry but that's the truth...vill haaa! Blir du inte helt tokig av hur söta de är! Gosedjur! Det blir jag!

Under en håltimme..

Det är fullt med folk i skolan...i varenda liten vrå, i alla salar, framför alla datorer men jag hade tur och fick stå vid en i korridoren..jobbigt..men vad gör man inte..finns inte mkt annat att göra just nu..om en halvtimme drygt är det iaf lunch.. eller frukost?

Igår gjorde jag inte så mycket..var inne i stan under eftermiddan för att göra lite grejer till projektarbetet..helt slut när jag kom hem vid fem..var hemma hos killen resten av kvällen och tog det lugnt med en film.. rätt bra. :) Men oj vilka konstiga människor vi såg igår, jag och Revin alltså, haha lite kul hade vi.. "and what was that!?" haha! garvade åt det mesta sista timman..men det värsta vi såg igår var iaf transan på åhléns! Haha jag bara gapade! Hon fyllde föresten år igår så jag måste lägga till ett grattis nu eftersom att jag inte skrev nått igår..Grattis Gumman nu är du äntligen 18! :D Haha känns så skumt det där..att Revin är 90:a, ingenting man tänker på ju, tur att hon fyller så tidigt iaf ;D Och Diana som blev 18 i december..och jag som blir 19 om typ 2 månader.. :) Ska vara några hos henne på lördag föresten..och kanske drar jag med ut en stund senare..men känns inge kul utan pengar..aja, får se hur det blir.. :)

Och nästa helg blir det eventuellt kryssning med några flickor..ska bli kul :) Öppet hus är det den 19:e också..bläää men vi får åka på kvällen..

O juste..i tisdags var ju jag och min projektgrupp på en brandkår för att ställa lite frågor om information...fick en rundvandring också och ooh vad vi blev som små barn igen när vi såg de stora brandbilarna! Haha så häftigt ju :D Fick se deras jacuzzi också ;D men blev rätt besvikna över att de inte hade en stång som de åker ner på! :P

Nu väntar jag bara på att få gå in i matsalen..krubb, krubb, krubb!

Där satt den!

Jaaa, jag gjorde det! Talet inför svenska nationella är avklarat! I made it! Yes! Var så jävla nervös innan men nu är det äntligen gjort! :D Kändes också som att det gick rätt bra, glömde några meningar men det händer väl även den bäste. Vilken lättnad! :) Nu behöver jag bara sitta och lyssna på alla andra tal de kommande lektionerna denna vecka och nästa.. :P skönt..och förbereda mig inför den skriftliga delen av nationella proven den 25:e...usch.

Lunch nu..ska snart ha en stund graf..kan inte vara kvar på hela eftersom att jag ska på ett studiebesök med några tjejer i märsta..vi ska typ till ett räddningsverk..och intervjua informatörerna i deras informationsavdelning..visst låter det kul? Jättekul.

Nåja efter det ska jag hem direkt och bara slappa :) har ingenting att göra till imorn..ooh vad jag älskar sånna dagar!


Det börjar bra..

Och så är man tillbaka här igen...inte lika mycket ångest som jag trodde att jag skulle ha faktiskt..men det kan väl vara  för min sovmorgon till 10:30..sköönt...kommer till skolan en halvtimma innan vi börjar för att inte komma precis när jag börjar eller lite för sent, duktigt duktigt, lämnar in religionsarbetet i receptionen med ett leende på läpparna pga. lättnaden att jag gjorde klart det i tid, går upp till grafsalen och....första lektionen är..inställd?! Gah! Jag har hål till klockan 3 nu om det inte kommer någon vikarie!! och det är ju mindre troligt..Great. Just great!



Nyårsbilder

Jepp, nu har jag fått alla bilder av killen så här kommer några godingar som jag tyckte kunde vara värda att ligga i min blogg, hoppas att alla tycker att det är okej att jag lägger ut dem :P







Oj, vad mycket slisk och slask det blev där på slutet men...här har vi några bilder iaf ;D
Duktig om du kollat igenom alla!

Godnatt.

..Uh!

Skrev ett inlägg..och det försvann, lika irriterande som vanligt..uh! Det är söndag i morgon..uh! Ingen kommentar till det bara...uh!

Sitter just nu och skriver på arbetet som ska vara inne i morgon..nu det börjar det likna något i alla fall, snart klar. :) Såg Victoria's Secret parallellt med skrivandet nyss också..lika jäkla häftigt varje år! :D Har tryckt i mig en del pepparkaksdeg också som inte kom till användning..nyttigt värre...men det är ju så gott! :P

image379
image380
image381


Hade en jättemysig dag igår på tal om ingenting..dagen började med frukost i sängen och en film hos älsklingen.. den klassiska Jurassic Park som jag inte sett på länge..lika bra. :) och dagen fortsatte med att vi gick ner till Vi och handlade ingredienser för kvällens middag..Lövbiff med vitlöksost i, potatisklyftor och minibaguetter..yummi! :) Till efterätt gjorde vi friterad banan med glass och sirap :D Mums! (Har bilder ;D) Vilken middag asså ^^ Och oj vad vi fixa och dona, men det blev bra till slut iaf. :) Efter det hällde min älskling upp badvatten och tände ljus..så mysigt och avslappnande. :) Och efter badet kollade vi ytterliggare på en film som tillhörde mera mys.. :) Somnade nästan i och för sig till den så vi stängde av..får kolla vidare en annan gång.. :P för den verkade ju bra, True Romance. :)

Börjar 12:40 imorgon, rätt skönt det i alla fall..

