Dagens tips

..är att bli medlem på gratismakeup.se. Det är helt gratis och du samlar ihop poäng som du kan växla till presentkort på Kicks! Bra va? Jag är medlem! Gå med du också! :) Klicka bara på länken nedan.

gratismakeup.se

Supersmart ju!

Min fika med Bella idag var föresten supermysig och trevlig. Så kul att träffa henne igen. :) Vi tog oss också in i en hel del butiker och jag bara kände att det gjorde ondare och ondare..för jag har inga pengar! Haha..men nu vet jag i alla fall vart jag ska den 25:e! :P

Bella om du läser det här. Vill bara skriva att du är värd någon mycket bättre. Han är inte ens värd en sekund av din uppmärksamhet. Men jag vet att det inte är så lätt. Jag vet att det gör ont. Om du vill prata så finns jag här. <3

Snart ska jag hem till killen och äta middag. Kanske blir det pizza? :)
Ha en bra kväll! :)

Kommentarer
Postat av: LITTLE MISS LOUISE

Haha, för att jag är knaz och konstig.. Ohlala va roligt! Köpte du något intressant? Alltid lika nyfiken :P , älskar din blogg nästan lika mycket som min. Och det är mycket.. Haha, puss sötkorv!

2008-08-06 @ 21:01:18
URL: http://http:/www.littlemisslouise.blogg.se
Postat av: Paulina.

oooh så HIMLA coolt att du ahr en converse sko innan rubriken! :D

2008-08-06 @ 22:30:47
URL: http://panash.blogg.se/
Postat av: PAULINA.

Ska köpa vita Converse till skolstarten.Har suktat efter ett par länge men eftersom att det va "sommar" erhm host, så kunde jag inte köpa några. Vad ska jag ha dom till när det är 30 grader ute, fast egentligen var det 10, haha. Kram!

2008-08-07 @ 11:56:56
URL: http://panash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0