Mobiltrassel..

Min mobil vill inte vara med längre visade den igår....alls, och just nu lånar jag en av mamma som jag kommer få ha tills jag hittat (läs köpt) en ny. Så tråkigt, gillade den mobilen starkt annars..


R.I.P...My beautiful baby. :(

Ikväll har jag varit här hemma med min Tess, vi har kollat på Beck. :)
Nu ska jag nanna henne, för hon ska upp tidigt imorn, själv jobbar man mellan 17-20:20 så jag blir nog uppe en stund till, kollar just nu på Rosa bandet galan.


Kommentarer
Postat av: Revin

ååneeej! men lämna in på lagning??Uppdaterat nu :] lääs!

2008-10-28 @ 22:18:53
URL: http://revin.blogg.se/
Postat av: Sweet life style

pssst. tävling i min blogg (:

2008-10-28 @ 23:08:21
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Revin

gööör det! låna sålänge.. man tjänar så mkt mer pengar på det än att köpa ny..när kommer ni på festen imorn ?:)2008-10-29 @ 10:54:41
URL: http://revin.blogg.se/
Postat av: FEBB

Hallå Sabiiina! :D Du fattar inte hur länge jag har försökt skriva in din bloggadress idag. Inte tänkt på den på kanske 2 veckor då jag iof inte bloggat men ändå. och så skriver du , ödet eller vad. haha nej men jag läste ngn tjejs blogg och hon hade bilder fårn studenten och då var du med på de och ja bah " DET ÄR JU SABINA JAKOBSON!" hon svarade inte.. hum. Haha, frågade om din bloggadress också tror jag (!) att jag inte kom ihåg den.. det är ju ditt damn namn.. haha.Jo men gud tack av bra , hihi. Trivs mycket mer nu också. Min förra höll på att bli typ nästa stinalee. hjälp.Åh ,tack! Puss.

2008-10-29 @ 23:49:01
URL: http://febb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0