Nu så..

Nu har jag i alla fall skrivit inledningen till arbetet och en frågeställning..3 och 1/2 timma senare..går ju framåt det här..

Åh, skulle aldrig ha kollat i sommarkatalogen från H&M..nu vill jag ju bara ha sommar ännu fortare! Här här några favoriter som jag hittade som jag ev. kommer beställa senare.. :)

image375image376

image377image378
 Den sista blusen vill jag ha i vit..fanns ingen på hemsidan.


Nu ska jag försöka skriva lite till för vid sju ska jag till min pojke.. :)


3 days left..

Jepp..så lite är det kvar av mitt jullov...ångest! Måste verkligen börja skriva på mitt arbete nu som ska vara inne på måndag och på mitt tal som ska hållas på tisdag...suck. Orkar inte. Måste verkligen börja nu. Ska göra det efter jag bloggat tror jag men av någon konstig anledning hamnade den nya H&M katalogen över skolböckerna....ska titta i den lite tror jag men sen..sen måste jag börja! Seriously!

Igår var jag, min Linus, syrran, micke och badade..jepp, vi drog till sydpoolen i södertälje, min briljanta idé ;D Jag och killen fick stessa och åkte här ifrån mig vid halv ett för att kunna vara framme två..yeah älskar slutstationer! :P Så åt vi lite frukost i nån grill typ och sen bar det iväg med kalla tår..usch, tyckte det var rätt kul att se all snö ifrån fönstret igår morse men sen när man kom ut var det inte lika roligt längre..njee. Nåja vi kom in vid halv tre i alla fall och plaskade runt i strömmar, vattenfall, en bubbelpool och rutchkanor för fullt i 3 1/2 timme och käkade kebabtallrik för att sen göra oss i ordning och åka hem för att hyra en film och spela "Lika par leka bäst", ett spel som jag och syrran fick i julklapp, haha det var ju kul ;D mussie? haha Men visst hade vi kul igår :) Mycket mysigt :D Måste göras om! Och filmen var ju lite scary men samtidigt lite konstig också.. :P The reaping heter den, en film om tio plågor från bibeln som hemsöker staden Haven i Louisiana. Muaah..

Nu ska jag göra nått helt annat..titta efter vår -och sommarkläder i H&M katalogen..åh ge mig våren och sommaren!

image374
Tease....

Happy new year motherf***ers!

Jepp..nu är det ett nytt år helt plötsligt och vi är tllbaka på noll...dag 2 vecka 1...tungt! haha Men nu går det i alla fall åt rätt håll! Till våren och sommaren! Åh vad jag längtar! Skynda skynda! :D Sommaren 2008 kommer bli den bästa ever! Jag vet att man säger det om varenda sommar som kommer men detta år menar jag det verkligen! Slutet på förra sommaren var magisk men hela denna sommar kommer jag i princip få tillbringa med den där personen som gjorde förra sommarn magisk, min Linus! :D Åh, vad många planer vi har! Vi ska utomlands och vi ska gå på minst en festival och vi ska skärgårdsluffa (ett måste, det har vi pratat om några sommar nu!) :D Åh det kommer bli så bäst! Haha iaf om det blir som vi vill..något av det kan vi väl ändå ha råd att göra ;D

På tal om ingenting..så hade jag en skitkul nyårsafton :) Lite tvär i början av kvällen för vissa smågrejer och för jag var så himla stressad men det försvann sen..började med att äta gott hos Lindberg med han, hans "sambo" som jag inte minns namnet på, pinsamt, Linus och Oliver..och jag måste säga att Lindberg..eller Adde..lättare att säga lyckades väldigt bra med maten! Potatisgratäng med oxfile och rödvinssås :) Mums! Tog den första drinken för kvällen också samtidigt med maten...och jag måste säga att vi lyckades rätt bra med våra san francisco, pina colada och piggelin (?) hehe hyffsat iaf ;D Hur som helst var kvällen hur bra som helst med rätt mycket folk..många som jag kände konstigt nog :) och mycket dricka, haha och tolvslaget missade vi inte heller med skumpan ;D hade iof velat sett mer av fyverkerierna än vad jag gjorde men det blev en massa kramar och pussar istället med alla ;D efter det festade vi lite till och tog nattbussen vid halv tre..? och var hemma hos Linus tio i tre typ..jaa..och bra mådde vi dagen efter tack vare våra incidenter lite tidigare :) var bara så jä*la trött hela dan men det hör väl till..rätt mysigt och skönt ändå att absolut inte göra någonting alls..låg framför tv:n hela dan och kollade film..käkade gott till middag där och sen lite senare blev det Pirates of the Caribbean - At World's End.... :D behövs ingen kommentar till det va ;D

Åkte från killen idag vid halv ett tiden..? Och har bara suttit här hela dan..typ..planer som går fram och tillbaka med det här att filma, men blev inget idag..ska börja skriva på mitt tal nu..sen duscha och dra till L igen.. :)

RSS 2.0