..Uh!

Skrev ett inlägg..och det försvann, lika irriterande som vanligt..uh! Det är söndag i morgon..uh! Ingen kommentar till det bara...uh!

Sitter just nu och skriver på arbetet som ska vara inne i morgon..nu det börjar det likna något i alla fall, snart klar. :) Såg Victoria's Secret parallellt med skrivandet nyss också..lika jäkla häftigt varje år! :D Har tryckt i mig en del pepparkaksdeg också som inte kom till användning..nyttigt värre...men det är ju så gott! :P

image379
image380
image381


Hade en jättemysig dag igår på tal om ingenting..dagen började med frukost i sängen och en film hos älsklingen.. den klassiska Jurassic Park som jag inte sett på länge..lika bra. :) och dagen fortsatte med att vi gick ner till Vi och handlade ingredienser för kvällens middag..Lövbiff med vitlöksost i, potatisklyftor och minibaguetter..yummi! :) Till efterätt gjorde vi friterad banan med glass och sirap :D Mums! (Har bilder ;D) Vilken middag asså ^^ Och oj vad vi fixa och dona, men det blev bra till slut iaf. :) Efter det hällde min älskling upp badvatten och tände ljus..så mysigt och avslappnande. :) Och efter badet kollade vi ytterliggare på en film som tillhörde mera mys.. :) Somnade nästan i och för sig till den så vi stängde av..får kolla vidare en annan gång.. :P för den verkade ju bra, True Romance. :)

Börjar 12:40 imorgon, rätt skönt det i alla fall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0